- 18 Haziran 2016
- 241
- 356
- 18
Lierac kullanıyorum şimdilik bir sorun yok mustelada da indirim kampanyası varmış eczanede söyledilerkizlar catlak kremi olarak öneriniz var mi
Yarinda ben gitcem ögrenrsen haber ver merk ettim şimdigünaydın bende aynısını düşünüyorum. benimki kız mı diye görmedilerbugün ögleden sonra gidiyoruz doktora bakalım söyleyecek mi. ayy hayırlısı inşallah söyler ya sözylemezse diye stres yaptım :S
erkeklerin kafa yapısını ben anlayamadım, güya biz hamileyiz ama stres naz onlarda.
hepsinimerdaneyle kovalayacaksın.
bu bilgiyi verdiğin çok iyi oldu, ben de erteleyeyim madem biraz.
oo hayırlı olsun, benim eşim de bugün hala inşallah kız olur umuduyla geldi hastaneye ama 3. kez erkek dediler, ayan beyan da gösterdi sıpa.
Canim ben decaviti oglen tok aliyodum. Icmesi biraz zor oluyor ama napim gozumu kapayip bol suyla iciyodum.
günaydın bende aynısını düşünüyorum. benimki kız mı diye görmedilerbugün ögleden sonra gidiyoruz doktora bakalım söyleyecek mi. ayy hayırlısı inşallah söyler ya sözylemezse diye stres yaptım :S
kız napıon doktora ne zaman gidiyorsun. ben bugün gidecem :)ya ben sabah aç karna içiyorum acaba bende mi tok içsem doktor aç tok demedi
ayyy bende sana yazdım. sonucu yazarım size. :) bakalım inşallah gösterir yaramazçikolata kesin ye bak ben yemeyı unuttum çantadaydı hemde öyle ayakta duruyodu oturmadı da göremedık cınsıyetı çok tatlıydı ama :) kesın kız bnm senınde öyle diye düşünüyrm
Evet canm evde varsa klozeti kullan ben normaldede hep klozete alişıgim hele hamileyken alaturka zor geliyokızlar size alturka tuvalete hala devam eden var mı? acaba sakıncalımı yaa kardeşim artık alafranga kullan diyor
kız napıon doktora ne zaman gidiyorsun. ben bugün gidecem :)
okuyamadım canım işler aşırı yogun akşam eve gidince bayılıyorum. okumamıştım. sıkma canını düzelir ilerler. peki doktor ne dedi ne gerekmiş ne zaman gideceksin tekrar doktora.ah canım ben dün degğil önceki gün gittim okumadın sanırım yazdıklarımıbebeğim 2 hafta gerıden gelıomuş 13 haftada şuan moralım bozuk bıde kese aşağı taraftaymış doktor öyle dedi
okuyamadım canım işler aşırı yogun akşam eve gidince bayılıyorum. okumamıştım. sıkma canını düzelir ilerler. peki doktor ne dedi ne gerekmiş ne zaman gideceksin tekrar doktora.
ayyyy hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoşun. sakın stres yapıp kötü şeyler düşünme. bak vakti gelmiş bebişin karnında artık. Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinSlm arkadaslar, herkese hayirli sağlıklı hamilelikler dilerim. Rabbime şükürler olsun, bizde müjdeli haberimizi aldık. Hemde hiç beklemediğimiz anda ve 4 negatif tüp bebek tedavisinden sonra.
sıkma canını dur hemen kötü düşünme. benim doktorum 3 haftaya kadar sıkıntı yok dedi. devlete git derim ben baktın o bişi demedi farklı bir özele git. bakalım onlar ne diyecekdevlete 9. unda randevu vr özeldeki de ilaç verdı vıtamın falan bi ay sonra bi daha çağırdı
sıkma canını dur hemen kötü düşünme. benim doktorum 3 haftaya kadar sıkıntı yok dedi. devlete git derim ben baktın o bişi demedi farklı bir özele git. bakalım onlar ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?