2017 Şubat Anneleri

günaydın kızlar ... ya vicdanen kötüyüm sabahları sandaletlerimi giymek için eğiliyorum sonra bebeğimi sıkıştırdım diyorum zaten zor eğiliyorum artık acıyor.. bi sakıncası varmı sizce

günaydın kızlar ... ya vicdanen kötüyüm sabahları sandaletlerimi giymek için eğiliyorum sonra bebeğimi sıkıştırdım diyorum zaten zor eğiliyorum artık acıyor.. bi sakıncası varmı sizce
uzun ayakkabı çekecekleri satılıyor ondan al rahatça eğilmeden onun yardımıyla giy ayakkabılarını için rahat eder

Kızlar eğilme konusunda rahat olun ya. Bir şey olmaz endişe etmeyin :))
Ben oğlumla yerde dört büklüm oyun oynuyorum. Yer siliyorum.
Kendi ayakkabılarımı da rahatça giyiniyorum ki karnım çıktı iyice :)
Bir şeycik olmaz kuzucuklara :))

ay içimi ferahlattınız... ilk zamanlar çok anlamadım hamileleğimden ama kıpırdamaya başladıkça iyice bağlandım bebeğime. heran aklımda onu yesem bunu içsem şunu yapsam ne olur acaba . pimpirik halleri.:)

Günaydın kızlar Yeğenim tarafından teyze teyze diye erkenden uyandırılmış bulunuyorum öok şükür bu günlerime normalde ben 11 12 lere kadar uyurdum ama iyiki de uyanmışım aç kalmamış oldum bu arada ben iki gündür sabahları uyanınca müsli yiyorum.. Yüksek lif içerdiği için kabızlık sorununu da gideriyo internette okudum hamileler için tavsiye edikiyo içinde ihtiyaç duyduğumuz herşey varmış.. Ama tabiki hazır paket sabah ilk kalktığımda bi kase süt ile ondan yiyorum sonra bi saat sonra falan herkesle beraber kahvaltı yapıyorum

Ya bende biraz titizim o konuda ihtiyacim olacak işimi kolaylastiracak hersey elimin altinda olsun isterim aventinkini alicaktim sonra internette alip kullanmyan o kadar cok kisi varki 2.eldiye satiyolar o yuzden almayaym dedim hemen uygun bisey alirim olmadi:)

Ne güzel sen yiyebiliysn ben nedense sevemedim müsliyi nesquik aldm bu sefer

Hala yüz üstu yatanlar varmı

Dikkat etmeme ragmen yuzustu yatarken buluyrum kendimi

Malesef hayatım boyunca hep yüzüstü uyuduğum için bazen bende kendimi öyle buluyorum. Yatmazsam uyuyamıyorum. Uyumazsam bütün günüm heba oluyor falan filan. Analık zor iş vesselam. Allah'a emanet miniklerimiz inşallah bişey olmaz çok da endişelenmemek lazım belki de.. Elimizden geleni yapalım tabi de Allah korur güvendeler inşallah..

Bazen sağ veya sol tarafım ağrıyınca anlık rahatlama için hafif yüzüstü yatıyorum.
Yani tam düz değil. Bi kolum yastığım altında ve bir bacağım yukarı çekilmiş bir şekilde.
Senin haftalardeyken bu şekilde uyuyordum ama bu hafta en fazla 10-15 dk durabiliyorum. Rahatsız oluyorum artık

CANIM yüzüstü yatmayı bende seviyorum ama yatmıyorum sağına yada soluna yatıcakmıssın bebeğe giden kan daha iyi gidiyomuş öbür türlü zorlaşıyomuş

Lansinoh u bi araştır istersen burdaki arkadaşlar tavsiye ettiler baya güzelmiş fiyatı da uygunsa düşünebilirsin benim gönlüm ameda dan yana ama şimdi 600 lira verip hiç kullanmazsam da şçim sızlar o yüzden ben de çok iyi araştırıp almak istiyorum.

Kızlar oğluşuma isim buldum ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum. Ne desem burun kuvırıyor
İki isim konusunda hem fikiriz sadece

1 . Ömer Asaf (ilk oğlumda da istemiştim ama beyimiz bir türlü beğenmiyor )

2. Macit Sencer .( bu da çok hoşuma gidiyor ama bunu da beğenmedi )

En sonunda sıkıntıyı ben çekiyorum. Adını da ben koyacam diye gıcıklığım tuttu benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…