2017 Şubat Anneleri

kızlar gebeliğimin 16.haftasındayım ve bu haftaya girdiğimden beri sabahları acayip bir açlık hissiyle uyanıyorum sanki 1 hafta yemek yememişim ya da oruç tutmuşum gibi..sizin de öyle oluyor mu ?

Olmaz mıı :))
Benim mide kazınmalarım gece uykuda başlıyor. :))
Bugün uyandıktan sonra 1 saat bekledim ama bayılacak gibiydim. Elim ayağım titriyor benim.

çıkıntı varsa erkektir,genelde kız olması geç görülürmüş çünkü ama cinsiyetin nadir de olsa sonradan değiştiği de oluyormuş. Neden korkuyorsunuz ki sağlıklı olsun yeter kızmış erkekmiş,hayırlı evlat olsun daha mühim

Ben çözemedim kordonu var sanki önünde
bacak altından göstermiştide cd ye koymamış dr. bu sefer koydurcam.. pipi yada klitoris oluyo o ay .. ben bebğinki yukarı göbeğe doğruydu çok net görünüyordu. sırf ondan dr erkek demişti bnce.8 günsonra gtcem yani 1 ay olacak o dr a. bakalım ne dicek

Olmaz mıı :))
Benim mide kazınmalarım gece uykuda başlıyor. :))
Bugün uyandıktan sonra 1 saat bekledim ama bayılacak gibiydim. Elim ayağım titriyor benim.

ben de aynı şekilde 1 saat bekleyince daha kötü oluyorum sabahları,inanılmaz bir açlık hissi,hamilelik böyle birşey demekki..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

ya hep stres oluyorum diğerindede bilememişlerdi..eşim demese sormam zaten .24. haftadan önce.. ondan korkup stres oluyorum

merhaba hanımlar,

Detaylı usg için medikalparkta randevu aldırdım.Telefonla bilgi alamıyorum.Perinatolog mu var radyolog mu var bilmiyorum.hangisi daha iyi ?daha önce çektiren oldu mu?

kubra5505 canım geçmiş olsun üzme kendini.. 2 hafta ileri yada geri olabiliyormuş birde cihaza göre değişiyor arkadaşım özele gidiyordu 9 günü vardı devlete kontrol amaçlı gitti 15 günün var dedi o da çok üzülmüştü ama sonra dedi 2 hafta önemli değil diye..

kızlar ben vitamin hapını bıraktım kendimi iyi hissediyorum ama iştahım yok :s doktor kızar kesin kafana göre gitceksen niye bana geliyosun diye

kızlar ben vitamin hapını bıraktım kendimi iyi hissediyorum ama iştahım yok :s doktor kızar kesin kafana göre gitceksen niye bana geliyosun diye

Benim iştah bu hafta açıldı valla.
Gözümün önüne kalorili yağlı karnonhidratlar uçuşuyor.
Bu aklıma gelenleri yesem doğuma +30 kilo ile girerim kesin. Kalktım zeytinyağlı dolma yaptım akşam için
Hayalleeeer ,hayatlaaaar

Risk risktir ve sonuçları da kişileri bağlar tabi ki :)
Bana göre yapılması şart abartılacak bişey yok bi simitle eşdeğer tutuluyor bi bardak şekerli su
Kişiler kendileri bilirler ve bana göre rahatlık
Dediğim gibi Allah muhafaza.

ya benim canımda istiyo mantı vs vs ama yiyesim yok yaptı getirdi annem yiyemedim tabağı kafama dökcekti nerdeyse :d

Zaten pek uyguna hastane çıkışı yok benim baktığım 20 liler 200 liraydı.. Ben de senin gibi düşünüyorum önemli olan sağlıklı olması ve bebeğin rahat etmesi ben aldığım herşeyin %100 pamuk olmasına dikkat ettim.. İnşallah aldıklarımız boşa gitmez de giyer bebişlerimiz :) benim yeğenimde de tam tersi oldu 3.300 doğdu ama pek büyümedi minyon kaldı baya o yüzden aldıklarını uzun uzun giydirdi ablam.. Dün ona da bişiler aldık yavrum 2 yaşına gircek hala 1 yaş şeyleri oluyo o yüzden aldıklarımız da biraz kısmet işi

Benimde kizim olacak insallah kizlar dun dr gittik. Hersey yolunda cok sukur. Ayrintili ultrasona girdik.hic bir sıkınti yok. El ayak parmaklarina kadar fordum bebisimin.bebegim 240 gr mis. Dr decaviti keselim cok kilo aldirmayalim dedi.kan ilaci dvit damla ve kalca agrim icin kalsiyum verdi.
kubra5505 canim benim bebegimde 3 gun geriden geliyordu ama simdi tam gununu yakalamis. Ben surekli sol tarafima yatiyorum. Bebegi besleyen damar sag tarafta. Sola yatinca kan akimi daha iyi oluyor bebege.decavite devam et. Uzulme rabbim ol der olur hersey. Insallah hayirlisiyla kucagimiza alicaz bebislerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…