2017 Şubat Anneleri

CANIM yüzüstü yatmayı bende seviyorum ama yatmıyorum sağına yada soluna yatıcakmıssın bebeğe giden kan daha iyi gidiyomuş öbür türlü zorlaşıyomuş
Sol tarafa yatmak lazimmis bilyorm ama gece bi bakyrm yuz üstu dönmuşüm sabaha kadar yatiş pozisyonumu düzeltyim diye uyanp duruyrm(

Bende erkek olursa Emir asaf düsünüyorum

Kuzenimin oğlunun adı Ömer Sencer Bi de bu haliyle söyle bence daha uyumlu ve hoş geliyor kulağa

bilinçaltimiz bize neler gorduruyor çok hoş ya senin rüyan da topukla cinsiyet belirleme yeni yöntem öğrenince beni de etiketle canım

Günaydınnnnn kızlar,

Ben açlıktan helak olmuş biçimde uyanıyorum ve iki kere kahvaltı yapıyorum nasıl iştahlandım biri beni durdursunnn

Hala yüz üstu yatanlar varmı

Dikkat etmeme ragmen yuzustu yatarken buluyrum kendimi

Ben de.... Yüzüstü yatmaya alışkınım hiç uykumu alamıyorum. Gece bi uyanıyorum ki dönmüşüm

Bi de kızlar benim 16. Haftanın sonunda birdenbire çıktı karnım. Bu sefer gaz da değil hiç inmiyor çünkü önde giden anneler sizin de mi öyle bir anda çıktı?

Bende oğluşumun adını YAĞIZ koyacağım inşallah.. ama bende eşime 2.isme ikna edemiyorum.. Yağıza tamam dedi 2 isimli olmasın diyor:)
Yağız Mir
Yağız Ata .. olabilir misal:)

Bi de kızlar benim 16. Haftanın sonunda birdenbire çıktı karnım. Bu sefer gaz da değil hiç inmiyor çünkü önde giden anneler sizin de mi öyle bir anda çıktı?
benim 3 aylıkken başladı 4 aylıkken hamile olduğum anlaşıldı .. şimdi maşallah :)ama yaygın bir karnım yok erkek cocuğundan ötürü sanırım

Kızlar dün sordum ama eşya muhabbeti arasında kaynadı gitti. 16. Haftada gittiğimizde nelere bakılıyor ? Bi de aranızda devlete giden var mı 16 haftada gittiğimizde detaylı için randevu da veriliyor mu ileriki haftalara ?

günaydın kızlarr şu ayın 9 u bi gelseydi yaaa bebeğimi görsem sanırım dayanamayıp erkenden özelede randevu alıcam
Benim de 9 unda 16. Hafta doluyor ozeldeki doktora randevu bulamadım bende devlete aldım. Şimdiden merak heyecan başladı ne olacak ne bitecek diye.

Benim de 9 unda 16. Hafta doluyor ozeldeki doktora randevu bulamadım bende devlete aldım. Şimdiden merak heyecan başladı ne olacak ne bitecek diye.

ben yarın yada öbür gün özele de gidicem randevu vardır muhtemelen 14+3 oluyo yarına ama cinsiyet belli olur mu acaba bıde cinsiyetten ziyade nasıl iyi mi diye çok merak ediyorum

cumartesai günü doktora gidicem acaba bu kan ilacı vermek için tahlilmi yapılıyor. ve aç karnınamı gitmemiz gerekiyor acaba?

ben 2li testi yaptırdığım için 16. haftada yaptırılan 3.lü testi istemedi.. bu haftalarda 3lü tarama yapılıyor bi tek.

11-14 haftalar arasında:
Gebeliğin 11. haftasından sonra ultrason muayenesinde bebeğin ense kalınlığı (NT) ölçülür ve ikili test (kan tahlili) yapılır. Bu tahlil 11-14 hafta arasında yapılabilir, 14. haftadan sonra yapılamaz.

16-20 haftalar arasında:
Bu haftalar arasında üçlü test (triple test) veya dörtlü test yapılır. Eğer bu test sonucu riskli gelirse amniosentez (bebekten su alınması) yapılarak daha ileri inceleme yapılabilir.

24-28 haftalar arasında:
- 50 gr glukoz yükleme testi (Şekerli su testi) 24-28 haftalar arasında yapılır. Bu test sonucu 140'dan yüksek gelirse 100 gr OGTT testi yapılır.

35-37 haftalar arasında:
Bu haftalar arasında annede Grup B Streptokok (bakteri) taraması önerilmektedir ancak ülkemizde henüz fazla yaygınlaşmamış bir uygulamadır.

ben özel hastaneye gidiyorum 15+4 de gittim en son bayramdan sonra gel dedi.. bi dahakine gittiğimde 20+3 felan olacağım.. muhtemelen 25. haftamda çağıracak yine.. şeker yüklemesi için .. ben 24. haftama girince devlet hastanesine gidip yaptırmayı düşünüyorum bnm gittiğim hastane sanırım 200e yakın bir meblağa yapıyor.. Bebeğimin başka bir ihtiyacını karşılarım diye düşünüyorum..

bilinçaltimiz bize neler gorduruyor çok hoş ya senin rüyan da topukla cinsiyet belirleme yeni yöntem öğrenince beni de etiketle canım
Etiketlememmi bacim yaaa valla ben bile uyandigimda gulme krizine girmostim heheheh bide bisi sorucam kizlar sizdede oluyo mu bi haftadir kasiklarimda ozellikle sol kasiklarimda sanci oluyo acima gibi mesela gece uyandim sirf bu yizden bu haftalarda olmasi normal dimi sol kasikta daha cok oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…