Ben 4-5 gundur hissediyorum ama oyle cok kuvverti degil. Ama 2 gun once hic hissetmedim. Dun dr dan sonra biraz dolastim yoruldum. Sanirim bebegimde yorulduki deli gibi hareket etti surekli.hissettigimden beri en belirgin ve surekli hareketi dundu. Bebegi hissedince zaten diger herseyden ayirt edebiliyosun.Kizlar merhaba bende kizimi bekliyorum hayirlisiyla 16. Hafta bitmek uzere bebegini hisseden var mi aranizda acaba ben arada atma hissediyorum ama bebegimmi degilmi bilemedim
Ben 4-5 gundur hissediyorum ama oyle cok kuvverti degil. Ama 2 gun once hic hissetmedim. Dun dr dan sonra biraz dolastim yoruldum. Sanirim bebegimde yorulduki deli gibi hareket etti surekli.hissettigimden beri en belirgin ve surekli hareketi dundu. Bebegi hissedince zaten diger herseyden ayirt edebiliyosun.
ultason varmı hiç bi tahmin yapalım:)bana hala cınsıyet soylemıyorlar
henüz ben hissetmiyorum ama hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorumKizlar merhaba bende kizimi bekliyorum hayirlisiyla 16. Hafta bitmek uzere bebegini hisseden var mi aranizda acaba ben arada atma hissediyorum ama bebegimmi degilmi bilemedim
benimde hala net değil erkek dedi ama yüzdelik vermedi...bana hala cınsıyet soylemıyorlar
Benimde kizim olacak insallah kizlardun dr gittik. Hersey yolunda cok sukur. Ayrintili ultrasona girdik.hic bir sıkınti yok. El ayak parmaklarina kadar fordum bebisimin.bebegim 240 gr mis. Dr decaviti keselim cok kilo aldirmayalim dedi.kan ilaci dvit damla ve kalca agrim icin kalsiyum verdi.
kubra5505 canim benim bebegimde 3 gun geriden geliyordu ama simdi tam gununu yakalamis. Ben surekli sol tarafima yatiyorum. Bebegi besleyen damar sag tarafta. Sola yatinca kan akimi daha iyi oluyor bebege.decavite devam et. Uzulme rabbim ol der olur hersey. Insallah hayirlisiyla kucagimiza alicaz bebislerimizi.
H HedefVeBasari hepsi nin bi yerde bi şekilde anlayizligi tutuyor işte bende benimkinin yüzünden ağladım yine dün akşam bebislere sarilcaz yapacak bisey yoküzme kendini bak ben şu 2 aydır üzdüm hala kasilmam var dün Dr kontrolüm vardı yine kasılma var kocaman bi çıkıntı o yüzden bebegimize yapıyoruz onlara zarar veriyoruz
İnsallah canim ayirt edilmiyo zamanla daha da belirginlesicek heraldehenüz ben hissetmiyorum ama hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
Bende son gunlerde cok yoruldum uzun yolculuklar yaptim sanirim ondan oldu insallah devami da gelirBen 4-5 gundur hissediyorum ama oyle cok kuvverti degil. Ama 2 gun once hic hissetmedim. Dun dr dan sonra biraz dolastim yoruldum. Sanirim bebegimde yorulduki deli gibi hareket etti surekli.hissettigimden beri en belirgin ve surekli hareketi dundu. Bebegi hissedince zaten diger herseyden ayirt edebiliyosun.
Günaydın :)
Yok olmadım daha aşıyı Bayram'dan sonra çağıracaklar sanırım
Çok tırsıyorum ben acıdı mı?
ÜyffYok hiç acimadi yaparken ama bi kac gündür çok az dokununca acı hissediyorum dediğim gibi ole ciddiye alinacak bir acı degil.
Gözün aydın canım kısmeti yle gelsin inşallah.Iyi geceler hanımlar bugün hiç giremedim koşturmaktan buraya.... doktora gittik biz de sabah kızımız geliyormuş inşallah
Kaynana olmaktan kurtuldum
Bende de çok açıldı kendimle savaşıyor ama yarım kilo geri gitti dikkat etmem lazım demekki. Allah yardım etsin kilosu gebeler e19.cu haftamızdan günaydınlar herkese
Kan hapımı sabaha karşı uyandığımda içiyordum,bugün uyanamamışım. O yüzden şimdi içtim ama karnım o kadar aç ki nasıl 1 saat bekleyeceğim diye düşünüyorum
Akşam yemeğinde de çok fazla yiyemedim ve erken yattım. Gece rüyamda güzel güzel yemekler yiyordum
Nasıl ya bunları yaşadın mi sen. Ah canım çok güclüşün masallah sana. Allah kimseye muhtaç etmesin bizi.@Loveali ,harap ettin iyice kendini..
İnan şuan şükür etmek için binlerce sebebimiz var..
Bak bu düşüncelerin rabbimin gücüne gider sonra
Evet yalnızlık hiç kolay değil. Aynı şeyleri ben de fazlasıyla yaşadım ama nasipten öte köy yok.
Üstelik bebeğin doğduğunda yalnızlığının üzerine bir de yorgunluk ,uykusuzluk ve asabiyet ekleniyor.
Niye benim çocuğu 1 saat bırakıp uyuyabileceğim bi ailem yok diye düşünüp duruyor insan ama yok işte.
Sen şimdiden böyle güçsüz düşersen o günler gelince napacaksın ??
Bak doğurdum büyüttüm ben birini Allah'ın izni ile.. Hem de ne günler gördüm geçirdim.
Hiç unutmam.Oğlum 1.5 yaşındayken taşınmam gerekiyordu. Kimim kimsem yok,bana 2.30 saat mesafede olan annemi çağırayım dedim. Geldi ve bir an önce geri dönmek için eşyalarımı çuvala atar gibi hurçlara doldurdu. Zaten yorgun ve bitkin olan ben daha özenli olmasını rica edince de bana küsüp kalktı evine gitti. Tek başıma evi toparladım ve taşındım. Yavrum ortalıkta ağlamaktan helal olmuş ve mikrop kapmıştı. 40 derece ateşle hastanelik olmuştuk.
İnan bir tas çorba verecek kimsem yoktu...
Ama geçti gitti işte...
Seninde bu günlerin geçip gidecek ve geriye dönüp baktığında sadece heyy gidi günleer heyy diyeceksin..
Güçlü ol lütfen
İlk gebeligi mde bana da dedi sonra yukarıya çıktı korkma. Zamanla inşallah duzelirgünaydın kızlar ben dün doktora gittim ve canım çok sıkkın doktor bebeğimin 15 haftalık olması gerekirken 13 haftalık oldugunu söyledi moralman çöktüm sonra kasık ağrın varmı dedi bende evet oluyo neden kş dedşm oda bebeğin eşinin yukarda olması gerekirken aşağıda dedi rahmin önündeymiş öyle dedi. canım çok sıkıldı bunları duyan yaşayan oldumu kızlar ben bittim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?