Kız olacaklar nasipseIyilik valla sen nasılsın? Cinsiyetleri neydi seninkilerin?
Tosun olur mu benden o çıkar mı bilmiyomNeden oluyormuş kasılmalar ki ? aman tosun paşa mı olcak yoksa
nasılsın tatlım ?
Canım işte bundan da sıkıntı liyim yuruyus e gelmiyo benim bünye salı Dr yine yormussun kendini bisey yapma ve dinlen bu hafta dedi ondan da sıkılıyorum aslında evimin etrafı park çardak dolu az ciksam hava alsam ama işte Dr yok dedi arkadaşım da yokki burda olsa da diyorum ya ancak eşim bırakacak ki öyle baya bi birikti evet ama bugün daha iyiyim şükür daha iyi olcam inşSelam kızlar yine bayağı sayfalar birikmiş. Kasılmalar için magnezyum verdi Dr. Önümüzdeki hafta kontrolüm var. Zaman ne çabuk geçiyor. Bulantı ve sabah istifalarım hala devam ediyor. Azalacak diye umuyorum.Loveali uzme bebişleri, yürüyüş yapmak sevdiğin arkadaşlarla görüşmek iyi gelebilir. Anladığım kadarıyla çok biriktirmişsin. Hepimiz için en önemli olan bebeklerimiz, atlatırsın inşAllah. Bulantıların yoğun Zaman'ında bende karamsardım. Nefes alamıyordum. Hissetmede ilk defa dün hissettim 2-3 defa pıt pıt diye. Gazdan farkını anlayabiliyorsun gezmiyor. İlkinde 17 falan hissetmiştim, ikinci olunca ayırt edebiliyorsun.
Aa yorma sakın kendini o kadar bebeğine yazık yahu küçücük dahaTosun olur mu benden o çıkar mı bilmiyomkasılmalar da ben 11 yada 12 haftadayken stresli bi gece geçirdim o gece başladı progestan a devam ediyodum o yüzden su iki haftadır da ailem geldi onlarla baya tempoluydum gezdiriyim diye evim 5. Kat ve asansör de yok günde iki kez bile inip çıktığım oldu yoruldugumu hissediyodum bide bu ara stres te var sanırım ondan Dr çok yormussun kendini dedi bakalım bu hafta ful dinleniyosun dedi öyle yapıyorum bende
Ben de şuan kullanmıyorum canm tek değilsinKızlar bana halen magnezyum vermedi. şikayetin varmı dedi yok dedim.. gerçekten yoktu :)
kasılmalardamı veriyor sadece??
Yatiyom işte evde ancak hafif işler başka bisey yokAa yorma sakın kendini o kadar bebeğine yazık yahu küçücük daha
İnş canım zaten gidecek bi yerim de yokDr da haklı kasılman varsa, kendini de yormamam lazım, yarısı bitti sayılır sağlıkla alıcaz inşaAllah kuzuları kucağımıza. İlerki haftalarda düzelir bakarsın acısını çıkartırsın Can'ımLoveali
Bana da bol su dedi salı günü kasılma var ya bende bol su ve bol dinlenme dedi ama ben doğru durust su icemiyorumKızlar karnımdaki sertleşmeyi ve tepecik oluşmasını dr uma yazdım
"Ara ara rahimde kasılmalar ve buna bağlı karnın bir tarafının yükselmesi normal..Kanama olmadığı surece sıkıntı etmeyin.olagan şikayetler..Ama bol su içmeye gayret edin."
dedi. Benzer şikayetleri olan yada ilerde olabilecek olanlar için belirtmiş olayım.
Hayırlı akşamlar kızlar @TuRuNCu ve @bahar7684 öncelikle tesekkurler merak etmissiniz ama dün bildiğiniz gibi çok kötü bi gün geciriyodum ve bunun aksamı ve gecesi de pek iyi geçmedi akşam iyice fena oldum ruh halim berbatti ve sancilandim baş dönmesi fln başladı çok stres olduğumda olur bu bende gece uyandım tuvalete giderken bayilmisim eşim sese uyanmış seslendigimi hatırlıyorum sadece komşuya fln haber verip hastane ye goturmusler hastane ye gittigimizde kendime biraz gelmistim Dr ultrason a aldı yarı baygindim hala bebek iyi dediğini bile bilmiyorum eşim söyledi iyi merak etme diye serum fln taktılar 2 tane kocaman serum yedim kendi Dr umu aramışlar o geldi fircaladi beni ben sana dün dinlenip bisey yapmicaksin demedim mi diye bende bisey yapmadım dedim esim bütün gün ağladı sinirleri bozuk deyince Dr bu şekilde bebeğine zarar vereceksin biliyosun dimi dedi sabah 6-7 gibi geldik eve ve serumlarin etkisiyle bütün gün sersem gibiydim yeni kendime gelmeye başladım başım catliyo ruh halim hala iyi değil ben bu bebeğe zarar vercem sanırım
O krem gibi akinti bende de oluyo ama ben progestan kullandığım için o artık dışa atiyo diye dusunuyodum acaba enfeksiyon mi bende ki deBana kan hapı magnezyum kalsiyum ve decavit yazdı bide krem gibi akintim var dedim diye fitil ve hap yazdı bn bunları bitek decavite başladım haftaya kan verip başka doktora sorucam bu kadar ilaç beni mahveder ki
Sağol canım evet duygu değişimi hamileliğin zor geçmesi ve çevremizdeki düşüncesiz insanların bizi anlayamamasiLoveali çok geçmiş olsun canım. sen bundan sonra dikkat et kendine. bebişlerimiz Allah' a emanetler inşallah.
ben de geçen üç hafta sinir krizleri geçirdim, hepimiz bir şeyler yaşıyoruz galiba. duygu değişimlerimiz çok normal şu aşamada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?