Öyle yapcam toparlanmaya caliscam zor bi hafta geçirdim ama geçecek inşcanm benm bence elinde bii otur sakin kafayla dusun yaptigin dogru biseymi acaba. tamam zor ailen vardi yaninda simdi yok boslukta gibi hissediyosun kendini ama zamanla alsicaksin buda hep boyle olucak onlar senin bu halde oldugunu gorseler nekadar yipranirlar dimi. onlarida uzmeye gerek varmi. hem yaptiklarin karsiligini gorememek bu herkezde olan bisey allah askina kim duzgun sekilde yaotiklarin karsiligini gorebiliyoki. ama unutma herseyin karsiligini yavrunu eline aldiginda goruceksin ya ona zarar versen bu dahami iyi olucak naparsan yap o minicik yavruyu dusun bu senin elinde toparla biraz kendini kuzum en cokda o minik bebegin ihtiyaci var annesine bu sekilde ona cook zarar veriyosun dogucak gunu bi dusun. hersey duzelicek
Galiba öyle oldu hamileliğin riskli geçmesi nerdeyse 2 aydır yatista olmam ve tek olmam hep eve tikilip kalmak böyle yaptı sanırım bide geçen hafta iyice gerdiler beni ama inş ona gerek kalmadan kendim toparlicamCanim sen büyük ihtimalle depresyona girmissin.bence bi psikiyatriste görün .ve merak etme hepsi geçecek.ben daha geçen gün gittim psikiyatriste bak çok rahatlayacaksin
tabikide gecicek gecmicek diye bisey yok. kimse belki derdini anlayamaz ne yasadigini bilemez ama enazindan bi can tasiyosun annesin bende bi anne olarak yavrun icin toparlanmaya calismani istiyorum.Öyle yapcam toparlanmaya caliscam zor bi hafta geçirdim ama geçecek inş
Bende onu istiyorum çünkü bu halimi bende cekemiyorum Allah in izniyle atlaticam inş su bayram bi geçse de Dr da izin verirse ailemin yanına gitcem biraz kalcam o bana çok iyi gelecek inş onu bekliyorumtabikide gecicek gecmicek diye bisey yok. kimse belki derdini anlayamaz ne yasadigini bilemez ama enazindan bi can tasiyosun annesin bende bi anne olarak yavrun icin toparlanmaya calismani istiyorum.
insallah canm hersey istedigin gibi olur. hadi bakalm bence bi sut icde bebisin bayram etsinBende onu istiyorum çünkü bu halimi bende cekemiyorum Allah in izniyle atlaticam inş su bayram bi geçse de Dr da izin verirse ailemin yanına gitcem biraz kalcam o bana çok iyi gelecek inş onu bekliyorum
Süt maalesef icemiyorum canıminsallah canm hersey istedigin gibi olur. hadi bakalm bence bi sut icde bebisin bayram etsinbaya uzmussun onu belliki belki kendine gelir annesine bir iki tekme atarda anneside bi silkelenir
aman canm sevdigin bisey ye de iki kibirdasin bebisSüt maalesef icemiyorum canımictigim anda tuvaletten çıkmiyorum ishal yapiyo beni hatta süt lu tatlılar bile yapiyo sonrası felaket oluyo kramp giriyo karnıma o yüzden uzak duruyorum
Meyve fln yedim :)aman canm sevdigin bisey ye de iki kibirdasin bebis
canım çok geçmiş olsunn çok büyük bişey atlatmışsın Allah korumuş. bunalımlı hal heran herşeye ağlayacak gibi olma hali bende de oluyo yazın hiç bir yere memlekete gidememiş olmak eşimin yoğun çalışması falan derken evde hep yalnızdım insan çok bunalıyor ama bunda hormonlarımızın da etkisi çok bize oyun oynuyor hormonlar kendi kendini terapi etmeye çalış bu geçici bir dönem unutma sonunda rahatlık mutluluk var tekrar çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlarTuRuNCu ve @bahar7684 öncelikle tesekkurler merak etmissiniz ama dün bildiğiniz gibi çok kötü bi gün geciriyodum ve bunun aksamı ve gecesi de pek iyi geçmedi akşam iyice fena oldum ruh halim berbatti ve sancilandim baş dönmesi fln başladı çok stres olduğumda olur bu bende gece uyandım tuvalete giderken bayilmisim eşim sese uyanmış seslendigimi hatırlıyorum sadece komşuya fln haber verip hastane ye goturmusler hastane ye gittigimizde kendime biraz gelmistim Dr ultrason a aldı yarı baygindim hala bebek iyi dediğini bile bilmiyorum eşim söyledi iyi merak etme diye serum fln taktılar 2 tane kocaman serum yedim kendi Dr umu aramışlar o geldi fircaladi beni ben sana dün dinlenip bisey yapmicaksin demedim mi diye bende bisey yapmadım dedim esim bütün gün ağladı sinirleri bozuk deyince Dr bu şekilde bebeğine zarar vereceksin biliyosun dimi dedi sabah 6-7 gibi geldik eve ve serumlarin etkisiyle bütün gün sersem gibiydim yeni kendime gelmeye başladım başım catliyo ruh halim hala iyi değil ben bu bebeğe zarar vercem sanırım
Sağol canım evet ilk kez böyle bi hale geldi hamileligimde evet hormonlar tavan bi yere cikamamk bide benim hep bi risk halı var iki gün ayaklansam dolassam kasılma kanama var deyip bi hafta dinlenceksin diyo Dr bende evde hep yalnizim bu zaten bunaltti bide ustune geçen haftalarda baya gerdiler beni benim de takıntılı bi yapım var boşver diyemiyorum bu da kendime zarar verirdi hep şimdi bebeğe zarar verecek böyle devam edersem o yüzden toparlanmam gerekiyocanım çok geçmiş olsunn çok büyük bişey atlatmışsın Allah korumuş. bunalımlı hal heran herşeye ağlayacak gibi olma hali bende de oluyo yazın hiç bir yere memlekete gidememiş olmak eşimin yoğun çalışması falan derken evde hep yalnızdım insan çok bunalıyor ama bunda hormonlarımızın da etkisi çok bize oyun oynuyor hormonlar kendi kendini terapi etmeye çalış bu geçici bir dönem unutma sonunda rahatlık mutluluk var tekrar çok geçmiş olsun
FL yi 7 le çarpıyorsun öyle bulunuyor :)Hepiniz destek olmuşsunuz çok teşekkür ederim. Evime döndüm ya şimdi takmıyorum normal hissetmeye çalışıyorum. Farklı şehirde olduğum için yeniden şükür ediyorum.
Bugün ikili test sonucumu almaya gittim iyi çıkmış çok şükür. Toksoplazma ve rubella için pozitif negatif değil sadece 0-1 referans aralığına göre 0,25 çıkmış. Kızım da 153 gr olmuş vay Can'ına maşallah dedim daha küçüktür diyordum ben. Tam boyunu konuşurken hasta girdi konu dağıldı unuttu doktor da ben de. Bi bakar mısınız boyu kaçmış foto ekliyorum
Günaydın kızlar..
Rabbim bu cuma gününün hürmetine kalplerinizdeki duaları kabul eylesin.
Sağ salim yavrucaklarımıza kavuşmamızı nasip eylesin inşallah.
Dün akşam erkenden sızmışım. Saat 11 gibi inanılmaz bir açlık hissi ile uyandım ve kendimi mutfağa zor attım
Gece gece karnımı doyurup tekrar uyudum.
Valla hiç yakıştıramadım kendime ama oldu bi kere
Bu aralar gerçekten içimdeki açlığa mani olamıyorum. 2 saatte bi oruç tutmuşum da iftara az vakit kalmış gibi bir açlık hissi bastırıyor. Kilo almaktan korktukça başıma gelecek herhalde
Loveali ,çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak kendini toparlar ve bebeğine odaklanırsın. Yakında alışverişte başlar . Kendi iyi hissedince biraz da annenlere gidip kalırsın ne güzel. Öyle böyle geçecek bu günler kuzum.
Pipi erken görünuyo zaten,usg aletide iyidir dr unun benim gidecegim dr unkide iyi insallah gösterir bi önceki gidisimde bakti ama göstermedi benimki kizmi acaba sakliyomu yoksa sipaBence erken değil canım eğer görürse dr bacak arasını söyler netleşmiştir artıkben 12 haftada öğrendim erkek olduğunu yavrum çok güzel açmıştı bacak arasını Bugün yine gittik yine pipisi meydan da bizimkinin hiç utanma yok
Amiiiinnn:)Günaydın kızlar..
Rabbim bu cuma gününün hürmetine kalplerinizdeki duaları kabul eylesin.
Sağ salim yavrucaklarımıza kavuşmamızı nasip eylesin inşallah.
Dün akşam erkenden sızmışım. Saat 11 gibi inanılmaz bir açlık hissi ile uyandım ve kendimi mutfağa zor attım
Gece gece karnımı doyurup tekrar uyudum.
Valla hiç yakıştıramadım kendime ama oldu bi kere
Bu aralar gerçekten içimdeki açlığa mani olamıyorum. 2 saatte bi oruç tutmuşum da iftara az vakit kalmış gibi bir açlık hissi bastırıyor. Kilo almaktan korktukça başıma gelecek herhalde
Loveali ,çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak kendini toparlar ve bebeğine odaklanırsın. Yakında alışverişte başlar . Kendi iyi hissedince biraz da annenlere gidip kalırsın ne güzel. Öyle böyle geçecek bu günler kuzum.
günaydın bende aynısını düşünüyorum. benimki kız mı diye görmedilerPipi erken görünuyo zaten,usg aletide iyidir dr unun benim gidecegim dr unkide iyi insallah gösterir bi önceki gidisimde bakti ama göstermedi benimki kizmi acaba sakliyomu yoksa sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?