2017 Şubat Anneleri

Bu arada Dr um hissediyomusun dedi bende daha hayir dedim nasil yani artik hissedersin dedi geçen ki gibi kurnaz soru değil dimi dedim yok o zaman çok erkendi dedi ben arada bu hafta karnimda bisey dokunup pıt edip kaciyo gibi çok saniyelik oluyo ama bi an gidikliyo gibi ayyy oluyorum o an bunu anlattım evet böyle zaten bu hafta da dedi bebismis o dokunan şey yani

evet haklisin canm. anlik iste gelio gidiyo oyle

Beni kuzenim görüyo diyo ki ben 7. Ayda böyleydim . 7 ye kadar kimse hamile olduğunu anlamadı. Hergün göbiş büyümez ki 20 günde gözle görülür fark olmaz ki zaten. Hiç bi sorun yok merak etme
insallahh canm kuruntular iste ister istemez insanin aklina geliyo

evet 1 eylülde av yasağı kalksın bende istiyorum artık balık yemek. tabi evde yaptığım balığı yemek istemiyorum. hazır pişmişi evde yemek daha keyifli :) midenmi bulandı senin?

Durduk yere yediğim şeyi çıkarmak çok garip geliyor hayatımda toplam 7 kere çıkarmışlığım var 4 ü hamilelikte sürekli midesi bulananlara Allah kolaylık versin beni bu bile zorluyor... Bulanmak da yok tabak bitmeye yakın ağzımda büyüyor lokma gidip çıkarıyorum. Çok saçma değil mi ya

canım aklında bulunsun balık pişiyorken ocakta sirkeli su kaynat bide temizlerken de sirke kullan

evet 1 eylülde av yasağı kalksın bende istiyorum artık balık yemek. tabi evde yaptığım balığı yemek istemiyorum. hazır pişmişi evde yemek daha keyifli :) midenmi bulandı senin?

ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. 1 eylül gelse bir an önce.gözümün önünde envai çeşit balık dans ediyor resmen.
ben denemedim ama ablam kızartırken bir cezvede vanilya kaynatıyorum hiç koku olmuyor diyordu. sirkeyi kaynatıp defne yaprağı atmak veya mum yakmak da kokuyu alıyormuş.
geçen yıl hiç rahatsız olmuyordum ama bu sene önlemini almak için araştırma yapıyorum.

Kızlar bayramda seyahat edecek olan var mı? Biz memlekete gitmek istiyoruz ama 10 saate yakın sürüyor otobüs. Sakıncası olurmu acaba ? Tam 18+0 da 19 a girerken gidiyor olacağız gidersek. Sıkıntı yaşarmıyım acaba?

Kızlar merhabalar. Ara sıra yazılanları okuyorum, küçük bir tatil yaptık gelir gelmez Dr gittik bebiş iyi ikili test zaten yaptırmadım ende kalınlığı normaldi cinsiyet için önümüzdeki hafta gidicem. Sağlıkla alalım kucağımıza. Bir arkadaşımız vardı İngiltereydi sanırım onun yazılarını pek göremedim edineahsn miydi. Şuanda hiç alışveriş listesi kafamda oluşturmadım. 2/3 gündür bıçak batması vardı onun içinde magnezyum yazdı. Bulantı ve kusmadan dolayı tek Demir hapını içemiyorum. Başka ilaç yok zaten

2 saatte bir 15/20 dk yürüyüş olması gerektiğini söylüyor Dr. Uçak için zaten bişey demiyorlar. 10 saat uzun gibi. Dr sor Can'ım istersen bazıları izin verirken bazı Dr çok katı bu konuda

Ben gitmicem nasipse Dr da izin verirse ekim de yeğenin düğünü var ona gitcem iki kez git gel yapmicam ama senin çok uzak ve otobüsle ya Dr un izin vercek mi acaba bana ramazan bayramında 7-8 haftalıkken bile 2 saatte bir 10 dk yuruyus le gitceksin demişti gelince kanama alani olustu yol yormus dedi Dr una sormadan gitme bence

Sağol canım biz de sizi opuyoruz. Bu arada peygamber efendimiz çocuklara peygamber ismi konulmasını da tavsiye etmiş. Yani sünnet. Daha önce yazmış da olabilirim kusura bakmayın artık. İlkinde bilmiyordum ama ikinciye muhammed koyduk üçüncüye de Ahmed ön adı koyucaz inşallah. ...
Hayırlı olsun oğluşun sen de bizdensin desene. Bu arada kendini yorma canım ben de ilk gebelikte çok yaşadım 18
Haftadan sonra geçmişti.
Az az ye canım mide küçülmüş olabilir bana dr öyle demisti
Bizde gitmek istiyoruz ama yol 15 saat ya 20.hafta olucak ama yine de cesaret edemiyorum bi yandan.Allah uzak tutsun bi Arkadasim uzun yolda 6 aylık bebeğini kaybetti. O yüzden evde kalıcı sanirim

Merhaba....benim.bugun kontrolum vardi ..13. Haftada %60 erkek demisti ..bugun 17+1 de gittik ve ve ve kesin kiz dedicok sasirdim ..doktor xa emin olmak icin baya bi inceledi ama kiz dedi...sizin yorumlarinizi okudukca kendimi sartlamisim erkek seneni olduguna..gerci ilk bebegim ne olsa raziyim ama icimden kiz olsa demedim degil

Yok canım midem bulanmadı ama burnumda tuhaf bi balık kokusu var.
Bugün bi de sirkeli suyla sileyim her yeri.

canım aklında bulunsun balık pişiyorken ocakta sirkeli su kaynat bide temizlerken de sirke kullan

Saol canım. Mutlaka uygulayacağım dediğini..

16 hafta oldu hala karnım yok .. ikisi de kız olacak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…