2017 Şubat Anneleri

yaa bilmiyordum saol canım tamam almam

Ömer ismi etrafında çok olduğu için kabul etmiyor

Özellikle Asaf ismini çok istiyorum ben de.
Umarım ikna olur
Kocaman öpüyorum oğluşunu

ben de Ömer Asaf koymayı düşünüyordum ama benimki de yanaşmıyor.halbuki çok seviyorum ben de bu ismi ve başka hiçbir ismi beğenemiyorum

benim de lavabomdan bir koku geliyordu. sirke karbonat işime yaradı artık eskisi gibi keskin bir kokusu yok.
dolapları evi bir havalandırsan belki geçer koku.
benim de aspritörü önceki ev sahipleri hiç temzilememiş yağ çöz, çamaşır suyu cif kullanmama onca ovalamama rağmen geçmedi bir türlü.

bu arada hanımlar maşallah göbişleriniz ne güzel çıkmış.biz de 18. haftaya girdik ama belli değil hala.memlekette sormayan kalmadı hani karnın nerede diye, gelir gelmez kendimi doktora attım valla.

Aynen baha yormusum kendimi dr da ustu kapalı kızdı biraz hiç böyle zorbi hamilelik gecirecegimi dusunmezdim ama daha gittjler artık kimsem gelmez bu hafta dinlenicem artık erkek için hep öyle diyolar evet hayirlisi ya gebelik böyle gecince hiç ama hiç cinsiyet ayrimim olmuyo bide ilk bebek Hayirlisiyla sağlıkla gelsin cumlemizinki inş

iç karın geniş olabilir ne güzel yaaa bnmde böyle az çıksın isterdim ilerde bizim göbişler kocaman olcak:) kaç kilosunuz acaba.. onundamı önemi var acaba
51 kiloyum 15 gun once dr. gittigimde hersey cok iyiydi bebside acaba diyorum simdi bi sorunmu var karnimda cikmadi 16 haftada fln yine cikiyo baya ya

Oof kızlar dün eşimden balık istedim. Aylar sonra ilk defa balık yiyelim dedim. Balık geldi,yıkadım ve fırına attım. Yemektede güzelce yedim ama gel görelim ki her yer balık kokuyor gibi. Ailece banyo yaptık ,kıyafetler değişti. Mutfak domestos ile temizlendi. Mutfak bezleri makinada yıkandı. Yani her yer temizlendi ama yinede burnuma balık kokuları geliyor

bana hic oyle gelmiyo ya herkez diyo karnin yok fln diye insanin moreli bozluyo acaba diyorum biseyler tersmi gidiyo

Hayır , ben baya zayıf olduğum için ve dikkat edersen fotoda dar giydiğim için daha çok görünüyor sende dar giysen senin de öyle , benim dışarda giydiklerim bol şeyler evdeki kadar belli olmuyor mesela

Hayır , ben baya zayıf olduğum için ve dikkat edersen fotoda dar giydiğim için daha çok görünüyor sende dar giysen senin de öyle , benim dışarda giydiklerim bol şeyler evdeki kadar belli olmuyor mesela
belkide bol ustumdeki. bende 51kiloyum

bana hic oyle gelmiyo ya herkez diyo karnin yok fln diye insanin moreli bozluyo acaba diyorum biseyler tersmi gidiyo
Benim küçük Yengem 3 doğum yaptı 3 unde de 9 ayında millet daha çok var doğuma herhalde diyorlardı herkesin bir olmaz kıyaslama yapma kimseyle kendini moralini de bozma bide buna mi kafa takcaz bebis iyi ise karnın küçük büyük olmuş hiç buna takılma bence

dr. 20gunu gecti gitmedim acaba diyorum iste biseymi oldu da buyumuyo fln diye insanin icine olmadik seyler geliyo ya doguma kadar boylemi olucak

dr. 20gunu gecti gitmedim acaba diyorum iste biseymi oldu da buyumuyo fln diye insanin icine olmadik seyler geliyo ya doguma kadar boylemi olucak

Beni kuzenim görüyo diyo ki ben 7. Ayda böyleydim . 7 ye kadar kimse hamile olduğunu anlamadı. Hergün göbiş büyümez ki 20 günde gözle görülür fark olmaz ki zaten. Hiç bi sorun yok merak etme

Bende kontrol suresi yaklaşırken böyle saçmalıklarla kafami yoruyorum sonra Dr a gidip bebisi gorunce ufff yine bi dünya şey kurdum diyorum gerçi benim bak skntili bide yine bugün kasılma var dedi ve bana da gosterdi bebisimin yüzünü kapatmıştı kocaman bi cıkıntı asıl gobis çıkmasını 6 aydan sonra gorcez sanırım Yengem de öyle diyo mesela o zaman noldugunu bile anlamıyorsun diye küçücük ler daha şuan hiç takılma canım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…