2017 Şubat Anneleri

Selam kızlar yine bayağı sayfalar birikmiş. Kasılmalar için magnezyum verdi Dr. Önümüzdeki hafta kontrolüm var. Zaman ne çabuk geçiyor. Bulantı ve sabah istifalarım hala devam ediyor. Azalacak diye umuyorum. Loveali uzme bebişleri, yürüyüş yapmak sevdiğin arkadaşlarla görüşmek iyi gelebilir. Anladığım kadarıyla çok biriktirmişsin. Hepimiz için en önemli olan bebeklerimiz, atlatırsın inşAllah. Bulantıların yoğun Zaman'ında bende karamsardım. Nefes alamıyordum. Hissetmede ilk defa dün hissettim 2-3 defa pıt pıt diye. Gazdan farkını anlayabiliyorsun gezmiyor. İlkinde 17 falan hissetmiştim, ikinci olunca ayırt edebiliyorsun.

Neden oluyormuş kasılmalar ki ? aman tosun paşa mı olcak yoksa

nasılsın tatlım ?
Tosun olur mu benden o çıkar mı bilmiyom kasılmalar da ben 11 yada 12 haftadayken stresli bi gece geçirdim o gece başladı progestan a devam ediyodum o yüzden su iki haftadır da ailem geldi onlarla baya tempoluydum gezdiriyim diye evim 5. Kat ve asansör de yok günde iki kez bile inip çıktığım oldu yoruldugumu hissediyodum bide bu ara stres te var sanırım ondan Dr çok yormussun kendini dedi bakalım bu hafta ful dinleniyosun dedi öyle yapıyorum bende

Canım işte bundan da sıkıntı liyim yuruyus e gelmiyo benim bünye salı Dr yine yormussun kendini bisey yapma ve dinlen bu hafta dedi ondan da sıkılıyorum aslında evimin etrafı park çardak dolu az ciksam hava alsam ama işte Dr yok dedi arkadaşım da yokki burda olsa da diyorum ya ancak eşim bırakacak ki öyle baya bi birikti evet ama bugün daha iyiyim şükür daha iyi olcam inş

Aa yorma sakın kendini o kadar bebeğine yazık yahu küçücük daha

Dr da haklı kasılman varsa, kendini de yormamam lazım, yarısı bitti sayılır sağlıkla alıcaz inşaAllah kuzuları kucağımıza. İlerki haftalarda düzelir bakarsın acısını çıkartırsın Can'ım Loveali

Kızlar bana halen magnezyum vermedi. şikayetin varmı dedi yok dedim.. gerçekten yoktu :)
kasılmalardamı veriyor sadece??

Kızlar karnımdaki sertleşmeyi ve tepecik oluşmasını dr uma yazdım

"Ara ara rahimde kasılmalar ve buna bağlı karnın bir tarafının yükselmesi normal..Kanama olmadığı surece sıkıntı etmeyin.olagan şikayetler..Ama bol su içmeye gayret edin."

dedi. Benzer şikayetleri olan yada ilerde olabilecek olanlar için belirtmiş olayım.

Bana kan hapı magnezyum kalsiyum ve decavit yazdı bide krem gibi akintim var dedim diye fitil ve hap yazdı bn bunları bitek decavite başladım haftaya kan verip başka doktora sorucam bu kadar ilaç beni mahveder ki

Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu

banuelis canm benim arada kaynamış olabilir diye tekrar yazıyorum not aldıysan kusura bakma lütfen. Bebeğim kız, ismi Masal

İnş canım zaten gidecek bi yerim de yok bayram sonrası inş izin verirse ailemin yanına gitcem dugunumuz var o çok iyi gelecek bana

Bana da bol su dedi salı günü kasılma var ya bende bol su ve bol dinlenme dedi ama ben doğru durust su icemiyorum

Loveali çok geçmiş olsun canım. sen bundan sonra dikkat et kendine. bebişlerimiz Allah' a emanetler inşallah.
ben de geçen üç hafta sinir krizleri geçirdim, hepimiz bir şeyler yaşıyoruz galiba. duygu değişimlerimiz çok normal şu aşamada.

Bana kan hapı magnezyum kalsiyum ve decavit yazdı bide krem gibi akintim var dedim diye fitil ve hap yazdı bn bunları bitek decavite başladım haftaya kan verip başka doktora sorucam bu kadar ilaç beni mahveder ki
O krem gibi akinti bende de oluyo ama ben progestan kullandığım için o artık dışa atiyo diye dusunuyodum acaba enfeksiyon mi bende ki de

Sağol canım evet duygu değişimi hamileliğin zor geçmesi ve çevremizdeki düşüncesiz insanların bizi anlayamamasi ama bugün daha ıyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…