2017 Şubat Anneleri

benide ekleyebilirmisiniz 35 yaşındayım doğum tarihi:09/02/2017 cinsiyeti kız meslek bankacı

Yani iii sevmedigin birinin ismini kimse koymaz herhalde :) hayırlı bi evlat olur ismi gibi de güzel olur inş bahtı da tahtı da iyi olur

Slm kizlar moralim cok bozuk bugn.. kendi evimdeydm bikac gundur kv ye geldik hemn dr a gitcez diye cocuk odasi icin bir suru laf soyledi gorumcelerimin besigi sunu bunu var diye almayin bisey dio yaaa sanki biz hemn aldik koyduk..Hem banane varsa daha ilk cocugum elalemn eşyalarını mi layk goruyorsunuz bunlari icimden sayiyorum tabi Allahtan esim agzinin payini verdi.. Hem cocuk istiolar oğlunun yasi gecio die hemde cocugu eskilerle buyutelm diolar
Neyse dr a gittk kanamam varms kese icinde cok mu dedim hafif ama tehlike arz edio dusuk tehliken var dedii cok yormussun kendini deyp progestan yazdi bayramdan sonra tekrar gel bakalm kanamaya dedi..Ilk kez progestan kullncam agizdan almaya calis dedi bulanti cok zorlarsa vajinal alirsn dedi..Allahim nolur bebegime bisi olmasn yalvaririrm

Canım geçmiş olsun naptin ki kendine yoruldun benim annemler vardı fln tempoluydum sen naptin progestan i aksatma bence hazır bulantilar azalmisken bi daha tetikleme direk vajinal al derim bence ... Oda için de kocan arkandaysa bosgec takılma bile tercih meselesi herkes istemeyebilir sonuçta başkasının biseyini kullanmayı dediğin gibi istemiyosan sanane onların besiginden sen kendine rahat gelen istediğin bisey alacaksın belki düşüncesiz işte millet

İkiz anası nabiyo ikizler
bilmem ki bi o yana bi bu yana kayıyolar

iyiyiz sen nasılsın ikiz annesi:) göbiş ne alemde
göbeğim yok benim hemde hiç yok millet yalancı sancak beni her gören çocukları nereye bıraktın diyo

İyiyim sen nasılsın bebisler nasil canim
iyiler sanırım tatlım bi yaramazlıkları yok şükür

aman sıkma canını senin stresin üzüntün bebeklere de yansır dikkat et kendine

Sağol cnm 30 agustosta anitkabire gttk bayagi yurudm ertesi gunde gorumcemle beni evi temzledk gerci o daha fazla sey yapti ama bilmiorum nasl yordm progestani aksam yatmadan agizdan denicem zorlarsa vajinal alirm sabh aksam kullan dedi dr..

Vuuvvv süper ya biz bi tane hissetcekken sen çift taraflı çok güzel yaaaaa hele ultrason da ne güzeldir simdik onlar

Sağol cnm 30 agustosta anitkabire gttk bayagi yurudm ertesi gunde gorumcemle beni evi temzledk gerci o daha fazla sey yapti ama bilmiorum nasl yordm progestani aksam yatmadan agizdan denicem zorlarsa vajinal alirm sabh aksam kullan dedi dr..
Yuruyus hareket bana da gelmiyo işte salı bende kontroldeydim rahmi baya yormussun dedi Dr bende anlamadım iki gün iyiyim deyip dolansam bi hafta dinlencen diyo Dr yine kaliyom evde yatar halde dikkat et

aminn cümle evladımızı nazarlardan saklasın sağlıkla hayırlı doğumlar yapalım inşallah siz napıyorsunuz bakalım kuzunla cinsiyeti ne olcak ?
Napalim bizde bi rahim de kasılma yla başımız dertte dinlenceksin dedi Dr dinlenmedeyim yine ogluş geliyo nasipse inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…