- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Canım ben de en yakın arkadaşımınkini kullanacagim. Şubatta doğum yaptı sütü az olduğu için az kullanabildi zaten bi de ev hanımı olunca gerek kalmadı. Senin yerinde olsam kullanirdim eger oyle cok takıntılarin yoksa. Ben çok yakinim oldugu icin rahatsizlik duymamarkadaşlar bana eşimin kuzeni sağolsun düşünüp kendi süt sağma makinesini getirmiş aventin biberonlu falan ama bu tarz ürünler şahsi olduğu için kullanmalı mıyım bilemedim borusu falan da çok ince iyi yıkanmaz gibi geldi bana ama içimden bir ses de müsrifsin hazır ayağına geldi beğenmiyorsun diyor sizce kızlar siz olsanız kullanır mıydınız
Uyku seti vardi yatagina almistik onu kullandik elyaf yani zaten oda sicak oluyor kis oldugunda bile ayarladik kombiyi sorun olmadi ki kis bebegi oldugu halde bir sene grip bile olmamisti en uygunu uyku seti bence yorgan ilk etapta hem agir da oluryani yorgan kullanmayacaz
Birde kis bile olsa dolap kapaklarini acarsan hergun koku kalmaz sildikten sonra tabi,mobilyasi gelmisti hergun havalandirdim sildikten sonra kiyafetler yikandi utulendi yerlestirdim yine dogana kadar havalandirdim kis ayiydi yine bizimyani yorgan kullanmayacaz
zaten en geç önümüzde ki ay alsak bir ay sonra gelir anca olur galiba 8. ay alınaaklar bitip yerleşmiş olsun diyorum ama ya 7. ay da doğum olursaBirde kis bile olsa dolap kapaklarini acarsan hergun koku kalmaz sildikten sonra tabi,mobilyasi gelmisti hergun havalandirdim sildikten sonra kiyafetler yikandi utulendi yerlestirdim yine dogana kadar havalandirdim kis ayiydi yine bizim
bizimki bayağı kullanıldı çalışan anneydi ve bende çalışan anne olarak bayağı kullanırım kullanmam gerekirse neyse o zman şimdilik almayım belki hiç gerek kalmaz gerek olursa da onla başlarım performansda sıkıntı olursa o zman alırım hemenCanım ben de en yakın arkadaşımınkini kullanacagim. Şubatta doğum yaptı sütü az olduğu için az kullanabildi zaten bi de ev hanımı olunca gerek kalmadı. Senin yerinde olsam kullanirdim eger oyle cok takıntılarin yoksa. Ben çok yakinim oldugu icin rahatsizlik duymam
Dusunme simdiden bunu bence dusundugun ay ideal duruna gore gidisata gore ayarlanir hayirlisi olsunzaten en geç önümüzde ki ay alsak bir ay sonra gelir anca olur galiba 8. ay alınaaklar bitip yerleşmiş olsun diyorum ama ya 7. ay da doğum olursa
Bende anlatsam sana ruyami gulersin yaa ruyamda goya 9 ay cinsiyetini ogrenememisim hastaneye eltimin yeni dogdu bebegi kizi oldu onu almisim hemsireye bn cinsiyeti ogrenemedim acaba ne dedim kadin bebegin topuklarini ovaladi evirdi cevirdi bana kizin olacak dedi tabi saskindim bende neyse kaynanam var yanimda doguma giricem her yer pespembe yataklar yastiklar oda duvar falan ama bnm pjamam maviydi elime aldim giydim sonra uyandim zaten ruyanin da acayibiydi yaa sabah kalktim gulme krizine girdim buda nesi dedim iki bucuk ayliktim daha ruyayi gordugumdecanım Allah hayırlısıni ve sagliklisini versin inşallah ben de hep kız hissettim kesin kız dedim bi kere rüyamda pipisini gördümve sonuç erkek
İhtiyaç olup olmayacağı şans işi biraz aslında.. Bazen sütün çok oluyo bebek çok güzel emse bile boşaltmak gerekiyor. Bazen bebek emmiyo sütün gitmesin diye sağmak gerekiyor. Bazen de tek göğsü alıyo diğerini almıyo o zaman sağmak gerekiyo.. Yani askında çalışıp çalışmamak ziyade ihtiyaca bağlı oluyo bence.. Tabi bınlar benim çevremden gözlemdiğim bilgilerhttp://m.n11.com/hediyeli-milkway-easy-gogus-pompasi-P120227032
Arkadaşımda bunu gördum güzel çekiyodu canm hemde daha uygun fiyat olarak ama ben çalışmıyorum o yüzden ihtiyacmı degilmi o konuda kararsızım ¿
Ayy hem de baya uyguna denk gelmişCanım ben hastane tipi pompamı 100 şiraya 2.ci el almıştım. O yüzdrn uygun gelmişti bana
Hadi yaaa ben de ne güzel fiyatı önemli değil bi kere alıcaz öbür çoçukta da kullanırız diyodum :) aventten vazgeçecek gibiyim sanki ben :)Kardeşim avent kullandı ama ikinci çocukta artık çekim gücü çok azalmıştı, başka aldı.
Evet bazı yorumlarda ben de okumuştum bunu.. Avent ve ameda daha az gürültülü çalışıyomuşValla canım süre çok önemli bi de medela çok ses yapiyordu is yerinde rahatsız edici bi durumdu.
İkinci el alıp kullananda var canım veya senin gibi tanıdıktan alıp kullanan.. Bence güzelce sterilize edildikten sonra gönül rahatlığı ile kullanılabilirarkadaşlar bana eşimin kuzeni sağolsun düşünüp kendi süt sağma makinesini getirmiş aventin biberonlu falan ama bu tarz ürünler şahsi olduğu için kullanmalı mıyım bilemedim borusu falan da çok ince iyi yıkanmaz gibi geldi bana ama içimden bir ses de müsrifsin hazır ayağına geldi beğenmiyorsun diyor sizce kızlar siz olsanız kullanır mıydınız
bizimki bayağı kullanıldı çalışan anneydi ve bende çalışan anne olarak bayağı kullanırım kullanmam gerekirse neyse o zman şimdilik almayım belki hiç gerek kalmaz gerek olursa da onla başlarım performansda sıkıntı olursa o zman alırım hemen
Gunaydin,valla katiliyorum sana iki kat hararetliyiz serinlik gelsin hakkaten,bu seferde daha cok buyuyecegiz yine yatamayacagiz:))biran once vakitleri gelsin dogsunlar valla yaw:)yastan midir nedir kaldiramiyorim ben valla zamanda yavas geciyor hayal kura kura dogum gununu vakit gecirmeye calisiyorim ben:))Günaydın kızlar...
Geceleri uykuya geçmek işkence oldu bana.
Ellerim ve ayaklarımdan ateş çıkıyor sanki
Dün gece kolonya şişesi ile uyudum resmen.Sıcsk bastıkca elime ayağıma döktüm.
Hamileliğin en sevmediğim yanı bu el ve ayak yanmaları.
Bir an önce havalar serinlesin artıkk
amaç ne bu detaylı ultrasonun. Allah korusun kötü birşey çıksa da yapılacak bişey yok boşuna bence yapılması.17. Ve 20. Haftalar arasında yapiliyo canim
çocuğumuza hep pamuklu giysi tercih ediyoruz neden tabi ki sağlıklı olduğundan.yorgan olarak elyaf hiç sağlıklı değil direk sentetiğe gömüyoruz çoçuu ayrıca çok terletiyor. bir yorgancıya gidip iyününü alıp ince döküm bir yün yorgan ve yastık yaptırmak en güzeli.ben yünden vazgeçmem.ya ilk zamnlar yorgan mı uyku tulumu mu bizimkiler kış bebişi ama yorgan tehlikeli diyor okuldaki arkadaşlar hep uyku tulumu kullanıyor birde yorgan olarak da yün yorgan benim vazgeçilmezim kendim hep kullanırım ama bebekler için doktorlar tavsiye etmiyo alerji muhhabeti var ama diğer yorganlarda teri emmiyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?