2017 Şubat Anneleri

rahatlıkla alakası yok benmde mesela gebeyken çıkıyo sadece birde normal testler yapıyor ya yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yapıyor... eğer çok yüksek değilse yaptırmıycam çünkü işkence tam.. dr um prof sayılır zaten gereksiz hiç bişe yaptırmıyo bakalım.. ikili 3 lü test bile yaptırmadı bazen oluyor böyle bence ondan rahattır

canım çalışıyorum ya ne dinlenmesi eve gidiyorum ayrı yemek derdi bulaşık derken 9 da ancak uzanıyorum çok yoruluyorum. artık yiyeceklere dikkat edıcez yapıcak bişi yok

Sen aç karnına mı içiyorsun?

canım çalışıyorum ya ne dinlenmesi eve gidiyorum ayrı yemek derdi bulaşık derken 9 da ancak uzanıyorum çok yoruluyorum. artık yiyeceklere dikkat edıcez yapıcak bişi yok

Kaşar peynir ve pekmez ye dedi benim doktorum sen de yiyebiliyorsan ye canım güç de verir sana. Tahinle pekmezi karıştır ye bol bol canım iyi düşün iyi olsun inşallah bebeğin de sen de

Canım kan ilacını aç karnına iç dedi doktor ve eczacı. Aç içiyorum o yüzden.
Yatağımın başına su ve ilacı koyuyorum. Sabaha karşı wc için filan kalktığımda içip geri yatıyorum. Bu sabah uyanınca içtim ama 1 saat zor bekledim kahvaltıyı :)

Bebekler büyüdükçe açlığa dayanamaz oldum ben de

Ben bilmiyordum aç veya tok fark ettiğini.... gece yatarken içiyorum. Gerçi o zaman da aç oluyorum da ben

Aynıymış durumumuz.bende o sebepten gerekli olabilir diye düşündüm. Sen sordun mu peki bunu doktora ?
Haklısın gerekli ise yapılması yanından düşüncem.

İdil bebe biraz pahalı ama gerçekten pamuk ürünleri çok güzel. Tavsiye ederim. Yeni doğmuş hassas bir cild için herhangi birşeyi almak hiç içime sinmezdi. Az alıp en iyisini almak en iyisi. Ha hastane çıkışını giydiremedim ama 3-6 ay aldıklarımı giyindik. Hastane çıkışım abisine çekmezse bu bebeğime nasip olacak inşallah.

Bebekler büyüdükçe açlığa dayanamaz oldum ben de

Ben bilmiyordum aç veya tok fark ettiğini.... gece yatarken içiyorum. Gerçi o zaman da aç oluyorum da ben

Yemeklerden 2-3 saat sonra da içiliyormuş bilemiyorum. En iyi cevabı dr verir sanırım :)
Açlık hissi fena yaa. Gözüm dönüyor valla :))

Aynıymış durumumuz.bende o sebepten gerekli olabilir diye düşündüm. Sen sordun mu peki bunu doktora ?
Haklısın gerekli ise yapılması yanından düşüncem.

Yok canım henüz sormadım. Ayın 6.da randevum. Bu defa gittiğimde sorarım.
Bide benim gebelik öncesi açlık şekerim sınırda çıkıyordu. Muhtemelen yaptırmamı isteyecektir.

kızlar bu 12.hafta ayrıntılı ultrason ama avret yerini çekmemeiş . yukarı doğruydu o pipi zannedilen şey.. yabancı sitelere baktınızmı sırtının şekli paralelse kız bu şekildeyse erkek yazmışlar.. sizce ???

Bende de şeker var. Diyete çoktan başladık. İnsilünde verdi ama ölçümlerimde yüksek çıktığı an vurunmaya başlayacağım. Bir ay önce bu sebeple bir hafta hastanede bile yattım. Şeker çok önemli. Allah korusun erken doğuma bile neden olabiliyor.

kızlaaarr yarın kontrolum vardı dayanamadım gittim bugünherşeyi gayeet güzel dedi cinsıyetne yine erkek dedi midesi oluşmuş kalp atışları güzel dedi oyyyy midesini yediğiiimmm o anlatıyo ben ayyy dıorum 29 eylüle ayrıntılya gün aldık bakalım hayırlısıııı

yabancı sitede sırt şekline göre yorum yapmışalr kızda oval erkde bu şekle benziyor sizce bebğimin cinsiyeti ne .12. hafta bu ayrıntılı

Eklentiler

• IMG_20160813_1_4_6 (2).webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 65
kaçıncı haftan canm. bende bi öğrenseydim . yüzde yüz mü dedi size. hayırlı olsun :)

kızlar gebeliğimin 16.haftasındayım ve bu haftaya girdiğimden beri sabahları acayip bir açlık hissiyle uyanıyorum sanki 1 hafta yemek yememişim ya da oruç tutmuşum gibi..sizin de öyle oluyor mu ?

kaçıncı haftan canm. bende bi öğrenseydim . yüzde yüz mü dedi size. hayırlı olsun :)

benim 12.haftamda belli olmuştu cinsiyet size doktor bilerek mi söylemedi acaba ? bana doktorum kesin kız dedi bu arada doğum tarihlerimiz de aynıymış 21 şubat gerçi 1 hafta geriye gidermiş genelde doğumlar tam o tarihte olmazmış.

kızlar gebeliğimin 16.haftasındayım ve bu haftaya girdiğimden beri sabahları acayip bir açlık hissiyle uyanıyorum sanki 1 hafta yemek yememişim ya da oruç tutmuşum gibi..sizin de öyle oluyor mu ?
aynen öyle oluyor :)2 saate bi bişe almazsam başım dönüyor

benim 12.haftamda belli olmuştu cinsiyet size doktor bilerek mi söylemedi acaba ? bana doktorum kesin kız dedi
yok ya dr 12. hafta erkeğe benziyor dedi. ama başka dr 14 de kıza benzio da çıkıntı var dedi bugünde korkuyorum gitmeye.. kafamı karıştırdılar. benm dr un yanılacağını pek düşünmüyorum aletlerden ama gtsemmi burdaki dr a bilemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…