Aslında ilkbaşta memnundum.Casual cadillac air travel sistem aldım zaten ilk doğduğu andan itibaren anakucağını kullandık oto koltuğu olarak evde bile vs.. nezamanki 4 aylık oldu oturmaz oldu anakucağına. Pusetine geçelim dedik katiyetle binmedi. birde bebek ağır travel sistem ağır bagajda bissürü yer kaplıyo evin girişi merdivenli indir çıkar canım çıktı. Şİmdiki aklım olsa anakucağı monte edilebilen baston alırım cybex onyx gibi ya da easy walker mini gibi.. hem taşıması hafif hem az yer kaplıyor vs vsMemnun kalmadnizmi travelden
bizde öğrenir gibi olduk ama tam öğrenemedik,yüksek ihtialler var kesinler yok :) bakalım cmrtesi kontrolde son durum ne olacakMaşallah çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş.
Bizimki bağdaş kurmuş inat etti göstermedi. Bir ay sonraya kaldı. Sağlıklı olması tek temennim. İki düşükten sonra Oğlumun sağlıklı bir kardeşi olsunda ne olursa olsun modundayım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
tabiiki bunda taşıyacaksın zaten hele arabada kesinlikle kucağında tutma bunları emniyet kemeriyle sabitleyip araba koltuğu gibi kullanıyorlar. Mesela ABD de bunlardan yoksa çocuğu teslim etmiyorlarmış... ben oğlumu anakucağına koydum öyle çıktım bir yere giderkende hep bundaydı.. tavsiyem cybex gibi easy walker gibi ya da bütçenizin el verdiği anakucağı takılan baaston pusetlerden alın sanırım chicco nun vardı bir resim atayımevet araç var alacağım evetde işte hastanedne çıkarken güvenle bunda taşıyabilirmiyim onu düşünüyorum.
baston puset nasıl bişi fotograf felan varmı:)
İşte benim yeni evli olduğum için zoruma gidiyoya çok iyiyiz ama bu ailesinin tavrı bizi böyle olmaya itiyo onu doldurmuyorum kesinlikle sadece dertlesmek ne bilim birilerinin yanında haklı olduğumu belirtsin istiyorum ama dün akşam yine yapmadı bunu evet bazen konuşurken hep diyo haklisin bende seninle ayniyim diye ama ne bilim ya yada ben çok duygusalim bilmiyorum şuan bile yine gözler doldu
Elevit kullanmıyorum sadece Demir ilacı ve imom :)bende kokusundan dolayı rahatsız olup yiyemiyorum doktor banada imom yazdı ama elevitle dönüşümlü kullan dedi bana
hadi hayırlı olsun :)@banuelis benim bilgileri de guncelleyebilirmisin bi ara cinsiyet netleşti :) Ankara ev hanımı 29 erkek 15-02-2017
Easy Walker mini cooper modeline baktık geçen gün, adaptörle ana kucağıda takılabiliyor eşim pek beğendi ama hiç kullanan yorumu göremedim var mı çevrenizde kullanıp memnun kalan sanki denge sorunu yaşarmış gibi geliyor ana kucağını takıncatabiiki bunda taşıyacaksın zaten hele arabada kesinlikle kucağında tutma bunları emniyet kemeriyle sabitleyip araba koltuğu gibi kullanıyorlar. Mesela ABD de bunlardan yoksa çocuğu teslim etmiyorlarmış... ben oğlumu anakucağına koydum öyle çıktım bir yere giderkende hep bundaydı.. tavsiyem cybex gibi easy walker gibi ya da bütçenizin el verdiği anakucağı takılan baaston pusetlerden alın sanırım chicco nun vardı bir resim atayım Eki Görüntüle 1878950 Eki Görüntüle 1878951
İşte aslında öyle de değil farklı olmuyo yanı evet beni ezmiyo ama ne bilim ben onunla dertlesirken de bisey demiyo mesela dün akşam arkadaşı vardı çok samimi eşi fln geldiler o da ailesinden çok dertli ve arkadaşı mesela diyoki Tuğba yine çok iyi niyetli onlara karşı diyo kocası bizimki de ben bisey söylerken annem de arada kaldı işte buda biliyo diyo bende isterdim ki evet benim ki de çok iyi niyetli vs desin aman ne bilim ya ben mi çok umursuyorum da kendimi yipratiyorum bilemedim bildiğim tek şey şuan başım catliyoCanım erkekler ailelerinin yanında farklı olabiliyorlar.
Benim eşim daha ailesinin bulunduğu memlekete yola çıkmadan kimlik değişimine başlar
Ben de onu ailesinin yanın da pışpışlarım,yerlere göklere sığdıramam.
Dönüş yolunda da hesap sormaya başlarım
Haklı olduğum konularda sadece susup dinler beni. Hiç bugüne kadar haklısın hatun demedi. Ama bilir haklılığımı ve susup dinler.
Erkekler kolay kolay seçim yapamıyorlar işte. Bi yanda et tırnak ailesi,öte yan da biricik eşi...
Ailesi seni çok üzüyorsa araya mesafeni mutlaka koy tatlım.
Elevit kullanmıyorum sadece Demir ilacı ve imom :)
Sağol canımhadi hayırlı olsun :)
Aslına bakarsan benim kuzen yeni doğum yaptı 35 günlük bebeği ana kucağı olmadan direk pusette taşıyor bebiş de çok rahat ama cybex den yanayım sanırım bendeEasy Walker mini cooper modeline baktık geçen gün, adaptörle ana kucağıda takılabiliyor eşim pek beğendi ama hiç kullanan yorumu göremedim var mı çevrenizde kullanıp memnun kalan sanki denge sorunu yaşarmış gibi geliyor ana kucağını takınca
Evet bende 5 gündür taryilmadim 5 günde 1.5 kilo çok yaaaKızlar ben kilo konusunda fena takıntılıyım yaa. Her sabah tartılıyorum. Eğer kilo aldıysam o günü çok dikkat ederek geçiyorum.
Psikopata bağladım iyice.
Gerçi hala hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim ama 24.cü haftaya kadar kilo almak yasak bana
Benim dogru duzgun istahim yok yemiyorum da cok. Ancak cok sis hissediyorum kendimi. Tartilmadim ama keain almisimdir.Evet bende 5 gündür taryilmadim 5 günde 1.5 kilo çok yaaa.bende 4 kilo ile bitirec3kkisim çok da mümkün sanki diyete basladim sabah bakalım bir hafta ya versem razıyım. Gerçi doğumdan sonra da iyi ki dikkat ettim diyecem. Çok isterim açıldı. Eşim beni yesem anca doyarsin diyor. .dengeler di mi. Yoksa m isim zor
Evet bende 5 gündür taryilmadim 5 günde 1.5 kilo çok yaaa.bende 4 kilo ile bitirec3kkisim çok da mümkün sanki diyete basladim sabah bakalım bir hafta ya versem razıyım. Gerçi doğumdan sonra da iyi ki dikkat ettim diyecem. Çok isterim açıldı. Eşim beni yesem anca doyarsin diyor. .dengeler di mi. Yoksa m isim zor
Baston tarzı bi puset mi kullandığı? Bende alırsam cybex aton almayı düşünüyorum ama bastonlar rahat görünmüyor kiAslına bakarsan benim kuzen yeni doğum yaptı 35 günlük bebeği ana kucağı olmadan direk pusette taşıyor bebiş de çok rahat ama cybex den yanayım sanırım bende
Olabilir aslında kan hacmimiz arttı bi kere. O bile kilo artışı sebebidir. Ben ilk oğlumda hiç Kilo almadım diyordum doğumdan dozda 7 kilo kaybettim ödem haricinde. Zayiflamissin herkes şasiriyordu bana.şimdide aynı kiloda kalsam ve zayıflama sonradan çok rahat ederim inşallah. Tabi bende tansiyon şeker var ondan diyet yapıyorum ama işimi de gelmiyor degilBenim dogru duzgun istahim yok yemiyorum da cok. Ancak cok sis hissediyorum kendimi. Tartilmadim ama keain almisimdir.
Evet aslında işyerinde üzüm şeftali gibi şekeri yüksek meyveler çok yiyorum onları bi kese yım bi de sabah akşam yemek yiyorum. Öğlen yemiyorum sadece meyve yiyorum o da şekeri yüksek meyveler oluyor. Diyetisyene üç kez randevu aldım gidemedim. Dışarıdan da yiyince neyse ben de hesaba her akşam taryidaydim bu gün yine başladım. Sanırım en iyisi bu olacak yoksa fena olucak sonrası.Valla benim de özellikle bu hafta iştahım fena açıldı
Bir gün ucunu kaçırsam ertesi gün mutlaka dengeliyorum yoksa işin sonu kötü
Bol bol protein ile beslenmeye çalış. Karbonhidrat kilo olarak geri dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?