2017 Şubat Anneleri

Ya burda neden benim ismim yok.

Kızlar bişey sorucam, karnımın Bi tarafı sertleşip tepecik oluyor Bebek mi oraya geliyor yoksa başka bişey mi bu, internette biraz okudum kasılma diyen var, 2.gebeliği olan arkadaşlar daha iyi bilir belki bu sertleşmeler normal mi yoksa dr sormalı mıyım endişelendim. Bi de elimi sertleşen yere koyduğumda pıt pıt bişey vurdu 2-3 kere zayıfım erken mi hissediyorum yoksa bebişi? Ay kafam karıştı çok, bilenler yardım etsin lütfen

Hadi gözün aydındetaylıyı özelde mi yaptırdın devlette mi? bn sordum özelde 250 TL devlette yaptırayım diyorum. Decavit ben de kullanıyorum hatta yeni kutu aldım kilo mu yapıyormuş yaaaa onu bilmiodum.
Cok tesekkurler. Ben zaten perinatoloji uzmanina gidiyorum ontrollerim icin. Daha once 2 kaybim var. Ozel muayenehanesine.dr um kendi yapiyor detayliyi. Zaten simdiye kadar gittigim her muayenesinde ultrasonu detayli yapiyordu. 15 20 dk suruyordu ultrasonumuz.her gittigim hafta o hafta hangi organ olusmussa ona bakiyordu zaten.simdide el ayak parmaklarina hatta parmak eklemlerine bogumlarina kadar gosterdi bize.Ekstra bi ucret almiyor zaten 350 lira muayene parasi veriyorum.decaviti ben 13. Hafta baslamistim bi kutu bitirdim.keselim bebeginde seninde kilo alinim normal fazla kilo aldirmayalim dedi canim. Sadece kan ilaci ve dvit damla kullaniyorum simdi.3. Lu teste gerek gormuyorum ben dedi.

ayyyy hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoşun. sakın stres yapıp kötü şeyler düşünme. bak vakti gelmiş bebişin karnında artık. Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Çok sağol cnm, hakkimizda hayirlisi.
Sat gore 6+1 im ama 2 gün önce değerim 760 di ve bugün 1605. Hala kese goremedik. Dr geç döllenme dedi ama hayirlisi

Çok sağol cnm, hakkimizda hayirlisi.
Sat gore 6+1 im ama 2 gün önce değerim 760 di ve bugün 1605. Hala kese goremedik. Dr geç döllenme dedi ama hayirlisi

kese 2000 yada 3000 den sonra görünür diye biliyorum.. değerler 2 günde bir 2 katına çıktığına göre siz p.tesi görürsünüz bence..

Kızlar fikri olan yok mu???

Kızlar fikri olan yok mu???
Arada bende de oluyo gibi sen benden öndesin hissediyo olabilirsin çünkü Dr um bana artık yavaştan hissedebilirsin dedi ben tam değil ama arada bisey anlık gidikliyo gibi oluyo Dr a böyle dedim öyle hissedersin zaten bu haftalarda dedi

canım benımde öyle oldu bebeğin oldugu taraf sert top gibi elime geliyo arada pıt pıt ediyo :) sıkıntı yok rahatla
Canım iki gundur kendi sıkıntım var yazını okudum endişe etme inş yoluna girer herşey benim 4-5 gün öndeydi sali gittim bu defa da bi gün gerideydi sat a gore oluyo herhalde böyle

Tatlım ben çarşamba gittim doktora 16+0 dim o gün. Doktorum artık hissedersin dedi bana. Hissettiklerimi tarif ettim evet doğru zaten zayıfsın hissetmen lazım dedi. Içinde balık kayar gibi olur şimdilerde çok belirgin değildir ama kendini dinle hissedersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…