2017 Şubat Anneleri

Ayni seyi bugun ben de yasadim :) 12. Haftada erkek demisti ama bugun baska bi doktor kiz dedi yuzde 80-90. Hayirlisi olsun kiz bebislere bayiliriim

kahvaltı sonrası ilk tabakta oldu zorlama yoktu.. Ama mide ne halde bende anlamadım

Doktoruna Danış cnm. Ben bi 10 günlük Marmara turu yaptım ve çok yorulduk esimle. Hasta da olduk yolda deli cesareti.. İkiz bekliyoruz bi de kızım var seneye hiç gezeyiz diye abarttk İstanbul bursa Eskişehir Sakarya bolu Ankara deli gibi gezdik. Bi an önce bi Dr a gidcm iyilermi merak ediyorum inş bisey olmamıştı bana tatile gidebilirsin demisti tabi böyle bi tatil dememistir

Dün cinsiyet haberini alınca size yazmıştım, onun üstüne eşimin babannesine gittik, kayınvalide ile evler yan yana, biz de izindeyiz diye orada kalıyorduk. Ben Neşeyle eve girdim. Sordu herkes belli mi diye evet dedim, kız. Sonra olanlara bakın! Görümcemin kayınvalidesi demez mi E hadi olsun varsın diye! Ne demek olsun varsın diye tersledim, dedi olsun işte ne güzel anlamında dedim. Ben de yok dedim hiç de öyle demediniz. Bu sefer de dedi E siz hep erkek diyordunuz ya ben ondan dedim diye, ben de ben hiç erkek demedin hatta gece gündüz dua ettim kız olsun diye erkek ismi bile düşünmedik biz dedim. Oradan babanne geldi odaya beş karış surat, diyor ki içinize dert etmeyin sakın diye. Tepem iyice attı bağırdım eşime ne oluyor sizin bu ailenin kadınlarına ne bu erkek sevdası sanki aşiretsiniz diye. Kayınvalidem geldi odaya anlattım ona o da çok kızdı sesimi de yükselttim evdeki herkes duysun diye. Bu arada görümcemin kayınvalidesinin iki oğlu var, bağıra bağıra millet iki oğlan doğurmuş da ne olmuş ben diplomamla bir ayda iki oğlandan daha fazla kazanıyorum dedim. Biraz terbiyesizlikti ama çok kızmıştım! Bütün gece uyuyamadım sabah da valizlerimizi yüklenip çıktık eşimle kimseyle vedalaşmadan! Kafayı yemiş bunlar ya

16 hafta oldu hala karnım yok .. ikisi de kız olacak hayırlısıyla
Cok guzel haber sağlıkla kavusalim inşallah.. Kaçıncı haftada söyledi cinsiyeti ben 13bitincw gittiğimde çok küçükler dedi yorum b İle yapmadı şimdi 15bitiyor ama sanırım tam bir ayı beklicem belliolsun diye.. Bide tek mi çift yumurta mı?bnm tek ve bi kızım var esim erkek istiyor ben farketmez kız da olsa kizima arkadaş olurlar. Hayırlısı artik

çift yumurtalar tatlım net olsun diye 16. haftada baktı nasip işleri kardeşime hep erkek demişlerdi doğunca kız olduğunu öğrendik nasip işte kesin şu diyemiyoruz rabbim sağlıklı selametli evlatlar versin gerisi hiç önemli değil

Biz arabamizla 2 ay önce gittik ve 18 saat sürmüştü. Çok şükür bişey olmadı ama belim ağrıyor doktor 2 veya 3 saatte bir mola verin 5 dk yürüyün molada bişey olmaz demişti ama bu aylarda bir şey olur mu bilmiyorum

ağzı olan konuşuyor işte sen takma kimseyi cahillik işte..

Okurken şok oldum resmen.. O ne yaa hangi devirdeler o tavır marasta var biliomusun erkek olunca çok komik anne adaylari. " bide erkek ya iyice esirgiyoruz " demisti bnm hemsirem şok olmuştum kız ne erkek ne ikiside evlat.. Cok sukur bizim çevrede yok o muhabbetler sinirlenmekte haklisin. Twpkin fazla olmuş bence ama o anı yasasam belki bende yapardim cahilligin dibini yaşıyorlar bnce

Yuhhhh diyorum başka bişey diyemiyorum canım . Yaptığın şey terbiyesizlik falan değil az bile yapmış az bile söylemişsin ağzına sağlık. Bu ne saygısızlıktır bu ne cahilliktir. Benim de kızım olacak nasipse, biri bana öyle Bi imada bulunsa ne yaparım kestiremiyorum cam pencere iner heralde o evde çok sinirlendim şu an. Ay cahil, yobaz insanlar için sakın sıkma canını, hadsiZler, bu cahillikle Allah oğullarıyla imtihan ederse görürler kızı erkeği. Salak insanlar!!!

Sağol canım aynen sizdenim :) kendimi bizimkiler gelince baya yordum korkuyodum zaten zor geciyo işte bakalım dikkat etcem artık ben hemen geçti diye ayaklandim normal insan gibi hareket ediyorum eşim de kiziyo ama dikkatli olmalıyım sanırım gitme konusunda bende tedirginim bayram da gittim geldim kanama oluştu ya gitmicem zaten düğün var gidersem ona gitcem ki iki kez olmasın benim yine yakın kendi arabamizla 4 saat te fln gidiyoz sizin baya uzak

Geri kafalılık bunlarıda söyleyenlerde kadın yani. kız evlat gibisi varmı. Sıkma canını ağızlar torba değilki büzesin. Üzme Prensesini

Ramazan bayramı için 4 saatlik yola gittik ama çok kötü geçti benim için. Oturmaktan bel ağrısı ,hamilelikten mide bulantısı ,kusma...
O yüzden kurban bayramı için gitmeme kararı aldık.
Yani riskli değilse gebeliğin tek sıkıntı bel ağrısı ,ayak şişmesi filan olur bence.

Ben bir de yolculuktan nefret ederim. Bi yola çıkacağım zaman "keşke ışınlanma gibi bi icat çıksaydı" diye söylene söylene giderim.
O yüzden benim açımdan iyi oldu gitmemek :)

Hangi yıl'da yaşıyoruz yahu...
Hiiiç takma valla.
İlk çocuk erkek olup ikinci kız olmayınca da böyle şeyler yaşanıyor. Bana şimdiden "neyssee artık üçüncüsü kız olur" diyolar :)
İnsanlara evlat beğendirmek zorundayız sanki :)
Beğenmeyen kendi doğurup sevsin arkadaş.
Yaradan bize bunu layık görmüş...
Üstelik peygamber efendimizin kız evlat üzerine bir çok hadisi var. Nitekim kendinin 6 çocuğundan 4ü kız idi..
Kız evlat kötü olsaydı yaradan peygambere nasip etmezdi..
Cehalet işte..

Yani şu isi koyma mevzusu olduğundan beri hep kız istedim Allah biliyor ama erkek de olsa kız da olsa evlat ya. Ben 15 haftadır kaç kere hastanelik oldum kaç kere kustum kolay mı doğuyor çocuklar! Bunları diyenler de anne. Bir de düşünün o heyecanla eve girdim girer girmez oldu ya daha oturmadan soluklanmadan.
Eşim memlekete taşınalım diyordu geçen hafta hastanede yattım birim sülalesi nişana gitti gördü kimin ne olduğunu. Dün de böyle olunca diyor uzakta olmak gibisi yok hayatta taşınmam diye.
Bir de insan önce bir hayırlı olsun kucağına al inşallah gibi şeyler der, direk böyle duyunca kendimi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…