2017 Şubat Anneleri

Canım ben hastane tipi pompamı 100 şiraya 2.ci el almıştım. O yüzdrn uygun gelmişti bana.

Canım yenidoğana göre uyku tulumu oluyormu hiç bilmiyorum. Benim oğlum nisan sonu doğdu. Onda hiç kullanmadım. Bu defada içine uzun kollu atlet,üzerine kadife tulum ve giydiririm. Üzerinede kadife battaniye...
Evim zaten çok sıcak

yani yorgan kullanmayacaz

yani yorgan kullanmayacaz

Canım inan bir şey diyemiyorum bu konuda. Daha önce kış annesi olmuş olanlar daha iyi yardımcı olur belki..
Ben 6 aydan sonra uyku tulumu kullandım hep. Yeni doğana göre uyku tulumu varsa onu almak yorgandan daha kullanışlı geliyor bana.

Aynen öyle oluyor bizimki 2 ay öncesinde gelmişti. bir de alınca hemen getirmiyorlar. Yaza denk geldiği için sorun olmadı havalandırdım, bir de vanilyalı suyla sildim çok korktum mobilya kokusu kalacak diye ama geçti.

Ben hala yorgan kullanmıyorum. Küçücük çocuk boğulur yorganda. Çok güzel uyku tulumları var. İncesinden kalınına. Ama fermuarlı alın mutlaka alacak arkadaşlar.

Kızlar ayın 9 unda 16. Haftam bitiyor. Kendi özeldeki doktoruma randevu alamadım en erken ayin 16 sında var. Bende 9una devlete randevu aldim yine tahlil filan yapılır belki diye. 16. Hafta da neler yapılıyor tam olarak neye bakıyor doktorlar ?

Aaa evet demi.
Ben de hatırladım.
mrwmstf buydu adı.
Nerelerdesin merve kız merak ettik seni :)
Hatırlamanıza sevindim jızlar çok gezmekten giremiyorum pek sık evime döneyim bayramdan sonra sık sık buralarda olurum inşallah herkes iyidir umarım tabiki bebişlerde

Kardeşim avent kullandı ama ikinci çocukta artık çekim gücü çok azalmıştı, başka aldı.

Yok merak etme:) sen kimseye bakma ben 5 aylık hamileydim hiç belli olmuyordu ilkinde. Sonradan bir büyüdü inanamazsın. Bebişim de küçük falan doğmadı.

Valla canım süre çok önemli bi de medela çok ses yapiyordu is yerinde rahatsız edici bi durumdu.

vanilyalı su güzel fikirmiş

arkadaşlar bana eşimin kuzeni sağolsun düşünüp kendi süt sağma makinesini getirmiş aventin biberonlu falan ama bu tarz ürünler şahsi olduğu için kullanmalı mıyım bilemedim borusu falan da çok ince iyi yıkanmaz gibi geldi bana ama içimden bir ses de müsrifsin hazır ayağına geldi beğenmiyorsun diyor sizce kızlar siz olsanız kullanır mıydınız

Yok merak etme:) sen kimseye bakma ben 5 aylık hamileydim hiç belli olmuyordu ilkinde. Sonradan bir büyüdü inanamazsın. Bebişim de küçük falan doğmadı.
demekki karinla fln alakasi yokmus bazi insanlarin bildigim kadariyla ic karinlarida buyuk olabiliyomus

En azından şimdilik almazdım çünkü herkes pompaya ihtiyaç duymuyor. İhtiyacın olursa alırsın yenisini.

Hatırlamanıza sevindim jızlar çok gezmekten giremiyorum pek sık evime döneyim bayramdan sonra sık sık buralarda olurum inşallah herkes iyidir umarım tabiki bebişlerde
Ben sordum seni bi kere taaammm miiiiii ama adını @ivo hatirladi ama olsun ben tarif ettim seni

Ne alaka ya hu? İç karnın geniştir benimde öyle anneminde öyleymiş ayrıca bu bi nimet :)
Kv'nin dünyadan haberi yok belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…