2017 Şubat Anneleri

Doktor bana havuza girme ama denize girebilirsin demişti. Ama ilk 3 ay içindeydim o zaman bence bi doktora danış.

kubra5505 ,canım beslenmen protein ağırlıklı olsun. Yumurta ,et ,süt ,yoğurt ,kaşar ve bol su
Ananas suyu ve hindistan cevizi sütü de bebeği geliştiriyor.
Özellikle bol bol ayaklarınu uzat veya sol tarafına uzanıp dinlen.

2 hafta beslenmene çok dikkat et ve tekrar ultrasona gir canım.

Üzülmek için şuan çok erken

Canım korkutma hemen kendini eğer çalışıyorsan rapor al evde dinlen bol bol daha önce aşağıda diye bi uyarı yapılmış miydi ? Benim de 13. Haftada gittiğimde aşağıda bebek biraz dedi ilişki yasak şuan. Ama gün olarak toplar inşaallah ona bilmiyorum pek bende.

Bence yanlış bir düşünce ama karar sizin tabi...
Mesela bende de pko var doktor insülin direnci için antidiyabetik ilaç vermişti onun sayesinde hamile kaldım diyebilirim. O yüzden doktora sorup ona göre yaptırıp yaptırmamayı düşündüm. Emin de olamadım herkes kendi farklı bir görüşte bu konuda.

canım zaten kendı doktorum devlette o hiç bişi söylemiyo özele gitmiştim dün merak ettim diye iyiki gelmişşin dedi özelde ki
canım bence sıkma canını cihazına göre değişiyor ölçümler bende hep devlete gittim şimdiye kadar önden gidiyor doktorun söylediği haftayla uyumlu gitmiyor mesela bugün özele gitcem bende nedense hep içimde özele karşı bir önyargı var, birazda duyumlarımdan mı nedir para tuzağı gibi geliyor tamam gerçekten hakkıyla yapanlara lafım yok ama bunu kullananlarda var .. sen istirahatini et, beslenmene dikkat et biraz haftaya bidaha başka bir doktora git istersen

Evet kan akisından dolayı sol tarafa yatmak bebeğin gelişimine daha iyi geliyormuş bende duyduğumdan beri hep sol taRafa yatmaya çalışıyorum ama acıyla yüzüstü uyanırken buluyoum kendimi gece ortası

Evet kan akisından dolayı sol tarafa yatmak bebeğin gelişimine daha iyi geliyormuş bende duyduğumdan beri hep sol taRafa yatmaya çalışıyorum ama acıyla yüzüstü uyanırken buluyoum kendimi gece ortası
bende aynıyım birde eşimi uyardım yatarsam uyandır beni diye adam beni takipten uyuyamıyor ve benide uyutmuyor

Merhaba kızlar.. benim 3 gündür sağ kasığımda batma hissi var. öyle çok rahatsız edici değil ama kendini hissettiriyor. sizde de oluyor mu? ben biraz korktum

@kubra5555 canm sakin ol hemen kendini perişan etme tek bir ölçümle. Plesenta previa olup da sağlıklı doğum yapan örnek çok çok var. Sen iyi beslen iyi dinlen 2 hafta sonra bir daha git ölçül. Benim de makineden makineye fark ediyor bi hastane 8 gün büyük çıkarıyor diğeri tam gününde ölçüyor

cinsiyetini de göremedi ayakta duruyodu sıpa doğum tarihide martın 3 ü oldu hersey değişti canım sıkkın ya off
Dur hemen bu kadar üzülme bu haftalar günler daha çok değişir sıkma canını.. Bi daha ki gittiğinde bi bakmışsın normalden ileri çıkmış bu aylarda olur öyle şeyler.. Ben de başka bi dr a daha gitmeni tavsiye ederim bi de onun fikrini alırsın..

Kız olma ihtimali daha yüksek olabilir 12.haftada kordonu pipi sanılmıştır daha yeni oluşuyor zaten cinsiyet belirginliği o haftalarda.
16-17 de kesin belli olur çocuğun pozisyonu düzgünse
hayırlısı elbette ama burdaki dr larn ultrasonu iyi değil ilçedeyim ben.. ama yinede gtcem öğleden sonra.bakalım.. ayrıca erkkdiyen dr prof olcakyakında .aletleride çok iyi birde kfama takılan şey şu . o pipi zannedilen şeyi bende gördüm yukarı doğruydu.. dr m onda erkek dedi bence.. bakalım ya aslında hiç öğrenmek istemedim eşimısrar ediyor. zaten kız diyen dr da emin değildi çıkıntı var demişti 10 gün e gel dedi.. bakalım nolcak:)

Yaa işte baya gaza geldim düşünmeden beğendiğimi aldım oyuncak falan da aldım ama dediğin gibi artık biraz daha bekliycem eşimin ailesinde bebekler biraz iri oluyo belki bizim ki de öyle olur ya da bizim taraf gibi minyon olur.. O yüzden haklısın doğuma yakın tahmini kilo ile daha mantıklı olur alması.. idil bebeye hiç bakmamıştım ona da bakayım :)

üzülme yaa.. stres hiç iyi değil olumlu düşün bence.. onun doğacağı günü filan... alışveriş sitelerine gir ayy o kıyafetler beşik vs stresin kalmaz

Kuzum diyabet geçmişi olmayan biri tercih hakkına sahiptir elbet ama cvp verdiğim arkadaşım daha önce gebelik şekeri çıkmış. Ona rağmen uygulamayı gereksiz bulduğunu söylemiş.
Gebelikte diyabet olanların insulin seviyesine göre ya diyet başlanır ya insülin.
Önlem almak önemli bence..

Bu arada bende de PKO var ve ben de insülin direnci için kullandığın ilaç ile hamile kalmıştım
Şeker yüklemesini yaptıracağım o yüzden.

Şeker şakaya gelmez mutlaka yaptırılması gerekiyor hiç ailevi yatkınlık olmasa kilo ve yaş sorunu olmasa dahi insanlarda çıkabiliyor
Bana fazla rahat geliyor bu testi yaptırmak istemeyen kadınlar
Allah muhafaza

merhaba kızlar benim bebek dün arabada bi şarkı açtı babası ayy nasıl hareketlendi korktum:) ölçülerimi gebe kalınca ölçmeye başladım 2 cm kalça 14 cm göbek ve bacaklar 4 cm kol 1 cm büyümüş şaka gibi... 4 ay bitmeye bi haftam var. tam 8 kilo almışım.. herkes diyo az büyümüşsün diğer bebekde çok büyüktü kalçan dediler.diğer bebeğim kız ..zaten herşey çok farklı mesela onda sürekli ağlardım bunda sinirliyim birde cinsiyeti öğrenseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…