kızlar gebeliğimin 16.haftasındayım ve bu haftaya girdiğimden beri sabahları acayip bir açlık hissiyle uyanıyorum sanki 1 hafta yemek yememişim ya da oruç tutmuşum gibi..sizin de öyle oluyor mu ?
yok ya dr 12. hafta erkeğe benziyor dedi. ama başka dr 14 de kıza benzio da çıkıntı var dedi bugünde korkuyorum gitmeye.. kafamı karıştırdılar. benm dr un yanılacağını pek düşünmüyorum aletlerden ama gtsemmi burdaki dr a bilemiyorm
16+3 canım direk erkek dedi snra bıdaha bakıcam dönmesını beklıyorum dedı ewet erkek dedi 13.haftamdada erkek demişlerdikaçıncı haftan canm. bende bi öğrenseydim . yüzde yüz mü dedi size. hayırlı olsun :)
bacak altından göstermiştide cd ye koymamış dr. bu sefer koydurcam.. pipi yada klitoris oluyo o ay .. ben bebğinki yukarı göbeğe doğruydu çok net görünüyordu. sırf ondan dr erkek demişti bnce.8 günsonra gtcem yani 1 ay olacak o dr a. bakalım ne dicekBen çözemedim kordonu var sanki önünde
Olmaz mıı :))
Benim mide kazınmalarım gece uykuda başlıyor. :))
Bugün uyandıktan sonra 1 saat bekledim ama bayılacak gibiydim. Elim ayağım titriyor benim.
ya hep stres oluyorum diğerindede bilememişlerdi..eşim demese sormam zaten .24. haftadan önce.. ondan korkup stres oluyorumçıkıntı varsa erkektir,genelde kız olması geç görülürmüş çünkü ama cinsiyetin nadir de olsa sonradan değiştiği de oluyormuş. Neden korkuyorsunuz ki sağlıklı olsun yeter kızmış erkekmiş,hayırlı evlat olsun daha mühim
ya hep stres oluyorum diğerindede bilememişlerdi..eşim demese sormam zaten .24. haftadan önce.. ondan korkup stres oluyorum
kızlar ben vitamin hapını bıraktım kendimi iyi hissediyorum ama iştahım yok :s doktor kızar kesin kafana göre gitceksen niye bana geliyosun diye
Risk risktir ve sonuçları da kişileri bağlar tabi ki :)rahatlıkla alakası yok benmde mesela gebeyken çıkıyo sadece birde normal testler yapıyor ya yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yapıyor... eğer çok yüksek değilse yaptırmıycam çünkü işkence tam.. dr um prof sayılır zaten gereksiz hiç bişe yaptırmıyo bakalım.. ikili 3 lü test bile yaptırmadı bazen oluyor böyle bence ondan rahattır
Benim iştah bu hafta açıldı valla.
Gözümün önüne kalorili yağlı karnonhidratlar uçuşuyor.
Bu aklıma gelenleri yesem doğuma +30 kilo ile girerim kesin. Kalktım zeytinyağlı dolma yaptım akşam için
Hayalleeeer ,hayatlaaaar
Zaten pek uyguna hastane çıkışı yok benim baktığım 20 liler 200 liraydı.. Ben de senin gibi düşünüyorum önemli olan sağlıklı olması ve bebeğin rahat etmesiİdil bebe biraz pahalı ama gerçekten pamuk ürünleri çok güzel. Tavsiye ederim. Yeni doğmuş hassas bir cild için herhangi birşeyi almak hiç içime sinmezdi. Az alıp en iyisini almak en iyisi. Ha hastane çıkışını giydiremedim ama 3-6 ay aldıklarımı giyindik. Hastane çıkışım abisine çekmezse bu bebeğime nasip olacak inşallah.
bana doktor ilaç verdı özelde ki decavitle , gyno ferro sanol diye
decavit vitamin ben içemedim onu midemi altüst etti özel bir ilaç aldım vitamin onuda içemedim diğeri ne ilacı acaba ?
ya benim canımda istiyo mantı vs vs ama yiyesim yok yaptı getirdi annem yiyemedim tabağı kafama dökcekti nerdeyse :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?