2017 Şubat Anneleri

kizlar bende de bi sinirlilik hali var ki sormayın. hele ki haksizliga ugradigim bir şeyse... kendimi bu ara boşta kaldigimda kendi kendime soylenirken buluyorum. Özellikle mobilya aldigimiz bi yer var geçen tartistm agzima geleni söyledim sonra otrdum hüngür hüngür ağladım. mobilyada problem oldu hala halletmediler aramadilar. bu gece de onlara saydirmaktan uyuyamadm hala

Canim ben sirt ustu yatiyorum is yapmiyorum ama belim agriyo benim de. Yeni basladi bu agri 1 hafta oldu. Ssnirim hamilelikte yasiyo insanlar bunu

Ben gidicem 5 saat filan sürüyo yol ama ben gecen bayramda gitmiştim:)

geçmiş olsun benim de ara ara ağrıyor ama bahsettiğin gibi bir dayanılmaz ağrı değil. inceden arada bir...
fındık çuvalları deyince nerelisin? ben orduluyum, annemler yeni geldi fındıktan :)
Mrb canm hangi dr a gidiyosun orduda:)

Günaydınnnnn. Ya benim hir haftadır çok fena belim agriyor ya. Biraz ayakta kalsam iki büklüm oluyorum. Simdiden böyleyse karnım daha blda büyüyünce napicam

günaydın annişlerrr iznimi yedim geldim beeennn napıyosunuz ne durumdasınız herkes cınsıyetnı öğrenmıstır dimii en son bıraktığımda cınsıyet merakıyla kalmıstık

günaydın kızlar. ben çok keyifsizim. eşim izinde memlekete gitti ben burdayım ekstra izin almak istemedim hem 1 ay napacam kaynanamın yanında. neyse haftasonu bi yere gitmek istedim yok dedi. tartıştık. konu o da degil. ama her tartışmada yok bu evde yemek mi pişiyor yok sen lüks yaşıyorsun diyip duruyor. bu sefer çok kızdım 2 gündür konuşmuyoruz.. dün aradı meşgule attım bi daha aramadı bile sorumsuz. sonra arkadaşımı aramış. oda uyuyor ararsın demiş. açmaz ki felan demiş. dedim sanki elli kere aradı 1 kere aradı zahmet edip bi daha aramıyor bile ya. bende bu sefer kaarlıyım aramayacam açmayacam da. çenesini tutmayı ögrensin ama moralim hiç yok. taktım kafaya uykumdan uyanıp druyorum ve sürekli başım agrıyor

Kızlar günaydın
Benim midem çok kötü. Demir ilacı beni mahvediyor. Bir gün almasam rahatım.
Sabah sabah ağız dolusu kusturdu.
Yok mu bunun bir çözümü. Nefret geldi inanın napcağımı şaşırdım çok üzülüyorum

Ben yemekle beraber alıyorum aç karnına yazıyor ama sen nasıl alıyorsun belki aç karnına dokunuyordur?

seninle hemen hemen aynıyız. ben daha demire başlamadım vitamin verdi 5 gün kullandım böbregimde agrı yaptı bırasktım. doktora söyleyecem. bu arada ben demir ilacı kullanamam doktorla konusacam. demir ilacı benim midemi yakıyor. her gün hastahanelik oluyorum (daha önce kansızlık için tedavi gördüm onda oldu) bakalım ne olacak. cuma gitmeyi düşünüyorum erken ama napım duramıyrum. bu arada sen ne zaman ögrendin cinsdiyetini???

Ferro sanolmu kullanyosun

günaydın cnaım hapmı kullanıyorsun. adı ne.. kapsül ise sıvı olana geç istersen.. bnm kardeşimde hapı tüketemedi

Kızlar aç tok farketmiyor bende aldığım gün zehir oluyor mahvoluyorum bulantıdan.
Gyno Ferro diye bir ilaç. Sıvısını da alamadım ben içerken değil içtikten sonra kötü oluyorum.
Bende sorucam doktora. Sırf bebek için zorladım gene çıkardım.
Zaten 3 kilo vermiş durumdayım hala alamadım.
İçim içimi yiyor besleniyor mu diye.

Bir arkadaş sormuş cinsiyeti 12. haftada öğrendim ben.

günaydın canım. kıyamam yaa nelerler uğraşıyorsunuz,keşke erkekler anlasa hamileliğin hiçte kolay olmadığını .. anlamazlar ama .. bende 1 ay dışardan yemek yedim sanki isteyerek oluyor evde yemek yapamıyordum ama Allah bin kez razı olsun kocam lafını asla yapmadı.. tavrını koy boşver ama üzülme lütfen bebeğin şuan senin duygularını hissediyor.stres Allah muhafaza erken doğuma sebeb oluyor.

canım benım üzülme hepsi aynı ya benımkıde aynı valla değişen hiç bişi yok başka bişilerle oyalan takma kafana boşver

canım bende aynı ilacı kullanıyorum pembe hap demi bana hiç bi etki etmıyo hergun içiyorum bulantı falan da yapmıyo bnm hamileliğimdede bulantım olmadı senın bulantın oldugu için hala içemezsin bi iki haftaya düzelir belki

canım benım üzülme hepsi aynı ya benımkıde aynı valla değişen hiç bişi yok başka bişilerle oyalan takma kafana boşver

benimkide normalde bişi demez. ama kavgada söylüyor. resmen başıma kakıyor. ya şimdi hamilesin eskiden de yapmıyorsun dedi benim ipler orda koptu nankör işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…