Sol tarafa yatmak lazimmis bilyorm ama gece bi bakyrm yuz üstu dönmuşüm sabaha kadar yatiş pozisyonumu düzeltyim diye uyanp duruyrmCANIM yüzüstü yatmayı bende seviyorum ama yatmıyorum sağına yada soluna yatıcakmıssın bebeğe giden kan daha iyi gidiyomuş öbür türlü zorlaşıyomuş
Bende erkek olursa Emir asaf düsünüyorumKızlar oğluşuma isim buldum ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum. Ne desem burun kuvırıyor
İki isim konusunda hem fikiriz sadece
1 . Ömer Asaf (ilk oğlumda da istemiştim ama beyimiz bir türlü beğenmiyor)
2. Macit Sencer .( bu da çok hoşuma gidiyor ama bunu da beğenmedi)
En sonunda sıkıntıyı ben çekiyorum. Adını da ben koyacam diye gıcıklığım tuttu benim de
Bende erkek olursa Emir asaf düsünüyorum
Kızlar oğluşuma isim buldum ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum. Ne desem burun kuvırıyor
İki isim konusunda hem fikiriz sadece
1 . Ömer Asaf (ilk oğlumda da istemiştim ama beyimiz bir türlü beğenmiyor)
2. Macit Sencer .( bu da çok hoşuma gidiyor ama bunu da beğenmedi)
En sonunda sıkıntıyı ben çekiyorum. Adını da ben koyacam diye gıcıklığım tuttu benim de
bilinçaltimiz bize neler gorduruyor çok hoş ya senin rüyan da topukla cinsiyet belirleme yeni yöntemBende anlatsam sana ruyami gulersin yaa ruyamda goya 9 ay cinsiyetini ogrenememisim hastaneye eltimin yeni dogdu bebegi kizi oldu onu almisim hemsireye bn cinsiyeti ogrenemedim acaba ne dedim kadin bebegin topuklarini ovaladi evirdi cevirdi bana kizin olacak dedi tabi saskindim bende neyse kaynanam var yanimda doguma giricem her yer pespembe yataklar yastiklar oda duvar falan ama bnm pjamam maviydi elime aldim giydim sonra uyandim zaten ruyanin da acayibiydi yaa sabah kalktim gulme krizine girdim buda nesi dedim iki bucuk ayliktim daha ruyayi gordugumde
direk yüz üstü değil de yüz üstüne yakın yatıyorum canım şimdilik bi rahatsızlık da hissetmiyorum bence bi süre sonra istesek de yatamayız o yüzden sorun etmiyorum benHala yüz üstu yatanlar varmı
Dikkat etmeme ragmen yuzustu yatarken buluyrum kendimi
Günaydın kızlarYeğenim tarafından teyze teyze diye erkenden uyandırılmış bulunuyorum öok şükür bu günlerime normalde ben 11 12 lere kadar uyurdum ama iyiki de uyanmışım aç kalmamış oldum bu arada ben iki gündür sabahları uyanınca müsli yiyorum.. Yüksek lif içerdiği için kabızlık sorununu da gideriyo internette okudum hamileler için tavsiye edikiyo içinde ihtiyaç duyduğumuz herşey varmış.. Ama tabiki hazır paket sabah ilk kalktığımda bi kase süt ile ondan yiyorum sonra bi saat sonra falan herkesle beraber kahvaltı yapıyorum
Hala yüz üstu yatanlar varmı
Dikkat etmeme ragmen yuzustu yatarken buluyrum kendimi
benim 3 aylıkken başladı 4 aylıkken hamile olduğum anlaşıldı .. şimdi maşallah :)ama yaygın bir karnım yok erkek cocuğundan ötürü sanırımBi de kızlar benim 16. Haftanın sonunda birdenbire çıktı karnım. Bu sefer gaz da değil hiç inmiyor çünküönde giden anneler sizin de mi öyle bir anda çıktı?
benim 3 aylıkken başladı 4 aylıkken hamile olduğum anlaşıldı .. şimdi maşallah :)ama yaygın bir karnım yok erkek cocuğundan ötürü sanırım
Benim de 9 unda 16. Hafta doluyor ozeldeki doktora randevu bulamadım bende devlete aldım. Şimdiden merak heyecan başladı ne olacak ne bitecek diye.günaydın kızlarr şu ayın 9 u bi gelseydi yaaa bebeğimi görsem sanırım dayanamayıp erkenden özelede randevu alıcam
Benim de 9 unda 16. Hafta doluyor ozeldeki doktora randevu bulamadım bende devlete aldım. Şimdiden merak heyecan başladı ne olacak ne bitecek diye.
Kızlar dün sordum ama eşya muhabbeti arasında kaynadı gitti. 16. Haftada gittiğimizde nelere bakılıyor ? Bi de aranızda devlete giden var mı 16 haftada gittiğimizde detaylı için randevu da veriliyor mu ileriki haftalara ?
Etiketlememmi bacim yaaa valla ben bile uyandigimda gulme krizine girmostim heheheh bide bisi sorucam kizlar sizdede oluyo mu bi haftadir kasiklarimda ozellikle sol kasiklarimda sanci oluyo acima gibi mesela gece uyandim sirf bu yizden bu haftalarda olmasi normal dimi sol kasikta daha cok oluyobilinçaltimiz bize neler gorduruyor çok hoş ya senin rüyan da topukla cinsiyet belirleme yeni yöntemöğrenince beni de etiketle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?