Canım bende devlette yaptircam aynı yerde Zübeyde hanım devlet hastanesi ve devlette uzun sure sonrasına gün veriyorlar diye bildiğim için hep 13 haftamda gitmistim bi ay sonrasında gün verirse denk gelir diye ama Dr bi kaç gün içinde gün verileceğini söyledi o yüzden 19. Haftamda fln gitmeyi dusunuyorum gittiğinde sana da söyler ona goreDevlette mi yaptırmayı düşünüyorsun detaylı ultrasona ? Bende devlete randevu aldım 16. Haftanın bitimine gidince söyleyeceğim detaylıca randevu almak istiyorum diye ille 20. Haftada gel o zaman veririz mi diyecekler acaba onu merak ediyorum.
Bizim 7. Yıla giriyoruz evlilikte ilk bebeğimiz ve tüp bebekSeda senin kaçıncı çocuğun canim
Ya bosversene bende anlamiyorum onlari ya her ladadan ses benimde canimi sikan cok oluyo inan yaBenim de ağrıyor ya.. annem ve ablam sinir ettiler beni daha minnacık bebek ondan değildir senin bel ağrın diye. Başka zaman yoktu şimdi var diyorum neyden olabilir ki acaba. Canım çok azmış şimdiden böyle diyorsam okul doneminde ne yapacakmışım aşık o zaman ağrılar başlayacak diyorlar
evetttttNe zaman gitceksin birlikte gidelim :)
Canım dün Huseyin hoca bana sordu hissediyomusun diye ben bu ara şöyle bisey oluyo sanki bi anda anlık bisey orda bisey kayiyo pıt ediyo gidikliyo gibi oluyo ayy oluyorum ama uzun surmuyo ve çok sık olmuyo bunu söyledim aynen bu hafta böyle hisseder sin zaten dediarkadaşlar bebeğini hissetmeye başlayan var mı? Bende başladı sanki çok az yavaş yavaş
Evet 20. Hafta haftaya salı benim kontrol var Dr umdan net bi tarih alcam hangi tarihler arası yaprirabilecegime dair o zaman da konusuruz olmadı ona gore randevu alırız ben bide ekim 9 da yegenim in düğünü var nasipse ona gitcem bi hafta 10 gün önceden gitmeyi dusunuyorum inş ona denk gelmez bakalımevettttt20. haftada bakılıyor canım de mi. Eylül un son haftası olabilir ne dersin
evet canım devlete gidicem. ama nasıl olur bilmiyorum. ben 20. haftada gidip detaylı ultrason için geldim demeyi düşünüyordumDevlette mi yaptırmayı düşünüyorsun detaylı ultrasona ? Bende devlete randevu aldım 16. Haftanın bitimine gidince söyleyeceğim detaylıca randevu almak istiyorum diye ille 20. Haftada gel o zaman veririz mi diyecekler acaba onu merak ediyorum.
canım o zaman gittiğimiz gün direk detaylı ultrasona almıyorlar ben öyle saniyordumCanım bende devlette yaptircam aynı yerde Zübeyde hanım devlet hastanesi ve devlette uzun sure sonrasına gün veriyorlar diye bildiğim için hep 13 haftamda gitmistim bi ay sonrasında gün verirse denk gelir diye ama Dr bi kaç gün içinde gün verileceğini söyledi o yüzden 19. Haftamda fln gitmeyi dusunuyorum gittiğinde sana da söyler ona gore
inşallah denk gelmez canım. tamam haftaya gidince bana da bilgi verebilirsen sevinirim.Evet 20. Hafta haftaya salı benim kontrol var Dr umdan net bi tarih alcam hangi tarihler arası yaprirabilecegime dair o zaman da konusuruz olmadı ona gore randevu alırız ben bide ekim 9 da yegenim in düğünü var nasipse ona gitcem bi hafta 10 gün önceden gitmeyi dusunuyorum inş ona denk gelmez bakalım
Direk almiyolar da bi kaç gün sonrasına gün veriyolarmis ben bi gittim Zübeyde hanım a öyle dedi Dr olur haftaya gidiyim kendi Dr umdan ogreniyim hangi tarihlerde yaptirabilirim söylerim sana dainşallah denk gelmez canım. tamam haftaya gidince bana da bilgi verebilirsen sevinirim.
İstanbul Etiler Baltalimanı Kemik hastanesinde var. Çalıştığım yerde bir arkadaşın eşi yaptırdı. Farklı bir devlet hastanesinden oraya sevk ettirmiştir. 3 gün sonrasına randevu alıp yaptırmışlar. Ama ben devlette uğraşabilir miyim bilmiyorum. Bu nedenle Avrupa yakasında detaylı ultrason için yer önerisi bekliyorum hanımlar..Kızlar madem bu detaylı ultrason konusu açıldı istanbul anadolu yakasinda olanlar nerede yaptirmayi dusunuyorsunuz? Ben kurtköy ersoy hastanesini takip ediyorum orda 300 liraymis devlette nerelerde var bilmiyorum tek bildiğim zeynep kamilde olduğu ama ona da mümkün degil randevu alabilmek. Yarin kartal egitim araştırmayi ve Marmara eğitim arastirmayi arayacağım bakalim var mi diye
Ben bugün çok kötüyümsabahtan beri boyleyim ağlayıp duruyorum kendimi çok kötü ve çoookk yalnız hissediyorum yapayalnizim
Bilmiyorum bugün bebeği bile dusunemiyorum knu dusunup mutlu bile olamiyorumöyle deme canım ya. şu anda senden ve bebeğinden daha kıymetli kimse yok. kendini iyi hissetmen için karnında bi mucize var. bence seni mutlu eden şeyler neler onları bi düşün ve onları yap mutlaka faydası olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?