2017 Şubat Anneleri

12 de öğrendik biz. 17 de kesinleşti :)
Bebek gösterirse erken değil.12 den itibaren tahmin oluyor 16 da kesinleşiyor. Sizin bellidir artık

Bi başka Dr daha görün derim bazen makine sorunlu olabiliyor yanlış ölçebiliyor falan.. İçin rahat olsun kendini üzüp bebişi olumsuz etkileme.. Hepsi Allah'a emanet ve ondan daha iyi koruyucu da yok..

Şeker çıkıyorsa neden yaptırmıyorsun anlamadım ?
Sağlık ocağı doğumdan sonra bebeğin aşılarını takip ediyor.
Kayıt yaptırmanı tavsiye ederim
geçici bi durum yani yapılacak bişi olmuyor genelde o yüzden .. birde bayılcaktım nerdeyse .. zaten şüphe li bi durum olursa yapırrım yoksa gerek yok bence..

Bi başka Dr daha görün derim bazen makine sorunlu olabiliyor yanlış ölçebiliyor falan.. İçin rahat olsun kendini üzüp bebişi olumsuz etkileme.. Hepsi Allah'a emanet ve ondan daha iyi koruyucu da yok..

canım zaten kendı doktorum devlette o hiç bişi söylemiyo özele gitmiştim dün merak ettim diye iyiki gelmişşin dedi özelde ki

cinsiyetini de göremedi ayakta duruyodu sıpa doğum tarihide martın 3 ü oldu hersey değişti canım sıkkın ya off

üzülme belki geç döllenmedir . benmki öyleydi kalp atışı yok dediler üzüldüm çok. ve başka kese vs oluştu kalp attığı halde kaybettim ve büyük ihtimalde ikizdi çünkü evde düşürmştm 10 gün sonra kürtaj dedi dr bebek var diye.. yani iyi düşün daha erken

cinsiyetini de göremedi ayakta duruyodu sıpa doğum tarihide martın 3 ü oldu hersey değişti canım sıkkın ya off
bende strese girdim 12 de erkk 14 de kız dedi şimdi gtsemmi bilmiyorum . asıl doktoruma kontrolum 9 unda .. gtsemmi sence yaa... ::/

kızlar chicco trio sprint travel bebek arabası .. çok hoşuma gitti

Eklentiler

• Oyuncak_10943728.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 55
bende strese girdim 12 de erkk 14 de kız dedi şimdi gtsemmi bilmiyorum . asıl doktoruma kontrolum 9 unda .. gtsemmi sence yaa... ::/

Kız olma ihtimali daha yüksek olabilir 12.haftada kordonu pipi sanılmıştır daha yeni oluşuyor zaten cinsiyet belirginliği o haftalarda.
16-17 de kesin belli olur çocuğun pozisyonu düzgünse

ALINTIDIR..
Previa totalistim 36. haftaya kadar hiç kanamam olmadı internette saçma sapan yazılar var okuyup hem kendinizi hem de bebeğinizi üzmeyin ben 36 hafta okuyup okuyup kendimi yedim bitirdim şimdi 7 aylık çok şükür sağlıklı bebeğim var bol su için bol bol sol tarafınıza yatın allahın izniyle sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Slm arkadaslar, herkese hayirli sağlıklı hamilelikler dilerim. Rabbime şükürler olsun, bizde müjdeli haberimizi aldık. Hemde hiç beklemediğimiz anda ve 4 negatif tüp bebek tedavisinden sonra.
Selam gözünüz aydın .. rabbim sabredenlerden yanadır her daim. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)

bi rahatsızlıgın yoksa bekle bılmıyorum gercı benımde randevu 9.unda devlete ben dün meraktan özele gittm gidincede böyle şeyler öğrendım bi bakıma iyikide gitmişim ona göre dıkkat edıcem herseye kendını zorlama dedi ilişki yasak dedi ani hareket yapma dedi fln fılan

Bir maaş harcamak için erken değil mi brnim tavsiyem 0-3 aylık kıyafet vs çok almamak. Şöyleki bebek 3,5 kg üzeri doğarsa giydirmen üç beş günü geçmiyor. Normal kiloda doğasa bile 3 ay giydiriyorsun çabuk büyüyorlar. Keza hastane çıkışları 0-3 ay oluyor genelde. Ve tabi hediye gelen kıyafetlerde oluyor. Böyle olunca çoğu giyilmeden kaldırılıyor. Ben idil bebeden antibakteriyel %100 pamuk hastane çıkışı aldım. Doğumda kıyafet çantamızı aldılar. Sonra olduğu gibi geri geldi. Kıyafetleriniz küçük geldi diye

+_2 haftaya kadar normal. Kötü düşünme hemen. Besleyici yiyecekler tüket. Vitaminini ihmal etme. Ve her fırsatta dinlenmeye çalış.

Sen merak etme. İleriki aylarda haftasını yakalar. Öyle dr mart dedi diye martta doğmuyorlar. Ölçüme göre değişiyor herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…