2017 Şubat Anneleri

Evet o benim için büyük bi dezavantaj hele ki bu dönemler imde bilmiyorum birşeyler tavan yaptı bugün evet inş bi an önce geçer şuan tek bildiğim çok mutsuzum bebek bile beni mutlu etmiyo şuan yazdıklarını okurken bile ağlama halindeyim çok skldim ıssız bi yere gidip avazim çıktığı kadar bagirasim var

ahhh kuzum geçecek bu günler de inşallah. ama sen yiprandiginla kalacaksın en önemlisi de dua et fetih süresini okuyabilirsin. Rabbim içini ferahlatsin inşallah. senden güzel haberler almak istiyorum.

oy kuzum uzme kendini de bebegini de yaa hem doktor dinlen demiş riskli hareketlerden kacin. aglayasin varsa da ağla disavurum olmadan rahatlayamiyor insan. bn agliom valla hüngür hüngür sonra iyi hissediyorum

e

evet canım devlete gidicem. ama nasıl olur bilmiyorum. ben 20. haftada gidip detaylı ultrason için geldim demeyi düşünüyordumhangi hastaneye gideceksin canım. bana da bilgi verir misin 16. hafta gittiğinde
Tamam yazarım buradan. Sakarya da eğitim araştırmaya bağlı ayrı bi kadın hastalıkları ve doğumevi hastanesi var oraya randevu aldım. Aklıma benim de 20. Hafta direk gitmek yerine önceden gidip sormak geldi. Hem dogumevinde kaydım olması iyi geliyor bana buradaki ozellerde acilde kadın doğumcu kalmıyormuş aksi bir durum olursa direk doğumevine gitmek gerekiyor.

oy kuzum uzme kendini de bebegini de yaa hem doktor dinlen demiş riskli hareketlerden kacin. aglayasin varsa da ağla disavurum olmadan rahatlayamiyor insan. bn agliom valla hüngür hüngür sonra iyi hissediyorum
Çok sıkıldım bugün çok bunaldim yanlış yaptım biliyorum ama evin içinde daralıp duruyorum ağlıyorum yine olmuyo geçecek inş

ahhh kuzum geçecek bu günler de inşallah. ama sen yiprandiginla kalacaksın en önemlisi de dua et fetih süresini okuyabilirsin. Rabbim içini ferahlatsin inşallah. senden güzel haberler almak istiyorum.
İnş geçecek bakalım okuyorum ama bugün bi farkliyim bütün herşey ustume gelip beni darlandiriyo sanki başım desen catliyo geçecek inş

16+3 olduk yine göremedik kızlar bu bacakları açmayan benim bebiş doktor bence erkek ama açmadan emin olamam dedi 3 dakika en az uğraştı sizce doktor neye göre erkek demiştir görmeden bacak arasını

Ben bugün çok kötüyüm sabahtan beri boyleyim ağlayıp duruyorum kendimi çok kötü ve çoookk yalnız hissediyorum yapayalnizim
Sen dolmuştu geçen ben de böyleydim. Azcık değişik bişeyler yap iyi gelir.ailen de uzak ondandir canım ama sağ salim olsunlar da bence çok da takma hayat bu birkez yasiyacaz. Uyu iyice dinlen. Insirah oku bol bol ayetel kursi Felak nas. Rabbim yardımcın olsun.

Yok artık ya kp E bak erkek dediğin biraz ağır olur böyle karısının ağzına baktılar mı uyuz oluyorum

Bilmiyorum ya bilmiyorummmmmmmmm ama bugün olmuyo yapamiyorum toparlayamiyorum kendimi dusunmuyorum ama bugün bebeği de dusunmuyorum agrim var sanci giriyo susturamiyorum kendimi olmuyo keske evlenmeseydim gelmeseydim buralara tek başıma ne isim vardı ki benim burda bide hamile kaldım şuan bile hıçkırıklarla yazıyorum başımı alıp gidesim var ama nere gidebilirim ki yok işte yoookkkkkk ne bi yer var ne bi kimse lanet olası yerde kalakaldim tek basimaaaaaaa

Aynen öyle canm ben normalde susar eşime patlarım böyle bir durumda ama hem hamilelikten hem de zurnanın son deliğinden ses çıkmasından patladım artık

Fullialein canım canını sikanin canını sikacaksin bende artık böyle yapcam iki canlı halimizde millet bize bunu yapiyosa bizde öyle yapcaz insan dusunur stres mi olur bebeği mi etkiler diye dusuncesiz insanlar
Valla öyle canm önce kendim ve çocuğum. Sen de yalnız hissediyorum yazmışsın takma hiçbir şeyi sevdiğin şeyleri yap biraz kafan dağılsın

Hepiniz destek olmuşsunuz çok teşekkür ederim. Evime döndüm ya şimdi takmıyorum normal hissetmeye çalışıyorum. Farklı şehirde olduğum için yeniden şükür ediyorum.
Bugün ikili test sonucumu almaya gittim iyi çıkmış çok şükür. Toksoplazma ve rubella için pozitif negatif değil sadece 0-1 referans aralığına göre 0,25 çıkmış. Kızım da 153 gr olmuş vay Can'ına maşallah dedim daha küçüktür diyordum ben. Tam boyunu konuşurken hasta girdi konu dağıldı unuttu doktor da ben de. Bi bakar mısınız boyu kaçmış foto ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 68
Yalnız mısın evde çık biraz balkona hava al canm üzme kendini
Evde de yalnızım burda da yalnızım yalnızım isteee alamiyorum nefes fln darlandim şuan sadece gidesim var nereye bilmiyorum ama sadece gidesim yada uyuyup hiç uyanmayasim var

Evde de yalnızım burda da yalnızım yalnızım isteee alamiyorum nefes fln darlandim şuan sadece gidesim var nereye bilmiyorum ama sadece gidesim yada uyuyup hiç uyanmayasim var
Aaa topla ama kendini bak ben de burada yalnızım 2 tane kuşum bi de kocam var başka kimsem yok. Bebeğin sana en iyi arkadaş olacak çok az kaldı. Şuan böyle hissetmen hep hormonlardan bi duş al bak iyi gelecek

Aaa topla ama kendini bak ben de burada yalnızım 2 tane kuşum bi de kocam var başka kimsem yok. Bebeğin sana en iyi arkadaş olacak çok az kaldı. Şuan böyle hissetmen hep hormonlardan bi duş al bak iyi gelecek
Benim de vardı kuş öldü o da hiçbirşey yapmak istemiyorum koca da istemiyorum hiçbirşey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…