2017 Şubat Anneleri

AA artık gr ile mi söyleyecekler bebislerimizi merakla bekliyorum bende 16. Haftayı. İlk yazan yer olabilir mi acaba ? Bilmiyorum da tam.

AA artık gr ile mi söyleyecekler bebislerimizi merakla bekliyorum bende 16. Haftayı. İlk yazan yer olabilir mi acaba ? Bilmiyorum da tam.
Ben de anlamıyorum fl mi acaba dedim fetal length gibi düşünerek ama 20 cm yaklaşık o da. O kadar var mıdır?
Valla gramla söyledi ilk kez neredeyse 1 paket sanayağ olmuş

Bilmiyorum dün akşamdan beri boyleyim uyudum uyandım geçmedi bütün gün uyumak istedim uyuyamadim inş bugün uyuyup uyanınca geçer gecmicekse uyanmak istemiyorum çünkü çok mutsuzum
Evin hiç boş kalmadı ya bir süredir şimdi kendini yalnız hissetmen normal. Alışacaksın tekrar normal rutinine

Kızlar cumartesi 15+3 oluyorm dr randevum var eşimde gelicek benle ve cinsiyetini ögrenmek için erkenmi sizce.eşimle birlikte ögrenmek güzel olucak bizim için ve ilk defa bebegi görcek esimde usg fotografı dışında bebegimizi.

Yok canm erken değil ben öğrendim kapatmazsa bacaklarını görürsünüz

Pazartesi günü sabah aile sağlığı merkezinden aradılar tetenoz aşısı için. Yeni uyandığım için daha kahvaltı yapmamistim 2 tüp kan alıp tahlil de yaptılar. Tahliller ufak bir enfeksiyon dışında temiz çıktı. Doktora kan hapı kullanmadigimi söyledim kanın iyi gerek yok dedi. 1 ay sonraya da tekrar aşının ikinci dozu için çağırdı lar. Bi de hemşire sadece bebeğin kalp atışını duyabilen bir cihazla bebeğin kalp atışını dinledi.

Tetenoz aşısı olan var mı aranızda.

Loveali kendini yok yere üzüp duruyorsun. Problem ne bilmiyorum ama her ne olursa olsun seni üzen şey Bebeğin den daha önemli değil. Melisa çayı iç seni biraz rahatlatır daha kolay uyumnı sağlar. Gebelikte de bir zararı yokmuş, tabi günde 2 fincanı geçmemek şartıyla.

Arkadaşlar düzenleme böyle oluyor ben tabloda direk yazmıyorum yani. Telefondan yapamıyorum, tabletten yapamıyorum. Oluyor da çok çok zor oluyor. Mause lazım o yüzden bilgisayarı açmam lazım o da çoook yavaş çalışıyor artık yarın okul başlıyor umarım oradaki bilgisayar açar siteyi hallederim.

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba şu an 16haftalık hamileyim. Göğüslerimin ucunda yarıklar içinde de beyazlıklar oluştu. Uzun zamandır var. Acaba hamilelikte normal bir durum mu yoksa mantar gibi bişey mi? İnternette baktım ama pek bişey bulamadım. Yaz başından beri sürekli denize gidiyoruz acava ıslak mayodan dolayı mı oluyo ki?

Çatlama olmasın ? Sanki onu anlatıyorsun gibi geldi bana

Bilemedim ki ilk hamileliğim olunca başta umursamadım normal bi durum zannettim galiba ğek normal bi durum değil
Benimde ilk hamilelik. Ama burada konuştuk büyümeye bağlı catlamalar olabilir karnimizda goguslerde bacaklarda popolarda. Bol bol krem ile yağ ile nemlendiriyoruz bu bölgeleri esneklik artsın çatlama minimuma insin diye. Ama bedensel birşey bazı kişiler ne sürerlerse sürsün çatlaklardan kurtulamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…