- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
hayırlı olsun maşallah.. negüzel sade bir isim...
Adaş im geliyoelif in yanına bi işim daha ekle bence
Benim ismim güzeldir :) ama elif ler nazlı olur duygusal hassas olur kendimden biliyorumTeşekkür ederim :)
Aaa ne güzel :) eşim çok seviyor bu ismi ben dedim ekleyelim diye de nuh diyor peygamber demoyor tek isim olsun istiyor
Ben hep yaşıyorum onu benim kasılma var rahim de ondan midir nedir bilmiyorum ama vajina ya bisey giriyo bazen sanki nefesimi kesiyopeki kızlar sizin sancı gibi şeyleriniz oluyor mu.. kasıklarımda oluyor sanki ayrı artık rahim büyüdü göbek büyüdü şiştim iyice sertleşti karnım .. organlarım acıyor sanki gerilmeyemi bağlı acaba
Gaz belli oluyo canım geziniyo gibi oluyo gaz olduğunda ama bebek arada anlık dokunup gidiyo gibi oluyo gidikliyo gibi oluyoYa kızlar benim balık kayar gibi bi durumum yok ama sanki tık tık bir şey atıyor 2 gündür ara ara karnımda. Gaz mıdır o Bebek mi bilemedim?
hayır öyle değil canım.senin üşütmeden olabilir mi acaba.. bnmki farklı kasıklarımda sancı varBen hep yaşıyorum onu benim kasılma var rahim de ondan midir nedir bilmiyorum ama vajina ya bisey giriyo bazen sanki nefesimi kesiyo
Benim ismim güzeldir :) ama elif ler nazlı olur duygusal hassas olur kendimden biliyorumyanına isim koy demem şundan elif ismi ağır bi isim genelde yanına bi isim ekleyin diyo alimler o yuzden dedim
Gaz belli oluyo canım geziniyo gibi oluyo gaz olduğunda ama bebek arada anlık dokunup gidiyo gibi oluyo gidikliyo gibi oluyo
Tatlım ben çarşamba gittim doktora 16+0 dim o gün. Doktorum artık hissedersin dedi bana. Hissettiklerimi tarif ettim evet doğru zaten zayıfsın hissetmen lazım dedi. Içinde balık kayar gibi olur şimdilerde çok belirgin değildir ama kendini dinle hissedersin dedi
çok sağol dr uma 1 hafta var o yuzden birazdan başka dr ada gtcem belki ilaçta verir. yoğurdu hiç sevmiyorum muz yiyorum ama sütüde bıraktım mide bulantım yeni geçti gibi..canım benim de 2 kez farklı gecelerde kramp girdi bacağıma çok fenaydi süt yoğurt yemeye dikkat ediyorum ondan sonra olmadı bi daha sen de dikkat et muz da ye. vazelinin bildiğim kadarıyla hamilelikte kullanılması pek tavsiye edilmiyor bi araştır istersen
mide bulantısından bıraktım sütü vs kuruyemişi. ondansonra başladı zaten.. haklısın.. çok teşekkür ederimKasilmalar genelde magnezyum eksikliginden olur. Magnezyumda kuruyemislerde ve tam tahilli gidalarda cok var arkadasim.
Yok usutmekle değil benim diyorum ya rahim de kasılma var o yüzden mis Dr öyle dedi vajina ya kasıklara da giriyo o ağrı dün mesela sağ kasigimdan aşağıya sanki ince bi çizgi vardı baya bi agridihayır öyle değil canım.senin üşütmeden olabilir mi acaba.. bnmki farklı kasıklarımda sancı var
İşte ağır olduğu için öyle diyolar hatta ben zor günler gecirmiştim bi hoca mız isminin yanına isim ekleyelim ağır geliyo olabilir demişti ismiyle hayırlı sağlıklı yaşamayı nasip etsin inş :) elif ler iyi olurAynen ağır bir isim doğru. Ama ailemizde ve çevremizde o kadar elif li isim var ki... bizimki 6. Olacak koymam dedim çok direttim ama illa bu olacak diyor erkek olursa sen koyarsın diyorçevremizdeki diğer elif ler hep iki isimli napcaz bilmiyorum
Evet bende de öyle oluyor
OH çok şükür. Bi daha duymiyim. Bebeğini kendinden de önceye alicaksin. O sana emanet unutma bunu kalk cami aç nefes al o bebis kolay kolay bugüne gelmedi Allah korusun .Hadi kalk hayat çok güzel. Geçmiş olsun bi daha olmasın lutfenHayırlı akşamlar kızlar @TuRuNCu ve A Armaganhayat öncelikle tesekkurler merak etmissiniz ama dün bildiğiniz gibi çok kötü bi gün geciriyodum ve bunun aksamı ve gecesi de pek iyi geçmedi akşam iyice fena oldum ruh halim berbatti ve sancilandim baş dönmesi fln başladı çok stres olduğumda olur bu bende gece uyandım tuvalete giderken bayilmisim eşim sese uyanmış seslendigimi hatırlıyorum sadece komşuya fln haber verip hastane ye goturmusler hastane ye gittigimizde kendime biraz gelmistim Dr ultrason a aldı yarı baygindim hala bebek iyi dediğini bile bilmiyorum eşim söyledi iyi merak etme diye serum fln taktılar 2 tane kocaman serum yedim kendi Dr umu aramışlar o geldi fircaladi beni ben sana dün dinlenip bisey yapmicaksin demedim mi diye bende bisey yapmadım dedim esim bütün gün ağladı sinirleri bozuk deyince Dr bu şekilde bebeğine zarar vereceksin biliyosun dimi dedi sabah 6-7 gibi geldik eve ve serumlarin etkisiyle bütün gün sersem gibiydim yeni kendime gelmeye başladım başım catliyo ruh halim hala iyi değil ben bu bebeğe zarar vercem sanırım
Aynen kolay gelmedi bugün daha iyiyim çok şükür uğraşacak birşeyler bulmaya çalışıyorum ve kendimi enerjik hissetmeye çalışıyorum ne kadar of lar puf larsam daha da içe kapaniyorum çünkü iyi olcam iyi :)OH çok şükür. Bi daha duymiyim. Bebeğini kendinden de önceye alicaksin. O sana emanet unutma bunu kalk cami aç nefes al o bebis kolay kolay bugüne gelmedi Allah korusun .Hadi kalk hayat çok güzel. Geçmiş olsun bi daha olmasın lutfen
Balık kayması gibi farkedemedim pek dinlemedim kendimi ama dün de Bi ara göbek deliğimden sağ aşağı çaprazda resmen taş gibi bi tümsek oluştu sonra geçti , bugün de yine baya sertleşti yine yamuldu orası yukarı doğru, bu sefer elimi koyup dinledim biraz sanki içerden 2-3 kere elime bişey vurdu. Bariz tık tık vurdu yani kayma gibi değil. İçim Bi tuhaf oldu hem korktum hem heyecanlandım. Sanırım bebekti ama yine de endişelendim acaba anormal bişey mi bu diye
İşte ağır olduğu için öyle diyolar hatta ben zor günler gecirmiştim bi hoca mız isminin yanına isim ekleyelim ağır geliyo olabilir demişti ismiyle hayırlı sağlıklı yaşamayı nasip etsin inş :) elif ler iyi olurcevrende olmasına takılma senin elif in başka olacak icine sindiyse sorun yapma eliiffff dediiimm ne dediiimmmm giz ben sanaaaa ne dediimmm
Bilgilerinizi yazın. Lüften yalı yulu konuşmayınYa burda neden benim ismim yok.
İsmim togrul. Doğum tarihim 28-02-2017. Yaşım 28. Cinsiyyet erkek (yani doktorum öyle söyledi ben hayla doğrumu bilmiyorum)Bilgilerinizi yazın. Lüften yalı yulu konuşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?