2017 Şubat Anneleri

Canım bende devlette yaptircam aynı yerde Zübeyde hanım devlet hastanesi ve devlette uzun sure sonrasına gün veriyorlar diye bildiğim için hep 13 haftamda gitmistim bi ay sonrasında gün verirse denk gelir diye ama Dr bi kaç gün içinde gün verileceğini söyledi o yüzden 19. Haftamda fln gitmeyi dusunuyorum gittiğinde sana da söyler ona gore

Ya bosversene bende anlamiyorum onlari ya her ladadan ses benimde canimi sikan cok oluyo inan ya

arkadaşlar bebeğini hissetmeye başlayan var mı? Bende başladı sanki çok az yavaş yavaş

arkadaşlar bebeğini hissetmeye başlayan var mı? Bende başladı sanki çok az yavaş yavaş
Canım dün Huseyin hoca bana sordu hissediyomusun diye ben bu ara şöyle bisey oluyo sanki bi anda anlık bisey orda bisey kayiyo pıt ediyo gidikliyo gibi oluyo ayy oluyorum ama uzun surmuyo ve çok sık olmuyo bunu söyledim aynen bu hafta böyle hisseder sin zaten dedi

evettttt 20. haftada bakılıyor canım de mi. Eylül un son haftası olabilir ne dersin
Evet 20. Hafta haftaya salı benim kontrol var Dr umdan net bi tarih alcam hangi tarihler arası yaprirabilecegime dair o zaman da konusuruz olmadı ona gore randevu alırız ben bide ekim 9 da yegenim in düğünü var nasipse ona gitcem bi hafta 10 gün önceden gitmeyi dusunuyorum inş ona denk gelmez bakalım

e
evet canım devlete gidicem. ama nasıl olur bilmiyorum. ben 20. haftada gidip detaylı ultrason için geldim demeyi düşünüyordumhangi hastaneye gideceksin canım. bana da bilgi verir misin 16. hafta gittiğinde

canım o zaman gittiğimiz gün direk detaylı ultrasona almıyorlar ben öyle saniyordum

inşallah denk gelmez canım. tamam haftaya gidince bana da bilgi verebilirsen sevinirim.

inşallah denk gelmez canım. tamam haftaya gidince bana da bilgi verebilirsen sevinirim.
Direk almiyolar da bi kaç gün sonrasına gün veriyolarmis ben bi gittim Zübeyde hanım a öyle dedi Dr olur haftaya gidiyim kendi Dr umdan ogreniyim hangi tarihlerde yaptirabilirim söylerim sana da

Ben bugün çok kötüyüm sabahtan beri boyleyim ağlayıp duruyorum kendimi çok kötü ve çoookk yalnız hissediyorum yapayalnizim

Kızlar madem bu detaylı ultrason konusu açıldı istanbul anadolu yakasinda olanlar nerede yaptirmayi dusunuyorsunuz? Ben kurtköy ersoy hastanesini takip ediyorum orda 300 liraymis devlette nerelerde var bilmiyorum tek bildiğim zeynep kamilde olduğu ama ona da mümkün degil randevu alabilmek. Yarin kartal egitim araştırmayi ve Marmara eğitim arastirmayi arayacağım bakalim var mi diye

İstanbul Etiler Baltalimanı Kemik hastanesinde var. Çalıştığım yerde bir arkadaşın eşi yaptırdı. Farklı bir devlet hastanesinden oraya sevk ettirmiştir. 3 gün sonrasına randevu alıp yaptırmışlar. Ama ben devlette uğraşabilir miyim bilmiyorum. Bu nedenle Avrupa yakasında detaylı ultrason için yer önerisi bekliyorum hanımlar..

Ben bugün çok kötüyüm sabahtan beri boyleyim ağlayıp duruyorum kendimi çok kötü ve çoookk yalnız hissediyorum yapayalnizim

öyle deme canım ya. şu anda senden ve bebeğinden daha kıymetli kimse yok. kendini iyi hissetmen için karnında bi mucize var. bence seni mutlu eden şeyler neler onları bi düşün ve onları yap mutlaka faydası olacaktır.

Bilmiyorum bugün bebeği bile dusunemiyorum knu dusunup mutlu bile olamiyorum yegenimin nikahı vardı face te gordum fotolari fln ben de gidebilseydim keşke diye bide ona iclendim şuan evde yalnızım ve boğulacak gibiyim duvarlar ustume geliyo sanki

aileden uzakta olmanın dezavantajları. Bugün senin hormonlar tavan yapmış. bence seni üzecek şeylerden uzak dur canım. Allah korusun bebeğine bişey olsa asıl o zaman naparsin. en yakınında olan senin canından bi parça. kısa bi yürüyüş yapabilirsin. eğlenceli sevdiğin bi müziği aç oynakitap oku bebeklerle ilgili elinde varsa. seni mutlu edecek bişey ye. ama o moddan çık bir an önce

Ben de kartal egitim arastirma ve marmara egitim arastirmaya kadin doguma randevu alayım onlarda varsa yonlendirirler diye mhrsye girdim ay sinir oldum hic gebe poliklinigi yok randevu alacak. Hep gebeler alamaz gebe takibi yapilmamaktadir parantezi açmışlar

Ben de kartal egitim arastirma ve marmara egitim arastirmaya kadin doguma randevu alayım onlarda varsa yonlendirirler diye mhrsye girdim ay sinir oldum hic gebe poliklinigi yok randevu alacak. Hep gebeler alamaz gebe takibi yapilmamaktadir parantezi açmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…