Bdv canim bdv yüzundenGünaydın hepinize yine baş ağrısıyla kalktimmaheen niye ban aldın sen yine :) @Lazkiziesmaa canım benim soracağım soruyu sen sormussun tuvalet olayı benim evde klozet yok mecbur normali kullanıyorum şuan pek zorlanmiyorum ama eşim ileride ne yapacaksın diyo yaptirsam ev sahibi kiradan düşmez daha yeni duş a kabin yaptırdık onu bile dusmedi kiradan boşuna masraf yapmak istemiyorum milletin evine ama ne yapcam onu da bilmiyorum
Tahmin ettim :) bide orası çıktı :) uslu dursanaBdv canim bdv yüzunden
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin insbir erkek bebek haberide benden olsun
yüzdesini sordum yüzde müzde yok doğunca belli olur erkek dedi
3 lü test için 3 hafta sonra gel dedi (18.hafta) ... 2 lide sorun yok ama gelmek isterseniz gelin dedi
Hadi gözün aydınBenimde kizim olacak insallah kizlardun dr gittik. Hersey yolunda cok sukur. Ayrintili ultrasona girdik.hic bir sıkınti yok. El ayak parmaklarina kadar fordum bebisimin.bebegim 240 gr mis. Dr decaviti keselim cok kilo aldirmayalim dedi.kan ilaci dvit damla ve kalca agrim icin kalsiyum verdi.
kubra5505 canim benim bebegimde 3 gun geriden geliyordu ama simdi tam gununu yakalamis. Ben surekli sol tarafima yatiyorum. Bebegi besleyen damar sag tarafta. Sola yatinca kan akimi daha iyi oluyor bebege.decavite devam et. Uzulme rabbim ol der olur hersey. Insallah hayirlisiyla kucagimiza alicaz bebislerimizi.
Hadi gözün aydındetaylıyı özelde mi yaptırdın devlette mi? bn sordum özelde 250 TL devlette yaptırayım diyorum. Decavit ben de kullanıyorum hatta yeni kutu aldım kilo mu yapıyormuş yaaaa onu bilmiodum.
onlar bnm de gözümde büyüyor ya bebek arabası puset oto koltuğu ana kucağı... kavramayadım daha öğrencez inşallahCinsiyet olayını Atlattım nihayet artık %100 oğlum olacak şimdi geldik isim bulmaya onu da birkaç isme indirdim ama eşimle anlaşabilecek miyiz ondan korkuyorum isim olarak da Türkçe isim koyma taraftarıyım ben. Doktorum 4 lü test istedi zorunlu değil dedi ama ben yine de kan verdim bugün aklımda kalmasın haftaya çıkacak sonucu. Bu hafta biraz batmalar çoğaldı ama baktım tek değilim. Hareketlerini de hissettim gibi ama belirgin değil emin olamıyorum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri çok iyi oluyor ben daha hiçbirşey almadım liste oluşuturuyorum böylece hele şu Bebek arabası muhabbetlerini hiç anlamıyorum cahillik işte :)
aslında yemek arasında diyor prospektüste ama unutuyorm akşam yemeğinde almayı. yemekten sonra içiyorum o yüzden.cnm decaviti aç mı tokmu ne zmn alıosun
aaa 20 de gidiliyor sanki hep ama bi araştıraym yine de canım sağolasıngenelde organların gelişimi 22de tamamlanıyormuş.. o zaman daha sağlıklı sanki gitmek
Doğumevinde aynı gün içinde bile detaylı için eğitim araştırma hastanesine gönderiyorlar diye duydum ben canım. Ama 16. Haftada gidince soracağım detaylı için ne zaman gelmem lazım hemen ooluyormu diye. Adını unutmazsam etkiletlemeye çalışırim seni de yada bana özelden mesaj at kk dan o şekilde karıştırmam başkasıyla daha iyi olur.Canım sen sakaryadaydın dimi? bn de bayram sonrasına özele randevu alayım diye düşünüyorum 18. haftaya denk geliyor. 20.haftamda da detaylı için devlete gideyim diyorum ama gittiğimde hemen yaptıramaz mıyım ki? doğumevine gidince bana da haber verebilir misin?
Bana tok demisti eczane bende o sekilde kullandim canim. Tok karnina bile bulanti yapiyo arada. Ac karnina hic icilmez.ya ben sabah aç karna içiyorum acaba bende mi tok içsem doktor aç tok demedi
Evet adatıp öznur Eren. Ama 9 unda dogumevine gideceğim ikisini beraber götürüyorum genelde tahliller doğum evinde yaptırıp doktora götürüyorum özelde ilgileniyorlar daha rahat oluyor icim. Mesala devletteki doktor hiçbirşey demedi ozeldeki bebek biraz aşağıda ilişki olmasın dikkat et dedi. Arada bariz bi fark var.emin olamadm bn de bugün 8 eylüle randevu aldm kadın doğumdan bi görüşeyim dedim. senin randevun ne zamandı. bi de bir kere hayal hanıma denk gelmiştim pozitif bir kadındı bi daha bulamıyorum ona randevu, sinan çankayaya aldım şimdi iyidir inşallah. özelde kime gidiyorsun? adatıptı galiba?
canım benim de 2 kez farklı gecelerde kramp girdi bacağıma çok fenaydi süt yoğurt yemeye dikkat ediyorum ondan sonra olmadı bi daha sen de dikkat et muz da ye. vazelinin bildiğim kadarıyla hamilelikte kullanılması pek tavsiye edilmiyor bi araştır istersenvazeli kakaolu varya ondan zararlı değil de kasılmayımı dedin haklısın yoğurt süt yemiyorum fazla ... bugün yürüyemiyorum dün dr a da gidemedim.. acaip kasıldı bacağım gece..eşim masaj yaptı ama geçmedi..
ben de devlet ve özeli birlikte götürüyorum. özelde remzi erene gidiyorum. memnunum kendisinden. devlette de birini bulsam iyi olcaktı gerçi hep farklı doktora denk geliyor.Evet adatıp öznur Eren. Ama 9 unda dogumevine gideceğim ikisini beraber götürüyorum genelde tahliller doğum evinde yaptırıp doktora götürüyorum özelde ilgileniyorlar daha rahat oluyor icim. Mesala devletteki doktor hiçbirşey demedi ozeldeki bebek biraz aşağıda ilişki olmasın dikkat et dedi. Arada bariz bi fark var.
Sorma ya
Kasilmalar genelde magnezyum eksikliginden olur. Magnezyumda kuruyemislerde ve tam tahilli gidalarda cok var arkadasim.vazeli kakaolu varya ondan zararlı değil de kasılmayımı dedin haklısın yoğurt süt yemiyorum fazla ... bugün yürüyemiyorum dün dr a da gidemedim.. acaip kasıldı bacağım gece..eşim masaj yaptı ama geçmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?