evet haklisin canm. anlik iste gelio gidiyo oyleBende kontrol suresi yaklaşırken böyle saçmalıklarla kafami yoruyorum sonra Dr a gidip bebisi gorunce ufff yine bi dünya şey kurdum diyorum gerçi benim bak skntili bide yine bugün kasılma var dedi ve bana da gosterdi bebisimin yüzünü kapatmıştı kocaman bi cıkıntıasıl gobis çıkmasını 6 aydan sonra gorcez sanırım Yengem de öyle diyo mesela o zaman noldugunu bile anlamıyorsun diye küçücük ler daha şuan hiç takılma canım ona
insallahh canm kuruntular iste ister istemez insanin aklina geliyoBeni kuzenim görüyo diyo ki ben 7. Ayda böyleydim . 7 ye kadar kimse hamile olduğunu anlamadı. Hergün göbiş büyümez ki 20 günde gözle görülür fark olmaz ki zaten. Hiç bi sorun yok merak etme
Oof kızlar dün eşimden balık istedim. Aylar sonra ilk defa balık yiyelim dedim. Balık geldi,yıkadım ve fırına attım. Yemektede güzelce yedim ama gel görelim ki her yer balık kokuyor gibi. Ailece banyo yaptık ,kıyafetler değişti. Mutfak domestos ile temizlendi. Mutfak bezleri makinada yıkandı. Yani her yer temizlendi ama yinede burnuma balık kokuları geliyor
Bu fotoda bizen gelsin14+4 günlüğüz... uzaktan arkadaş çekince göbek belli olmadı kendim yakından çektim 57 kg- 1.59 boy.. ama henüz kilo almadım
canım aklında bulunsun balık pişiyorken ocakta sirkeli su kaynat bide temizlerken de sirke kullanOof kızlar dün eşimden balık istedim. Aylar sonra ilk defa balık yiyelim dedim. Balık geldi,yıkadım ve fırına attım. Yemektede güzelce yedim ama gel görelim ki her yer balık kokuyor gibi. Ailece banyo yaptık ,kıyafetler değişti. Mutfak domestos ile temizlendi. Mutfak bezleri makinada yıkandı. Yani her yer temizlendi ama yinede burnuma balık kokuları geliyor
evet 1 eylülde av yasağı kalksın bende istiyorum artık balık yemek. tabi evde yaptığım balığı yemek istemiyorum. hazır pişmişi evde yemek daha keyifli :) midenmi bulandı senin?
2 saatte bir 15/20 dk yürüyüş olması gerektiğini söylüyor Dr. Uçak için zaten bişey demiyorlar. 10 saat uzun gibi. Dr sor Can'ım istersen bazıları izin verirken bazı Dr çok katı bu konudaKızlar bayramda seyahat edecek olan var mı? Biz memlekete gitmek istiyoruz ama 10 saate yakın sürüyor otobüs. Sakıncası olurmu acaba ? Tam 18+0 da 19 a girerken gidiyor olacağız gidersek. Sıkıntı yaşarmıyım acaba?
Sağol canım hepimizin ki inşMasallllah anneler gobuslere ve bebislere@loveali canim saglikla gelsin oglusun insallah
Ben gitmicem nasipse Dr da izin verirse ekim de yeğenin düğünü var ona gitcem iki kez git gel yapmicam ama senin çok uzak ve otobüsle ya Dr un izin vercek mi acabaKızlar bayramda seyahat edecek olan var mı? Biz memlekete gitmek istiyoruz ama 10 saate yakın sürüyor otobüs. Sakıncası olurmu acaba ? Tam 18+0 da 19 a girerken gidiyor olacağız gidersek. Sıkıntı yaşarmıyım acaba?
Sağol canım biz de sizi opuyoruz. Bu arada peygamber efendimiz çocuklara peygamber ismi konulmasını da tavsiye etmiş. Yani sünnet. Daha önce yazmış da olabilirim kusura bakmayın artık. İlkinde bilmiyordum ama ikinciye muhammed koyduk üçüncüye de Ahmed ön adı koyucaz inşallah. ...Ömer ismi etrafında çok olduğu için kabul etmiyor
Sadece 3lü test yapılıyır dr.isterse
Kan ilacı mecburi kullanıldığı için değerlere bakmadan veriliyor genekd3
Özellikle Asaf ismini çok istiyorum ben de.
Umarım ikna olur
Kocaman öpüyorum oğluşunu
Hayırlı olsun oğluşun sen de bizdensin desene. Bu arada kendini yorma canım ben de ilk gebelikte çok yaşadım 18Geldim şekerimYengem vardı onu biraktik ordan Dr geçtim bebisim iyiymis çok şükür Dr nasılsın dedi bu haftalarda biraz yordum kendimi sanırım dedim ultrason a aldı baktı fln evet baya yormussun kendini rahimi de yormussun kasılma var yine dedi kocaman bi çıkıntı gosterdi bana da bak burası diye bebeği de tam goremedik onun yüzünden ama bebisim de yuzunu kapattı çok tatliydi çok şükür kasilmanin bebeğe zararı yok ama bu hafta ful dinleniyosun bisey yapmiyosun dedi epeyce yapmissin zaten dedi bu arada cinsiyet te netleşti kesin bi ogluş anasiyim hayırlısıyla inş
Az az ye canım mide küçülmüş olabilir bana dr öyle demistiDurduk yere yediğim şeyi çıkarmak çok garip geliyor hayatımda toplam 7 kere çıkarmışlığım var 4 ü hamileliktesürekli midesi bulananlara Allah kolaylık versin beni bu bile zorluyor... Bulanmak da yok tabak bitmeye yakın ağzımda büyüyor lokma gidip çıkarıyorum. Çok saçma değil mi ya
Bizde gitmek istiyoruz ama yol 15 saat ya 20.hafta olucak ama yine de cesaret edemiyorum bi yandan.Allah uzak tutsun bi Arkadasim uzun yolda 6 aylık bebeğini kaybetti. O yüzden evde kalıcı sanirimBen gitmicem nasipse Dr da izin verirse ekim de yeğenin düğünü var ona gitcem iki kez git gel yapmicam ama senin çok uzak ve otobüsle ya Dr un izin vercek mi acababana ramazan bayramında 7-8 haftalıkken bile 2 saatte bir 10 dk yuruyus le gitceksin demişti gelince kanama alani olustu yol yormus dedi Dr una sormadan gitme bence
evet 1 eylülde av yasağı kalksın bende istiyorum artık balık yemek. tabi evde yaptığım balığı yemek istemiyorum. hazır pişmişi evde yemek daha keyifli :) midenmi bulandı senin?
canım aklında bulunsun balık pişiyorken ocakta sirkeli su kaynat bide temizlerken de sirke kullan
16 hafta oldu hala karnım yok .. ikisi de kız olacak hayırlısıylaCinsiyetleri belli mi? Ne güzel birsuru anne varmış yalnız değilim moral oldu :) nasıl gidiyor benim hergun değişiyor ve hızlı büyüyor karnım 5aylk gibi şimdiden görenler hamile misin diyor daha 13.haftada halbuki
ikisi de kız olacak nasipse kuzumİkizmişler yaaaaa cinsiyetlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?