Ayni seyi bugun ben de yasadim :) 12. Haftada erkek demisti ama bugun baska bi doktor kiz dedi yuzde 80-90. Hayirlisi olsun kiz bebislere bayiliriimMerhaba....benim.bugun kontrolum vardi ..13. Haftada %60 erkek demisti ..bugun 17+1 de gittik ve ve ve kesin kiz dedicok sasirdim ..doktor xa emin olmak icin baya bi inceledi ama kiz dedi...sizin yorumlarinizi okudukca kendimi sartlamisim erkek seneni olduguna..gerci ilk bebegim ne olsa raziyim ama icimden kiz olsa demedim degil
kahvaltı sonrası ilk tabakta oldu zorlama yoktu.. Ama mide ne halde bende anlamadımSağol canım biz de sizi opuyoruz. Bu arada peygamber efendimiz çocuklara peygamber ismi konulmasını da tavsiye etmiş. Yani sünnet. Daha önce yazmış da olabilirim kusura bakmayın artık. İlkinde bilmiyordum ama ikinciye muhammed koyduk üçüncüye de Ahmed ön adı koyucaz inşallah. ...
Hayırlı olsun oğluşun sen de bizdensin desene. Bu arada kendini yorma canım ben de ilk gebelikte çok yaşadım 18
Haftadan sonra geçmişti.
Az az ye canım mide küçülmüş olabilir bana dr öyle demisti
Bizde gitmek istiyoruz ama yol 15 saat ya 20.hafta olucak ama yine de cesaret edemiyorum bi yandan.Allah uzak tutsun bi Arkadasim uzun yolda 6 aylık bebeğini kaybetti. O yüzden evde kalıcı sanirim
Oy oy masallah cıvıl cıvıl kizlar. Hayirli olsun. Nerelerdesin sen.16 hafta oldu hala karnım yok .. ikisi de kız olacak hayırlısıyla
Oyyyy kızlarını yirim seninnnn minnaklar siziii tek yumurta mıikisi de kız olacak nasipse kuzum
Doktoruna Danış cnm. Ben bi 10 günlük Marmara turu yaptım ve çok yorulduk esimle. Hasta da olduk yolda deli cesareti.. İkiz bekliyoruz bi de kızım var seneye hiç gezeyiz diye abarttk İstanbul bursa Eskişehir Sakarya bolu Ankara deli gibi gezdik. Bi an önce bi Dr a gidcm iyilermi merak ediyorum inş bisey olmamıştı bana tatile gidebilirsin demisti tabi böyle bi tatil dememistirKızlar bayramda seyahat edecek olan var mı? Biz memlekete gitmek istiyoruz ama 10 saate yakın sürüyor otobüs. Sakıncası olurmu acaba ? Tam 18+0 da 19 a girerken gidiyor olacağız gidersek. Sıkıntı yaşarmıyım acaba?
yok çift yumurtaOyyyy kızlarını yirim seninnnn minnaklar siziii tek yumurta mı
Çok sağıyordu belki o yüzdendir yorumları da oku istersen internetten.Hadi yaaa ben de ne güzel fiyatı önemli değil bi kere alıcaz öbür çoçukta da kullanırız diyodum :) aventten vazgeçecek gibiyim sanki ben :)
ya hayırlı evlat olsunlar da çok sevindim amaOy oy masallah cıvıl cıvıl kizlar. Hayirli olsun. Nerelerdesin sen.
Cok guzel haber sağlıkla kavusalim inşallah.. Kaçıncı haftada söyledi cinsiyeti ben 13bitincw gittiğimde çok küçükler dedi yorum b İle yapmadı şimdi 15bitiyor ama sanırım tam bir ayı beklicem belliolsun diye.. Bide tek mi çift yumurta mı?bnm tek ve bi kızım var esim erkek istiyor ben farketmez kız da olsa kizima arkadaş olurlar. Hayırlısı artik16 hafta oldu hala karnım yok .. ikisi de kız olacak hayırlısıyla
çift yumurtalar tatlım net olsun diye 16. haftada baktı nasip işleri kardeşime hep erkek demişlerdi doğunca kız olduğunu öğrendik nasip işte kesin şu diyemiyoruz rabbim sağlıklı selametli evlatlar versin gerisi hiç önemli değilCok guzel haber sağlıkla kavusalim inşallah.. Kaçıncı haftada söyledi cinsiyeti ben 13bitincw gittiğimde çok küçükler dedi yorum b İle yapmadı şimdi 15bitiyor ama sanırım tam bir ayı beklicem belliolsun diye.. Bide tek mi çift yumurta mı?bnm tek ve bi kızım var esim erkek istiyor ben farketmez kız da olsa kizima arkadaş olurlar. Hayırlısı artik
Biz arabamizla 2 ay önce gittik ve 18 saat sürmüştü. Çok şükür bişey olmadı ama belim ağrıyorKızlar bayramda seyahat edecek olan var mı? Biz memlekete gitmek istiyoruz ama 10 saate yakın sürüyor otobüs. Sakıncası olurmu acaba ? Tam 18+0 da 19 a girerken gidiyor olacağız gidersek. Sıkıntı yaşarmıyım acaba?
ağzı olan konuşuyor işte sen takma kimseyi cahillik işte..Dün cinsiyet haberini alınca size yazmıştım, onun üstüne eşimin babannesine gittik, kayınvalide ile evler yan yana, biz de izindeyiz diye orada kalıyorduk. Ben Neşeyle eve girdim. Sordu herkes belli mi diye evet dedim, kız. Sonra olanlara bakın! Görümcemin kayınvalidesi demez mi E hadi olsun varsın diye! Ne demek olsun varsın diye tersledim, dedi olsun işte ne güzel anlamında dedim. Ben de yok dedim hiç de öyle demediniz. Bu sefer de dedi E siz hep erkek diyordunuz ya ben ondan dedim diye, ben de ben hiç erkek demedin hatta gece gündüz dua ettim kız olsun diye erkek ismi bile düşünmedik biz dedim. Oradan babanne geldi odaya beş karış surat, diyor ki içinize dert etmeyin sakın diye. Tepem iyice attı bağırdım eşime ne oluyor sizin bu ailenin kadınlarına ne bu erkek sevdası sanki aşiretsiniz diye. Kayınvalidem geldi odaya anlattım ona o da çok kızdı sesimi de yükselttim evdeki herkes duysun diye. Bu arada görümcemin kayınvalidesinin iki oğlu var, bağıra bağıra millet iki oğlan doğurmuş da ne olmuş ben diplomamla bir ayda iki oğlandan daha fazla kazanıyorum dedim. Biraz terbiyesizlikti ama çok kızmıştım! Bütün gece uyuyamadım sabah da valizlerimizi yüklenip çıktık eşimle kimseyle vedalaşmadan! Kafayı yemiş bunlar ya
Okurken şok oldum resmen.. O ne yaa hangi devirdeler o tavır marasta var biliomusun erkek olunca çok komik anne adaylari. " bide erkek ya iyice esirgiyoruz " demisti bnm hemsirem şok olmuştum kız ne erkek ne ikiside evlat.. Cok sukur bizim çevrede yok o muhabbetler sinirlenmekte haklisin. Twpkin fazla olmuş bence ama o anı yasasam belki bende yapardim cahilligin dibini yaşıyorlar bnceDün cinsiyet haberini alınca size yazmıştım, onun üstüne eşimin babannesine gittik, kayınvalide ile evler yan yana, biz de izindeyiz diye orada kalıyorduk. Ben Neşeyle eve girdim. Sordu herkes belli mi diye evet dedim, kız. Sonra olanlara bakın! Görümcemin kayınvalidesi demez mi E hadi olsun varsın diye! Ne demek olsun varsın diye tersledim, dedi olsun işte ne güzel anlamında dedim. Ben de yok dedim hiç de öyle demediniz. Bu sefer de dedi E siz hep erkek diyordunuz ya ben ondan dedim diye, ben de ben hiç erkek demedin hatta gece gündüz dua ettim kız olsun diye erkek ismi bile düşünmedik biz dedim. Oradan babanne geldi odaya beş karış surat, diyor ki içinize dert etmeyin sakın diye. Tepem iyice attı bağırdım eşime ne oluyor sizin bu ailenin kadınlarına ne bu erkek sevdası sanki aşiretsiniz diye. Kayınvalidem geldi odaya anlattım ona o da çok kızdı sesimi de yükselttim evdeki herkes duysun diye. Bu arada görümcemin kayınvalidesinin iki oğlu var, bağıra bağıra millet iki oğlan doğurmuş da ne olmuş ben diplomamla bir ayda iki oğlandan daha fazla kazanıyorum dedim. Biraz terbiyesizlikti ama çok kızmıştım! Bütün gece uyuyamadım sabah da valizlerimizi yüklenip çıktık eşimle kimseyle vedalaşmadan! Kafayı yemiş bunlar ya
Dün cinsiyet haberini alınca size yazmıştım, onun üstüne eşimin babannesine gittik, kayınvalide ile evler yan yana, biz de izindeyiz diye orada kalıyorduk. Ben Neşeyle eve girdim. Sordu herkes belli mi diye evet dedim, kız. Sonra olanlara bakın! Görümcemin kayınvalidesi demez mi E hadi olsun varsın diye! Ne demek olsun varsın diye tersledim, dedi olsun işte ne güzel anlamında dedim. Ben de yok dedim hiç de öyle demediniz. Bu sefer de dedi E siz hep erkek diyordunuz ya ben ondan dedim diye, ben de ben hiç erkek demedin hatta gece gündüz dua ettim kız olsun diye erkek ismi bile düşünmedik biz dedim. Oradan babanne geldi odaya beş karış surat, diyor ki içinize dert etmeyin sakın diye. Tepem iyice attı bağırdım eşime ne oluyor sizin bu ailenin kadınlarına ne bu erkek sevdası sanki aşiretsiniz diye. Kayınvalidem geldi odaya anlattım ona o da çok kızdı sesimi de yükselttim evdeki herkes duysun diye. Bu arada görümcemin kayınvalidesinin iki oğlu var, bağıra bağıra millet iki oğlan doğurmuş da ne olmuş ben diplomamla bir ayda iki oğlandan daha fazla kazanıyorum dedim. Biraz terbiyesizlikti ama çok kızmıştım! Bütün gece uyuyamadım sabah da valizlerimizi yüklenip çıktık eşimle kimseyle vedalaşmadan! Kafayı yemiş bunlar ya
Sağol canım aynen sizdenim :) kendimi bizimkiler gelince baya yordum korkuyodum zaten zor geciyo işte bakalım dikkat etcem artık ben hemen geçti diye ayaklandim normal insan gibi hareket ediyorum eşim de kiziyo ama dikkatli olmalıyım sanırım gitme konusunda bende tedirginim bayram da gittim geldim kanama oluştu ya gitmicem zaten düğün var gidersem ona gitcem ki iki kez olmasın benim yine yakın kendi arabamizla 4 saat te fln gidiyoz sizin baya uzakSağol canım biz de sizi opuyoruz. Bu arada peygamber efendimiz çocuklara peygamber ismi konulmasını da tavsiye etmiş. Yani sünnet. Daha önce yazmış da olabilirim kusura bakmayın artık. İlkinde bilmiyordum ama ikinciye muhammed koyduk üçüncüye de Ahmed ön adı koyucaz inşallah. ...
Hayırlı olsun oğluşun sen de bizdensin desene. Bu arada kendini yorma canım ben de ilk gebelikte çok yaşadım 18
Haftadan sonra geçmişti.
Az az ye canım mide küçülmüş olabilir bana dr öyle demisti
Bizde gitmek istiyoruz ama yol 15 saat ya 20.hafta olucak ama yine de cesaret edemiyorum bi yandan.Allah uzak tutsun bi Arkadasim uzun yolda 6 aylık bebeğini kaybetti. O yüzden evde kalıcı sanirim
Geri kafalılık bunlarıda söyleyenlerde kadın yani. kız evlat gibisi varmı. Sıkma canını ağızlar torba değilki büzesin. Üzme PrensesiniDün cinsiyet haberini alınca size yazmıştım, onun üstüne eşimin babannesine gittik, kayınvalide ile evler yan yana, biz de izindeyiz diye orada kalıyorduk. Ben Neşeyle eve girdim. Sordu herkes belli mi diye evet dedim, kız. Sonra olanlara bakın! Görümcemin kayınvalidesi demez mi E hadi olsun varsın diye! Ne demek olsun varsın diye tersledim, dedi olsun işte ne güzel anlamında dedim. Ben de yok dedim hiç de öyle demediniz. Bu sefer de dedi E siz hep erkek diyordunuz ya ben ondan dedim diye, ben de ben hiç erkek demedin hatta gece gündüz dua ettim kız olsun diye erkek ismi bile düşünmedik biz dedim. Oradan babanne geldi odaya beş karış surat, diyor ki içinize dert etmeyin sakın diye. Tepem iyice attı bağırdım eşime ne oluyor sizin bu ailenin kadınlarına ne bu erkek sevdası sanki aşiretsiniz diye. Kayınvalidem geldi odaya anlattım ona o da çok kızdı sesimi de yükselttim evdeki herkes duysun diye. Bu arada görümcemin kayınvalidesinin iki oğlu var, bağıra bağıra millet iki oğlan doğurmuş da ne olmuş ben diplomamla bir ayda iki oğlandan daha fazla kazanıyorum dedim. Biraz terbiyesizlikti ama çok kızmıştım! Bütün gece uyuyamadım sabah da valizlerimizi yüklenip çıktık eşimle kimseyle vedalaşmadan! Kafayı yemiş bunlar ya
Kızlar bayramda seyahat edecek olan var mı? Biz memlekete gitmek istiyoruz ama 10 saate yakın sürüyor otobüs. Sakıncası olurmu acaba ? Tam 18+0 da 19 a girerken gidiyor olacağız gidersek. Sıkıntı yaşarmıyım acaba?
Dün cinsiyet haberini alınca size yazmıştım, onun üstüne eşimin babannesine gittik, kayınvalide ile evler yan yana, biz de izindeyiz diye orada kalıyorduk. Ben Neşeyle eve girdim. Sordu herkes belli mi diye evet dedim, kız. Sonra olanlara bakın! Görümcemin kayınvalidesi demez mi E hadi olsun varsın diye! Ne demek olsun varsın diye tersledim, dedi olsun işte ne güzel anlamında dedim. Ben de yok dedim hiç de öyle demediniz. Bu sefer de dedi E siz hep erkek diyordunuz ya ben ondan dedim diye, ben de ben hiç erkek demedin hatta gece gündüz dua ettim kız olsun diye erkek ismi bile düşünmedik biz dedim. Oradan babanne geldi odaya beş karış surat, diyor ki içinize dert etmeyin sakın diye. Tepem iyice attı bağırdım eşime ne oluyor sizin bu ailenin kadınlarına ne bu erkek sevdası sanki aşiretsiniz diye. Kayınvalidem geldi odaya anlattım ona o da çok kızdı sesimi de yükselttim evdeki herkes duysun diye. Bu arada görümcemin kayınvalidesinin iki oğlu var, bağıra bağıra millet iki oğlan doğurmuş da ne olmuş ben diplomamla bir ayda iki oğlandan daha fazla kazanıyorum dedim. Biraz terbiyesizlikti ama çok kızmıştım! Bütün gece uyuyamadım sabah da valizlerimizi yüklenip çıktık eşimle kimseyle vedalaşmadan! Kafayı yemiş bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?