hadı ıns canımbu arada günaydın herkese bnm de saat 4 de randevum var bugun 3 haftadır bebeğimi görmedim bakalım cinsiyetini de öğrenirim bellkii çok merak ediyorum büyüdü mü diye :)
Dr bana da gyno ferro yazmış ben o an reçetemi bulamayınca santafer aldım eczacının hepsi aynı demesiyle bende bulantı filan yapmadi şimdiye kadar doktorunla konuş bu konuyu istersenKızlar aç tok farketmiyor bende aldığım gün zehir oluyor mahvoluyorum bulantıdan.
Gyno Ferro diye bir ilaç. Sıvısını da alamadım ben içerken değil içtikten sonra kötü oluyorum.
Bende sorucam doktora. Sırf bebek için zorladım gene çıkardım.
Zaten 3 kilo vermiş durumdayım hala alamadım.
İçim içimi yiyor besleniyor mu diye.
Bir arkadaş sormuş cinsiyeti 12. haftada öğrendim ben.
Yiyecek balık bulamıyorum dediğimde doktor günde 4 ceviz günlük omega ihtiyacını karşılıyor demiştikızlar doktor bana balık yağı hapıda verdi kullanan var mı
kızlar doktor bana balık yağı hapıda verdi kullanan var mı
kızlar dün bebişime aldım %100 pamuk ve kalın . kış için uygun gibime geldi:) 44 tl ye aldım bide bütün takımı
Canim ferrum fort bendede siknti yapyo kullaaya başladgimdan beri mide bulantisi başladı ilk gun ac karnina aldm ilaci cikardim dr kahvaltidan 2 saat sonra al dedi òyle kullanyorum ama bulanti oluyo hala ferrum fort var bide onu dene ben onu kullanicam şimdi inşallh siknti yapmazKızlar aç tok farketmiyor bende aldığım gün zehir oluyor mahvoluyorum bulantıdan.
Gyno Ferro diye bir ilaç. Sıvısını da alamadım ben içerken değil içtikten sonra kötü oluyorum.
Çok tatlilar gule güle kullansın inşallhkızlar dün bebişime aldım %100 pamuk ve kalın . kış için uygun gibime geldi:) 44 tl ye aldım bide bütün takımı
kızlar doktor bana balık yağı hapıda verdi kullanan var mı
Şuruplardan alma canm kullanamazsin daha cok mideni bulandirir.kan gibi kokuyolarKızlar aç tok farketmiyor bende aldığım gün zehir oluyor mahvoluyorum bulantıdan.
ay ne güzel bende heveslendım şımdı hepımız gıdıp bebısımıze ılk takımını alalım paylasalımkızlar dün bebişime aldım %100 pamuk ve kalın . kış için uygun gibime geldi:) 44 tl ye aldım bide bütün takımı
Merhaba bana da verdi balık sezonu açılıp haftada 2-3 defa balık tüketene kadar kullan dedi. Ocean marka önerdi sen hangi marka kullanıyorsun?
Cinsiyetler belli olsaydi herkesin bi hayirlisiylaay ne güzel bende heveslendım şımdı hepımız gıdıp bebısımıze ılk takımını alalım paylasalım
bende günde 2 tane ceviz yiyorum ama balığın önemi daha büyük snaki bende imom alacağımYiyecek balık bulamıyorum dediğimde doktor günde 4 ceviz günlük omega ihtiyacını karşılıyor demişti
Eğer yiyemem dersen imom yazayım dedi yok yerim dedim..yiyemedim sonra gittim aldım yinede günde iki tane tüketmeye çalışıyorum..
teşekürler:)ne güzel :)
teşekkürler amin:)Çok tatlilar gule güle kullansın inşallh
dimi ne güzel olur hem fikirde alırız marka kalite olarakay ne güzel bende heveslendım şımdı hepımız gıdıp bebısımıze ılk takımını alalım paylasalım
beyaz alabilirsin ben ılk ogrendıgımde beyaz patık alıp esıme surprız yapmıstımCinsiyetler belli olsaydi herkesin bi hayirlisiyla
banada oluyor canım arada diyorum eğiliyorum yanlış bişimi yaptım felan diye sonra kıpırdıyor ohh be diyorum.. sanırım fazla yorulunca oluyorkızlarrrr benım göbeğimin içi acıyo ara ara, tam göbek deliğimin oldugu yer buyuyomu yermı değiştryo sıpam neama korkutuyo benı öle oluncaaa
Benim acelem yok renkli almak istiyorumbeyaz alabilirsin ben ılk ogrendıgımde beyaz patık alıp esıme surprız yapmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?