- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Sıkıntı etme hamilelik günlüğünde hu haftalarda normal olduğunu yazmışlarKızlar burnundan kan gelen varmı ya ara ara peçeteye silince kan geliyo burnumdan
benım 9/10 haftalarımda 2 gun ustuste kanadı kan basıncın yukseldıgı ıcın kan kendnı burnundan atmıstır dedıKızlar burnundan kan gelen varmı ya ara ara peçeteye silince kan geliyo burnumdan
Evet ara ara yaşıyorum normalmiş kan basıncı yükseldiği için gelebilirmisKızlar burnundan kan gelen varmı ya ara ara peçeteye silince kan geliyo burnumdan
Otur dinlen ne güzel koca da halıları yikamis işte :)Merhaba kızlar
Ben alışmışım koşturup yorulmaya.
Evde boş oturunca sıkılıyorum valla
Aslında dip köşe temizlik yapasım var ama dışarılar hala çok sıcak. Camlar açık olduğu müddetçe duvarları silsek bile toz olmaya devam edecek. Herhalde en iyisi bayramdan sonra temizliğe girişmek
Hafta sonu kocama halı yıkattım.
Saolsun böyle zor işlerde çok yardımcı olur bana.
Ben de iyiyim canım. Benim de bel sırt bacak ağrılarım çok fazla var ama ben hiç ilaç icemiyorum sanırım vit eksikliği başladı bende.tabi bide kemikler yerdegistiruyor yavaş yavaş. Onun harici iyiyim. Bi de 1.5 kilo aldım. Hep dışarıya çıktım ama lokanta olayıni abarttı. Eski arkadaşlarımla buluştm hep. Diyete tekrardan başladım bakalım artık.İdare eder çok şükür başım agriyo biraz eşim e kizdim dün akşam yinesen nasılsın tatlım
Otur dinlen ne güzel koca da halıları yikamis işte :)
Sıkıntı etme hamilelik günlüğünde hu haftalarda normal olduğunu yazmışlar
benım 9/10 haftalarımda 2 gun ustuste kanadı kan basıncın yukseldıgı ıcın kan kendnı burnundan atmıstır dedı
ilk defa olunca korktum açıkçası normal bişey hamilelikte ozamanEvet ara ara yaşıyorum normalmiş kan basıncı yükseldiği için gelebilirmis
Normalmiş evet korkma canımilk defa olunca korktum açıkçası normal bişey hamilelikte ozaman
Benimde bi tarafım kalk diyo bi yanim da otur ne işin var diyo zaten de keyifsizimKalk iş yap diye dürtüyor bir şeyler beni :))
Koca işe gitti ,oğlanı 2 aylık bi tatil sonrası kreşe gönderdim. Bu günlerimin tadını çıkarmak için son 20 hafta :))
Bende de var ağrılar dünden beri kuyruk sokumunda sizi şeklinde bebis iyi olsun da çekeriz artık bende 1.5-2 kilo fln almisim sanki ama diyet olayım yok :)Ben de iyiyim canım. Benim de bel sırt bacak ağrılarım çok fazla var ama ben hiç ilaç icemiyorum sanırım vit eksikliği başladı bende.tabi bide kemikler yerdegistiruyor yavaş yavaş. Onun harici iyiyim. Bi de 1.5 kilo aldım. Hep dışarıya çıktım ama lokanta olayıni abarttı. Eski arkadaşlarımla buluştm hep. Diyete tekrardan başladım bakalım artık.
Benimde bi tarafım kalk diyo bi yanim da otur ne işin var diyo zaten de keyifsizimbence de tadını çıkar
1.sayfada görebilirsinizbu tablo nerededir??
İşte benim yeni evli olduğum için zoruma gidiyoHahhh tam o moddayım işte
Kuzum zamanla eşli tartışmalara alışılıyor. Daha yeni evlisiniz.
Ben ilk oğlumda hamileyken eşimle markette tartıştım. O istedi yeşil zeytin ,ben istedim siyah zeytin
İkisini alalım demek yerine tartışmaya başladık
Şuan 7 yıllık evliyim. Tartışıyoruz,1 saat sonra "naber ,napıyosun" diye msj atıyoruz
Yani demem o ki zamanla takmamayı öğreniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?