- 31 Ekim 2013
- 73
- 94
- 38
merhabalar öncelikle sonucun risksiz çıkmasına sevindim benim dr um ikilide risk düşükse 3 lüye falan gerek yok demişti. benimki 66.000 de bir ihtimal çıkmıştı 100 de bir ihtimal çıktığında yaptırıyoruz diğer testi dedi senin de eğer düşük ihtimalse hiç gerek yok bence... tabi içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın çünkü her kafadan bi ses çıkar :)Sevgili anneler Günaydın. 2li test sonuçlarım çoktan çıkmıştı ama bugun gösterebildim doktora bi sıkıntı yok çok şükür. doktor 3lü için gün verdi ama kararsizim siz 3lü 4lü testleri yaptıracak mısınız ne düşünüyorsunuz
Benimkiler de öyle ne zaman gitsem muhakkak bi laf çarparlar. Mesela ben de yüzümü aldırıyor ee çocuklarla bu çok zor bazen sarkiyordu kuaföre gidemiyorum kaynanam hemen pat lafı çarpar. Eşim de ikiden onların gazına çok geliyordu sürekli kavga ediyorduk. Kurban olduğum Allah yeni gelinler gelince ağızlarınin payını aldılar. Bana bi ıyiler bi ıyiler anlatamam. Şimdi bi sene ev bi sene çocuk diyorlar döndüm eşime dedim neden başından bunu demiyorlar seni üstüme saliyorlardi.şimdi laf ettiriyor şükür ama benim 5 yılım kavga gürültüyle geçti. Diyorum ki şimdi keşke lafımı çarpıp umursamasaydim. Ben de senin gibi susuyorum hep.gerçi Allah benim hakkımı aldı ya iyi ki muhattap olmadım.@Fullialein, ne güzel paylamışsınız çok imrendim. ben de yaşlarına hürmeten sabrediyorum ama sonrasında eşimle birbirimize giriyoruz.
çok düşüncesiz ya insanlar benim de kp saçlarıma sırf onlar laf etmesin diye - beyaz saçla pazara bile gitmezler, güya köyde yaşıyorlar- korka korka boyadım tam kapanmamış, bana o kadar insanın yanında senin saçların ne renk, ne kadar tuhaf rengi var çok kötü vs. laflar söyledi. nutkum tutuldu resmen. her gittiğimde saçlarıma bir kulp takıyor adam.
daha bir dünya şey. iki senelik evliyim ne zaman eşimin memlekete gitsek boşanma aşamasına geliyoruz, az önce yine kavga ettik güya ben hamileyim adam ağlaya ağlaya evden çıktı gitti.
@Fullialein, ne güzel paylamışsınız çok imrendim. ben de yaşlarına hürmeten sabrediyorum ama sonrasında eşimle birbirimize giriyoruz.
çok düşüncesiz ya insanlar benim de kp saçlarıma sırf onlar laf etmesin diye - beyaz saçla pazara bile gitmezler, güya köyde yaşıyorlar- korka korka boyadım tam kapanmamış, bana o kadar insanın yanında senin saçların ne renk, ne kadar tuhaf rengi var çok kötü vs. laflar söyledi. nutkum tutuldu resmen. her gittiğimde saçlarıma bir kulp takıyor adam.
daha bir dünya şey. iki senelik evliyim ne zaman eşimin memlekete gitsek boşanma aşamasına geliyoruz, az önce yine kavga ettik güya ben hamileyim adam ağlaya ağlaya evden çıktı gitti.
boşver canım cahillik işte ne farkeder kız erkek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese
Ben de çok sinirliyim ama sanki adet dönemine denk gelen zamanlarda daha kötü oluyorum. Herşeye kusuyorum ben de. Allah kolaylik versin. Şu gibi geçsin kalan zamanlarimiz.kizlar bende de bi sinirlilik hali var ki sormayın. hele ki haksizliga ugradigim bir şeyse... kendimi bu ara boşta kaldigimda kendi kendime soylenirken buluyorum. Özellikle mobilya aldigimiz bi yer var geçen tartistm agzima geleni söyledim sonra otrdum hüngür hüngür ağladım. mobilyada problem oldu hala halletmediler aramadilar. bu gece de onlara saydirmaktan uyuyamadm hala
Sıkıntı yapmışsın ondan uyuyamıyorum canım takma erkekler böyle hep sanırım ya da çoğu sen keyfine bak sürünün azcık arar seni. Ama üzme o tatlı canını. Bebişin de üzülür annesi..günaydın kızlar. ben çok keyifsizim. eşim izinde memlekete gitti ben burdayım ekstra izin almak istemedim hem 1 ay napacam kaynanamın yanında. neyse haftasonu bi yere gitmek istedim yok dedi. tartıştık. konu o da degil. ama her tartışmada yok bu evde yemek mi pişiyor yok sen lüks yaşıyorsun diyip duruyor. bu sefer çok kızdım 2 gündür konuşmuyoruz.. dün aradı meşgule attım bi daha aramadı bile sorumsuz. sonra arkadaşımı aramış. oda uyuyor ararsın demiş. açmaz ki felan demiş. dedim sanki elli kere aradı 1 kere aradı zahmet edip bi daha aramıyor bile ya. bende bu sefer kaarlıyım aramayacam açmayacam da. çenesini tutmayı ögrensinama moralim hiç yok. taktım kafaya uykumdan uyanıp druyorum ve sürekli başım agrıyor
Ben oğluma idilbaby nin 20'li hastane çıkışını almıştım. tulum pijama iç zıbın 2 şapka vs havlu ve penye battaniye var (yani daha çok şey var da hatırladığım bu :)) sadece bunlar yetmişti bana eve gidinceye kadar. Bu seferde yine bu setten alıcam hem penyesi %100 pamuk vs kaliteli kaç kere yıkandı hiçbirşey olmadı tavsiye ederim hatta resminide bulayım:) battaniyesini havlusunu hala kullanıyorum.Eki Görüntüle 1878876 Eki Görüntüle 1878876
İdil baby in ürünleri güzel oğluma pijama falan aldım çok iyi çıktı. Baya dayanıyor. Ben de hastanede çoklu Set aldım çok kullanisliydiboşver canım cahillik işte ne farkeder kız erkek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese
kizlar bende de bi sinirlilik hali var ki sormayın. hele ki haksizliga ugradigim bir şeyse... kendimi bu ara boşta kaldigimda kendi kendime soylenirken buluyorum. Özellikle mobilya aldigimiz bi yer var geçen tartistm agzima geleni söyledim sonra otrdum hüngür hüngür ağladım. mobilyada problem oldu hala halletmediler aramadilar. bu gece de onlara saydirmaktan uyuyamadm hala
günaydın kızlar. ben çok keyifsizim. eşim izinde memlekete gitti ben burdayım ekstra izin almak istemedim hem 1 ay napacam kaynanamın yanında. neyse haftasonu bi yere gitmek istedim yok dedi. tartıştık. konu o da degil. ama her tartışmada yok bu evde yemek mi pişiyor yok sen lüks yaşıyorsun diyip duruyor. bu sefer çok kızdım 2 gündür konuşmuyoruz.. dün aradı meşgule attım bi daha aramadı bile sorumsuz. sonra arkadaşımı aramış. oda uyuyor ararsın demiş. açmaz ki felan demiş. dedim sanki elli kere aradı 1 kere aradı zahmet edip bi daha aramıyor bile ya. bende bu sefer kaarlıyım aramayacam açmayacam da. çenesini tutmayı ögrensinama moralim hiç yok. taktım kafaya uykumdan uyanıp druyorum ve sürekli başım agrıyor
Ben oğluma idilbaby nin 20'li hastane çıkışını almıştım. tulum pijama iç zıbın 2 şapka vs havlu ve penye battaniye var (yani daha çok şey var da hatırladığım bu :)) sadece bunlar yetmişti bana eve gidinceye kadar. Bu seferde yine bu setten alıcam hem penyesi %100 pamuk vs kaliteli kaç kere yıkandı hiçbirşey olmadı tavsiye ederim hatta resminide bulayım:) battaniyesini havlusunu hala kullanıyorum.Eki Görüntüle 1878876 Eki Görüntüle 1878876
Benimkiler de öyle ne zaman gitsem muhakkak bi laf çarparlar. Mesela ben de yüzümü aldırıyor ee çocuklarla bu çok zor bazen sarkiyordu kuaföre gidemiyorum kaynanam hemen pat lafı çarpar. Eşim de ikiden onların gazına çok geliyordu sürekli kavga ediyorduk. Kurban olduğum Allah yeni gelinler gelince ağızlarınin payını aldılar. Bana bi ıyiler bi ıyiler anlatamam. Şimdi bi sene ev bi sene çocuk diyorlar döndüm eşime dedim neden başından bunu demiyorlar seni üstüme saliyorlardi.şimdi laf ettiriyor şükür ama benim 5 yılım kavga gürültüyle geçti. Diyorum ki şimdi keşke lafımı çarpıp umursamasaydim. Ben de senin gibi susuyorum hep.gerçi Allah benim hakkımı aldı ya iyi ki muhattap olmadım.@Fullialein, ne güzel paylamışsınız çok imrendim. ben de yaşlarına hürmeten sabrediyorum ama sonrasında eşimle birbirimize giriyoruz.
@Fullialein, ne güzel paylamışsınız çok imrendim. ben de yaşlarına hürmeten sabrediyorum ama sonrasında eşimle birbirimize giriyoruz.
boşver canım cahillik işte ne farkeder kız erkek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese
Ben de çok sinirliyim ama sanki adet dönemine denk gelen zamanlarda daha kötü oluyorum. Herşeye kusuyorum ben de. Allah kolaylik versin. Şu gibi geçsin kalan zamanlarimiz.kizlar bende de bi sinirlilik hali var ki sormayın. hele ki haksizliga ugradigim bir şeyse... kendimi bu ara boşta kaldigimda kendi kendime soylenirken buluyorum. Özellikle mobilya aldigimiz bi yer var geçen tartistm agzima geleni söyledim sonra otrdum hüngür hüngür ağladım. mobilyada problem oldu hala halletmediler aramadilar. bu gece de onlara saydirmaktan uyuyamadm hala
Sıkıntı yapmışsın ondan uyuyamıyorum canım takma erkekler böyle hep sanırım ya da çoğu sen keyfine bak sürünün azcık arar seni. Ama üzme o tatlı canını. Bebişin de üzülür annesi..günaydın kızlar. ben çok keyifsizim. eşim izinde memlekete gitti ben burdayım ekstra izin almak istemedim hem 1 ay napacam kaynanamın yanında. neyse haftasonu bi yere gitmek istedim yok dedi. tartıştık. konu o da degil. ama her tartışmada yok bu evde yemek mi pişiyor yok sen lüks yaşıyorsun diyip duruyor. bu sefer çok kızdım 2 gündür konuşmuyoruz.. dün aradı meşgule attım bi daha aramadı bile sorumsuz. sonra arkadaşımı aramış. oda uyuyor ararsın demiş. açmaz ki felan demiş. dedim sanki elli kere aradı 1 kere aradı zahmet edip bi daha aramıyor bile ya. bende bu sefer kaarlıyım aramayacam açmayacam da. çenesini tutmayı ögrensinama moralim hiç yok. taktım kafaya uykumdan uyanıp druyorum ve sürekli başım agrıyor
İdil baby in ürünleri güzel oğluma pijama falan aldım çok iyi çıktı. Baya dayanıyor. Ben de hastanede çoklu Set aldım çok kullanisliydiboşver canım cahillik işte ne farkeder kız erkek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun herkese
kizlar bende de bi sinirlilik hali var ki sormayın. hele ki haksizliga ugradigim bir şeyse... kendimi bu ara boşta kaldigimda kendi kendime soylenirken buluyorum. Özellikle mobilya aldigimiz bi yer var geçen tartistm agzima geleni söyledim sonra otrdum hüngür hüngür ağladım. mobilyada problem oldu hala halletmediler aramadilar. bu gece de onlara saydirmaktan uyuyamadm hala
günaydın kızlar. ben çok keyifsizim. eşim izinde memlekete gitti ben burdayım ekstra izin almak istemedim hem 1 ay napacam kaynanamın yanında. neyse haftasonu bi yere gitmek istedim yok dedi. tartıştık. konu o da degil. ama her tartışmada yok bu evde yemek mi pişiyor yok sen lüks yaşıyorsun diyip duruyor. bu sefer çok kızdım 2 gündür konuşmuyoruz.. dün aradı meşgule attım bi daha aramadı bile sorumsuz. sonra arkadaşımı aramış. oda uyuyor ararsın demiş. açmaz ki felan demiş. dedim sanki elli kere aradı 1 kere aradı zahmet edip bi daha aramıyor bile ya. bende bu sefer kaarlıyım aramayacam açmayacam da. çenesini tutmayı ögrensinama moralim hiç yok. taktım kafaya uykumdan uyanıp druyorum ve sürekli başım agrıyor
cinsiyet tablosunun güncel versiyonu henüz değişmemiş,çok merak ediyorum çoğunluk nasıl acaba :)
Canım hiç sıkma canını boşver o kafalar ne zaman değişecek çok merak ediyorum..Yani şu isi koyma mevzusu olduğundan beri hep kız istedim Allah biliyor ama erkek de olsa kız da olsa evlat ya. Ben 15 haftadır kaç kere hastanelik oldum kaç kere kustum kolay mı doğuyor çocuklar! Bunları diyenler de anne. Bir de düşünün o heyecanla eve girdim girer girmez oldu ya daha oturmadan soluklanmadan.
Eşim memlekete taşınalım diyordu geçen hafta hastanede yattım birim sülalesi nişana gitti gördü kimin ne olduğunu. Dün de böyle olunca diyor uzakta olmak gibisi yok hayatta taşınmam diye.
Bir de insan önce bir hayırlı olsun kucağına al inşallah gibi şeyler der, direk böyle duyunca kendimi kaybettim
Benim de ağrıyor ya.. annem ve ablam sinir ettiler beni daha minnacık bebek ondan değildir senin bel ağrın diye. Başka zaman yoktu şimdi var diyorum neyden olabilir ki acaba. Canım çok azmış şimdiden böyle diyorsam okul doneminde ne yapacakmışım aşık o zaman ağrılar başlayacak diyorlarKizlarrr bel agrisi eken varmi ilk aydan beri belim cok agriyo vallahi egilip bisi alamiyorum yururken kitlenip kaliyorum bende fitik var galiba yaa inanin bazen oyle bi agriyoki saga sola donemiuom yada oturdugum yerden kalkamiyom beli agriyan varmi azda olsabugun eltimler aydindan gelice icin onlara tuttumuz evi temizlemeye gittik gorumcem eltimjn annesi falan abim gittik ben bisi yapmadim ki sanki tum isi ben yapmisim gibi sadece belim agriyo sirtimda yuk tasidim bekarken hemde findik cuvalalri bu kadar agri cektimi bilmem ya dr la konusucam cuma gunu hem cinsiyet hemde beebgi gorurum icim rahatlar hic degilse
tesekkur ederim. kombine test ikili test yaş riski bir de trisomy var hangisini baz aldın canım sen.merhabalar öncelikle sonucun risksiz çıkmasına sevindim benim dr um ikilide risk düşükse 3 lüye falan gerek yok demişti. benimki 66.000 de bir ihtimal çıkmıştı 100 de bir ihtimal çıktığında yaptırıyoruz diğer testi dedi senin de eğer düşük ihtimalse hiç gerek yok bence... tabi içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın çünkü her kafadan bi ses çıkar :)
Bebek minnacık olabilir ama vücutta herşey degisiyo heryer genişliyor rahim şuan normal in kaç katında işte onlar bunu bilmiyo benim de oluyo agrilarim ve hafta hafta yaşadığım şeylere nette baktığımda hepsi olabilecek şeyler yaziyoBenim de ağrıyor ya.. annem ve ablam sinir ettiler beni daha minnacık bebek ondan değildir senin bel ağrın diye. Başka zaman yoktu şimdi var diyorum neyden olabilir ki acaba. Canım çok azmış şimdiden böyle diyorsam okul doneminde ne yapacakmışım aşık o zaman ağrılar başlayacak diyorlar
Aynen bende baktım olabilecek şeylermiş. Otururken mutlaka destekleme ihtiyacı duyuyorum belimi. 15 dk dan fazla Ayakta durunca ağrıyor. Naz yapıyorum sanıyorlar.Bebek minnacık olabilir ama vücutta herşey degisiyo heryer genişliyor rahim şuan normal in kaç katında işte onlar bunu bilmiyo benim de oluyo agrilarim ve hafta hafta yaşadığım şeylere nette baktığımda hepsi olabilecek şeyler yaziyo
Evet dışarıya öyle geliyo ama herkesin hamileliği farklı oluyo kimi hissetmiyo bile hiçbirşeyi kimi de böyle herşeyi hissediyo işte bünye meselesi boşver takılma onlara senAynen bende baktım olabilecek şeylermiş. Otururken mutlaka destekleme ihtiyacı duyuyorum belimi. 15 dk dan fazla Ayakta durunca ağrıyor. Naz yapıyorum sanıyorlar.
Günaydın canım nasilsinGünaydın kızlar
İdare eder çok şükür başım agriyo biraz eşim e kizdim dün akşam yineGünaydın canım nasilsin
Merhaba kızlar uzun zamandır yokum size birkaç sorum var ☺
Benim karnım sabahları daha küçük oluyor gün içinde çıkıyor gibi sizde de oluyor mu?
Bana kız dedi doktor. Karnım sivri geliyor sanki göbek deliğimin altında sivrilik var. Çok uzun süre düşük tehlikesi var diye yatmıştim fındık göbek oldu da ondan sonra mı böyle oldu bilmiyorum. Bazıları da bebek asagidadir ondan öyledir diyor
Sizden fikir istiyorum
Canım benim de aynı oluyo sabah aç olduğumuz için sanırım daha küçük oluyo aksam doğru acayip sisiyo ve özellikle yurursem fln daha çok sisiyo sanırım gaz fln da oluşuyor dusuk tehlikesi bende de vardı ve şuan da kasılma var hala dün e kadar progestan kullaniyodum daha dün bıraktım Dr kontrolüm vardı bebis iyi şükürler olsun benim de sabah küçük oluyo yanıKızlar bana cevap veren yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?