- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
AA artık gr ile mi söyleyecekler bebislerimiziHepiniz destek olmuşsunuz çok teşekkür ederim. Evime döndüm ya şimdi takmıyorum normal hissetmeye çalışıyorum. Farklı şehirde olduğum için yeniden şükür ediyorum.
Bugün ikili test sonucumu almaya gittim iyi çıkmış çok şükür. Toksoplazma ve rubella için pozitif negatif değil sadece 0-1 referans aralığına göre 0,25 çıkmış. Kızım da 153 gr olmuş vay Can'ına maşallah dedim daha küçüktür diyordum ben. Tam boyunu konuşurken hasta girdi konu dağıldı unuttu doktor da ben de. Bi bakar mısınız boyu kaçmış foto ekliyorum
Ben de anlamıyorum fl mi acaba dedim fetal length gibi düşünerek ama 20 cm yaklaşık o da. O kadar var mıdır?AA artık gr ile mi söyleyecekler bebislerimizimerakla bekliyorum bende 16. Haftayı. İlk yazan yer olabilir mi acaba ? Bilmiyorum da tam.
Bilmiyorum dün akşamdan beri boyleyim uyudum uyandım geçmedi bütün gün uyumak istedim uyuyamadim inş bugün uyuyup uyanınca geçer gecmicekse uyanmak istemiyorum çünkü çok mutsuzumUyuyup uyandığında hepsi geçecek biliyorsun değil miLoveali
Evin hiç boş kalmadı ya bir süredir şimdi kendini yalnız hissetmen normal. Alışacaksın tekrar normal rutinineBilmiyorum dün akşamdan beri boyleyim uyudum uyandım geçmedi bütün gün uyumak istedim uyuyamadim inş bugün uyuyup uyanınca geçer gecmicekse uyanmak istemiyorum çünkü çok mutsuzum
İnşEvin hiç boş kalmadı ya bir süredir şimdi kendini yalnız hissetmen normal. Alışacaksın tekrar normal rutinine
Ben de anlamıyorum fl mi acaba dedim fetal length gibi düşünerek ama 20 cm yaklaşık o da. O kadar var mıdır?
Valla gramla söyledi ilk kez neredeyse 1 paket sanayağ olmuş
Yok canm erken değil ben öğrendim kapatmazsa bacaklarını görürsünüzKızlar cumartesi 15+3 oluyorm dr randevum var eşimde gelicek benle ve cinsiyetini ögrenmek için erkenmi sizce.eşimle birlikte ögrenmek güzel olucak bizim için ve ilk defa bebegi görcek esimde usg fotografı dışında bebegimizi.
Canm çok sağol yaklaşık 14 cm o zaman. Hemen kaydettim fotoyu lazım olacak artık.
Hadi inşallah sırf esim gelebilsin diye erken aldm randevuyu haftaya gidicektim yoksaYok canm erken değil ben öğrendim kapatmazsa bacaklarını görürsünüz
Çatlama olmasın ? Sanki onu anlatıyorsun gibi geldi banaMerhaba şu an 16haftalık hamileyim. Göğüslerimin ucunda yarıklar içinde de beyazlıklar oluştu. Uzun zamandır var. Acaba hamilelikte normal bir durum mu yoksa mantar gibi bişey mi? İnternette baktım ama pek bişey bulamadım. Yaz başından beri sürekli denize gidiyoruz acava ıslak mayodan dolayı mı oluyo ki?
Bilemedim ki ilk hamileliğim olunca başta umursamadım normal bi durum zannettim galiba ğek normal bi durum değilÇatlama olmasın ? Sanki onu anlatıyorsun gibi geldi bana
Benimde ilk hamilelik. Ama burada konuştuk büyümeye bağlı catlamalar olabilir karnimizda goguslerde bacaklarda popolarda. Bol bol krem ile yağ ile nemlendiriyoruz bu bölgeleri esneklik artsın çatlama minimuma insin diye. Ama bedensel birşey bazı kişiler ne sürerlerse sürsün çatlaklardan kurtulamıyor.Bilemedim ki ilk hamileliğim olunca başta umursamadım normal bi durum zannettim galiba ğek normal bi durum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?