Yani iii sevmedigin birinin ismini kimse koymaz herhalde :) hayırlı bi evlat olur ismi gibi de güzel olur inş bahtı da tahtı da iyi olurOlabilir canım sen benden öndesin ben dışardan değil de içten hissediyorum bir an kaşınıyor gibi oluyor hemen geçiyor. Kayma hissi daha sonraları olur heralde
Aynen içime sindi böyle yeni model isimlere alışamazdım zateniki tane elif arkadaşım var ikisi de birbirinden iyiler sen de varmışsın bak sevmediğim kişilerin isimleri olsa töbe billah koyamam aklıma o gelir
İkiz anası nabiyo ikizlerselam kızlar nasılsınız ?
Kasılma bu. Magnezyum veriyor doktor. Benim kasılmam olmadığı halde yazdı bulunsun diye.Kızlar fikri olan yok mu???
iyiyiz sen nasılsın ikiz annesi:) göbiş ne alemdeselam kızlar nasılsınız ?
İyiyim sen nasılsın bebisler nasil canimselam kızlar nasılsınız ?
Canım geçmiş olsun naptin ki kendine yoruldun benim annemler vardı fln tempoluydum sen naptin progestan i aksatma bence hazır bulantilar azalmisken bi daha tetikleme direk vajinal al derim bence ... Oda için de kocan arkandaysa bosgec takılma bile tercih meselesi herkes istemeyebilir sonuçta başkasının biseyini kullanmayı dediğin gibi istemiyosan sanane onların besiginden sen kendine rahat gelen istediğin bisey alacaksın belki düşüncesiz işte milletSlm kizlar moralim cok bozuk bugn.. kendi evimdeydm bikac gundur kv ye geldik hemn dr a gitcez diye cocuk odasi icin bir suru laf soyledi gorumcelerimin besigi sunu bunu var diye almayin bisey dio yaaa sanki biz hemn aldik koyduk..Hem banane varsa daha ilk cocugum elalemn eşyalarını mi layk goruyorsunuz bunlari icimden sayiyorum tabi Allahtan esim agzinin payini verdi.. Hem cocuk istiolar oğlunun yasi gecio die hemde cocugu eskilerle buyutelm diolar
Neyse dr a gittk kanamam varms kese icinde cok mu dedim hafif ama tehlike arz edio dusuk tehliken var dedii cok yormussun kendini deyp progestan yazdi bayramdan sonra tekrar gel bakalm kanamaya dedi..Ilk kez progestan kullncam agizdan almaya calis dedi bulanti cok zorlarsa vajinal alirsn dedi..Allahim nolur bebegime bisi olmasn yalvaririrm
bilmem ki bi o yana bi bu yana kayıyolarİkiz anası nabiyo ikizler
göbeğim yok benim hemde hiç yok millet yalancı sancak beni her gören çocukları nereye bıraktın diyoiyiyiz sen nasılsın ikiz annesi:) göbiş ne alemde
iyiler sanırım tatlım bi yaramazlıkları yok şükürİyiyim sen nasılsın bebisler nasil canim
aman sıkma canını senin stresin üzüntün bebeklere de yansır dikkat et kendineSlm kizlar moralim cok bozuk bugn.. kendi evimdeydm bikac gundur kv ye geldik hemn dr a gitcez diye cocuk odasi icin bir suru laf soyledi gorumcelerimin besigi sunu bunu var diye almayin bisey dio yaaa sanki biz hemn aldik koyduk..Hem banane varsa daha ilk cocugum elalemn eşyalarını mi layk goruyorsunuz bunlari icimden sayiyorum tabi Allahtan esim agzinin payini verdi.. Hem cocuk istiolar oğlunun yasi gecio die hemde cocugu eskilerle buyutelm diolar
Neyse dr a gittk kanamam varms kese icinde cok mu dedim hafif ama tehlike arz edio dusuk tehliken var dedii cok yormussun kendini deyp progestan yazdi bayramdan sonra tekrar gel bakalm kanamaya dedi..Ilk kez progestan kullncam agizdan almaya calis dedi bulanti cok zorlarsa vajinal alirsn dedi..Allahim nolur bebegime bisi olmasn yalvaririrm
Sağol cnm 30 agustosta anitkabire gttk bayagi yurudm ertesi gunde gorumcemle beni evi temzledk gerci o daha fazla sey yapti ama bilmiorum nasl yordm progestani aksam yatmadan agizdan denicem zorlarsa vajinal alirm sabh aksam kullan dedi dr..Canım geçmiş olsun naptin ki kendine yoruldun benim annemler vardı fln tempoluydum sen naptin progestan i aksatma bence hazır bulantilar azalmisken bi daha tetikleme direk vajinal al derim bence ... Oda için de kocan arkandaysa bosgec takılma bile tercih meselesi herkes istemeyebilir sonuçta başkasının biseyini kullanmayı dediğin gibi istemiyosan sanane onların besiginden sen kendine rahat gelen istediğin bisey alacaksın belki düşüncesiz işte millet
Vuuvvv süper ya biz bi tane hissetcekken sen çift taraflı çok güzel yaaaaabilmem ki bi o yana bi bu yana kayıyolar
göbeğim yok benim hemde hiç yok millet yalancı sancak beni her gören çocukları nereye bıraktın diyo
iyiler sanırım tatlım bi yaramazlıkları yok şükür
aman sıkma canını senin stresin üzüntün bebeklere de yansır dikkat et kendine
Yuruyus hareket bana da gelmiyo işte salı bende kontroldeydim rahmi baya yormussun dedi Dr bende anlamadım iki gün iyiyim deyip dolansam bi hafta dinlencen diyo Dr yine kaliyom evde yatar haldeSağol cnm 30 agustosta anitkabire gttk bayagi yurudm ertesi gunde gorumcemle beni evi temzledk gerci o daha fazla sey yapti ama bilmiorum nasl yordm progestani aksam yatmadan agizdan denicem zorlarsa vajinal alirm sabh aksam kullan dedi dr..
hakkaten ultrasonda çok komikler ya biri el salladı bildiğin öbürü de döndü arkasını yattı hiç umuru değilim sıpanınVuuvvv süper ya biz bi tane hissetcekken sen çift taraflı çok güzel yaaaaahele ultrason da ne güzeldir simdik onlar
Allah ım nazardan korusunhakkaten ultrasonda çok komikler ya biri el salladı bildiğin öbürü de döndü arkasını yattı hiç umuru değilim sıpanın
aminn cümle evladımızı nazarlardan saklasın sağlıkla hayırlı doğumlar yapalım inşallahAllah ım nazardan korusun
Napalim bizde bi rahim de kasılma yla başımız dertte dinlenceksin dedi Dr dinlenmedeyim yine ogluş geliyo nasipse inş :)aminn cümle evladımızı nazarlardan saklasın sağlıkla hayırlı doğumlar yapalım inşallahsiz napıyorsunuz bakalım kuzunla cinsiyeti ne olcak ?
Yani iii sevmedigin birinin ismini kimse koymaz herhalde :) hayırlı bi evlat olur ismi gibi de güzel olur inş bahtı da tahtı da iyi olur
Neden oluyormuş kasılmalar ki ? aman tosun paşa mı olcak yoksaNapalim bizde bi rahim de kasılma yla başımız dertte dinlenceksin dedi Dr dinlenmedeyim yine ogluş geliyo nasipse inş :)
nasılsın tatlım ?
Neden oluyormuş kasılmalar ki ? aman tosun paşa mı olcak yoksa
nasılsın tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?