2017 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar uzun zamandır yokum size birkaç sorum var ☺
Benim karnım sabahları daha küçük oluyor gün içinde çıkıyor gibi sizde de oluyor mu?

Bana kız dedi doktor. Karnım sivri geliyor sanki göbek deliğimin altında sivrilik var. Çok uzun süre düşük tehlikesi var diye yatmıştim fındık göbek oldu da ondan sonra mı böyle oldu bilmiyorum. Bazıları da bebek asagidadir ondan öyledir diyor

Sizden fikir istiyorum

ay ne güzel bende heveslendım şımdı hepımız gıdıp bebısımıze ılk takımını alalım paylasalım
Ben oğluma idilbaby nin 20'li hastane çıkışını almıştım. tulum pijama iç zıbın 2 şapka vs havlu ve penye battaniye var (yani daha çok şey var da hatırladığım bu :)) sadece bunlar yetmişti bana eve gidinceye kadar. Bu seferde yine bu setten alıcam hem penyesi %100 pamuk vs kaliteli kaç kere yıkandı hiçbirşey olmadı tavsiye ederim hatta resminide bulayım:) battaniyesini havlusunu hala kullanıyorum.

Ayni dertten muzdaribim malesef. Gece saat 3 te kalkip iciyorum. Sonra is icin 7 de kalkiyorum. Biraz iyi gibi. Ama 1 hafta falan once sabah kalktigimdada kotu oluyordum kusuyordum. Bu hafta gecti sanirim hamilelik bulantisida geciyor. O zaman ilacin etkiside cok olmuyor.

bende kokusundan dolayı rahatsız olup yiyemiyorum doktor banada imom yazdı ama elevitle dönüşümlü kullan dedi bana

kızlar ben oto koltuğu alacağımda hastaneden çıkarken bunu kullanabilirmiyiz sizce. portbebe alma diyor ablam gereksiz diyor.

Eklentiler

• Oyuncak_1128096.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 56
kızlar ben oto koltuğu alacağımda hastaneden çıkarken bunu kullanabilirmiyiz sizce. portbebe alma diyor ablam gereksiz diyor.
arabanız varsa zaten böyle almanız lazımki arabadayken bunla seyahat etmesi lazım bebeğin. portbebe ye gerek yok birde bunun takılabileceği baston puset alırsan oh missss:) travel sisteme şiddetle karşı olan ağzı yanmış anne:)

Sevgili anneler Günaydın. 2li test sonuçlarım çoktan çıkmıştı ama bugun gösterebildim doktora bi sıkıntı yok çok şükür. doktor 3lü için gün verdi ama kararsizim siz 3lü 4lü testleri yaptıracak mısınız ne düşünüyorsunuz

Memnun kalmadnizmi travelden

bana doktorum gerek yok dedi.. 2li daha yüksek bilgi veren bi test.. detaylı ultrasona girecem ben

evet araç var alacağım evetde işte hastanedne çıkarken güvenle bunda taşıyabilirmiyim onu düşünüyorum.
baston puset nasıl bişi fotograf felan varmı:)

cinsiyet tablosunun güncel versiyonu henüz değişmemiş,çok merak ediyorum çoğunluk nasıl acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…