2017 Şubat Anneleri

Benim oğlumun ismi hüseyin asaf ve cok da seviyorum.çevremde gördüğüm tüm asaf lar çok uysal ve uyumlu.
İki isim de güzel canım güzel seçimler olmuş

ara ara kasiklarda acı sancı gibi şeyler bana da oluyor canım ama bu tarz şeyler olabilir normal diye düşünüyorum sürekli ve cok şiddetli olmadığımız sürece bence sıkıntı yoktur inşallah

Kuzenimin oğlunun adı Ömer Sencer Bi de bu haliyle söyle bence daha uyumlu ve hoş geliyor kulağa

Ömer ismi etrafında çok olduğu için kabul etmiyor

Sadece 3lü test yapılıyır dr.isterse

cumartesai günü doktora gidicem acaba bu kan ilacı vermek için tahlilmi yapılıyor. ve aç karnınamı gitmemiz gerekiyor acaba?

Kan ilacı mecburi kullanıldığı için değerlere bakmadan veriliyor genekd3

Benim oğlumun ismi hüseyin asaf ve cok da seviyorum.çevremde gördüğüm tüm asaf lar çok uysal ve uyumlu.
İki isim de güzel canım güzel seçimler olmuş

Özellikle Asaf ismini çok istiyorum ben de.
Umarım ikna olur
Kocaman öpüyorum oğluşunu

cumartesai günü doktora gidicem acaba bu kan ilacı vermek için tahlilmi yapılıyor. ve aç karnınamı gitmemiz gerekiyor acaba?

Yok canım direk verdiler bana da. Bol bol kan lazım heralde

Evettt bende de oluyor. Sanırım rahim genişlerken o hissi veriyor. Geriliyor gibi oluyorum içten dıştan

Ömer ismi etrafında çok olduğu için kabul etmiyor

Ben de ömer ismini çok seviyorum. 3 isimden birini düşünüyordum; ömer, selim, poyraz. Gerçi oğluş mu bilmiyorum ama

ara ara kasiklarda acı sancı gibi şeyler bana da oluyor canım ama bu tarz şeyler olabilir normal diye düşünüyorum sürekli ve cok şiddetli olmadığımız sürece bence sıkıntı yoktur inşallah
O zaman bu nornal hepimizde olduna gore normal bence
Korkulcak bisi yok o zaman siddetli degil zaten aralikli oluuo cuma gidicem dra bakalim ne dicek

Kizlar 12. Haftada gittigimde erkek gibi demisti doktorum hatta ben de gordugumu dusunmustum ama az once baska bir doktora gittim ve yuzde 80 kiz dedi baya bi bakti. Sanirim bu daha saglikli bi sonuctur dimi inanamiyorum artik

Kizlar 12. Haftada gittigimde erkek gibi demisti doktorum hatta ben de gordugumu dusunmustum ama az once baska bir doktora gittim ve yuzde 80 kiz dedi baya bi bakti. Sanirim bu daha saglikli bi sonuctur dimi inanamiyorum artik

Yanii 12 sanki erken gibi... hadi hayırlısı

Çok sağol bilgiler için

Benimkine koyu sari dedi kardesim ama çok karstrnca kavunici renginin koyu hali oldu. Ayrıca yeşil ve açık renk kız demekmiş koyu renk erkek.. seninki yesilmi çıktı lavoba acıcı da

Bende oyletim canım zaten alerjik rinitim vardı ama mide bulantisiyla mahvetti beni.bugun 16.haftaya girdik hala bulantim devam ediyor akıntı da cabasi
Zofran kullandım bi kutu yani 10adet.su an hala bendede var ama inan mutlu olacağın şeyler yaparsan idare edeb8liyorsun.. meşgul ol birşeylerle sürekli.. birde ben ilkinde hiperemizeis dim o çok fena. Eğer kusmuyorsan korkma geçer..

Canım 24.cü haftada aç karnına şekerli su içilerek uygulanıyor.
Sonra saat başı kan şekerine bakılıyo
Ben düşünmüyorum yaptırmayı,çok zor yaa.. gebeyken şeker cikiyo bendede zaten.birde şey sorcam sağlık ocaginida düşünmüyorum gerek varmi sonucta ilk bebeğim değil?

Ben düşünmüyorum yaptırmayı,çok zor yaa.. gebeyken şeker cikiyo bendede zaten.birde şey sorcam sağlık ocaginida düşünmüyorum gerek varmi sonucta ilk bebeğim değil?

Şeker çıkıyorsa neden yaptırmıyorsun anlamadım ?
Sağlık ocağı doğumdan sonra bebeğin aşılarını takip ediyor.
Kayıt yaptırmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…