2017 Şubat Anneleri

şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor? eğer doktor uygun gördüyse neden yaptırılmasın? o içirilen şekerli su 1 adet sneakers a eşit. Allah aşkına biz gebeler neler yiyoruz neler? Millet baklavaları götürüyor ay canım istedi diye :)
bu gözler neler gördü :)

Kizlar merhaba bende kizimi bekliyorum hayirlisiyla 16. Hafta bitmek uzere bebegini hisseden var mi aranizda acaba ben arada atma hissediyorum ama bebegimmi degilmi bilemedim
Ben 4-5 gundur hissediyorum ama oyle cok kuvverti degil. Ama 2 gun once hic hissetmedim. Dun dr dan sonra biraz dolastim yoruldum. Sanirim bebegimde yorulduki deli gibi hareket etti surekli.hissettigimden beri en belirgin ve surekli hareketi dundu. Bebegi hissedince zaten diger herseyden ayirt edebiliyosun.

ben de hissediyorum :) günde 1-2 kere ufak bir ittirme. baloncuk gibi, ufak bir kayma gibi :)
çok mutlu oluyor insan :)
doktora sormuştum erken ama hissediyorum diye.. zayıf olduğun için hissedebilirsin dedi..
9 ay boyunca hiç hissetmeyen hastam da var dedi ...yazık

Cinsiyet olayını Atlattım nihayet artık %100 oğlum olacak şimdi geldik isim bulmaya onu da birkaç isme indirdim ama eşimle anlaşabilecek miyiz ondan korkuyorum isim olarak da Türkçe isim koyma taraftarıyım ben. Doktorum 4 lü test istedi zorunlu değil dedi ama ben yine de kan verdim bugün aklımda kalmasın haftaya çıkacak sonucu. Bu hafta biraz batmalar çoğaldı ama baktım tek değilim. Hareketlerini de hissettim gibi ama belirgin değil emin olamıyorum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri çok iyi oluyor ben daha hiçbirşey almadım liste oluşuturuyorum böylece hele şu Bebek arabası muhabbetlerini hiç anlamıyorum cahillik işte :)

amın canım inşlh bende decavit verdi doktor daha yeni başladım inş bnm de düzelir decaviti ne zaman içiyosun aç mı tok mu sabah aksam hiç bişi yazmamışlar benım kine bilgi verirsen çok sevınırım

sagol canım. bu arav işler yogun koca da böyle yapınca başım çatlıyor. ama yapabilecek bişey yok. Dün bütün gece agladım adamın umru degil tabi. resmen durduramadım kendimi. baklalım ya hakkımıza hayırlısı. bebişe bile sevinemiyorum o durumdayım

Bende son gunlerde cok yoruldum uzun yolculuklar yaptim sanirim ondan oldu insallah devami da gelir

Selam kızlarrr.. 2 ay tatilden sonra işe başlamak zor geldi nasil bitti anlamadım ya off hele bir de okul acılınca ne olacak hiç bilmiyorum. Kendimde ders anlatacak potansiyeli göremiyorum bu sene

Günaydın :)
Yok olmadım daha aşıyı Bayram'dan sonra çağıracaklar sanırım
Çok tırsıyorum ben acıdı mı?

Yok hiç acimadi yaparken ama bi kac gündür çok az dokununca acı hissediyorum dediğim gibi ole ciddiye alinacak bir acı degil.

Bir arkadaş vardı ikili testi yüksek çıkmıştı da nifty test yaptıracaktı haberi olan var mı?

Iyi geceler hanımlar bugün hiç giremedim koşturmaktan buraya.... doktora gittik biz de sabah kızımız geliyormuş inşallah

Kaynana olmaktan kurtuldum
Gözün aydın canım kısmeti yle gelsin inşallah.

Bende de çok açıldı kendimle savaşıyor ama yarım kilo geri gitti dikkat etmem lazım demekki. Allah yardım etsin kilosu gebeler e
Nasıl ya bunları yaşadın mi sen. Ah canım çok güclüşün masallah sana. Allah kimseye muhtaç etmesin bizi.
İlk gebeligi mde bana da dedi sonra yukarıya çıktı korkma. Zamanla inşallah duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…