Yok zaten ben de madem memnun değilsiniz yüzünü de görmezsiniz dedim. Dün çok gergindik daha başka neler dedim hatırlamıyorum bileFullialein sıkma canını boşver artık. Seni kötü yönlendirir gibi olmak istemiyorum ama yerinde olsaydım heralde bundan sonra selam bile vermezdim. Öyle insanları yok sayacaksın ki haddini bilecek
töbe yarebbi insanlar kendinde baskalarina mudahale etme ve patavatsizca konuşma hakki görüyorlar ya buna gercekten bn de hic tahammül edemiyormYani şu isi koyma mevzusu olduğundan beri hep kız istedim Allah biliyor ama erkek de olsa kız da olsa evlat ya. Ben 15 haftadır kaç kere hastanelik oldum kaç kere kustum kolay mı doğuyor çocuklar! Bunları diyenler de anne. Bir de düşünün o heyecanla eve girdim girer girmez oldu ya daha oturmadan soluklanmadan.
Eşim memlekete taşınalım diyordu geçen hafta hastanede yattım birim sülalesi nişana gitti gördü kimin ne olduğunu. Dün de böyle olunca diyor uzakta olmak gibisi yok hayatta taşınmam diye.
Bir de insan önce bir hayırlı olsun kucağına al inşallah gibi şeyler der, direk böyle duyunca kendimi kaybettim
Cinsiyete laf soylemeleride cok hadsizce ama hadi onu devamli duyuyoruz ama sizin olay ne olaki. Yanlus anlamadim dimi kayinpederin sacina laf ediyo. Boyaman icin hemde. Bu ne yaFullialein , ne güzel paylamışsınız çok imrendim. ben de yaşlarına hürmeten sabrediyorum ama sonrasında eşimle birbirimize giriyoruz.
çok düşüncesiz ya insanlar benim de kp saçlarıma sırf onlar laf etmesin diye - beyaz saçla pazara bile gitmezler, güya köyde yaşıyorlar- korka korka boyadım tam kapanmamış, bana o kadar insanın yanında senin saçların ne renk, ne kadar tuhaf rengi var çok kötü vs. laflar söyledi. nutkum tutuldu resmen. her gittiğimde saçlarıma bir kulp takıyor adam.
daha bir dünya şey. iki senelik evliyim ne zaman eşimin memlekete gitsek boşanma aşamasına geliyoruz, az önce yine kavga ettik güya ben hamileyim adam ağlaya ağlaya evden çıktı gitti.
Tovbe yarabbim. Ya Rabbimin takdir ettigine bizim gibi aciz kullarin yorum yapmak ne haddine. Sabah aksam saglikli olduklari icin sukretsek azdir. Kaldiki gorumcenin kaynanasi kim ya. Ay bunlara sac bas dalacaksin.Dün cinsiyet haberini alınca size yazmıştım, onun üstüne eşimin babannesine gittik, kayınvalide ile evler yan yana, biz de izindeyiz diye orada kalıyorduk. Ben Neşeyle eve girdim. Sordu herkes belli mi diye evet dedim, kız. Sonra olanlara bakın! Görümcemin kayınvalidesi demez mi E hadi olsun varsın diye! Ne demek olsun varsın diye tersledim, dedi olsun işte ne güzel anlamında dedim. Ben de yok dedim hiç de öyle demediniz. Bu sefer de dedi E siz hep erkek diyordunuz ya ben ondan dedim diye, ben de ben hiç erkek demedin hatta gece gündüz dua ettim kız olsun diye erkek ismi bile düşünmedik biz dedim. Oradan babanne geldi odaya beş karış surat, diyor ki içinize dert etmeyin sakın diye. Tepem iyice attı bağırdım eşime ne oluyor sizin bu ailenin kadınlarına ne bu erkek sevdası sanki aşiretsiniz diye. Kayınvalidem geldi odaya anlattım ona o da çok kızdı sesimi de yükselttim evdeki herkes duysun diye. Bu arada görümcemin kayınvalidesinin iki oğlu var, bağıra bağıra millet iki oğlan doğurmuş da ne olmuş ben diplomamla bir ayda iki oğlandan daha fazla kazanıyorum dedim. Biraz terbiyesizlikti ama çok kızmıştım! Bütün gece uyuyamadım sabah da valizlerimizi yüklenip çıktık eşimle kimseyle vedalaşmadan! Kafayı yemiş bunlar ya
Aynen canım kasilmamiz var hala çok yormussun dedi benim de geçen hafta düğün vardı fln biraz hopladim zipladim iyice yormusum kendimi dikkat etcem bu hafta ful dinleniyosun yoksa serum u yersin yine dedi dr umIyi geceler kızlar.. 2 gundur asiri yordum galiba kendimi dün düğün vardi arkadasimin olayli gecti aileleri yuzunden gerildik..Bugünde Anıtkabiri ziyaret bayagi yürümüsüm bugün.. İnşallah bebisi de yormamısmdr..
Fullialein cnm hic takma eski kafalilik ne kdr zmn gecerse gecsin hic degismio malesef..Biz 3 kiziz annem iyiki oglum yok dio zamanında babannemde anneme bu konuda cok cektrmis ama amcaminda 2 kizi var erkek torun nasip etmedi ogullarindan
Loveali cnm dr kontrolunden gelmissin dikkat et kasilmalarina diicem de bende yapiom aynini
nerede ne konuşacağını bilmeyen insanlar.Cinsiyete laf soylemeleride cok hadsizce ama hadi onu devamli duyuyoruz ama sizin olay ne olaki. Yanlus anlamadim dimi kayinpederin sacina laf ediyo. Boyaman icin hemde. Bu ne yaafedersin ama ne bicim insan bunlar. Ay dilim tutildu birsey diyemiyorum.
Yani denilecek soz yok. Adamin yaptigi cok cok ayip birsey. Allah onlara akil fikir sanada bol bol sabir versin. Yasadigin cok zor birsey ama o cahiller densizler yuzunden esinle huzurunu bozma bence degmezler.nerede ne konuşacağını bilmeyen insanlar.
sorma canım adam taktı saçıma daha önce de bir iki densizliği olmuştu böyle. hatta ben zararlı diye boyamayacaktım ama çok beyazım olduğu için canımı sıkmasınlar diye organik bir boyayla boyamıştım ama renk farklılığı oldu yine. o an sadece eşime babanlar dedim sustum. susmasaymışım keşke.
sanırım bu son gidişimdi, koca koca insanları sürekli nasıl konuşmaları gerektiği konusunda uyarma konusunda hiç iyi değilim. sonrasında eşimle birbirimize giriyoruz.
elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım tutamıyorum kendimi eşim de çok söylüyor ama o da sessiz kaldığı için kızıyorum bu sefer.Yani denilecek soz yok. Adamin yaptigi cok cok ayip birsey. Allah onlara akil fikir sanada bol bol sabir versin. Yasadigin cok zor birsey ama o cahiller densizler yuzunden esinle huzurunu bozma bence degmezler.
geçmiş olsun benim de ara ara ağrıyor ama bahsettiğin gibi bir dayanılmaz ağrı değil. inceden arada bir...Kizlarrr bel agrisi eken varmi ilk aydan beri belim cok agriyo vallahi egilip bisi alamiyorum yururken kitlenip kaliyorum bende fitik var galiba yaa inanin bazen oyle bi agriyoki saga sola donemiuom yada oturdugum yerden kalkamiyom beli agriyan varmi azda olsabugun eltimler aydindan gelice icin onlara tuttumuz evi temizlemeye gittik gorumcem eltimjn annesi falan abim gittik ben bisi yapmadim ki sanki tum isi ben yapmisim gibi sadece belim agriyo sirtimda yuk tasidim bekarken hemde findik cuvalalri bu kadar agri cektimi bilmem ya dr la konusucam cuma gunu hem cinsiyet hemde beebgi gorurum icim rahatlar hic degilse
En iyisi susmak. Yok say yani. Gitsen bile hic muhatap olma. Konussunlar dursunlar.elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım tutamıyorum kendimi eşim de çok söylüyor ama o da sessiz kaldığı için kızıyorum bu sefer.
kv yi çok haşlamışlığım var ama dört koldan saldırıyor anam bunlar hangisine laf yetiştireceğini şaşırıyor insan.
Hehehehe trabzon besikduzuluyum bebegim ya oyle her zaman olmuyo kuzum ama bazende oldumu masallah emen gecmiyo bide cok cuval tasimisligim var bilirsin koye gidince bitek kendi findigini toplayamiyosun akrabalara gidince eee gencsin cuvali sen tasi falan aha simdi cekiyom onlari haliyle fitik olustu bende iki taraftada muhtemelen fitiktir cunku uag bezesi gibi sislik var neyse velhasil eltiminde beli cok agrimis ilk aydan doguma kadar yandim yani bana seninki erkek olacak deyi emme hislerde o yonde fakat cevremde kizin olcak diyen coooookkk cuma ogrenicem hayirlisiyla hide bu bel agrisini falan konusucamgeçmiş olsun benim de ara ara ağrıyor ama bahsettiğin gibi bir dayanılmaz ağrı değil. inceden arada bir...
fındık çuvalları deyince nerelisin? ben orduluyum, annemler yeni geldi fındıktan :)
aynen bir kere yok saysam her şey yoluna girecek aslında.En iyisi susmak. Yok say yani. Gitsen bile hic muhatap olma. Konussunlar dursunlar.
benim özellikle adet dönemlerinde ağrıyor. ilk zamanlar daha fazlaydı ama şimdi arada bir oluyor.Kizlarrr bel agrisi eken varmi ilk aydan beri belim cok agriyo vallahi egilip bisi alamiyorum yururken kitlenip kaliyorum bende fitik var galiba yaa inanin bazen oyle bi agriyoki saga sola donemiuom yada oturdugum yerden kalkamiyom beli agriyan varmi azda olsabugun eltimler aydindan gelice icin onlara tuttumuz evi temizlemeye gittik gorumcem eltimjn annesi falan abim gittik ben bisi yapmadim ki sanki tum isi ben yapmisim gibi sadece belim agriyo sirtimda yuk tasidim bekarken hemde findik cuvalalri bu kadar agri cektimi bilmem ya dr la konusucam cuma gunu hem cinsiyet hemde beebgi gorurum icim rahatlar hic degilse
benimde aynı oldu 11. haftada erkek 14. haftada yüzde 90 kız dediMerhaba....benim.bugun kontrolum vardi ..13. Haftada %60 erkek demisti ..bugun 17+1 de gittik ve ve ve kesin kiz dedicok sasirdim ..doktor xa emin olmak icin baya bi inceledi ama kiz dedi...sizin yorumlarinizi okudukca kendimi sartlamisim erkek seneni olduguna..gerci ilk bebegim ne olsa raziyim ama icimden kiz olsa demedim degil
boşver canım cahillik işte ne farkeder kız erkek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun herkeseDün cinsiyet haberini alınca size yazmıştım, onun üstüne eşimin babannesine gittik, kayınvalide ile evler yan yana, biz de izindeyiz diye orada kalıyorduk. Ben Neşeyle eve girdim. Sordu herkes belli mi diye evet dedim, kız. Sonra olanlara bakın! Görümcemin kayınvalidesi demez mi E hadi olsun varsın diye! Ne demek olsun varsın diye tersledim, dedi olsun işte ne güzel anlamında dedim. Ben de yok dedim hiç de öyle demediniz. Bu sefer de dedi E siz hep erkek diyordunuz ya ben ondan dedim diye, ben de ben hiç erkek demedin hatta gece gündüz dua ettim kız olsun diye erkek ismi bile düşünmedik biz dedim. Oradan babanne geldi odaya beş karış surat, diyor ki içinize dert etmeyin sakın diye. Tepem iyice attı bağırdım eşime ne oluyor sizin bu ailenin kadınlarına ne bu erkek sevdası sanki aşiretsiniz diye. Kayınvalidem geldi odaya anlattım ona o da çok kızdı sesimi de yükselttim evdeki herkes duysun diye. Bu arada görümcemin kayınvalidesinin iki oğlu var, bağıra bağıra millet iki oğlan doğurmuş da ne olmuş ben diplomamla bir ayda iki oğlandan daha fazla kazanıyorum dedim. Biraz terbiyesizlikti ama çok kızmıştım! Bütün gece uyuyamadım sabah da valizlerimizi yüklenip çıktık eşimle kimseyle vedalaşmadan! Kafayı yemiş bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?