2017 Şubat Anneleri

Günaydın hepinize yine baş ağrısıyla kalktim maheen niye ban aldın sen yine :) @Lazkiziesmaa canım benim soracağım soruyu sen sormussun tuvalet olayı benim evde klozet yok mecbur normali kullanıyorum şuan pek zorlanmiyorum ama eşim ileride ne yapacaksın diyo yaptirsam ev sahibi kiradan düşmez daha yeni duş a kabin yaptırdık onu bile dusmedi kiradan boşuna masraf yapmak istemiyorum milletin evine ama ne yapcam onu da bilmiyorum

Bdv canim bdv yüzunden

bir erkek bebek haberide benden olsun
yüzdesini sordum yüzde müzde yok doğunca belli olur erkek dedi
3 lü test için 3 hafta sonra gel dedi (18.hafta) ... 2 lide sorun yok ama gelmek isterseniz gelin dedi
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin ins

Hadi gözün aydındetaylıyı özelde mi yaptırdın devlette mi? bn sordum özelde 250 TL devlette yaptırayım diyorum. Decavit ben de kullanıyorum hatta yeni kutu aldım kilo mu yapıyormuş yaaaa onu bilmiodum.

onlar bnm de gözümde büyüyor ya bebek arabası puset oto koltuğu ana kucağı... kavramayadım daha öğrencez inşallah

Doğumevinde aynı gün içinde bile detaylı için eğitim araştırma hastanesine gönderiyorlar diye duydum ben canım. Ama 16. Haftada gidince soracağım detaylı için ne zaman gelmem lazım hemen ooluyormu diye. Adını unutmazsam etkiletlemeye çalışırim seni de yada bana özelden mesaj at kk dan o şekilde karıştırmam başkasıyla daha iyi olur.

emin olamadm bn de bugün 8 eylüle randevu aldm kadın doğumdan bi görüşeyim dedim. senin randevun ne zamandı. bi de bir kere hayal hanıma denk gelmiştim pozitif bir kadındı bi daha bulamıyorum ona randevu, sinan çankayaya aldım şimdi iyidir inşallah. özelde kime gidiyorsun? adatıptı galiba?

Evet adatıp öznur Eren. Ama 9 unda dogumevine gideceğim ikisini beraber götürüyorum genelde tahliller doğum evinde yaptırıp doktora götürüyorum özelde ilgileniyorlar daha rahat oluyor icim. Mesala devletteki doktor hiçbirşey demedi ozeldeki bebek biraz aşağıda ilişki olmasın dikkat et dedi. Arada bariz bi fark var.

canım benim de 2 kez farklı gecelerde kramp girdi bacağıma çok fenaydi süt yoğurt yemeye dikkat ediyorum ondan sonra olmadı bi daha sen de dikkat et muz da ye. vazelinin bildiğim kadarıyla hamilelikte kullanılması pek tavsiye edilmiyor bi araştır istersen

ben de devlet ve özeli birlikte götürüyorum. özelde remzi erene gidiyorum. memnunum kendisinden. devlette de birini bulsam iyi olcaktı gerçi hep farklı doktora denk geliyor.

Kasilmalar genelde magnezyum eksikliginden olur. Magnezyumda kuruyemislerde ve tam tahilli gidalarda cok var arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…