Evet o benim için büyük bi dezavantaj hele ki bu dönemler imdeaileden uzakta olmanın dezavantajları. Bugün senin hormonlar tavan yapmış. bence seni üzecek şeylerden uzak dur canım. Allah korusun bebeğine bişey olsa asıl o zaman naparsin. en yakınında olan senin canından bi parça. kısa bi yürüyüş yapabilirsin. eğlenceli sevdiğin bi müziği aç oynakitap oku bebeklerle ilgili elinde varsa. seni mutlu edecek bişey ye. ama o moddan çık bir an önce
bnm de oyle smdi gobek deligimin biraz altina hafif bastrinca aciyor. buyudugundenvolsa gerekkızlarrrr benım göbeğimin içi acıyo ara ara, tam göbek deliğimin oldugu yer buyuyomu yermı değiştryo sıpam neama korkutuyo benı öle oluncaaa
oy kuzum uzme kendini de bebegini de yaa hem doktor dinlen demiş riskli hareketlerden kacin. aglayasin varsa da ağla disavurum olmadan rahatlayamiyor insan. bn agliom valla hüngür hüngür sonra iyi hissediyorumSinirimden bütün yatak yorgani yerleştirdim yikamistim kalmıştı öyle hepsini hurclara yerleştirdim hem söylendim hem yerleştirdim yukarı da çıktım aşağıda indimsinirim hala geçmedi çok gerginim bugün uzandim yukarılara zorladim kendimi şimdi büyük bi ağrıyla oturuyor ve kıvranıyorum noldu sanki yine olan bana oldu Dr bu hafta ful dinleniyosun demişti halbuki bi an geldiler bana ve gözüm karardı şuan böyle bağıra bağıra aglayasim var
Tamam yazarım buradan. Sakarya da eğitim araştırmaya bağlı ayrı bi kadın hastalıkları ve doğumevi hastanesi var oraya randevu aldım. Aklıma benim de 20. Hafta direk gitmek yerine önceden gidip sormak geldi. Hem dogumevinde kaydım olması iyi geliyor bana buradaki ozellerde acilde kadın doğumcu kalmıyormuş aksi bir durum olursa direk doğumevine gitmek gerekiyor.e
evet canım devlete gidicem. ama nasıl olur bilmiyorum. ben 20. haftada gidip detaylı ultrason için geldim demeyi düşünüyordumhangi hastaneye gideceksin canım. bana da bilgi verir misin 16. hafta gittiğinde
Çok sıkıldım bugün çok bunaldim yanlış yaptım biliyorum ama evin içinde daralıp duruyorum ağlıyorum yine olmuyo geçecek inşoy kuzum uzme kendini de bebegini de yaa hem doktor dinlen demiş riskli hareketlerden kacin. aglayasin varsa da ağla disavurum olmadan rahatlayamiyor insan. bn agliom valla hüngür hüngür sonra iyi hissediyorum
İnş geçecek bakalım okuyorum ama bugün bi farkliyim bütün herşey ustume gelip beni darlandiriyo sanki başım desen catliyo geçecek inşahhh kuzum geçecek bu günler de inşallah. ama sen yiprandiginla kalacaksınen önemlisi de dua et fetih süresini okuyabilirsin. Rabbim içini ferahlatsin inşallah. senden güzel haberler almak istiyorum.
Ayyy canım benim ya senin kini 3. Sandım hatırla sağlıkla kucağına al inşallah. Çok duygulandimvyaaaBizim 7. Yıla giriyoruz evlilikte ilk bebeğimiz ve tüp bebek
Sen dolmuştu geçen ben de böyleydim. Azcık değişik bişeyler yap iyi gelir.ailen de uzak ondandir canım ama sağ salim olsunlar da bence çok da takma hayat bu birkez yasiyacaz. Uyu iyice dinlen. Insirah oku bol bol ayetel kursi Felak nas. Rabbim yardımcın olsun.Ben bugün çok kötüyümsabahtan beri boyleyim ağlayıp duruyorum kendimi çok kötü ve çoookk yalnız hissediyorum yapayalnizim
Yok artık ya kp E bak erkek dediğin biraz ağır olur böyle karısının ağzına baktılar mı uyuz oluyorumFullialein , ne güzel paylamışsınız çok imrendim. ben de yaşlarına hürmeten sabrediyorum ama sonrasında eşimle birbirimize giriyoruz.
çok düşüncesiz ya insanlar benim de kp saçlarıma sırf onlar laf etmesin diye - beyaz saçla pazara bile gitmezler, güya köyde yaşıyorlar- korka korka boyadım tam kapanmamış, bana o kadar insanın yanında senin saçların ne renk, ne kadar tuhaf rengi var çok kötü vs. laflar söyledi. nutkum tutuldu resmen. her gittiğimde saçlarıma bir kulp takıyor adam.
daha bir dünya şey. iki senelik evliyim ne zaman eşimin memlekete gitsek boşanma aşamasına geliyoruz, az önce yine kavga ettik güya ben hamileyim adam ağlaya ağlaya evden çıktı gitti.
Bilmiyorum ya bilmiyorummmmmmmmm ama bugün olmuyo yapamiyorum toparlayamiyorum kendimi dusunmuyorum ama bugün bebeği de dusunmuyorum agrim var sanci giriyo susturamiyorum kendimi olmuyo keske evlenmeseydim gelmeseydim buralara tek başıma ne isim vardı ki benim burda bide hamile kaldım şuan bile hıçkırıklarla yazıyorum başımı alıp gidesim var ama nere gidebilirim ki yok işte yoookkkkkk ne bi yer var ne bi kimse lanet olası yerde kalakaldim tek basimaaaaaaaSen dolmuştu geçen ben de böyleydim. Azcık değişik bişeyler yap iyi gelir.ailen de uzak ondandir canım ama sağ salim olsunlar da bence çok da takma hayat bu birkez yasiyacaz. Uyu iyice dinlen. Insirah oku bol bol ayetel kursi Felak nas. Rabbim yardımcın olsun.
Aynen öyle canm ben normalde susar eşime patlarım böyle bir durumda ama hem hamilelikten hem de zurnanın son deliğinden ses çıkmasından patladım artıktöbe yarebbi insanlar kendinde baskalarina mudahale etme ve patavatsizca konuşma hakki görüyorlar ya buna gercekten bn de hic tahammül edemiyormkiz olur erkek olur sanane. sana laf etmek mi düşer.senin fikrini soran oldu mu.hayirli olsun allah saglik sihat versin se gec.ya da abuk sabuk konuscana hic konusma.ayrica kiz erkek ne fark eder. ne erkek sevdalisi bir toplumuz yuzyillardir degismedi gitti. bi de cinsiyeti belirleyen kendi ogullari..neyse hala eski kafalar var işte. bi de hamilelik psikolojisi gercekten cok farkli sanki yasamadilar bilmiyolar insan belki normalde takmayacagi şeylere bile tepkili olabiliyor bu bebek senin ve esinin kimseye laf etmek düşmez.
Valla öyle canm önce kendim ve çocuğum. Sen de yalnız hissediyorum yazmışsın takma hiçbir şeyi sevdiğin şeyleri yap biraz kafan dağılsınFullialein canım canını sikanin canını sikacaksin bende artık böyle yapcam iki canlı halimizde millet bize bunu yapiyosa bizde öyle yapcaz insan dusunur stres mi olur bebeği mi etkiler diye dusuncesiz insanlar
Beni hiç sorma ben berbatim bugün ve bi turlu toparlayamiyorum kendimiValla öyle canm önce kendim ve çocuğum. Sen de yalnız hissediyorum yazmışsın takma hiçbir şeyi sevdiğin şeyleri yap biraz kafan dağılsın
Evde de yalnızım burda da yalnızım yalnızım isteee alamiyorum nefes fln darlandim şuan sadece gidesim var nereye bilmiyorum ama sadece gidesim yada uyuyup hiç uyanmayasim varYalnız mısın evde çık biraz balkona hava al canm üzme kendini
Aaa topla ama kendini bak ben de burada yalnızım 2 tane kuşum bi de kocam var başka kimsem yok. Bebeğin sana en iyi arkadaş olacak çok az kaldı. Şuan böyle hissetmen hep hormonlardan bi duş al bak iyi gelecekEvde de yalnızım burda da yalnızım yalnızım isteee alamiyorum nefes fln darlandim şuan sadece gidesim var nereye bilmiyorum ama sadece gidesim yada uyuyup hiç uyanmayasim var
Benim de vardı kuş öldü o daAaa topla ama kendini bak ben de burada yalnızım 2 tane kuşum bi de kocam var başka kimsem yok. Bebeğin sana en iyi arkadaş olacak çok az kaldı. Şuan böyle hissetmen hep hormonlardan bi duş al bak iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?