- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
Canim ben sirt ustu yatiyorum is yapmiyorum ama belim agriyo benim de. Yeni basladi bu agri 1 hafta oldu. Ssnirim hamilelikte yasiyo insanlar bunuKizlarrr bel agrisi eken varmi ilk aydan beri belim cok agriyo vallahi egilip bisi alamiyorum yururken kitlenip kaliyorum bende fitik var galiba yaa inanin bazen oyle bi agriyoki saga sola donemiuom yada oturdugum yerden kalkamiyom beli agriyan varmi azda olsabugun eltimler aydindan gelice icin onlara tuttumuz evi temizlemeye gittik gorumcem eltimjn annesi falan abim gittik ben bisi yapmadim ki sanki tum isi ben yapmisim gibi sadece belim agriyo sirtimda yuk tasidim bekarken hemde findik cuvalalri bu kadar agri cektimi bilmem ya dr la konusucam cuma gunu hem cinsiyet hemde beebgi gorurum icim rahatlar hic degilse
Ben gidicem 5 saat filan sürüyo yol ama ben gecen bayramda gitmiştim:)Kızlar bayramda seyahat edecek olan var mı? Biz memlekete gitmek istiyoruz ama 10 saate yakın sürüyor otobüs. Sakıncası olurmu acaba ? Tam 18+0 da 19 a girerken gidiyor olacağız gidersek. Sıkıntı yaşarmıyım acaba?
Mrb canm hangi dr a gidiyosun orduda:)geçmiş olsun benim de ara ara ağrıyor ama bahsettiğin gibi bir dayanılmaz ağrı değil. inceden arada bir...
fındık çuvalları deyince nerelisin? ben orduluyum, annemler yeni geldi fındıktan :)
Kızlar günaydın
Benim midem çok kötü. Demir ilacı beni mahvediyor. Bir gün almasam rahatım.
Sabah sabah ağız dolusu kusturdu.
Yok mu bunun bir çözümü. Nefret geldi inanın napcağımı şaşırdım çok üzülüyorum
seninle hemen hemen aynıyız. ben daha demire başlamadım vitamin verdi 5 gün kullandım böbregimde agrı yaptı bırasktım. doktora söyleyecem. bu arada ben demir ilacı kullanamam doktorla konusacam. demir ilacı benim midemi yakıyor. her gün hastahanelik oluyorum (daha önce kansızlık için tedavi gördüm onda oldu) bakalım ne olacak. cuma gitmeyi düşünüyorum erken ama napım duramıyrum. bu arada sen ne zaman ögrendin cinsdiyetini???Kızlar günaydın
Ferro sanolmu kullanyosunKızlar günaydın
teşekkürleeer :)Tamam eklerim
Kızlar günaydın
günaydın kızlar. ben çok keyifsizim. eşim izinde memlekete gitti ben burdayım ekstra izin almak istemedim hem 1 ay napacam kaynanamın yanında. neyse haftasonu bi yere gitmek istedim yok dedi. tartıştık. konu o da degil. ama her tartışmada yok bu evde yemek mi pişiyor yok sen lüks yaşıyorsun diyip duruyor. bu sefer çok kızdım 2 gündür konuşmuyoruz.. dün aradı meşgule attım bi daha aramadı bile sorumsuz. sonra arkadaşımı aramış. oda uyuyor ararsın demiş. açmaz ki felan demiş. dedim sanki elli kere aradı 1 kere aradı zahmet edip bi daha aramıyor bile ya. bende bu sefer kaarlıyım aramayacam açmayacam da. çenesini tutmayı ögrensinama moralim hiç yok. taktım kafaya uykumdan uyanıp druyorum ve sürekli başım agrıyor
canım benım üzülme hepsi aynı ya benımkıde aynı valla değişen hiç bişi yok başka bişilerle oyalan takma kafana boşvergünaydın kızlar. ben çok keyifsizim. eşim izinde memlekete gitti ben burdayım ekstra izin almak istemedim hem 1 ay napacam kaynanamın yanında. neyse haftasonu bi yere gitmek istedim yok dedi. tartıştık. konu o da degil. ama her tartışmada yok bu evde yemek mi pişiyor yok sen lüks yaşıyorsun diyip duruyor. bu sefer çok kızdım 2 gündür konuşmuyoruz.. dün aradı meşgule attım bi daha aramadı bile sorumsuz. sonra arkadaşımı aramış. oda uyuyor ararsın demiş. açmaz ki felan demiş. dedim sanki elli kere aradı 1 kere aradı zahmet edip bi daha aramıyor bile ya. bende bu sefer kaarlıyım aramayacam açmayacam da. çenesini tutmayı ögrensinama moralim hiç yok. taktım kafaya uykumdan uyanıp druyorum ve sürekli başım agrıyor
Kızlar aç tok farketmiyor bende aldığım gün zehir oluyor mahvoluyorum bulantıdan.
Gyno Ferro diye bir ilaç. Sıvısını da alamadım ben içerken değil içtikten sonra kötü oluyorum.
Bende sorucam doktora. Sırf bebek için zorladım gene çıkardım.
Zaten 3 kilo vermiş durumdayım hala alamadım.
İçim içimi yiyor besleniyor mu diye.
Bir arkadaş sormuş cinsiyeti 12. haftada öğrendim ben.
günaydın canım. kıyamam yaa nelerler uğraşıyorsunuz,keşke erkekler anlasa hamileliğin hiçte kolay olmadığını .. anlamazlar ama .. bende 1 ay dışardan yemek yedim sanki isteyerek oluyor evde yemek yapamıyordum ama Allah bin kez razı olsun kocam lafını asla yapmadı.. tavrını koy boşver ama üzülme lütfen bebeğin şuan senin duygularını hissediyor.stres Allah muhafaza erken doğuma sebeb oluyor.
canım benım üzülme hepsi aynı ya benımkıde aynı valla değişen hiç bişi yok başka bişilerle oyalan takma kafana boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?