2017 Şubat Anneleri

ay biri mantı yazmış. kızlar bugün markete gittim, mantı pizza makarna ne görsem ağzımın suyu aktı. eve gelip bol yeşillikli salata yedim ama akşama dayanamıycam galiba
ben de birkaç kere hissettim, daha doğrusu emin de olamıyorum. ama niye hissedemiyorum diye çok üzülüyorum. gerçi normalmiş herhalde. inşallah sağlıklı olsunlar da.

Canim ben decaviti oglen tok aliyodum. Icmesi biraz zor oluyor ama napim gozumu kapayip bol suyla iciyodum.

selam hanımlar tekrar.. sabahtan doktora gidiyorum inşallah cinsiyet belli olur. 12. haftada %51 kız denilmişti ama ne oranlardan dönüldüğünü gördüm burda. kubra5505 canım üzülme benimde 5 gün gerideydi bakalım ne olacak. normalmiş 2 hafta... sen sağlıklı beslenmene odaklan

ak
kizlar catlak kremi olarak öneriniz var mi

aktarlarda satılan kakao katı yağı ( eriterek sürüyorsun ) =bir yerlere giyinip çıkmayacaksan, yatarken olabilir..
bir de Palmers in losyonları;Palmer's Kakao Yağlı Sıkılaştırıcı Krem ( hamileler için ,fiyatıda uygun) çok iyi ...= bu da günlük kullanım

:) benm varya yaptırdığımda 3 şekerli su yaptılar nerdeyse 1 gün aç kalmştm ve 2 gün mafoldum hatırlamak bile istemiyorum .herkesede aynı olmuyor demekki.. yüksekti şekerim belkide ondan .. ama ciddi bişey çıkmadı.inş bişe çıkmaz. yaptırmam

ben kendim yaptım kako yağı vazelin bademyağı has z.yağı karıştrdim hem saç kaş kirpik hemde göbeğe vs kullanıyorum normalde yırtık çok oldu . ilk kez böle bişey yaptım bakalım nolcak

Selam kızlarrr.. 2 ay tatilden sonra işe başlamak zor geldi nasil bitti anlamadım ya off hele bir de okul acılınca ne olacak hiç bilmiyorum. Kendimde ders anlatacak potansiyeli göremiyorum bu sene

Al benden de o kadar. Okul da yeni çocuklar da, eski okul olsa işim daha kolay şimdi hiç başlayasım yok

Lierac kullanıyorum

mide yanması olan varmı ? bnm kızartma hatta börek yiyince bile oldu. birde kasılma kıramp başladı hafiften sice magnezyum gerekirmi alan varmı? kramplar gecelerin korkulu rüyası...

Ben de kakao yagi ve acı badem yağı aldım onlari sürüyorum karıştırmadan ayrı ayrı. Ama kakao yağı çok kokuyor ama hep diyorlar ya çatlak içten oluşuyor o yüzden bol su icmek lazim ama ben icemiyorum

mide yanması olan varmı ? bnm kızartma hatta börek yiyince bile oldu. birde kasılma kıramp başladı hafiften sice magnezyum gerekirmi alan varmı? kramplar gecelerin korkulu rüyası...
Mide yanmasi bende de oluyor yaprak sarma ve cigkofte yiyince. Doktora soyledim mide yanmasi icin ilac verir diye, erken baslamis dedi. Dedim ki benim sadece bu ikisini yiyince oluyor o zaman onlari yemeyeceksin girtlagini tutacan dedi

Istahim cok acildi diyen arkadaslar ciddi mide bulantisi yasadiniz mi onceki haftalarda? Benim hala bulantim gecmedigi icin cok umutsuzum istah konusunda artik kubra5505 canim benim de bi hafta geriden geliyodu son gittigimde biraz daha yakindi. Moralini bozma insallah sorun olmaz

Canim bende doktordan geldim simdi doktorum bu haftalarda kesenin rahime yakin olmasinin anlamli birsey olmadigini bitkac hafta sonra birdaha bakilmasi gerektigini soyledi bence sen baska bir doktora daha görun derim

Canım bulantının babasını yaşamış biri olarak şu an 2 saatte bir bildiğin ana öğün yemek yemezsem duramıyorum elim ayağım titriyo bayılıcam sanıyorum. O iki saat aralıktaki atıştırmaları söylemiyorum bile. Benim 15. Haftada %90 bitmişti şimdi de %99,99 diyebilirim çünkü çok nadir çıkardığım da olabiliyor ama buna binnnn şükür. Öleceğimi düşündüğüm zamanlar oldu çünkü. Biraz sabır , eninde sonunda geçiyor..

selam kızlar,
ben de doktora gittim bugün ayrıntılı için devletten randevu alayım diye. kanuni cerrahpaşaya yönlendirdi.özelde 450 istiyor. ama sanırım özelde yaptıracağım artık doğum yapacağım doktorumla devam ederim.
bebişim kesin erkek, baya ayrıntılı baktı doktorum.
bir de benim karnım hiç yok hatta okulda bir arkadaş bir şey oldu sandım hiç belli olmuyor dedi, doktora da söyledim evhamlandım karnım çıkmayınca dedim, bebeğin gelişimi iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…