- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
uzun ayakkabı çekecekleri satılıyor ondan al rahatça eğilmeden onun yardımıyla giy ayakkabılarını için rahat edergünaydın kızlar ... ya vicdanen kötüyüm sabahları sandaletlerimi giymek için eğiliyorum sonra bebeğimi sıkıştırdım diyorum zaten zor eğiliyorum artık acıyor.. bi sakıncası varmı sizce
günaydın kızlar ... ya vicdanen kötüyüm sabahları sandaletlerimi giymek için eğiliyorum sonra bebeğimi sıkıştırdım diyorum zaten zor eğiliyorum artık acıyor.. bi sakıncası varmı sizce
Kızlar eğilmek anne karnındaki bebeğe zarar vermez. Onu koruyan bi kesevar.rahat olun 6.aydan sonra zaten istesenizde egilemezsiniz.o zaman da kocaya eziyet edicekdiniz
Kızlar eğilme konusunda rahat olun ya. Bir şey olmaz endişe etmeyin :))
Ben oğlumla yerde dört büklüm oyun oynuyorum. Yer siliyorum.
Kendi ayakkabılarımı da rahatça giyiniyorum ki karnım çıktı iyice :)
Bir şeycik olmaz kuzucuklara :))
Ya bende biraz titizim o konuda ihtiyacim olacak işimi kolaylastiracak hersey elimin altinda olsun isterim aventinkini alicaktim sonra internette alip kullanmyan o kadar cok kisi varki 2.eldiye satiyolar o yuzden almayaym dedim hemen uygun bisey alirim olmadi:)İhtiyaç olup olmayacağı şans işi biraz aslında.. Bazen sütün çok oluyo bebek çok güzel emse bile boşaltmak gerekiyor. Bazen bebek emmiyo sütün gitmesin diye sağmak gerekiyor. Bazen de tek göğsü alıyo diğerini almıyo o zaman sağmak gerekiyo.. Yani askında çalışıp çalışmamak ziyade ihtiyaca bağlı oluyo bence.. Tabi bınlar benim çevremden gözlemdiğim bilgileristersen sen de hemen alma hastanede lazım olursa ordan temin ediliyo sanırım. Sonra baktın lazım hemen aldırırsın eşine.. Ama ben doğumdan önce almayı düşünüyorum.. :)
Ne güzel sen yiyebiliysn ben nedense sevemedim müsliyi nesquik aldm bu seferGünaydın kızlarYeğenim tarafından teyze teyze diye erkenden uyandırılmış bulunuyorum öok şükür bu günlerime normalde ben 11 12 lere kadar uyurdum ama iyiki de uyanmışım aç kalmamış oldum bu arada ben iki gündür sabahları uyanınca müsli yiyorum.. Yüksek lif içerdiği için kabızlık sorununu da gideriyo internette okudum hamileler için tavsiye edikiyo içinde ihtiyaç duyduğumuz herşey varmış.. Ama tabiki hazır paket sabah ilk kalktığımda bi kase süt ile ondan yiyorum sonra bi saat sonra falan herkesle beraber kahvaltı yapıyorum
bennn . sabah bi kalkımışım bacaklar kocaman açık yüzüstü yatmışım.. ne olack bu halimiz:) doktor yatabildiğin kadar yat sonra zaten uyuymıyacaksın dediHala yüz üstu yatanlar varmı
Dikkat etmeme ragmen yuzustu yatarken buluyrum kendimi
Hala yüz üstu yatanlar varmı
Lansinoh u bi araştır istersen burdaki arkadaşlar tavsiye ettiler baya güzelmişYa bende biraz titizim o konuda ihtiyacim olacak işimi kolaylastiracak hersey elimin altinda olsun isterim aventinkini alicaktim sonra internette alip kullanmyan o kadar cok kisi varki 2.eldiye satiyolar o yuzden almayaym dedim hemen uygun bisey alirim olmadi:)
Pek keyifle yediğim söylenemez aslında ama yiyorumNe güzel sen yiyebiliysn ben nedense sevemedim müsliyi nesquik aldm bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?