2017 Şubat Anneleri

peki kızlar sizin sancı gibi şeyleriniz oluyor mu.. kasıklarımda oluyor sanki ayrı artık rahim büyüdü göbek büyüdü şiştim iyice sertleşti karnım .. organlarım acıyor sanki gerilmeyemi bağlı acaba

Ya kızlar benim balık kayar gibi bi durumum yok ama sanki tık tık bir şey atıyor 2 gündür ara ara karnımda. Gaz mıdır o Bebek mi bilemedim?

Teşekkür ederim :)

Aaa ne güzel :) eşim çok seviyor bu ismi ben dedim ekleyelim diye de nuh diyor peygamber demoyor tek isim olsun istiyor
Benim ismim güzeldir :) ama elif ler nazlı olur duygusal hassas olur kendimden biliyorum yanına isim koy demem şundan elif ismi ağır bi isim genelde yanına bi isim ekleyin diyo alimler o yuzden dedim

Ben hep yaşıyorum onu benim kasılma var rahim de ondan midir nedir bilmiyorum ama vajina ya bisey giriyo bazen sanki nefesimi kesiyo

Ya kızlar benim balık kayar gibi bi durumum yok ama sanki tık tık bir şey atıyor 2 gündür ara ara karnımda. Gaz mıdır o Bebek mi bilemedim?
Gaz belli oluyo canım geziniyo gibi oluyo gaz olduğunda ama bebek arada anlık dokunup gidiyo gibi oluyo gidikliyo gibi oluyo

Benim ismim güzeldir :) ama elif ler nazlı olur duygusal hassas olur kendimden biliyorum yanına isim koy demem şundan elif ismi ağır bi isim genelde yanına bi isim ekleyin diyo alimler o yuzden dedim

Aynen ağır bir isim doğru. Ama ailemizde ve çevremizde o kadar elif li isim var ki... bizimki 6. Olacak koymam dedim çok direttim ama illa bu olacak diyor erkek olursa sen koyarsın diyor çevremizdeki diğer elif ler hep iki isimli napcaz bilmiyorum

Gaz belli oluyo canım geziniyo gibi oluyo gaz olduğunda ama bebek arada anlık dokunup gidiyo gibi oluyo gidikliyo gibi oluyo

Evet bende de öyle oluyor

Balık kayması gibi farkedemedim pek dinlemedim kendimi ama dün de Bi ara göbek deliğimden sağ aşağı çaprazda resmen taş gibi bi tümsek oluştu sonra geçti , bugün de yine baya sertleşti yine yamuldu orası yukarı doğru, bu sefer elimi koyup dinledim biraz sanki içerden 2-3 kere elime bişey vurdu. Bariz tık tık vurdu yani kayma gibi değil. İçim Bi tuhaf oldu hem korktum hem heyecanlandım. Sanırım bebekti ama yine de endişelendim acaba anormal bişey mi bu diye

çok sağol dr uma 1 hafta var o yuzden birazdan başka dr ada gtcem belki ilaçta verir. yoğurdu hiç sevmiyorum muz yiyorum ama sütüde bıraktım mide bulantım yeni geçti gibi..

hayır öyle değil canım.senin üşütmeden olabilir mi acaba.. bnmki farklı kasıklarımda sancı var
Yok usutmekle değil benim diyorum ya rahim de kasılma var o yüzden mis Dr öyle dedi vajina ya kasıklara da giriyo o ağrı dün mesela sağ kasigimdan aşağıya sanki ince bi çizgi vardı baya bi agridi

İşte ağır olduğu için öyle diyolar hatta ben zor günler gecirmiştim bi hoca mız isminin yanına isim ekleyelim ağır geliyo olabilir demişti ismiyle hayırlı sağlıklı yaşamayı nasip etsin inş :) elif ler iyi olur cevrende olmasına takılma senin elif in başka olacak icine sindiyse sorun yapma eliiffff dediiimm ne dediiimmmm giz ben sanaaaa ne dediimmm

OH çok şükür. Bi daha duymiyim. Bebeğini kendinden de önceye alicaksin. O sana emanet unutma bunu kalk cami aç nefes al o bebis kolay kolay bugüne gelmedi Allah korusun .Hadi kalk hayat çok güzel. Geçmiş olsun bi daha olmasın lutfen

Aynen kolay gelmedi bugün daha iyiyim çok şükür uğraşacak birşeyler bulmaya çalışıyorum ve kendimi enerjik hissetmeye çalışıyorum ne kadar of lar puf larsam daha da içe kapaniyorum çünkü iyi olcam iyi :)

Olabilir canım sen benden öndesin ben dışardan değil de içten hissediyorum bir an kaşınıyor gibi oluyor hemen geçiyor. Kayma hissi daha sonraları olur heralde

Aynen içime sindi böyle yeni model isimlere alışamazdım zaten iki tane elif arkadaşım var ikisi de birbirinden iyiler sen de varmışsın bak sevmediğim kişilerin isimleri olsa töbe billah koyamam aklıma o gelir

Kızlar bana 4d ultrasonda doktorum 13 haftamda erkek dedi. Sizce 4d yanılma ola bilirmi? 4d baktırıbda sonradan cinsiyyet deyişen oldumu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…