- 31 Ağustos 2016
- 59
- 48
- 3
- 44
rahatlıkla alakası yok benmde mesela gebeyken çıkıyo sadece birde normal testler yapıyor ya yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yapıyor... eğer çok yüksek değilse yaptırmıycam çünkü işkence tam.. dr um prof sayılır zaten gereksiz hiç bişe yaptırmıyo bakalım.. ikili 3 lü test bile yaptırmadı bazen oluyor böyle bence ondan rahattırŞeker şakaya gelmez mutlaka yaptırılması gerekiyor hiç ailevi yatkınlık olmasa kilo ve yaş sorunu olmasa dahi insanlarda çıkabiliyor
Bana fazla rahat geliyor bu testi yaptırmak istemeyen kadınlar
Allah muhafaza
kubra5505 ,canım beslenmen protein ağırlıklı olsun. Yumurta ,et ,süt ,yoğurt ,kaşar ve bol su
Ananas suyu ve hindistan cevizi sütü de bebeği geliştiriyor.
Özellikle bol bol ayaklarınu uzat veya sol tarafına uzanıp dinlen.
2 hafta beslenmene çok dikkat et ve tekrar ultrasona gir canım.
Üzülmek için şuan çok erken
19.cu haftamızdan günaydınlar herkese
Kan hapımı sabaha karşı uyandığımda içiyordum,bugün uyanamamışım. O yüzden şimdi içtim ama karnım o kadar aç ki nasıl 1 saat bekleyeceğim diye düşünüyorum
Akşam yemeğinde de çok fazla yiyemedim ve erken yattım. Gece rüyamda güzel güzel yemekler yiyordum
canım çalışıyorum ya ne dinlenmesi eve gidiyorum ayrı yemek derdi bulaşık derken 9 da ancak uzanıyorum çok yoruluyorum. artık yiyeceklere dikkat edıcez yapıcak bişi yok
Sen aç karnına mı içiyorsun?
Kaşar peynir ve pekmez ye dedi benim doktorum sen de yiyebiliyorsan ye canım güç de verir sana. Tahinle pekmezi karıştır ye bol bol canım iyi düşün iyi olsun inşallah bebeğin de sen de
Canım kan ilacını aç karnına iç dedi doktor ve eczacı. Aç içiyorum o yüzden.
Yatağımın başına su ve ilacı koyuyorum. Sabaha karşı wc için filan kalktığımda içip geri yatıyorum. Bu sabah uyanınca içtim ama 1 saat zor bekledim kahvaltıyı :)
Aynıymış durumumuz.bende o sebepten gerekli olabilir diye düşündüm. Sen sordun mu peki bunu doktora ?Kuzum diyabet geçmişi olmayan biri tercih hakkına sahiptir elbet ama cvp verdiğim arkadaşım daha önce gebelik şekeri çıkmış. Ona rağmen uygulamayı gereksiz bulduğunu söylemiş.
Gebelikte diyabet olanların insulin seviyesine göre ya diyet başlanır ya insülin.
Önlem almak önemli bence..
Bu arada bende de PKO var ve ben de insülin direnci için kullandığın ilaç ile hamile kalmıştım
Şeker yüklemesini yaptıracağım o yüzden.
İdil bebe biraz pahalı ama gerçekten pamuk ürünleri çok güzel. Tavsiye ederim. Yeni doğmuş hassas bir cild için herhangi birşeyi almak hiç içime sinmezdi. Az alıp en iyisini almak en iyisi. Ha hastane çıkışını giydiremedim ama 3-6 ay aldıklarımı giyindik. Hastane çıkışım abisine çekmezse bu bebeğime nasip olacak inşallah.Yaa işte baya gaza geldim düşünmeden beğendiğimi aldım oyuncak falan da aldımama dediğin gibi artık biraz daha bekliycem eşimin ailesinde bebekler biraz iri oluyo belki bizim ki de öyle olur ya da bizim taraf gibi minyon olur.. O yüzden haklısın doğuma yakın tahmini kilo ile daha mantıklı olur alması.. idil bebeye hiç bakmamıştım ona da bakayım :)
Bebekler büyüdükçe açlığa dayanamaz oldum ben de
Ben bilmiyordum aç veya tok fark ettiğini.... gece yatarken içiyorum. Gerçi o zaman da aç oluyorum da ben
Aynıymış durumumuz.bende o sebepten gerekli olabilir diye düşündüm. Sen sordun mu peki bunu doktora ?
Haklısın gerekli ise yapılması yanından düşüncem.
Bende de şeker var. Diyete çoktan başladık. İnsilünde verdi ama ölçümlerimde yüksek çıktığı an vurunmaya başlayacağım. Bir ay önce bu sebeple bir hafta hastanede bile yattım. Şeker çok önemli. Allah korusun erken doğuma bile neden olabiliyor.Kuzum diyabet geçmişi olmayan biri tercih hakkına sahiptir elbet ama cvp verdiğim arkadaşım daha önce gebelik şekeri çıkmış. Ona rağmen uygulamayı gereksiz bulduğunu söylemiş.
Gebelikte diyabet olanların insulin seviyesine göre ya diyet başlanır ya insülin.
Önlem almak önemli bence..
Bu arada bende de PKO var ve ben de insülin direnci için kullandığın ilaç ile hamile kalmıştım
Şeker yüklemesini yaptıracağım o yüzden.
kaçıncı haftan canm. bende bi öğrenseydim . yüzde yüz mü dedi size. hayırlı olsun :)kızlaaarr yarın kontrolum vardı dayanamadım gittim bugünherşeyi gayeet güzel dedi cinsıyetne yine erkek dedi midesi oluşmuş kalp atışları güzel dedi oyyyy midesini yediğiiimmm o anlatıyo ben ayyy dıorum 29 eylüle ayrıntılya gün aldık bakalım hayırlısıııı
yabancı sitede sırt şekline göre yorum yapmışalr kızda oval erkde bu şekle benziyor sizce bebğimin cinsiyeti ne .12. hafta bu ayrıntılı
kaçıncı haftan canm. bende bi öğrenseydim . yüzde yüz mü dedi size. hayırlı olsun :)
aynen öyle oluyor :)2 saate bi bişe almazsam başım dönüyorkızlar gebeliğimin 16.haftasındayım ve bu haftaya girdiğimden beri sabahları acayip bir açlık hissiyle uyanıyorum sanki 1 hafta yemek yememişim ya da oruç tutmuşum gibi..sizin de öyle oluyor mu ?
yok ya dr 12. hafta erkeğe benziyor dedi. ama başka dr 14 de kıza benzio da çıkıntı var dedi bugünde korkuyorum gitmeye.. kafamı karıştırdılar. benm dr un yanılacağını pek düşünmüyorum aletlerden ama gtsemmi burdaki dr a bilemiyormbenim 12.haftamda belli olmuştu cinsiyet size doktor bilerek mi söylemedi acaba ? bana doktorum kesin kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?