2017 Şubat Anneleri

günaydın hanımlar. hala bir isim bulamadık oğluma. kızlarımda çok kolaydı sanki. hemen oturmuştu isimler. ama oğlanda bulamadık. daha zaman var ama yinede aklımı kurcalıyor işte.
bayram yaklaşıyor. bayramdan sonra da okullar açılıyor. bu demek oluyor ki bayram ile okul alışverişi birleşti. bir sürü iş var yapacak. iki hafta sonu var önümde. okul alışverişi çok yoruyor insanı. herkese Allah kolaylıklar versin.

Yarinda ben gitcem ögrenrsen haber ver merk ettim şimdi

Ayrıntılı için 20-24 arası uygun diye biliyorum

çikolata kesin ye bak ben yemeyı unuttum çantadaydı hemde öyle ayakta duruyodu oturmadı da göremedık cınsıyetı çok tatlıydı ama :) kesın kız bnm senınde öyle diye düşünüyrm

günaydın kızlar bıze kılo aldırmayıp bebege aldıran yıyecekler varmı

çikolata kesin ye bak ben yemeyı unuttum çantadaydı hemde öyle ayakta duruyodu oturmadı da göremedık cınsıyetı çok tatlıydı ama :) kesın kız bnm senınde öyle diye düşünüyrm
ayyy bende sana yazdım. sonucu yazarım size. :) bakalım inşallah gösterir yaramaz

kızlar size alturka tuvalete hala devam eden var mı? acaba sakıncalımı yaa kardeşim artık alafranga kullan diyor

Merhaba kizlar 25 aylık bir yavru yüzünden pek yazamıyorum.
Dün kontrole gittik kız olduğunu öğrendik. Ancak Dr amniyotik bant var dedi. Gerçi bir sorun görünmüyor dese de sonradan internetten okuduklarım hiç iç açıcı değil aranızda bilgisi olan var mı
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen

kızlar size alturka tuvalete hala devam eden var mı? acaba sakıncalımı yaa kardeşim artık alafranga kullan diyor
Evet canm evde varsa klozeti kullan ben normaldede hep klozete alişıgim hele hamileyken alaturka zor geliyo

kız napıon doktora ne zaman gidiyorsun. ben bugün gidecem :)

ah canım ben dün degğil önceki gün gittim okumadın sanırım yazdıklarımı bebeğim 2 hafta gerıden gelıomuş 13 haftada şuan moralım bozuk bıde kese aşağı taraftaymış doktor öyle dedi

okuyamadım canım işler aşırı yogun akşam eve gidince bayılıyorum. okumamıştım. sıkma canını düzelir ilerler. peki doktor ne dedi ne gerekmiş ne zaman gideceksin tekrar doktora.

okuyamadım canım işler aşırı yogun akşam eve gidince bayılıyorum. okumamıştım. sıkma canını düzelir ilerler. peki doktor ne dedi ne gerekmiş ne zaman gideceksin tekrar doktora.

devlete 9. unda randevu vr özeldeki de ilaç verdı vıtamın falan bi ay sonra bi daha çağırdı

dün kontorole gittim bir kızım daha olacak.üçlü tarama testimde sorun çıktı inşallah sonumuz iyi olur

Slm arkadaslar, herkese hayirli sağlıklı hamilelikler dilerim. Rabbime şükürler olsun, bizde müjdeli haberimizi aldık. Hemde hiç beklemediğimiz anda ve 4 negatif tüp bebek tedavisinden sonra.
ayyyy hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoşun. sakın stres yapıp kötü şeyler düşünme. bak vakti gelmiş bebişin karnında artık. Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

devlete 9. unda randevu vr özeldeki de ilaç verdı vıtamın falan bi ay sonra bi daha çağırdı
sıkma canını dur hemen kötü düşünme. benim doktorum 3 haftaya kadar sıkıntı yok dedi. devlete git derim ben baktın o bişi demedi farklı bir özele git. bakalım onlar ne diyecek

sıkma canını dur hemen kötü düşünme. benim doktorum 3 haftaya kadar sıkıntı yok dedi. devlete git derim ben baktın o bişi demedi farklı bir özele git. bakalım onlar ne diyecek

aynen canım bakalım dokuzuna kadar ilerleme nası olcak yumurtamı yedım sütümü içiyorum ilaçlarıda içtiim düzelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…