2017 Şubat Anneleri

Benimkine koyu sari dedi kardesim ama çok karstrnca kavunici renginin koyu hali oldu. Ayrıca yeşil ve açık renk kız demekmiş koyu renk erkek.. seninki yesilmi çıktı lavoba acıcı da
Çamaşır suyuyla test yapmıştım ama anlamamıştım sanırım rengi açıktı hafif sarı
Benim bahsettiğim hala da idrarımın yeşilimsi gelmesi ona erkek diyorlar açıcı filan yok yani

Ya boşver ben öylesine Zaman geçsin diye eğlenme amaçlı yaptım burda arkadaşlarla güldük filan üstünde durmaya değmez,bak dr erkek dedi hatta pipi bile gösterdi ama ben hala ikna değilim güvenemiyorum bi 6. Aya gireyim bakayım belli olmaz o işler :)

kızlar yaa bnm ev,mde çözemediğim bir koku var.. yumuşatıcı kokusu dedim çünkü kıyafetlere sinmişti koku.. yumuşatıcı kullanmayı bıraktım.. hala devam ediyor .. oda kokusu dedim banyodaki onu kaldırdım yok.. öyle aşırı pis bi koku değil ama bni rahatsız ediyor midemi bulandırıyor. eşime kalsa kokmuyor diyor. ama kokuyor lavaboları söktük ettik temizledik hala var delireceğim..perdelerim zebra stor bin pişmanım yıkatması pahalı acaba ondan mı diyorum. iyice şaşırdım

Bu süt pompalarının yedek parçaları satılıyor ayrıyeten.
Makina iyi ise sadece yedek borusunu filan alabilirsin
evet o daha iyi olur gerçi çekiş gücü azaldıysa boşuna almayım önce dener doğumdan sonra ona göre iyiyse yedek parça alırım değilse yeni bir makine alırım

yün işlerini annem hallediyo çok şükür şimdi çocuğu 3 aydan sonra kıpırdar düşer koltuğa bırakılmaz diye benim çocukluk yorganımı yeniden kaplatıp yer için büyük bir yün yorgan yaptırdı hemde üzerinde oynar falan diye

ahhh bende haftalardır anlayamadığım nerden geldiğini bir koku ile mücadele ediyorum bizimki banyo da yeri belli ama ne olduğu belli değil aynı eşime sorarsan yok bir koku

Loveali ,nerelerdesinn kızz.
Bak bu hafta da ben boş olunca canım sıkılmaya başladıı.
Sen tabi daldın misafirlere ,unuttun bizi buralarda.
Gel de iki lafın belini kırak

ahhh bende haftalardır anlayamadığım nerden geldiğini bir koku ile mücadele ediyorum bizimki banyo da yeri belli ama ne olduğu belli değil aynı eşime sorarsan yok bir koku

bnm banyo yatak odası mutfak oturma odası bir oradan gelio koridor dahil.. bi odam var yemek odası orada yok.. heryeri kokulyarak geziyorum evimde durasım gelmiyor yaa. annem kaç kez temziledi evi.. işin tuhafı artık dış kapıdan almaya başladım kokuyu evim 3. kat...
bugun naftalin alacam sağa sola koyacam bakalım nolcak..

Loveali ,nerelerdesinn kızz.
Bak bu hafta da ben boş olunca canım sıkılmaya başladıı.
Sen tabi daldın misafirlere ,unuttun bizi buralarda.
Gel de iki lafın belini kırak
Geldim şekerim Yengem vardı onu biraktik ordan Dr geçtim bebisim iyiymis çok şükür Dr nasılsın dedi bu haftalarda biraz yordum kendimi sanırım dedim ultrason a aldı baktı fln evet baya yormussun kendini rahimi de yormussun kasılma var yine dedi kocaman bi çıkıntı gosterdi bana da bak burası diye bebeği de tam goremedik onun yüzünden ama bebisim de yuzunu kapattı çok tatliydi çok şükür kasilmanin bebeğe zararı yok ama bu hafta ful dinleniyosun bisey yapmiyosun dedi epeyce yapmissin zaten dedi bu arada cinsiyet te netleşti kesin bi ogluş anasiyim hayırlısıyla inş

Bence asil naftalinin kokusu rahatsiz eder. Cok agir bi koku.

Hoşgeldin canım..
Bu hafta full yatış yap kuzum.
Misafir iyi hoş güzel de ,senin gebeliğin zaten hassas ilerliyor. O yüzden bundan sonra misafir gelse de çok dikkatlı ol olur mu
Oğluşun tekrar hayırlı olsun. Erkek çocukları tam bi anne aşığı oluyorlar.
Eşim bazen bana el kol şakası yapsa benim ufaklık hemen araya giriyor " babaaaa annemi rahat bırakkkk" diye :))
Şeker şerbet gibiler valla :))

aayy sakın naftalin koyma bebeğe zararlı naftalin solumak sana da zararlı evin kokmuyordur bize öyle geliyo her zman ki kokular bize tuhaf ve kötü geliyo bende bulaşık deterjanınn kokusundan nefret ettim normalde en sevdiğim modeli biraz dayan geçicek sakın naftalin dökme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…