2017 Şubat Anneleri

Kizlar bu arada doktorum detaylinin 22. Haftada yapilmasinin en ideal zaman oldugunu soyledi

İnşallah hiçkimsede çıkmaz
o diyet halleri bu gebeş halde hiç çekilmiyor

arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı

Istahim cok acildi diyen arkadaslar ciddi mide bulantisi yasadiniz mi onceki haftalarda? Benim hala bulantim gecmedigi icin cok umutsuzum istah konusunda artik

Canım benim bulantılarım 16 haftalık olana kadar devam etti. Gördüğüm her şeyden tiksinip öğürüyordum. 4 kiloya yakın verdim o günlerde. Hatırlamak bile istemiyorum..
Şimdilerde ise ne görsem yiyesim geliyor.
Seninkide geçecek inşallah

erkeklerin kafa yapısını ben anlayamadım, güya biz hamileyiz ama stres naz onlarda.
hepsini merdaneyle kovalayacaksın.

Kizlar bu arada doktorum detaylinin 22. Haftada yapilmasinin en ideal zaman oldugunu soyledi
bu bilgiyi verdiğin çok iyi oldu, ben de erteleyeyim madem biraz.
Kızlar.. bizimde kızımız geliyor inşallah hayirlisiyla
oo hayırlı olsun, benim eşim de bugün hala inşallah kız olur umuduyla geldi hastaneye ama 3. kez erkek dediler, ayan beyan da gösterdi sıpa.

mide yanması olan varmı ? bnm kızartma hatta börek yiyince bile oldu. birde kasılma kıramp başladı hafiften sice magnezyum gerekirmi alan varmı? kramplar gecelerin korkulu rüyası...
süt yogurt az tükettiğin için olur canım bana doktorum öyle dedi onları yiyemezsen takviye al bi de muz ye

Hayırlı akşamlar kızlar TuRuNCu ve A Armaganhayat öncelikle tesekkurler merak etmissiniz ama dün bildiğiniz gibi çok kötü bi gün geciriyodum ve bunun aksamı ve gecesi de pek iyi geçmedi akşam iyice fena oldum ruh halim berbatti ve sancilandim baş dönmesi fln başladı çok stres olduğumda olur bu bende gece uyandım tuvalete giderken bayilmisim eşim sese uyanmış seslendigimi hatırlıyorum sadece komşuya fln haber verip hastane ye goturmusler hastane ye gittigimizde kendime biraz gelmistim Dr ultrason a aldı yarı baygindim hala bebek iyi dediğini bile bilmiyorum eşim söyledi iyi merak etme diye serum fln taktılar 2 tane kocaman serum yedim kendi Dr umu aramışlar o geldi fircaladi beni ben sana dün dinlenip bisey yapmicaksin demedim mi diye bende bisey yapmadım dedim esim bütün gün ağladı sinirleri bozuk deyince Dr bu şekilde bebeğine zarar vereceksin biliyosun dimi dedi sabah 6-7 gibi geldik eve ve serumlarin etkisiyle bütün gün sersem gibiydim yeni kendime gelmeye başladım başım catliyo ruh halim hala iyi değil ben bu bebeğe zarar vercem sanırım

Canm madem bu kadar kötüsün çağır annen falan gelsin yanına bu böyle olmaz çünkü

Canm madem bu kadar kötüsün çağır annen falan gelsin yanına bu böyle olmaz çünkü
Kimseyi huzursuz etmek istemiyorum söylemedim bile onlara eşim e de dedim söyleme diye toparlancam kendim yapicam bunu

Kimseyi huzursuz etmek istemiyorum söylemedim bile onlara eşim e de dedim söyleme diye toparlancam kendim yapicam bunu
neden boylesin canm daha onceden de olan biseymi piskolojik olarak bu boyle olmazki kendin bile diyosun bebege zarar vericem senin elinde toparlan biraz ya kendine acimiyosan bebegine aci dr. bile demis tehlikeye atiyosun napmak istiyosun bi silkelen kendine gel.

Yok stresli bi yapım vardır ama bu ara sinirlerim çok bozuk yaptiklarimin karşılığını gorememek vs beni çok yıpratıyor burda tekim bide hamilelikte zor geciyo iyice bunaldim sanırım ailem vardı bi hafta 10 gündür evim dolu doluydu bi anda onlar da gidince iyice boşluğa dustum sanırım evet bebeğe zarar vermekten korkuyorum ama elimde değil

canm benm bence elinde bii otur sakin kafayla dusun yaptigin dogru biseymi acaba. tamam zor ailen vardi yaninda simdi yok boslukta gibi hissediyosun kendini ama zamanla alsicaksin buda hep boyle olucak onlar senin bu halde oldugunu gorseler nekadar yipranirlar dimi. onlarida uzmeye gerek varmi. hem yaptiklarin karsiligini gorememek bu herkezde olan bisey allah askina kim duzgun sekilde yaotiklarin karsiligini gorebiliyoki. ama unutma herseyin karsiligini yavrunu eline aldiginda goruceksin ya ona zarar versen bu dahami iyi olucak naparsan yap o minicik yavruyu dusun bu senin elinde toparla biraz kendini kuzum en cokda o minik bebegin ihtiyaci var annesine bu sekilde ona cook zarar veriyosun dogucak gunu bi dusun. hersey duzelicek

Canim sen büyük ihtimalle depresyona girmissin.bence bi psikiyatriste görün .ve merak etme hepsi geçecek.ben daha geçen gün gittim psikiyatriste bak çok rahatlayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…