- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Benim oğlumun ismi hüseyin asaf ve cok da seviyorum.çevremde gördüğüm tüm asaf lar çok uysal ve uyumlu.Kızlar oğluşuma isim buldum ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum. Ne desem burun kuvırıyor
İki isim konusunda hem fikiriz sadece
1 . Ömer Asaf (ilk oğlumda da istemiştim ama beyimiz bir türlü beğenmiyor)
2. Macit Sencer .( bu da çok hoşuma gidiyor ama bunu da beğenmedi)
En sonunda sıkıntıyı ben çekiyorum. Adını da ben koyacam diye gıcıklığım tuttu benim de
ara ara kasiklarda acı sancı gibi şeyler bana da oluyor canım ama bu tarz şeyler olabilir normal diye düşünüyorum sürekli ve cok şiddetli olmadığımız sürece bence sıkıntı yoktur inşallahEtiketlememmi bacim yaaa valla ben bile uyandigimda gulme krizine girmostim heheheh bide bisi sorucam kizlar sizdede oluyo mu bi haftadir kasiklarimda ozellikle sol kasiklarimda sanci oluyo acima gibi mesela gece uyandim sirf bu yizden bu haftalarda olmasi normal dimi sol kasikta daha cok oluyo
Kuzenimin oğlunun adı Ömer Sencer Bi de bu haliyle söyle bence daha uyumlu ve hoş geliyor kulağa
Kızlar dün sordum ama eşya muhabbeti arasında kaynadı gitti. 16. Haftada gittiğimizde nelere bakılıyor ? Bi de aranızda devlete giden var mı 16 haftada gittiğimizde detaylı için randevu da veriliyor mu ileriki haftalara ?
cumartesai günü doktora gidicem acaba bu kan ilacı vermek için tahlilmi yapılıyor. ve aç karnınamı gitmemiz gerekiyor acaba?
Benim oğlumun ismi hüseyin asaf ve cok da seviyorum.çevremde gördüğüm tüm asaf lar çok uysal ve uyumlu.
İki isim de güzel canım güzel seçimler olmuş
cumartesai günü doktora gidicem acaba bu kan ilacı vermek için tahlilmi yapılıyor. ve aç karnınamı gitmemiz gerekiyor acaba?
Etiketlememmi bacim yaaa valla ben bile uyandigimda gulme krizine girmostim heheheh bide bisi sorucam kizlar sizdede oluyo mu bi haftadir kasiklarimda ozellikle sol kasiklarimda sanci oluyo acima gibi mesela gece uyandim sirf bu yizden bu haftalarda olmasi normal dimi sol kasikta daha cok oluyo
Ömer ismi etrafında çok olduğu için kabul etmiyor
O zaman bu nornal hepimizde olduna gore normal benceara ara kasiklarda acı sancı gibi şeyler bana da oluyor canım ama bu tarz şeyler olabilir normal diye düşünüyorum sürekli ve cok şiddetli olmadığımız sürece bence sıkıntı yoktur inşallah
Korkulcak bisi yok o zaman siddetli degil zaten aralikli oluuo cuma gidicem dra bakalim ne dicekYok canım direk verdiler bana da. Bol bol kan lazım heralde
Evettt bende de oluyor. Sanırım rahim genişlerken o hissi veriyor. Geriliyor gibi oluyorum içten dıştan
Ben de ömer ismini çok seviyorum. 3 isimden birini düşünüyordum; ömer, selim, poyraz. Gerçi oğluş mu bilmiyorum ama
O zaman bu nornal hepimizde olduna gore normal bence
Korkulcak bisi yok o zaman siddetli degil zaten aralikli oluuo cuma gidicem dra bakalim ne dicek
Kizlar 12. Haftada gittigimde erkek gibi demisti doktorum hatta ben de gordugumu dusunmustum ama az once baska bir doktora gittim ve yuzde 80 kiz dedi baya bi bakti. Sanirim bu daha saglikli bi sonuctur dimi inanamiyorum artik
Benim drum seker yuklemesi yaptirmiyor onun yerine HgA1c diye bi tahlil var. Geriye donuk son 3 aylik sekeri gosteren bi tahlil. Onu yaptiriyor.şeker yüklemesi hakkında bilgisi olan var mı
Çok sağol bilgiler için11-14 haftalar arasında:
Gebeliğin 11. haftasından sonra ultrason muayenesinde bebeğin ense kalınlığı (NT) ölçülür ve ikili test (kan tahlili) yapılır. Bu tahlil 11-14 hafta arasında yapılabilir, 14. haftadan sonra yapılamaz.
16-20 haftalar arasında:
Bu haftalar arasında üçlü test (triple test) veya dörtlü test yapılır. Eğer bu test sonucu riskli gelirse amniosentez (bebekten su alınması) yapılarak daha ileri inceleme yapılabilir.
24-28 haftalar arasında:
- 50 gr glukoz yükleme testi (Şekerli su testi) 24-28 haftalar arasında yapılır. Bu test sonucu 140'dan yüksek gelirse 100 gr OGTT testi yapılır.
35-37 haftalar arasında:
Bu haftalar arasında annede Grup B Streptokok (bakteri) taraması önerilmektedir ancak ülkemizde henüz fazla yaygınlaşmamış bir uygulamadır.
Bende yaptım öylesine bakalım doğru çıkacakmı.inandığım ic8n değil ama merak ettim doğru çıkıyor diyenler var.9 unda randevum ayrıntı o ultrason..Lavabo açıcı mıo nasılmış ya hiç duymamıştım
Benimkine koyu sari dedi kardesim ama çok karstrnca kavunici renginin koyu hali oldu. Ayrıca yeşil ve açık renk kız demekmiş koyu renk erkek.. seninki yesilmi çıktı lavoba acıcı daVar ben :)
Yüzükle test,çamaşır suyuyla test ve çin-Rus takvimi filan derken baya baya geçti vakit
Yüzük testi erkek demişti
Sonra bi ark. Sabah ki ilk idrarın turuncumsu değilde yeşilimsi ise erkek demişti
Rus takvimi de erkek demişti
Allah gönlümüze göre verdi daha doğrusu benim gönlüme göre
İrkek
şeker yüklemesi hakkında bilgisi olan var mı
Zofran kullandım bi kutu yani 10adet.su an hala bendede var ama inan mutlu olacağın şeyler yaparsan idare edeb8liyorsun.. meşgul ol birşeylerle sürekli.. birde ben ilkinde hiperemizeis dim o çok fena. Eğer kusmuyorsan korkma geçer..Bende oyletim canım zaten alerjik rinitim vardı ama mide bulantisiyla mahvetti beni.bugun 16.haftaya girdik hala bulantim devam ediyor akıntı da cabasi
Ben düşünmüyorum yaptırmayı,çok zor yaa.. gebeyken şeker cikiyo bendede zaten.birde şey sorcam sağlık ocaginida düşünmüyorum gerek varmi sonucta ilk bebeğim değil?Canım 24.cü haftada aç karnına şekerli su içilerek uygulanıyor.
Sonra saat başı kan şekerine bakılıyo
Ben düşünmüyorum yaptırmayı,çok zor yaa.. gebeyken şeker cikiyo bendede zaten.birde şey sorcam sağlık ocaginida düşünmüyorum gerek varmi sonucta ilk bebeğim değil?
Bende yaptım öylesine bakalım doğru çıkacakmı.inandığım ic8n değil ama merak ettim doğru çıkıyor diyenler var.9 unda randevum ayrıntı o ultrason..
Yanii 12 sanki erken gibi... hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?