servet ünsal 300 tlFiyatları neymiş onların
Aslinda anne baskısı işte ben 7 kilo verdim diye çok sevindim ama annem çok agladi ye bunu da ye.yok şunu da ye sütüm vardı ilkinde ikincisinde olmadı gerçi ama kadın anlamadi ya verdiğim 7 kilo da geri geldi üstüne 7 kilo aldım. Tamam çok kan kaybetmişti ama yani yağlı yemekke kanın ne alakası var.elin den gelse yağ içiricekti.O emzirme dönemi alınan kilodam hiç bahsetme bana
14 kilo almıştım hamileliğimde. Doğumdam 1 hafta sonra 10 kilosu gitmişti bile ama benim sütüm olmayınca ne bulduysam yedim ve o 10 kiloyu bi çırpıda geri aldım.
Ben de emzirme dönemi çok dikkat edeceğim o yüzden :)
Zübeyde Hanım da canım benim gittiğim hastanede 300 tl. ona vericem paraya cocugumun bi ihtiyacını alırım diye düşünüyorumankarada ayrıntılıya nerde gırceksınız kızlarrr bende netten bakıyorum öle ama karar veremedımmm
Allah kolaylik versin benim de yoktu ama 27. Hafta itibariyle kendimden geçtim ya. Seminerler de başlarsa hepten yorgun olursun Allah yardımcın olsun canım o da zor.benim hala hiç iştahım yok, zoraki bişeyler yemeye çalışıyorum. Evdeyken sorun yoktu yine yatıyodum ama yarın seminerler de başlıyo toplamam lazım artık kendimi nasıl olcak bilmiyorum
Oo az kaldı merak etme canım o iştah bi geliyor sasiyorsun yani.Kızlar benim de hiç istahim yok.bulantim da var hafif.gecmedi daha.hergun dua ediyorum geçsin diye ama yok.İştahla yemek yemeyi özledim.annem de gitti tek basıma ne yapacağım bilmiyorumm.hala mutfağa giremiyorum
Bravo valla doktorun ikaxi da seni durduramadı yani. Oysa annesi herseyi bi kenara at takma o bebek senden çok etkileniyor.ben depremi yaşadım gebeligi mde hep korkuyorum oğlum da bana benzemiss. Kesinlikle annenin iç dünyası cocukta karakter olarak geri dönüyor.Sinirimden bütün yatak yorgani yerleştirdim yikamistim kalmıştı öyle hepsini hurclara yerleştirdim hem söylendim hem yerleştirdim yukarı da çıktım aşağıda indimsinirim hala geçmedi çok gerginim bugün uzandim yukarılara zorladim kendimi şimdi büyük bi ağrıyla oturuyor ve kıvranıyorum noldu sanki yine olan bana oldu Dr bu hafta ful dinleniyosun demişti halbuki bi an geldiler bana ve gözüm karardı şuan böyle bağıra bağıra aglayasim var
servet ünsal tıp merkezi Ali İpek :)ankarada ayrıntılıya nerde gırceksınız kızlarrr bende netten bakıyorum öle ama karar veremedımmm
aynen tam o buz rengini almışlardı heralde benimde oyüzden aklım kaldı :))) tabii canım 1 hafta içinde almış olmam lazım zaten bayrama gerekiyor banaAynı düşünceler onyx'i bizim şehirde bulamadık opera İstanbul adlı sitede gördük beğendik ama inceleyemedik fiyatıda çok makul dediğin gibi atonla şık bi kombin olabilir tek dezavantajı iki rengi olması mininin buz mavisi pek hoş
Sen onyx'i inceleme fırsatı bulursan ana kucağını filanda deneyip foto atar mısın?
Aynen Dr ustune basa basa bu hafta ful dinlenip haftaya geliyorsun dedi ama işte sinirim varya bu sinirimAllah kolaylik versin benim de yoktu ama 27. Hafta itibariyle kendimden geçtim ya. Seminerler de başlarsa hepten yorgun olursun Allah yardımcın olsun canım o da zor.
Oo az kaldı merak etme canım o iştah bi geliyor sasiyorsun yani.
Bravo valla doktorun ikaxi da seni durduramadı yani. Oysa annesi herseyi bi kenara at takma o bebek senden çok etkileniyor.ben depremi yaşadım gebeligi mde hep korkuyorum oğlum da bana benzemiss. Kesinlikle annenin iç dünyası cocukta karakter olarak geri dönüyor.
ılk gıttıgım yer orasıydı ıkı sefer gttım alı bey pek konusmayan bırı gıbı geldı soğuk geldı bana buda en önemlı ultrsndan bırı ya aceba mı dedım sımdı orası içinnservet ünsal tıp merkezi Ali İpek :)
Hmm anladım Sincan koru da 300 diyo ama ben vermek istemiyorum pahalı geldi o yüzden Zübeyde hanım da dusunuyorumservet ünsal 300 tl
deva 150 tl sanrım gecenlerde sormustum bide magnet var orası 2 boyutlu orayı eledık
Ne zaman gitceksin birlikte gidelim :)Zübeyde Hanım da canım benim gittiğim hastanede 300 tl. ona vericem paraya cocugumun bi ihtiyacını alırım diye düşünüyorum
Ben de oğlumda oraya gittim. ilk bi 15 dakika hiç konuşmuyo çünkü herşeye bakıp tek tek inceledikten sonra bilgileri aktarıyor. Eyüp Ekici var birde meşhur Kızılay da kuzen gitti ona bir sayfa rapor vermiş. Ali bey 4-5 resim 1 cd ve 2 sayfa rapor yazmıştı. ve benim bdt 25 ekimdi normalde Ali bey öngörülen doğum tarihi 17 ekim demişti 17 si sancılarım başladı 18 i sabaha karşı oğlum doğduılk gıttıgım yer orasıydı ıkı sefer gttım alı bey pek konusmayan bırı gıbı geldı soğuk geldı bana buda en önemlı ultrsndan bırı ya aceba mı dedım sımdı orası içinn
Ooo süper :) unutma beni bekliyorum senden resimleriaynen tam o buz rengini almışlardı heralde benimde oyüzden aklım kaldı :))) tabii canım 1 hafta içinde almış olmam lazım zaten bayrama gerekiyor bana
şuan 16+2 deyız 20 de alıyolarmısNe zaman gitceksin birlikte gidelim :)
işte hanı gozune bakıyosun dr un bısıler solesın dıe onda onu goremedım esım sordu hep nasıl dıe öle cvpladıBen de oğlumda oraya gittim. ilk bi 15 dakika hiç konuşmuyo çünkü herşeye bakıp tek tek inceledikten sonra bilgileri aktarıyor. Eyüp Ekici var birde meşhur Kızılay da kuzen gitti ona bir sayfa rapor vermiş. Ali bey 4-5 resim 1 cd ve 2 sayfa rapor yazmıştı. ve benim bdt 25 ekimdi normalde Ali bey öngörülen doğum tarihi 17 ekim demişti 17 si sancılarım başladı 18 i sabaha karşı oğlum doğdutesadüfmü bilmem ama benim hoşuma gitti. Yani parmaklarını tek tek gösterdi işte şurası mide burası bilmem ne vs birde beyninde kist gibi birşey oluşmuş onu açıkladı niye olur nasıl nezaman geçer vs dediği gibi 2 hafta sonraki kendi doktorumdaki kontrolde geçmişti vs vs.. Bana çok bilgili ve açıklayıcı geldi. Evet biraz soğuk ama bilgiler daha önemli tabii
Mühendis eylüle demiştim :) o da Zübeyde hanım a gitcekmis ya :)şuan 16+2 deyız 20 de alıyolarmıs
Devlette mi yaptırmayı düşünüyorsun detaylı ultrasona ? Bende devlete randevu aldım 16. Haftanın bitimine gidince söyleyeceğim detaylıca randevu almak istiyorum diye ille 20. Haftada gel o zaman veririz mi diyecekler acaba onu merak ediyorum.Zübeyde Hanım da canım benim gittiğim hastanede 300 tl. ona vericem paraya cocugumun bi ihtiyacını alırım diye düşünüyorum
banada 13.haftada erkek dedı dr um cumaya kontrolum var 17^nin içindeyiz bende merak edıyrm sonuc aynımı dıeSelam anneler gununuz benden once oldugu icin sizlere sorayim dedim. Gecen cuma ikili icin iyi bi dr.a gittim cinsiyetide sorduk su nub teorisini söyledi cizgi paralelmis yani kiz ama garanti degil dedi. Aranizda cinsiyet degisikligi yasayan oldumu 12. Haftadan sonra? Prensesime ufak tefek bseler almak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?