- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
yaa bilmiyordum saol canım tamam almamaayy sakın naftalin koyma bebeğe zararlı naftalin solumak sana da zararlı evin kokmuyordur bize öyle geliyo her zman ki kokular bize tuhaf ve kötü geliyo bende bulaşık deterjanınn kokusundan nefret ettim normalde en sevdiğim modeli biraz dayan geçicek sakın naftalin dökme
O zaman hadi göbişler gelsin17 haftalık kızımdan teyzelere merhaba, Bi maşallahınızı alırız
Ömer ismi etrafında çok olduğu için kabul etmiyor
Özellikle Asaf ismini çok istiyorum ben de.
Umarım ikna olur
Kocaman öpüyorum oğluşunu
kızlar yaa bnm ev,mde çözemediğim bir koku var.. yumuşatıcı kokusu dedim çünkü kıyafetlere sinmişti koku.. yumuşatıcı kullanmayı bıraktım.. hala devam ediyor .. oda kokusu dedim banyodaki onu kaldırdım yok.. öyle aşırı pis bi koku değil ama bni rahatsız ediyor midemi bulandırıyor. eşime kalsa kokmuyor diyor. ama kokuyor lavaboları söktük ettik temizledik hala var delireceğim..perdelerim zebra stor bin pişmanım yıkatması pahalı acaba ondan mı diyorum. iyice şaşırdım
Aynen baha yormusum kendimi dr da ustu kapalı kızdı birazHoşgeldin canım..
Bu hafta full yatış yap kuzum.
Misafir iyi hoş güzel de ,senin gebeliğin zaten hassas ilerliyor. O yüzden bundan sonra misafir gelse de çok dikkatlı ol olur mu
Oğluşun tekrar hayırlı olsun. Erkek çocukları tam bi anne aşığı oluyorlar.
Eşim bazen bana el kol şakası yapsa benim ufaklık hemen araya giriyor " babaaaa annemi rahat bırakkkk" diye :))
Şeker şerbet gibiler valla :))
kizlar karnim cikmis mi ya 16 haftalik piskolojim bozuldu jyice
ben 18. haftaya girdim, bu kadar var yok canım.kizlar karnim cikmis mi ya 16 haftalik piskolojim bozuldu jyice
iç karın geniş olabilir ne güzel yaaa bnmde böyle az çıksın isterdim ilerde bizim göbişler kocaman olcak:) kaç kilosunuz acaba.. onundamı önemi var acabakizlar karnim cikmis mi ya 16 haftalik piskolojim bozuldu jyice
kizlar karnim cikmis mi ya 16 haftalik piskolojim bozuldu jyice
bana hic oyle gelmiyo ya herkez diyo karnin yok fln diye insanin moreli bozluyo acaba diyorum biseyler tersmi gidiyoMaşallah çıkmış tabi annesi
maşallah bnmde hemen hemen bu kadar var:) sabahlareı daha kücük bnm gaz olayım fazla biraz şişiyorum çokO zaman hadi göbişler gelsin17 haftalık kızımdan teyzelere merhaba, Bi maşallahınızı alırız
51 kiloyum 15 gun once dr. gittigimde hersey cok iyiydi bebside acaba diyorum simdi bi sorunmu var karnimda cikmadi 16 haftada fln yine cikiyo baya yaiç karın geniş olabilir ne güzel yaaa bnmde böyle az çıksın isterdim ilerde bizim göbişler kocaman olcak:) kaç kilosunuz acaba.. onundamı önemi var acaba
bana hic oyle gelmiyo ya herkez diyo karnin yok fln diye insanin moreli bozluyo acaba diyorum biseyler tersmi gidiyo
belkide bol ustumdeki. bende 51kiloyumHayır , ben baya zayıf olduğum için ve dikkat edersen fotoda dar giydiğim için daha çok görünüyor sende dar giysen senin de öyle , benim dışarda giydiklerim bol şeyler evdeki kadar belli olmuyor mesela
Benim küçük Yengem 3 doğum yaptı 3 unde de 9 ayında millet daha çok var doğuma herhalde diyorlardı herkesin bir olmaz kıyaslama yapma kimseyle kendini moralini de bozma bide buna mi kafa takcaz bebis iyi ise karnın küçük büyük olmuş hiç buna takılma bencebana hic oyle gelmiyo ya herkez diyo karnin yok fln diye insanin moreli bozluyo acaba diyorum biseyler tersmi gidiyo
dr. 20gunu gecti gitmedim acaba diyorum iste biseymi oldu da buyumuyo fln diye insanin icine olmadik seyler geliyo ya doguma kadar boylemi olucakBenim küçük Yengem 3 doğum yaptı 3 unde de 9 ayında millet daha çok var doğuma herhalde diyorlardı herkesin bir olmaz kıyaslama yapma kimseyle kendini moralini de bozma bide buna mi kafa takcaz bebis iyi ise karnın küçük büyük olmuş hiç buna takılma bence
dr. 20gunu gecti gitmedim acaba diyorum iste biseymi oldu da buyumuyo fln diye insanin icine olmadik seyler geliyo ya doguma kadar boylemi olucak
Bende kontrol suresi yaklaşırken böyle saçmalıklarla kafami yoruyorum sonra Dr a gidip bebisi gorunce ufff yine bi dünya şey kurdum diyorum gerçi benim bak skntili bide yine bugün kasılma var dedi ve bana da gosterdi bebisimin yüzünü kapatmıştı kocaman bi cıkıntıdr. 20gunu gecti gitmedim acaba diyorum iste biseymi oldu da buyumuyo fln diye insanin icine olmadik seyler geliyo ya doguma kadar boylemi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?