Canim oncelikle stres yapma acik kapanir duzelmeyecek bisey degil diye dusunuyorum gidalarla takviye yap et sut yumurta muz ornegin fayda verecektir stres yapma lutfen bebis etkilenmesinaynen canım bakalım dokuzuna kadar ilerleme nası olcak yumurtamı yedım sütümü içiyorum ilaçlarıda içtiim düzelir inş
Canım sen sakaryadaydın dimi? bn de bayram sonrasına özele randevu alayım diye düşünüyorum 18. haftaya denk geliyor. 20.haftamda da detaylı için devlete gideyim diyorum ama gittiğimde hemen yaptıramaz mıyım ki? doğumevine gidince bana da haber verebilir misin?Devlette mi yaptırmayı düşünüyorsun detaylı ultrasona ? Bende devlete randevu aldım 16. Haftanın bitimine gidince söyleyeceğim detaylıca randevu almak istiyorum diye ille 20. Haftada gel o zaman veririz mi diyecekler acaba onu merak ediyorum.
Canim oncelikle stres yapma acik kapanir duzelmeyecek bisey degil diye dusunuyorum gidalarla takviye yap et sut yumurta muz ornegin fayda verecektir stres yapma lutfen bebis etkilenmesin
o dediklerindede oluyor bende. alakası yok dr bana demiştiki hamile kalırsan reflü olursun.. her gebelikde böyle oluyorum 1 yıl2 yıla geçiyor. ilaçsız duramamki ben. nefesim kesiliyor gece leri . ama bu sefer erkn başladı normalde 7. ay olurduMide yanmasi bende de oluyor yaprak sarma ve cigkofte yiyince. Doktora soyledim mide yanmasi icin ilac verir diye, erken baslamis dedi. Dedim ki benim sadece bu ikisini yiyince oluyor o zaman onlari yemeyeceksin girtlagini tutacan dedi
vazeli kakaolu varya ondan zararlı değil de kasılmayımı dedin haklısın yoğurt süt yemiyorum fazla ... bugün yürüyemiyorum dün dr a da gidemedim.. acaip kasıldı bacağım gece..eşim masaj yaptı ama geçmedi..süt yogurt az tükettiğin için olur canım bana doktorum öyle dedi onları yiyemezsen takviye al bi de muz ye
bende öyle ama işyerinde alaturkaEvet canm evde varsa klozeti kullan ben normaldede hep klozete alişıgim hele hamileyken alaturka zor geliyo
dün kontorole gittim bir kızım daha olacak.üçlü tarama testimde sorun çıktı inşallah sonumuz iyi olur
Canım sen sakaryadaydın dimi? bn de bayram sonrasına özele randevu alayım diye düşünüyorum 18. haftaya denk geliyor. 20.haftamda da detaylı için devlete gideyim diyorum ama gittiğimde hemen yaptıramaz mıyım ki? doğumevine gidince bana da haber verebilir misin?
O zaman başka canm işyerinde alafranga varsa bile gitmebende öyle ama işyerinde alaturkaevde zaten alafranga kullanıyorum
Aynen idare edeceğiz artık. Allah yardımcımız olsun bütün anne adaylarının:)O zaman başka canm işyerinde alafranga varsa bile gitme( idare edersin hijyene dikkat et sadece malum herkesin kullandgi yerler enfeksyn kaynyo (
nöral tüp defekti biraz riskli çıktı.benim diğer kızımdada çıkmıştı.3 boyutlu ultrasona girdim sorun yok dedi ayrıntılı ultrasonda netleşecekhayırlı olsun sonradan haber gelenlerin geneli kız oldu.ne gibi sorun çıktı testinizde ben 3lü yaptırmadım doktor 2liden ötürü gerek yok dedi
nöral tüp defekti biraz riskli çıktı.benim diğer kızımdada çıkmıştı.3 boyutlu ultrasona girdim sorun yok dedi ayrıntılı ultrasonda netleşecek
Aynen canım haklisin sadece onu dusunmeliyim inş toparlicam bugün biraz daha iyiyim sanki inş daha da iyi olucamSelam kizlar grip oldum bende cok fenayim basim boynum tutmuyor(
Loveali canim oncelikle gecmis olsun sen yattin serum yedin bayildin agladin kimin umrunda oldu soylermisin?ya bisey olsaydi bebegine onun acisina nasil katlanacaktin soylermisin?unutma senden onemli ki suan senden de onemli emanet bir can tasiyorsun ona elinden geldigi kadar iyi bakman gerekir,takma kimseyi aklina getirme arkadas komsu edinmeye calis kitap oku insan yanliz olunca cok uzuliyor takiliyor biliyorum ama lutfen bir ucuncu vakan olmasin senin yarenin olacak oglun senin yanlizligini alacak ve sana yoldas olcak ozaman kimse umrunda olmayacak oyuzden simdi ona iyi bak ki;onu iyi koru ki;gelince seni bu durumdan kurtarsin inan yoklugu daha aci verecek sana Allah korusun dualarim seninle uzme artik kendini gerekiyorsa dr izin al ailenin yanina git biraz bayramda geliyor uzaklasmak iyi gelebilir cok gecmis olsun
Sağol canım aynen geçecek su bayram fln geçsin ailemin yanına gidiyim fln o iyi gelecek burdan biraz uzaklaşmak iyi gelecek inşGünaydın kızlar..
Rabbim bu cuma gününün hürmetine kalplerinizdeki duaları kabul eylesin.
Sağ salim yavrucaklarımıza kavuşmamızı nasip eylesin inşallah.
Dün akşam erkenden sızmışım. Saat 11 gibi inanılmaz bir açlık hissi ile uyandım ve kendimi mutfağa zor attım
Gece gece karnımı doyurup tekrar uyudum.
Valla hiç yakıştıramadım kendime ama oldu bi kere
Bu aralar gerçekten içimdeki açlığa mani olamıyorum. 2 saatte bi oruç tutmuşum da iftara az vakit kalmış gibi bir açlık hissi bastırıyor. Kilo almaktan korktukça başıma gelecek herhalde
Loveali ,çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak kendini toparlar ve bebeğine odaklanırsın. Yakında alışverişte başlar . Kendi iyi hissedince biraz da annenlere gidip kalırsın ne güzel. Öyle böyle geçecek bu günler kuzum.
18-22 hafta arası yaptır dediinşallah bundada sorun yoktur Allahın izniyle.. kaçıncı haftada ayrıntılı istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?