Kızlar cumartesi 15+3 oluyorm dr randevum var eşimde gelicek benle ve cinsiyetini ögrenmek için erkenmi sizce.eşimle birlikte ögrenmek güzel olucak bizim için ve ilk defa bebegi görcek esimde usg fotografı dışında bebegimizi.
günaydın kızlar ben dün doktora gittim ve canım çok sıkkın doktor bebeğimin 15 haftalık olması gerekirken 13 haftalık oldugunu söyledi moralman çöktüm sonra kasık ağrın varmı dedi bende evet oluyo neden kş dedşm oda bebeğin eşinin yukarda olması gerekirken aşağıda dedi rahmin önündeymiş öyle dedi. canım çok sıkıldı bunları duyan yaşayan oldumu kızlar ben bittim ya
geçici bi durum yani yapılacak bişi olmuyor genelde o yüzden .. birde bayılcaktım nerdeyse .. zaten şüphe li bi durum olursa yapırrım yoksa gerek yok bence..Şeker çıkıyorsa neden yaptırmıyorsun anlamadım ?
Sağlık ocağı doğumdan sonra bebeğin aşılarını takip ediyor.
Kayıt yaptırmanı tavsiye ederim
Bi başka Dr daha görün derim bazen makine sorunlu olabiliyor yanlış ölçebiliyor falan.. İçin rahat olsun kendini üzüp bebişi olumsuz etkileme.. Hepsi Allah'a emanet ve ondan daha iyi koruyucu da yok..
geçici bi durum yani yapılacak bişi olmuyor genelde o yüzden .. birde bayılcaktım nerdeyse .. zaten şüphe li bi durum olursa yapırrım yoksa gerek yok bence..
üzülme belki geç döllenmedir . benmki öyleydi kalp atışı yok dediler üzüldüm çok. ve başka kese vs oluştu kalp attığı halde kaybettim ve büyük ihtimalde ikizdi çünkü evde düşürmştm 10 gün sonra kürtaj dedi dr bebek var diye.. yani iyi düşün daha erkenBi başka Dr daha görün derim bazen makine sorunlu olabiliyor yanlış ölçebiliyor falan.. İçin rahat olsun kendini üzüp bebişi olumsuz etkileme.. Hepsi Allah'a emanet ve ondan daha iyi koruyucu da yok..
bende strese girdim 12 de erkk 14 de kız dedi şimdi gtsemmi bilmiyorum . asıl doktoruma kontrolum 9 unda .. gtsemmi sence yaa... ::/cinsiyetini de göremedi ayakta duruyodu sıpa doğum tarihide martın 3 ü oldu hersey değişti canım sıkkın ya off
bende strese girdim 12 de erkk 14 de kız dedi şimdi gtsemmi bilmiyorum . asıl doktoruma kontrolum 9 unda .. gtsemmi sence yaa... ::/
ALINTIDIR..günaydın kızlar ben dün doktora gittim ve canım çok sıkkın doktor bebeğimin 15 haftalık olması gerekirken 13 haftalık oldugunu söyledi moralman çöktüm sonra kasık ağrın varmı dedi bende evet oluyo neden kş dedşm oda bebeğin eşinin yukarda olması gerekirken aşağıda dedi rahmin önündeymiş öyle dedi. canım çok sıkıldı bunları duyan yaşayan oldumu kızlar ben bittim ya
Selam gözünüz aydın .. rabbim sabredenlerden yanadır her daim. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)Slm arkadaslar, herkese hayirli sağlıklı hamilelikler dilerim. Rabbime şükürler olsun, bizde müjdeli haberimizi aldık. Hemde hiç beklemediğimiz anda ve 4 negatif tüp bebek tedavisinden sonra.
bende strese girdim 12 de erkk 14 de kız dedi şimdi gtsemmi bilmiyorum . asıl doktoruma kontrolum 9 unda .. gtsemmi sence yaa... ::/
Sağolun sizinde, herkesinde. Rabbim tüm isteyenlere bu sevinci mucizeyi yaşatsın RABBİM.Selam gözünüz aydın .. rabbim sabredenlerden yanadır her daim. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)
Bir maaş harcamak için erken değil miKızlar biz de bugün kaçamak yapıp dr a gittik.. Oğluşumun teyzeleri geldi görelim hep beraber istedikçok şükür herşey normaldi.. Bizim ki. Ben kesin erkeğim diye pipisini gösterip gösterip durdu ben de dün başladım alışverişe hatta biraz abartmışım bi maaşa yakın gitti eşim şok oldu tabi böyle başladıysak sonumuz nasıl olur bilemiyorum resmen aldıkça gaza geliyorum ablamda varken alayım 2 yıllık ana ne alınacağı bilir dedim ama o da hiç bişi hatırlamıyo biz de şuurcuzca aldık bişiler inşallah pişman olmam bi tek hastane çıkışı konusunda kararsız kaldım 5 li aldım bi kaç tane.. Bi arkadaşım 20 liyi kesin 2 tane al demişti. Tecrübeli anneler siz ne önerirsiniz? Bi 20 li yeter mi bi de 10 lu alsam.. Siz neler almayo düşünüyosunuz? Fikir alışverişinde olursak süper olur çünkü ben tipini sevdiğim herşeyi alıyorum bu arada misafirlerim olduğu için çok yazamıyorum ama okuyorum hepsini cinsiyeti öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun.. @Loveali sen de sıkma canını zaten hormonlarımız depresif takılmaya müsait sen bi elini verince kolunu kaptırırsın güzel şeyler düşünmeye çalış.. Ben de senin gibi ailemden çok uzaktayım.. Eşimin de ailesinden kimse yok.. Seni çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten.. Ama güzel düşün güzel olsun ben mesela senden daha vahim durumum bebeme daha kimin bakacağı bile belli değil annem yok benim kaynanam da yazık çok istiyo gelip bakmayı ama dede ve babanneye o bakıyo onları bırakıp gelemezde.. Bebemi 6 aylıkken bakıcıya bırakıp işi başlıycam mesela bunu düşündükçe senin gibi depresif takılıyorum ama napalım diyorum benim için de böyle gerekiyomuş ve hep pozitif düşünmeye çalışıyorum gerçekten bazen kafamızda kuruyoruz ve çok abartıyoruz yok yere üzüyoruz kendimizi.. Ayyy ben de yatmadan aldım ya teli elime içimi döktüm resmen inşallah yarın okuyunca pişman olmam ayyy neler demişim ben öyle diye sadede gelecek olursam rabbim ne güzel bi bebekle ödüllendirmiş bizi herşeye rağmen tadını çıkarmaya çalışalım
Not: pipi görmekten hala bıkmayan anneler için oğluşum pipisi kabak gibi ektedir
+_2 haftaya kadar normal. Kötü düşünme hemen. Besleyici yiyecekler tüket. Vitaminini ihmal etme. Ve her fırsatta dinlenmeye çalış.günaydın kızlar ben dün doktora gittim ve canım çok sıkkın doktor bebeğimin 15 haftalık olması gerekirken 13 haftalık oldugunu söyledi moralman çöktüm sonra kasık ağrın varmı dedi bende evet oluyo neden kş dedşm oda bebeğin eşinin yukarda olması gerekirken aşağıda dedi rahmin önündeymiş öyle dedi. canım çok sıkıldı bunları duyan yaşayan oldumu kızlar ben bittim ya
Sen merak etme. İleriki aylarda haftasını yakalar. Öyle dr mart dedi diye martta doğmuyorlar. Ölçüme göre değişiyor herşey.cinsiyetini de göremedi ayakta duruyodu sıpa doğum tarihide martın 3 ü oldu hersey değişti canım sıkkın ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?