- 24 Haziran 2016
- 28
- 35
- 88
- 39
Kizlar isimler konusunda ne dusunuyosunuz. Biz daha hic isim dusunmedik. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Tunayi tek basina daha begenirim ben:)Tunahan nasıl kızlar sizceanlamı da güzel
Çamaşır suyuyla test yapmıştım ama anlamamıştım sanırım rengi açıktı hafif sarıBenimkine koyu sari dedi kardesim ama çok karstrnca kavunici renginin koyu hali oldu. Ayrıca yeşil ve açık renk kız demekmiş koyu renk erkek.. seninki yesilmi çıktı lavoba acıcı da
banada erkeğe bnziyo dedi dr bencede erken tahmin etmek için bayrsmdan sonra gidicem bende o zaman net belli olur hayırlısıyla kucağımıza alalım inş
18 haftalık :)
O zaman belli olur inşallah hayırlısı
Seninki baya çıkmış maşallah
Benimki hem küçük hem sivri
evet o daha iyi olur gerçi çekiş gücü azaldıysa boşuna almayım önce dener doğumdan sonra ona göre iyiyse yedek parça alırım değilse yeni bir makine alırımBu süt pompalarının yedek parçaları satılıyor ayrıyeten.
Makina iyi ise sadece yedek borusunu filan alabilirsin
yün işlerini annem hallediyo çok şükür şimdi çocuğu 3 aydan sonra kıpırdar düşer koltuğa bırakılmaz diye benim çocukluk yorganımı yeniden kaplatıp yer için büyük bir yün yorgan yaptırdı hemde üzerinde oynar falan diyeçocuğumuza hep pamuklu giysi tercih ediyoruz neden tabi ki sağlıklı olduğundan.yorgan olarak elyaf hiç sağlıklı değil direk sentetiğe gömüyoruz çoçuu ayrıca çok terletiyor. bir yorgancıya gidip iyününü alıp ince döküm bir yün yorgan ve yastık yaptırmak en güzeli.ben yünden vazgeçmem.
ahhh bende haftalardır anlayamadığım nerden geldiğini bir koku ile mücadele ediyorum bizimki banyo da yeri belli ama ne olduğu belli değil aynı eşime sorarsan yok bir kokukızlar yaa bnm ev,mde çözemediğim bir koku var.. yumuşatıcı kokusu dedim çünkü kıyafetlere sinmişti koku.. yumuşatıcı kullanmayı bıraktım.. hala devam ediyor .. oda kokusu dedim banyodaki onu kaldırdım yok.. öyle aşırı pis bi koku değil ama bni rahatsız ediyor midemi bulandırıyor. eşime kalsa kokmuyor diyor. ama kokuyor lavaboları söktük ettik temizledik hala var delireceğim..perdelerim zebra stor bin pişmanım yıkatması pahalı acaba ondan mı diyorum. iyice şaşırdım
ahhh bende haftalardır anlayamadığım nerden geldiğini bir koku ile mücadele ediyorum bizimki banyo da yeri belli ama ne olduğu belli değil aynı eşime sorarsan yok bir koku
Geldim şekerimLoveali ,nerelerdesinn kızz.
Bak bu hafta da ben boş olunca canım sıkılmaya başladıı.
Sen tabi daldın misafirlere ,unuttun bizi buralarda.
Gel de iki lafın belini kırak
Bence asil naftalinin kokusu rahatsiz eder. Cok agir bi koku.bnm banyo yatak odası mutfak oturma odası bir oradan gelio koridor dahil.. bi odam var yemek odası orada yok.. heryeri kokulyarak geziyorum evimde durasım gelmiyor yaa. annem kaç kez temziledi evi.. işin tuhafı artık dış kapıdan almaya başladım kokuyu evim 3. kat...
bugun naftalin alacam sağa sola koyacam bakalım nolcak..
ayy maşallah 3 hafta sonra bende böyle olurum kesin şuan da var göbüşüm çıkmaya başladı
18 haftalık :)
Geldim şekerimYengem vardı onu biraktik ordan Dr geçtim bebisim iyiymis çok şükür Dr nasılsın dedi bu haftalarda biraz yordum kendimi sanırım dedim ultrason a aldı baktı fln evet baya yormussun kendini rahimi de yormussun kasılma var yine dedi kocaman bi çıkıntı gosterdi bana da bak burası diye bebeği de tam goremedik onun yüzünden ama bebisim de yuzunu kapattı çok tatliydi çok şükür kasilmanin bebeğe zararı yok ama bu hafta ful dinleniyosun bisey yapmiyosun dedi epeyce yapmissin zaten dedi bu arada cinsiyet te netleşti kesin bi ogluş anasiyim hayırlısıyla inş
işte kokuyu bastırsın diye ben severim naftalin kokusunu ama önce bi koklarım duruma göre alırım:)Bence asil naftalinin kokusu rahatsiz eder. Cok agir bi koku.
aayy sakın naftalin koyma bebeğe zararlı naftalin solumak sana da zararlı evin kokmuyordur bize öyle geliyo her zman ki kokular bize tuhaf ve kötü geliyo bende bulaşık deterjanınn kokusundan nefret ettim normalde en sevdiğim modeli biraz dayan geçicek sakın naftalin dökmebnm banyo yatak odası mutfak oturma odası bir oradan gelio koridor dahil.. bi odam var yemek odası orada yok.. heryeri kokulyarak geziyorum evimde durasım gelmiyor yaa. annem kaç kez temziledi evi.. işin tuhafı artık dış kapıdan almaya başladım kokuyu evim 3. kat...
bugun naftalin alacam sağa sola koyacam bakalım nolcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?