Hastane tipi pompalar baya güzel diyolar ama hem pahalıdır hem de büyük.. Ameda ile ilgili çok güzel yorumlar var.. Avent ilgili de genelde güzel yorumlar ve aventin pompası biberonlarıyla uyumluymuş. Yani direkt biberona sağıp verilebilir.. Bi de arada iki kat gibi fiyat farkı var.. Neyse ben biraz daha araştırayım bakalım.. Sterilizasyon ben de çok emin değilim aslında da sırf çalıştığım için alsam mı diye düşünüyorum.. Ablamda hep kaynatarak sterilize etti olmadı ben de o usül devam :)
ya ilk zamnlar yorgan mı uyku tulumu mu bizimkiler kış bebişi ama yorgan tehlikeli diyor okuldaki arkadaşlar hep uyku tulumu kullanıyor birde yorgan olarak da yün yorgan benim vazgeçilmezim kendim hep kullanırım ama bebekler için doktorlar tavsiye etmiyo alerji muhhabeti var ama diğer yorganlarda teri emmiyor bilemedim
yani yorgan kullanmayacazCanım ben hastane tipi pompamı 100 şiraya 2.ci el almıştım. O yüzdrn uygun gelmişti bana.
Canım yenidoğana göre uyku tulumu oluyormu hiç bilmiyorum. Benim oğlum nisan sonu doğdu. Onda hiç kullanmadım. Bu defada içine uzun kollu atlet,üzerine kadife tulum ve giydiririm. Üzerinede kadife battaniye...
Evim zaten çok sıcak
yani yorgan kullanmayacaz
Aynen öyle oluyor bizimki 2 ay öncesinde gelmişti. bir de alınca hemen getirmiyorlar. Yaza denk geldiği için sorun olmadı havalandırdım, bir de vanilyalı suyla sildim çok korktum mobilya kokusu kalacak diye ama geçti.bende listeye başlayacam ama ilk alacağım şey çocuğun bebek odası takımı çünkü aldıklarımı da ortada kalmaz dolabına koyarım birde mobilyaların havalandırılması gerekiyormuş vernik kokusu olurmuş çok kışa kalmadan almak lazım mobilyayı ben öyle düşünüyorum
Ben hala yorgan kullanmıyorum. Küçücük çocuk boğulur yorganda. Çok güzel uyku tulumları var. İncesinden kalınına. Ama fermuarlı alın mutlaka alacak arkadaşlar.Canım inan bir şey diyemiyorum bu konuda. Daha önce kış annesi olmuş olanlar daha iyi yardımcı olur belki..
Ben 6 aydan sonra uyku tulumu kullandım hep. Yeni doğana göre uyku tulumu varsa onu almak yorgandan daha kullanışlı geliyor bana.
Hatırlamanıza sevindim jızlar çok gezmekten giremiyorum pek sık evime döneyim bayramdan sonra sık sık buralarda olurum inşallah herkes iyidir umarım tabiki bebişlerde
Kardeşim avent kullandı ama ikinci çocukta artık çekim gücü çok azalmıştı, başka aldı.Süre açısından çoğu kişi öyle tavsiye ediyo ben de çift taraflı alcam büyük ihtimalle.. Saatlerce süt sağmak da zor iştir :) ameda ve avent acıtmıyo sanki bebek emmesi gibi diyolar.. Hatta avent in masaj özelliği de varmış..
Yok merak etme:) sen kimseye bakma ben 5 aylık hamileydim hiç belli olmuyordu ilkinde. Sonradan bir büyüdü inanamazsın. Bebişim de küçük falan doğmadı.kizlarr gobişi cikan varmii ayyy sanki brnmki cikmis gibi biraz kucuk ama erken zaten dimi yani. kayinvalidem diyioda gobegin pek yok bebek kucukmu ne diyo insanin moreli bozuluyo ya. bide dun gece sola yatarkrn sag tarafim bombostu sanki hicbisey yok sol tarafimi elledmkasigimin biraz ustu sanki hepsi otarafta bitarafa toplanirmi bebek sizce yoksa bende anormallikmi var
Valla canım süre çok önemli bi de medela çok ses yapiyordu is yerinde rahatsız edici bi durumdu.Süre açısından çoğu kişi öyle tavsiye ediyo ben de çift taraflı alcam büyük ihtimalle.. Saatlerce süt sağmak da zor iştir :) ameda ve avent acıtmıyo sanki bebek emmesi gibi diyolar.. Hatta avent in masaj özelliği de varmış..
vanilyalı su güzel fikirmişAynen öyle oluyor bizimki 2 ay öncesinde gelmişti. bir de alınca hemen getirmiyorlar. Yaza denk geldiği için sorun olmadı havalandırdım, bir de vanilyalı suyla sildim çok korktum mobilya kokusu kalacak diye ama geçti.
17. Ve 20. Haftalar arasında yapiliyo canimDetaylı ultrason 20. haftada yapılmıyor mu?
demekki karinla fln alakasi yokmus bazi insanlarin bildigim kadariyla ic karinlarida buyuk olabiliyomusYok merak etme:) sen kimseye bakma ben 5 aylık hamileydim hiç belli olmuyordu ilkinde. Sonradan bir büyüdü inanamazsın. Bebişim de küçük falan doğmadı.
En azından şimdilik almazdım çünkü herkes pompaya ihtiyaç duymuyor. İhtiyacın olursa alırsın yenisini.arkadaşlar bana eşimin kuzeni sağolsun düşünüp kendi süt sağma makinesini getirmiş aventin biberonlu falan ama bu tarz ürünler şahsi olduğu için kullanmalı mıyım bilemedim borusu falan da çok ince iyi yıkanmaz gibi geldi bana ama içimden bir ses de müsrifsin hazır ayağına geldi beğenmiyorsun diyor sizce kızlar siz olsanız kullanır mıydınız
Dr. Harvey karplisteme aldım kitabı canım yazarı kim. teşekkür ederim 15 Mayıs
Ben sordum seni bi kere taaammm miiiiiiHatırlamanıza sevindim jızlar çok gezmekten giremiyorum pek sık evime döneyim bayramdan sonra sık sık buralarda olurum inşallah herkes iyidir umarım tabiki bebişlerde
Ne alaka ya hu? İç karnın geniştir benimde öyle anneminde öyleymiş ayrıca bu bi nimet :)kizlarr gobişi cikan varmii ayyy sanki brnmki cikmis gibi biraz kucuk ama erken zaten dimi yani. kayinvalidem diyioda gobegin pek yok bebek kucukmu ne diyo insanin moreli bozuluyo ya. bide dun gece sola yatarkrn sag tarafim bombostu sanki hicbisey yok sol tarafimi elledmkasigimin biraz ustu sanki hepsi otarafta bitarafa toplanirmi bebek sizce yoksa bende anormallikmi var
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?