2017 Şubat Anneleri

Kızlar burnundan kan gelen varmı ya ara ara peçeteye silince kan geliyo burnumdan

Bizim grup tek değil dışarıda arkadaslarimdan kime sorsam hep erkek :) Bu sene erkek senesi bende kız-erkek oranını merak ettim en son 13 ağustosta güncellenmiş.Guncellenince ogreniriz

Merhaba kızlar
Ben alışmışım koşturup yorulmaya.
Evde boş oturunca sıkılıyorum valla
Aslında dip köşe temizlik yapasım var ama dışarılar hala çok sıcak. Camlar açık olduğu müddetçe duvarları silsek bile toz olmaya devam edecek. Herhalde en iyisi bayramdan sonra temizliğe girişmek
Hafta sonu kocama halı yıkattım.
Saolsun böyle zor işlerde çok yardımcı olur bana.

Otur dinlen ne güzel koca da halıları yikamis işte :)

İdare eder çok şükür başım agriyo biraz eşim e kizdim dün akşam yine sen nasılsın tatlım
Ben de iyiyim canım. Benim de bel sırt bacak ağrılarım çok fazla var ama ben hiç ilaç icemiyorum sanırım vit eksikliği başladı bende.tabi bide kemikler yerdegistiruyor yavaş yavaş. Onun harici iyiyim. Bi de 1.5 kilo aldım. Hep dışarıya çıktım ama lokanta olayıni abarttı. Eski arkadaşlarımla buluştm hep. Diyete tekrardan başladım bakalım artık.

Kalk iş yap diye dürtüyor bir şeyler beni :))
Koca işe gitti ,oğlanı 2 aylık bi tatil sonrası kreşe gönderdim. Bu günlerimin tadını çıkarmak için son 20 hafta :))
Benimde bi tarafım kalk diyo bi yanim da otur ne işin var diyo zaten de keyifsizim bence de tadını çıkar

Kızlar ben kilo konusunda fena takıntılıyım yaa. Her sabah tartılıyorum. Eğer kilo aldıysam o günü çok dikkat ederek geçiyorum.
Psikopata bağladım iyice.
Gerçi hala hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim ama 24.cü haftaya kadar kilo almak yasak bana

Bende de var ağrılar dünden beri kuyruk sokumunda sizi şeklinde bebis iyi olsun da çekeriz artık bende 1.5-2 kilo fln almisim sanki ama diyet olayım yok :)

Benimde bi tarafım kalk diyo bi yanim da otur ne işin var diyo zaten de keyifsizim bence de tadını çıkar

Hahhh tam o moddayım işte
Kuzum zamanla eşli tartışmalara alışılıyor. Daha yeni evlisiniz.
Ben ilk oğlumda hamileyken eşimle markette tartıştım. O istedi yeşil zeytin ,ben istedim siyah zeytin
İkisini alalım demek yerine tartışmaya başladık
Şuan 7 yıllık evliyim. Tartışıyoruz,1 saat sonra "naber ,napıyosun" diye msj atıyoruz
Yani demem o ki zamanla takmamayı öğreniyorsun

Maşallah çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş.
Bizimki bağdaş kurmuş inat etti göstermedi. Bir ay sonraya kaldı. Sağlıklı olması tek temennim. İki düşükten sonra Oğlumun sağlıklı bir kardeşi olsunda ne olursa olsun modundayım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

İşte benim yeni evli olduğum için zoruma gidiyo ya çok iyiyiz ama bu ailesinin tavrı bizi böyle olmaya itiyo onu doldurmuyorum kesinlikle sadece dertlesmek ne bilim birilerinin yanında haklı olduğumu belirtsin istiyorum ama dün akşam yine yapmadı bunu evet bazen konuşurken hep diyo haklisin bende seninle ayniyim diye ama ne bilim ya yada ben çok duygusalim bilmiyorum şuan bile yine gözler doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…