2017 Şubat Anneleri

Iyi geceler ..yarin is basliyo ama uyku duzene girenw kadar baya zorlanacagim sanirim ...bi sorum olacak..havuza girmemizde bi sakinca var mi acaba?haftasonu ailemle termal bi otele gitmeyi dusunuyoruz..sicak suya giremem ama ilik suda yuzmek istiyorum ..doktora soramadim sizin bi malumatiniz var mi bu konuda

Bence erken değil canım eğer görürse dr bacak arasını söyler netleşmiştir artık ben 12 haftada öğrendim erkek olduğunu yavrum çok güzel açmıştı bacak arasını Bugün yine gittik yine pipisi meydan da bizimkinin hiç utanma yok

Kızlar biz de bugün kaçamak yapıp dr a gittik.. Oğluşumun teyzeleri geldi görelim hep beraber istedik çok şükür herşey normaldi.. Bizim ki. Ben kesin erkeğim diye pipisini gösterip gösterip durdu ben de dün başladım alışverişe hatta biraz abartmışım bi maaşa yakın gitti eşim şok oldu tabi böyle başladıysak sonumuz nasıl olur bilemiyorum resmen aldıkça gaza geliyorum ablamda varken alayım 2 yıllık ana ne alınacağı bilir dedim ama o da hiç bişi hatırlamıyo biz de şuurcuzca aldık bişiler inşallah pişman olmam bi tek hastane çıkışı konusunda kararsız kaldım 5 li aldım bi kaç tane.. Bi arkadaşım 20 liyi kesin 2 tane al demişti. Tecrübeli anneler siz ne önerirsiniz? Bi 20 li yeter mi bi de 10 lu alsam.. Siz neler almayo düşünüyosunuz? Fikir alışverişinde olursak süper olur çünkü ben tipini sevdiğim herşeyi alıyorum bu arada misafirlerim olduğu için çok yazamıyorum ama okuyorum hepsini cinsiyeti öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun.. Loveali sen de sıkma canını zaten hormonlarımız depresif takılmaya müsait sen bi elini verince kolunu kaptırırsın güzel şeyler düşünmeye çalış.. Ben de senin gibi ailemden çok uzaktayım.. Eşimin de ailesinden kimse yok.. Seni çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten.. Ama güzel düşün güzel olsun ben mesela senden daha vahim durumum bebeme daha kimin bakacağı bile belli değil annem yok benim kaynanam da yazık çok istiyo gelip bakmayı ama dede ve babanneye o bakıyo onları bırakıp gelemezde.. Bebemi 6 aylıkken bakıcıya bırakıp işi başlıycam mesela bunu düşündükçe senin gibi depresif takılıyorum ama napalım diyorum benim için de böyle gerekiyomuş ve hep pozitif düşünmeye çalışıyorum gerçekten bazen kafamızda kuruyoruz ve çok abartıyoruz yok yere üzüyoruz kendimizi.. Ayyy ben de yatmadan aldım ya teli elime içimi döktüm resmen inşallah yarın okuyunca pişman olmam ayyy neler demişim ben öyle diye sadede gelecek olursam rabbim ne güzel bi bebekle ödüllendirmiş bizi herşeye rağmen tadını çıkarmaya çalışalım
Not: pipi görmekten hala bıkmayan anneler için oğluşum pipisi kabak gibi ektedir

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 109
Benim kayınvalide ler varda noluyo kızıyla tartıştık diye o da unuttu onlar için bütün yaptıkları mi onu sindiremiyorum bak o kadar sıkıntı atlattım hala da oyleyim bi arayıp bebek nasıl sen nasılsın bile diyen yok salak gibi kullandirdim kendimi daha 3-4 aylık evliydim kızının boşanma davası için eşimle gezmelerde değil avukatlardaydim kızına akıl verme derdindeydim hepsi unutuldu bi anda çok iyi olan ben kötü oluverdim salakligima doymuyorum ve hala onlardan bisey bekleyip kendimi bitiriyorum ben naptim diye bende yapayalnizim yanı keşke uzakta olsalardı en azından gelemiyolar edemiyorlar derdim su saat oldu hala ağlıyorum agladikca ben gerildikce vajina ve karnim da geriliyo dik duramiyorum şuan gözler şisti mahvettim kendimi be hala şuan hirsliyim atamadim icimdekini

Bu arada hepinizin göbekleri çok tatlı maşallah biz gün olarak en geriden gelenlerden biriyiz ama göbeğimin maşallahı var sözde 50 kilo 1.58 boyunda minyon biriyim ama göbeğimin maşallahı var allahtan hamileyim de soranlara bebek o diyorum ama bildiğiniz göbek yani

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 119
Canım benim çok haklısın elinin ailesinden yana yüZün gülmemiş.. Ama daha çok taze evlisiniz er ya da geç onlar da anlarlar hatalarını.. Anlamazlarsa boşver.. Senin ailen artık eşin ve bebeğin onlar iyi olsun siz iyi olun huzurunuz olsun kimseye ihtiyacınız kalmaz aramayıp sormayanı sen de arama. Kendinden taviz verme önce senin bebeğinin ve eşinin mutluluğu gelir inşallah hakkında hayırlısı olur herşey düzelir.. Sen de bol bol dua et kuran oku ya da dinle rahatlarsın.. Hadi bak saat kaç olmuş bebeğinin kollarında olduğunu düşün ve güzelce uyu

Güldüğünü sanmistim meğer herşey bi sene dolana kadarmis eltimi bana kotulerlerdi hep sen onun gibi değilsin diye hep konuşurlardı diyorum ya kızıyla bi tartistim beni kızından ayirmadigini söyleyen kaynana çokta güzel ayırdı yazık diyorum onlar için yaptiklarima yazık yeni evliligimde onlara harcadığım zaman a yazık herkes kalbinin ekmeğini yermiş onlar da yesin bende kalbimin ekmeğini yiyorum bebegimin oluşuyla

Bir tarif var bende göğüs yaraları için canım.... tv de ibrahim Saraçoğlu söylemişti. Karabaş otu ve badem yağı lazımmış. 3-4 başak karabaş otunu yarım su bardağı suda 4-5 dk kaynat göğsüne bir pamukla sür birkaç saat sonra da badem yağı sür demişti. Göğüs yaraları içinmiş bu. Istersen bir dene

Benim doktor deniz tamam ama havuzda kimyasallar olabiliyor girme demisti. Ama burda bazı arkadaşların doktorları da havuz güvenilirse girebilirsin demişlerdi. Sen bilirsin yani

Hahaha aynı benim karnım

19.cu haftamızdan günaydınlar herkese
Kan hapımı sabaha karşı uyandığımda içiyordum,bugün uyanamamışım. O yüzden şimdi içtim ama karnım o kadar aç ki nasıl 1 saat bekleyeceğim diye düşünüyorum

Akşam yemeğinde de çok fazla yiyemedim ve erken yattım. Gece rüyamda güzel güzel yemekler yiyordum

Eklentiler

• FB_IMG_1472707215527.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 78
Loveali ,harap ettin iyice kendini..
İnan şuan şükür etmek için binlerce sebebimiz var..
Bak bu düşüncelerin rabbimin gücüne gider sonra
Evet yalnızlık hiç kolay değil. Aynı şeyleri ben de fazlasıyla yaşadım ama nasipten öte köy yok.
Üstelik bebeğin doğduğunda yalnızlığının üzerine bir de yorgunluk ,uykusuzluk ve asabiyet ekleniyor.
Niye benim çocuğu 1 saat bırakıp uyuyabileceğim bi ailem yok diye düşünüp duruyor insan ama yok işte.
Sen şimdiden böyle güçsüz düşersen o günler gelince napacaksın ??
Bak doğurdum büyüttüm ben birini Allah'ın izni ile.. Hem de ne günler gördüm geçirdim.
Hiç unutmam.Oğlum 1.5 yaşındayken taşınmam gerekiyordu. Kimim kimsem yok,bana 2.30 saat mesafede olan annemi çağırayım dedim. Geldi ve bir an önce geri dönmek için eşyalarımı çuvala atar gibi hurçlara doldurdu. Zaten yorgun ve bitkin olan ben daha özenli olmasını rica edince de bana küsüp kalktı evine gitti. Tek başıma evi toparladım ve taşındım. Yavrum ortalıkta ağlamaktan helal olmuş ve mikrop kapmıştı. 40 derece ateşle hastanelik olmuştuk.
İnan bir tas çorba verecek kimsem yoktu...
Ama geçti gitti işte...
Seninde bu günlerin geçip gidecek ve geriye dönüp baktığında sadece heyy gidi günleer heyy diyeceksin..
Güçlü ol lütfen

gunydın kızlarrr
bugun cok feci göbek deliği acısıyla uyandım sabahta otobuste gözume bakaaa baka yer vermedıler ayakta kendımı kasmaktan dahada ağrıdı belim göbeğim cok sinirlendım ama beeennn şimdi işede kendmı veremıyorum onlara söylenmekten ...

Günaydın :)
Yok olmadım daha aşıyı Bayram'dan sonra çağıracaklar sanırım
Çok tırsıyorum ben acıdı mı?

Yani temizse gir diyeceğim ama genelde önerilmez sen yinede bi telefonla ulaş derim

İlk seminer gününden günaydın
Okulumdan ilişiğim kesilmedi yenisi lise diye ona da başlayamıyorum öyle harap ortalarda sürünücem bugün. İnşallah vekalette sıkıntı çıkmaz diye dua ediyorum sürekli.
Sabah uzun eteğimi giydim büyük almıştım kelebekleri çok güzel ve başka bedeni yok diye bi baktım tam oldu. Sonra tartıldım 1 kilo almışım. Yanaklar da şişti. Tombikleşiyorum

Gece göbek deliğimde bi acıyla uyandım ben de, saat 3tü, 4e kadar uyuyamadım sonra.

Tembellik ne güzeldi, yeniden başlıyor okul

günaydın kızlar ben dün doktora gittim ve canım çok sıkkın doktor bebeğimin 15 haftalık olması gerekirken 13 haftalık oldugunu söyledi moralman çöktüm sonra kasık ağrın varmı dedi bende evet oluyo neden kş dedşm oda bebeğin eşinin yukarda olması gerekirken aşağıda dedi rahmin önündeymiş öyle dedi. canım çok sıkıldı bunları duyan yaşayan oldumu kızlar ben bittim ya

Gelişimin 3 haftaya kadar geri olması sıkıntı değil bildiğim kadarıyla. Dert etme.
Bebek büyüdükçe kasıklarında baskı korkutur sadece 18. Haftalardan sonra.
Bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…