Canim ben decaviti oglen tok aliyodum. Icmesi biraz zor oluyor ama napim gozumu kapayip bol suyla iciyodum.amın canım inşlh bende decavit verdi doktor daha yeni başladım inş bnm de düzelir decaviti ne zaman içiyosun aç mı tok mu sabah aksam hiç bişi yazmamışlar benım kine bilgi verirsen çok sevınırım
kizlar catlak kremi olarak öneriniz var mi
:) benm varya yaptırdığımda 3 şekerli su yaptılar nerdeyse 1 gün aç kalmştm ve 2 gün mafoldum hatırlamak bile istemiyorum .herkesede aynı olmuyor demekki.. yüksekti şekerim belkide ondan .. ama ciddi bişey çıkmadı.inş bişe çıkmaz. yaptırmamRisk risktir ve sonuçları da kişileri bağlar tabi ki :)
Bana göre yapılması şart abartılacak bişey yok bi simitle eşdeğer tutuluyor bi bardak şekerli su
Kişiler kendileri bilirler ve bana göre rahatlık
Dediğim gibi Allah muhafaza.
ben kendim yaptım kako yağı vazelin bademyağı has z.yağı karıştrdim hem saç kaş kirpik hemde göbeğe vs kullanıyorum normalde yırtık çok oldu . ilk kez böle bişey yaptım bakalım nolcakkizlar catlak kremi olarak öneriniz var mi
Selam kızlarrr.. 2 ay tatilden sonra işe başlamak zor geldi nasil bitti anlamadım ya offhele bir de okul acılınca ne olacak hiç bilmiyorum. Kendimde ders anlatacak potansiyeli göremiyorum bu sene
kizlar catlak kremi olarak öneriniz var mi
Ben de kakao yagi ve acı badem yağı aldım onlari sürüyorum karıştırmadan ayrı ayrı. Ama kakao yağı çok kokuyorkizlar catlak kremi olarak öneriniz var mi
Mide yanmasi bende de oluyor yaprak sarma ve cigkofte yiyince. Doktora soyledim mide yanmasi icin ilac verir diye, erken baslamis dedi. Dedim ki benim sadece bu ikisini yiyince oluyor o zaman onlari yemeyeceksin girtlagini tutacan dedimide yanması olan varmı ? bnm kızartma hatta börek yiyince bile oldu. birde kasılma kıramp başladı hafiften sice magnezyum gerekirmi alan varmı? kramplar gecelerin korkulu rüyası...
Canim bende doktordan geldim simdi doktorum bu haftalarda kesenin rahime yakin olmasinin anlamli birsey olmadigini bitkac hafta sonra birdaha bakilmasi gerektigini soyledi bence sen baska bir doktora daha görun derimamın canım inşlh bende decavit verdi doktor daha yeni başladım inş bnm de düzelir decaviti ne zaman içiyosun aç mı tok mu sabah aksam hiç bişi yazmamışlar benım kine bilgi verirsen çok sevınırım
Istahim cok acildi diyen arkadaslar ciddi mide bulantisi yasadiniz mi onceki haftalarda? Benim hala bulantim gecmedigi icin cok umutsuzum istah konusunda artikkubra5505 canim benim de bi hafta geriden geliyodu son gittigimde biraz daha yakindi. Moralini bozma insallah sorun olmaz
Ooo hayırlı olsun kiz anaları çoğalıyoruzKızlar.. bizimde kızımız geliyor inşallah hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?