Doktor bana havuza girme ama denize girebilirsin demişti. Ama ilk 3 ay içindeydim o zaman bence bi doktora danış.Iyi geceler ..yarin is basliyo ama uyku duzene girenw kadar baya zorlanacagim sanirim ...bi sorum olacak..havuza girmemizde bi sakinca var mi acaba?haftasonu ailemle termal bi otele gitmeyi dusunuyoruz..sicak suya giremem ama ilik suda yuzmek istiyorum ..doktora soramadim sizin bi malumatiniz var mi bu konuda
Canım korkutma hemen kendini eğer çalışıyorsan rapor al evde dinlen bol bol daha önce aşağıda diye bi uyarı yapılmış miydi ? Benim de 13. Haftada gittiğimde aşağıda bebek biraz dedi ilişki yasak şuan. Ama gün olarak toplar inşaallah ona bilmiyorum pek bende.günaydın kızlar ben dün doktora gittim ve canım çok sıkkın doktor bebeğimin 15 haftalık olması gerekirken 13 haftalık oldugunu söyledi moralman çöktüm sonra kasık ağrın varmı dedi bende evet oluyo neden kş dedşm oda bebeğin eşinin yukarda olması gerekirken aşağıda dedi rahmin önündeymiş öyle dedi. canım çok sıkıldı bunları duyan yaşayan oldumu kızlar ben bittim ya
Mesela bende de pko var doktor insülin direnci için antidiyabetik ilaç vermişti onun sayesinde hamile kaldım diyebilirim. O yüzden doktora sorup ona göre yaptırıp yaptırmamayı düşündüm. Emin de olamadım herkes kendi farklı bir görüşte bu konuda.Bence yanlış bir düşünce ama karar sizin tabi...
canım bence sıkma canını cihazına göre değişiyor ölçümler bende hep devlete gittim şimdiye kadar önden gidiyor doktorun söylediği haftayla uyumlu gitmiyor mesela bugün özele gitcem bende nedense hep içimde özele karşı bir önyargı var, birazda duyumlarımdan mı nedir para tuzağı gibi geliyor tamam gerçekten hakkıyla yapanlara lafım yok ama bunu kullananlarda var .. sen istirahatini et, beslenmene dikkat et biraz haftaya bidaha başka bir doktora git istersencanım zaten kendı doktorum devlette o hiç bişi söylemiyo özele gitmiştim dün merak ettim diye iyiki gelmişşin dedi özelde ki
Evet kan akisından dolayı sol tarafa yatmak bebeğin gelişimine daha iyi geliyormuş bende duyduğumdan beri hep sol taRafa yatmaya çalışıyorum ama acıyla yüzüstü uyanırken buluyoum kendimi gece ortasıALINTIDIR..
Previa totalistim 36. haftaya kadar hiç kanamam olmadı internette saçma sapan yazılar var okuyup hem kendinizi hem de bebeğinizi üzmeyin ben 36 hafta okuyup okuyup kendimi yedim bitirdim şimdi 7 aylık çok şükür sağlıklı bebeğim var bol su için bol bol sol tarafınıza yatın allahın izniyle sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
bende aynıyım birde eşimi uyardım yatarsam uyandır beni diye adam beni takipten uyuyamıyor ve benide uyutmuyorEvet kan akisından dolayı sol tarafa yatmak bebeğin gelişimine daha iyi geliyormuş bende duyduğumdan beri hep sol taRafa yatmaya çalışıyorum ama acıyla yüzüstü uyanırken buluyoum kendimi gece ortası
Kuru üzüm fındık ceviz ara öğün olarak sayabilirim sanırım bende daha iştahlı döneme giremedim.TÜNAYDIN BAYANLAR... ARA ÖĞÜNDE NE YİYOSUNUZ BENİM İŞTAHIM HALA AÇILMADI
Ne yapcaz bilemedim birşeycik olmaz herhalde demi yabende aynıyım birde eşimi uyardım yatarsam uyandır beni diye adam beni takipten uyuyamıyor ve benide uyutmuyor
Merhaba kızlar.. benim 3 gündür sağ kasığımda batma hissi var. öyle çok rahatsız edici değil ama kendini hissettiriyor. sizde de oluyor mu? ben biraz korktum[/QUOTE
Aynısı bende de vardı bıçak saplanır gibiydi anlık tı magnezyum verdi
Dur hemen bu kadar üzülme bu haftalar günler daha çok değişir sıkma canını.. Bi daha ki gittiğinde bi bakmışsın normalden ileri çıkmışcinsiyetini de göremedi ayakta duruyodu sıpa doğum tarihide martın 3 ü oldu hersey değişti canım sıkkın ya off
hayırlısı elbette ama burdaki dr larn ultrasonu iyi değil ilçedeyim ben.. ama yinede gtcem öğleden sonra.bakalım.. ayrıca erkkdiyen dr prof olcakyakında .aletleride çok iyi birde kfama takılan şey şu . o pipi zannedilen şeyi bende gördüm yukarı doğruydu.. dr m onda erkek dedi bence.. bakalım ya aslında hiç öğrenmek istemedim eşimısrar ediyor. zaten kız diyen dr da emin değildi çıkıntı var demişti 10 gün e gel dedi.. bakalım nolcak:)Kız olma ihtimali daha yüksek olabilir 12.haftada kordonu pipi sanılmıştır daha yeni oluşuyor zaten cinsiyet belirginliği o haftalarda.
16-17 de kesin belli olur çocuğun pozisyonu düzgünse
Yaa işte baya gaza geldim düşünmeden beğendiğimi aldım oyuncak falan da aldımBir maaş harcamak için erken değil mibrnim tavsiyem 0-3 aylık kıyafet vs çok almamak. Şöyleki bebek 3,5 kg üzeri doğarsa giydirmen üç beş günü geçmiyor. Normal kiloda doğasa bile 3 ay giydiriyorsun çabuk büyüyorlar. Keza hastane çıkışları 0-3 ay oluyor genelde. Ve tabi hediye gelen kıyafetlerde oluyor. Böyle olunca çoğu giyilmeden kaldırılıyor. Ben idil bebeden antibakteriyel %100 pamuk hastane çıkışı aldım. Doğumda kıyafet çantamızı aldılar. Sonra olduğu gibi geri geldi. Kıyafetleriniz küçük geldi diye
üzülme yaa.. stres hiç iyi değil olumlu düşün bence.. onun doğacağı günü filan... alışveriş sitelerine gir ayy o kıyafetler beşik vs stresin kalmazbi rahatsızlıgın yoksa bekle bılmıyorum gercı benımde randevu 9.unda devlete ben dün meraktan özele gittm gidincede böyle şeyler öğrendım bi bakıma iyikide gitmişim ona göre dıkkat edıcem herseye kendını zorlama dedi ilişki yasak dedi ani hareket yapma dedi fln fılan
Mesela bende de pko var doktor insülin direnci için antidiyabetik ilaç vermişti onun sayesinde hamile kaldım diyebilirim. O yüzden doktora sorup ona göre yaptırıp yaptırmamayı düşündüm. Emin de olamadım herkes kendi farklı bir görüşte bu konuda.
Şeker şakaya gelmez mutlaka yaptırılması gerekiyor hiç ailevi yatkınlık olmasa kilo ve yaş sorunu olmasa dahi insanlarda çıkabiliyorKuzum diyabet geçmişi olmayan biri tercih hakkına sahiptir elbet ama cvp verdiğim arkadaşım daha önce gebelik şekeri çıkmış. Ona rağmen uygulamayı gereksiz bulduğunu söylemiş.
Gebelikte diyabet olanların insulin seviyesine göre ya diyet başlanır ya insülin.
Önlem almak önemli bence..
Bu arada bende de PKO var ve ben de insülin direnci için kullandığın ilaç ile hamile kalmıştım
Şeker yüklemesini yaptıracağım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?