2017 Şubat Anneleri

Dr bana da gyno ferro yazmış ben o an reçetemi bulamayınca santafer aldım eczacının hepsi aynı demesiyle bende bulantı filan yapmadi şimdiye kadar doktorunla konuş bu konuyu istersen

Ve Bebek her halükarda depoları emer beslenir fakat sen iyi olmazsın bu durumda senin için bu ilaçlar

kızlar doktor bana balık yağı hapıda verdi kullanan var mı
Yiyecek balık bulamıyorum dediğimde doktor günde 4 ceviz günlük omega ihtiyacını karşılıyor demişti
Eğer yiyemem dersen imom yazayım dedi yok yerim dedim..yiyemedim sonra gittim aldım yinede günde iki tane tüketmeye çalışıyorum..

Canim ferrum fort bendede siknti yapyo kullaaya başladgimdan beri mide bulantisi başladı ilk gun ac karnina aldm ilaci cikardim dr kahvaltidan 2 saat sonra al dedi òyle kullanyorum ama bulanti oluyo hala ferrum fort var bide onu dene ben onu kullanicam şimdi inşallh siknti yapmaz

Şuruplardan alma canm kullanamazsin daha cok mideni bulandirir.kan gibi kokuyolar(

Merhaba bana da verdi balık sezonu açılıp haftada 2-3 defa balık tüketene kadar kullan dedi. Ocean marka önerdi sen hangi marka kullanıyorsun?

bana imom verdi ama henüz almadım bugun alacağım. haftada 3 gün balık yapmak çok zor yaaa. o yüzden balık yağı en iyisi sanırım

bende günde 2 tane ceviz yiyorum ama balığın önemi daha büyük snaki bende imom alacağım

teşekürler:)

Çok tatlilar gule güle kullansın inşallh
teşekkürler amin:)

ay ne güzel bende heveslendım şımdı hepımız gıdıp bebısımıze ılk takımını alalım paylasalım
dimi ne güzel olur hem fikirde alırız marka kalite olarak

kızlarrrr benım göbeğimin içi acıyo ara ara, tam göbek deliğimin oldugu yer buyuyomu yermı değiştryo sıpam ne ama korkutuyo benı öle oluncaaa

kızlarrrr benım göbeğimin içi acıyo ara ara, tam göbek deliğimin oldugu yer buyuyomu yermı değiştryo sıpam ne ama korkutuyo benı öle oluncaaa
banada oluyor canım arada diyorum eğiliyorum yanlış bişimi yaptım felan diye sonra kıpırdıyor ohh be diyorum.. sanırım fazla yorulunca oluyor

beyaz alabilirsin ben ılk ogrendıgımde beyaz patık alıp esıme surprız yapmıstım
Benim acelem yok renkli almak istiyorum ilk bebise beyaz tulumlar almiştim cinsiyet belli degilken sonra cinsiyet belli olunca bi ciciler aldim beyazlari gözum görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…