2017 Şubat Anneleri

merhabalar öncelikle sonucun risksiz çıkmasına sevindim benim dr um ikilide risk düşükse 3 lüye falan gerek yok demişti. benimki 66.000 de bir ihtimal çıkmıştı 100 de bir ihtimal çıktığında yaptırıyoruz diğer testi dedi senin de eğer düşük ihtimalse hiç gerek yok bence... tabi içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın çünkü her kafadan bi ses çıkar :)

Benimkiler de öyle ne zaman gitsem muhakkak bi laf çarparlar. Mesela ben de yüzümü aldırıyor ee çocuklarla bu çok zor bazen sarkiyordu kuaföre gidemiyorum kaynanam hemen pat lafı çarpar. Eşim de ikiden onların gazına çok geliyordu sürekli kavga ediyorduk. Kurban olduğum Allah yeni gelinler gelince ağızlarınin payını aldılar. Bana bi ıyiler bi ıyiler anlatamam. Şimdi bi sene ev bi sene çocuk diyorlar döndüm eşime dedim neden başından bunu demiyorlar seni üstüme saliyorlardi.şimdi laf ettiriyor şükür ama benim 5 yılım kavga gürültüyle geçti. Diyorum ki şimdi keşke lafımı çarpıp umursamasaydim. Ben de senin gibi susuyorum hep.gerçi Allah benim hakkımı aldı ya iyi ki muhattap olmadım.

boşver canım cahillik işte ne farkeder kız erkek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese

Ben de çok sinirliyim ama sanki adet dönemine denk gelen zamanlarda daha kötü oluyorum. Herşeye kusuyorum ben de. Allah kolaylik versin. Şu gibi geçsin kalan zamanlarimiz.
Sıkıntı yapmışsın ondan uyuyamıyorum canım takma erkekler böyle hep sanırım ya da çoğu sen keyfine bak sürünün azcık arar seni. Ama üzme o tatlı canını. Bebişin de üzülür annesi..
boşver canım cahillik işte ne farkeder kız erkek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese
İdil baby in ürünleri güzel oğluma pijama falan aldım çok iyi çıktı. Baya dayanıyor. Ben de hastanede çoklu Set aldım çok kullanisliydi

Benimkiler de öyle ne zaman gitsem muhakkak bi laf çarparlar. Mesela ben de yüzümü aldırıyor ee çocuklarla bu çok zor bazen sarkiyordu kuaföre gidemiyorum kaynanam hemen pat lafı çarpar. Eşim de ikiden onların gazına çok geliyordu sürekli kavga ediyorduk. Kurban olduğum Allah yeni gelinler gelince ağızlarınin payını aldılar. Bana bi ıyiler bi ıyiler anlatamam. Şimdi bi sene ev bi sene çocuk diyorlar döndüm eşime dedim neden başından bunu demiyorlar seni üstüme saliyorlardi.şimdi laf ettiriyor şükür ama benim 5 yılım kavga gürültüyle geçti. Diyorum ki şimdi keşke lafımı çarpıp umursamasaydim. Ben de senin gibi susuyorum hep.gerçi Allah benim hakkımı aldı ya iyi ki muhattap olmadım.

Ben de çok sinirliyim ama sanki adet dönemine denk gelen zamanlarda daha kötü oluyorum. Herşeye kusuyorum ben de. Allah kolaylik versin. Şu gibi geçsin kalan zamanlarimiz.
Sıkıntı yapmışsın ondan uyuyamıyorum canım takma erkekler böyle hep sanırım ya da çoğu sen keyfine bak sürünün azcık arar seni. Ama üzme o tatlı canını. Bebişin de üzülür annesi..
İdil baby in ürünleri güzel oğluma pijama falan aldım çok iyi çıktı. Baya dayanıyor. Ben de hastanede çoklu Set aldım çok kullanisliydi

Canım hiç sıkma canını boşver o kafalar ne zaman değişecek çok merak ediyorum..

İletiler bir birine girdi kızlar mobil kullanınca böyle oluyor ya is yerinde hızlı okuyup cevap vermeye çalışıyorum sonra da böyle oluyor.kusura bakmayın canlarim

İletiler bir birine girdi kızlar mobil kullanınca böyle oluyor ya is yerinde hızlı okuyup cevap vermeye çalışıyorum sonra da böyle oluyor.kusura bakmayın canlarim

Benim de ağrıyor ya.. annem ve ablam sinir ettiler beni daha minnacık bebek ondan değildir senin bel ağrın diye. Başka zaman yoktu şimdi var diyorum neyden olabilir ki acaba. Canım çok azmış şimdiden böyle diyorsam okul doneminde ne yapacakmışım aşık o zaman ağrılar başlayacak diyorlar

tesekkur ederim. kombine test ikili test yaş riski bir de trisomy var hangisini baz aldın canım sen.

Bebek minnacık olabilir ama vücutta herşey degisiyo heryer genişliyor rahim şuan normal in kaç katında işte onlar bunu bilmiyo benim de oluyo agrilarim ve hafta hafta yaşadığım şeylere nette baktığımda hepsi olabilecek şeyler yaziyo

Aynen bende baktım olabilecek şeylermiş. Otururken mutlaka destekleme ihtiyacı duyuyorum belimi. 15 dk dan fazla Ayakta durunca ağrıyor. Naz yapıyorum sanıyorlar.

H HedefVeBasari hepsi nin bi yerde bi şekilde anlayizligi tutuyor işte bende benimkinin yüzünden ağladım yine dün akşam bebislere sarilcaz yapacak bisey yok üzme kendini bak ben şu 2 aydır üzdüm hala kasilmam var dün Dr kontrolüm vardı yine kasılma var kocaman bi çıkıntı o yüzden bebegimize yapıyoruz onlara zarar veriyoruz

Aynen bende baktım olabilecek şeylermiş. Otururken mutlaka destekleme ihtiyacı duyuyorum belimi. 15 dk dan fazla Ayakta durunca ağrıyor. Naz yapıyorum sanıyorlar.
Evet dışarıya öyle geliyo ama herkesin hamileliği farklı oluyo kimi hissetmiyo bile hiçbirşeyi kimi de böyle herşeyi hissediyo işte bünye meselesi boşver takılma onlara sen

Kızlar bana cevap veren yok mu

Kızlar bana cevap veren yok mu
Canım benim de aynı oluyo sabah aç olduğumuz için sanırım daha küçük oluyo aksam doğru acayip sisiyo ve özellikle yurursem fln daha çok sisiyo sanırım gaz fln da oluşuyor dusuk tehlikesi bende de vardı ve şuan da kasılma var hala dün e kadar progestan kullaniyodum daha dün bıraktım Dr kontrolüm vardı bebis iyi şükürler olsun benim de sabah küçük oluyo yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…