aynen mini cooper işte tam yatar pozisyonda bebiş mışıl mışıl uyudu 2 saat :)Baston tarzı bi puset mi kullandığı? Bende alırsam cybex aton almayı düşünüyorum ama bastonlar rahat görünmüyor ki
aynı durumdayız geçer mi acaba bizim de artık. Ben ailemden zaten uzağım 2 aydır fln yemek yapmıyorum sanırım. Çok sıkıldım bu durumdanKızlar benim de hiç istahim yok.bulantim da var hafif.gecmedi daha.hergun dua ediyorum geçsin diye ama yok.İştahla yemek yemeyi özledim.annem de gitti tek basıma ne yapacağım bilmiyorumm.hala mutfağa giremiyorum
Sinirimden bütün yatak yorgani yerleştirdim yikamistim kalmıştı öyle hepsini hurclara yerleştirdim hem söylendim hem yerleştirdim yukarı da çıktım aşağıda indimsinirim hala geçmedi çok gerginim bugün uzandim yukarılara zorladim kendimi şimdi büyük bi ağrıyla oturuyor ve kıvranıyorum noldu sanki yine olan bana oldu Dr bu hafta ful dinleniyosun demişti halbuki bi an geldiler bana ve gözüm karardı şuan böyle bağıra bağıra aglayasim var
Bilmiyorum ama bazen bu hale geliyorum sinirden catlicak gibi oluyorum herkese sinirleniyorum milletin yaptıkları daha çok aklıma geliyo daha çok hirslaniyorumSana bir tavisyem var youtube'dan rahatlatıcı müzikler var aç güzelce kapat gözlerini ellerini de karnına koy ve sadece bebeğine odaklan güzel günleri düşün derin nefesler al bir denesene hem seni rahatlatır?
Ben Zübeyde hanım i dusunuyorumankarada ayrıntılıya nerde gırceksınız kızlarrr bende netten bakıyorum öle ama karar veremedımmm
Bilmiyorum ama bazen bu hale geliyorum sinirden catlicak gibi oluyorum herkese sinirleniyorum milletin yaptıkları daha çok aklıma geliyo daha çok hirslaniyorumşuan diyorum ya delirmiş gibi yatak yorgan yerleştirdim ve sıfır dikkatle sonra da böyle agrim oluyo riskin var ne halt yemeye böyle yapıyorsun diyorum kendi kendime toparlayamiyorum kendimi umursamaz olamiyorum bazen herşeyi taktkca takıyorum
Denicem ama ne dinlicem mesela ??? Sanmıyorum iyi geleceğini ama bi deniyim bakalımSeni anlıyorum ama bir denesen keşke ben sinirlenince yapıyorum çok rahatlıyorum belki sana da iyi gelir kim bilir?
Denicem ama ne dinlicem mesela ??? Sanmıyorum iyi geleceğini ama bi deniyim bakalım
ben şu an bunu dinliyorum mesela
servet ünsal tıp merkezı bıdeBen Zübeyde hanım i dusunuyorum
Bende denicem inş işe yararben şu an bunu dinliyorum mesela
Fiyatları neymiş onlarınservet ünsal tıp merkezı bıde
deva tıp merkezi var gözüme takılan hep bunları önerıyolar ya cebeci tıpta eşin yanına gıremıyomus öyle özelmi olurrr
Ben de okudum da bu haftalarda iştah açılması olabiliyormus. Dikkat etmek lazım. Doğumdan sonra kilo alınıyor süt olması için onu da kontrol altına alıcam bu sefer inşallah o günleri bi görelim de. Kilo problemine kurtulacam seneye yazın rahat rahat alışveriş yapıcam.
Aynı düşünceler onyx'i bizim şehirde bulamadık opera İstanbul adlı sitede gördük beğendik ama inceleyemedik fiyatıda çok makul dediğin gibi atonla şık bi kombin olabilir tek dezavantajı iki rengi olması mininin buz mavisi pek hoşaynen mini cooper işte tam yatar pozisyonda bebiş mışıl mışıl uyudu 2 saat :)
Ben maclarenciyim aslında ama işte ikinci bebişide düşününce anakucağı konabilen birşey olması gerekiyor herkes cybex onyx i önerdi maclaren almıcaksan diye onada adaptörle aton bağlanıyor o şekilde kullanıcam. araba için anakucağı almam şart zaten. easywalker a bakmıştım ama yakından görmemiştim hoşuma gitti çokda memnunlar kullanımından olmazsa mağazada ikisini birden görüp ona göre değerlendirirm sonuçta aton easy walker a da oluyormuş.
servet ünsal 300 tlservet ünsal tıp merkezı bıde
deva tıp merkezi var gözüme takılan hep bunları önerıyolar ya cebeci tıpta eşin yanına gıremıyomus öyle özelmi olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?