Ben oğluma idilbaby nin 20'li hastane çıkışını almıştım. tulum pijama iç zıbın 2 şapka vs havlu ve penye battaniye var (yani daha çok şey var da hatırladığım bu :)) sadece bunlar yetmişti bana eve gidinceye kadar. Bu seferde yine bu setten alıcam hem penyesi %100 pamuk vs kaliteli kaç kere yıkandı hiçbirşey olmadı tavsiye ederim hatta resminide bulayım:) battaniyesini havlusunu hala kullanıyorum.ay ne güzel bende heveslendım şımdı hepımız gıdıp bebısımıze ılk takımını alalım paylasalım
ben orduda yasamıyorum, annemler yazdan yaza giderler... :)Mrb canm hangi dr a gidiyosun orduda:)
Ayni dertten muzdaribim malesef. Gece saat 3 te kalkip iciyorum. Sonra is icin 7 de kalkiyorum. Biraz iyi gibi. Ama 1 hafta falan once sabah kalktigimdada kotu oluyordum kusuyordum. Bu hafta gecti sanirim hamilelik bulantisida geciyor. O zaman ilacin etkiside cok olmuyor.Kızlar günaydın
Benim midem çok kötü. Demir ilacı beni mahvediyor. Bir gün almasam rahatım.
Sabah sabah ağız dolusu kusturdu.
Yok mu bunun bir çözümü. Nefret geldi inanın napcağımı şaşırdım çok üzülüyorum
aynen aynen bnde öle hemn takıp edıyorm bı kıpırdama olunca tamam bu sıpa buyuyo dıorum ama acıyınca yıne korkuyorumbanada oluyor canım arada diyorum eğiliyorum yanlış bişimi yaptım felan diye sonra kıpırdıyor ohh be diyorum.. sanırım fazla yorulunca oluyor
bende kokusundan dolayı rahatsız olup yiyemiyorum doktor banada imom yazdı ama elevitle dönüşümlü kullan dedi banaYiyecek balık bulamıyorum dediğimde doktor günde 4 ceviz günlük omega ihtiyacını karşılıyor demişti
Eğer yiyemem dersen imom yazayım dedi yok yerim dedim..yiyemedim sonra gittim aldım yinede günde iki tane tüketmeye çalışıyorum..
canım bana da imom omega verdi balık yağı falan da var içinde sanırımkızlar doktor bana balık yağı hapıda verdi kullanan var mı
Güzelmis ama bebek arabasini travel alicaksan ayri almakızlar ben oto koltuğu alacağımda hastaneden çıkarken bunu kullanabilirmiyiz sizce. portbebe alma diyor ablam gereksiz diyor.
arabanız varsa zaten böyle almanız lazımki arabadayken bunla seyahat etmesi lazım bebeğin. portbebe ye gerek yok birde bunun takılabileceği baston puset alırsan oh missss:) travel sisteme şiddetle karşı olan ağzı yanmış anne:)kızlar ben oto koltuğu alacağımda hastaneden çıkarken bunu kullanabilirmiyiz sizce. portbebe alma diyor ablam gereksiz diyor.
Memnun kalmadnizmi traveldenarabanız varsa zaten böyle almanız lazımki arabadayken bunla seyahat etmesi lazım bebeğin. portbebe ye gerek yok birde bunun takılabileceği baston puset alırsan oh missss:) travel sisteme şiddetle karşı olan ağzı yanmış anne:)
bana doktorum gerek yok dedi.. 2li daha yüksek bilgi veren bi test.. detaylı ultrasona girecem benSevgili anneler Günaydın. 2li test sonuçlarım çoktan çıkmıştı ama bugun gösterebildim doktora bi sıkıntı yok çok şükür. doktor 3lü için gün verdi ama kararsizim siz 3lü 4lü testleri yaptıracak mısınız ne düşünüyorsunuz
ay ne güzel bana daha çok var.. bana özliyeceksin hep görmek istiyeceksin dediklerinde abartıolar diyordum. ama hakikaten öyle. nasıl özlüyorummmgünaydın bizimde yarın bebeğimle randevumuz 1 ay oldu görmeyeli
evet araç var alacağım evetde işte hastanedne çıkarken güvenle bunda taşıyabilirmiyim onu düşünüyorum.arabanız varsa zaten böyle almanız lazımki arabadayken bunla seyahat etmesi lazım bebeğin. portbebe ye gerek yok birde bunun takılabileceği baston puset alırsan oh missss:) travel sisteme şiddetle karşı olan ağzı yanmış anne:)
anladım canım teşekkür ederim. 20. haftada detaylı ultrason de mibana doktorum gerek yok dedi.. 2li daha yüksek bilgi veren bi test.. detaylı ultrasona girecem ben
bu tablo nerededir??cinsiyet tablosunun güncel versiyonu henüz değişmemiş,çok merak ediyorum çoğunluk nasıl acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?