2017 Şubat Anneleri

aman yat işte ne güzel ilerde yatamıcaz böyle
Öyle deme kız koca evde çok sıkılıyor insan yine bi kalksam ev işlerine fln kalkabilsem zaman geçer belki ama o da olmayınca zaman da gecmiyo kös kös oturuyor insan

hangi şehir ve ilçede bu dediğin hastahane, ben sormadım ama bir arkadaşım yeni doğum yaptı 450 istemiş gideceğim hastane çok geldi bana da.
Hadi gözün aydındetaylıyı özelde mi yaptırdın devlette mi? bn sordum özelde 250 TL devlette yaptırayım diyorum. Decavit ben de kullanıyorum hatta yeni kutu aldım kilo mu yapıyormuş yaaaa onu bilmiodum.
İstanbul'da kanuni ' ye gittim ben devlette yaptırayım diye cerrahpaşa' ya yönlendirdi.Kanuni'deki çok yoğun oluyor, önemli olanlara bakıyor gibi bir şey söyledi doktor. İstanbul' daysanız bilginiz olsun.

Sağol canım evet duygu değişimi hamileliğin zor geçmesi ve çevremizdeki düşüncesiz insanların bizi anlayamamasi ama bugün daha ıyiyim çok şükür
ah canım ya ben de sen gibi takıntılı biriyim, ne yaparsak kendimize yapıyoruz valla.
iyi olmana çok sevindim.

Aynen takıntılı yım dediğin gibi kendime ediyodum şimdi bebeğe edicem o yüzden toparlanmak lazım elinde defi boşver biter mi milletin derdi teyy teyyy olacak artık

Kızlar daha çok erken geliyo bana ama isim konusunda size sorayim bekarligimdan beri hep aklımda erkek ismi Enes Talha vardı hatta yengemler e bile koydurmadim siz koymayin benim oğlum olacak ben koycam diye simdi ogluş olacak nasipse Enes Talha mi Enes Taha mi diyodum şimdi bide Eymen efe takıldı aklıma hangisi güzel sizce yada hep aklımda olan isimden vazgecmemelimiyim sizce

kizlar ya ferplex 40mg dmer ilacini kullanan yokmu. esim almis eczaneden gunde 1 defa kullanilicakmis ama icinde 10sise var ve baya buyukler heosini icemem ikiye bolsem sabah yarisini diger gunde yarisini icsem olurmu

kizlar ya ferplex 40mg dmer ilacini kullanan yokmu. esim almis eczaneden gunde 1 defa kullanilicakmis ama icinde 10sise var ve baya buyukler heosini icemem ikiye bolsem sabah yarisini diger gunde yarisini icsem olurmu
Kullanım şeklini yazmışlardır canm tek seferlik diyorsa öyledir bölme sen

Loveali canm sen seç ismi ama etmen bu aralar çok yaygın sanki. Enes taha veya talha da bana aynı geldi duygusal olarak iki isme de yakınlığım olmadığı için. Sana hangisi güzel geliyorsa onu koy, eşinin de fikrini al. Ona seslenecek olan sizsiniz önemli olan senin hangini sevdiğin bence

Eşim o hakkını kaybetti maalesef isim hakkı bende

Loveali eymen ismini bende beyenirim. Oğlumun adı Efe hareketli olur biraz. Ama zekidirler ve sıklıkla da Efelenir. Ben oğlum olursa Kerem ismini isterim. Talha ismi Taha göre daha rahat telafuz ediyor. Senin ısınman çok önemli.

Kerem de çok hoşuma gidiyo ama diyorum ya hep Enes Talha hoşuma gitmiştir bakalım ozaman a gelelim de artık ne olur bakarız :)

kizlar ben sanki ne yesem bebegim beslenemicekmis gibi hissediyorum sizde de var ki ara ögün yiyemiyorum bi sabah bi aksam sabha kahvaltimi iyi ypiyorum her seyden yiyorum aksam da yogurt falna birlikte yemek yiyorum ama hep sanki bebegim buyuyemicek gibi geliyo

Sağol cnm 30 agustosta anitkabire gttk bayagi yurudm ertesi gunde gorumcemle beni evi temzledk gerci o daha fazla sey yapti ama bilmiorum nasl yordm progestani aksam yatmadan agizdan denicem zorlarsa vajinal alirm sabh aksam kullan dedi dr..
canım progestan kanamayı durdurur hiç endişe etme sen güzelce dinlenmene bak. benim de vardı başlarda kanama bolgem hapı kullandım dinlendim ve geçti cok şükür

Kız olacaklar nasipse
iki cadı geliyor deseneee benimki de kız ne zamandır yoktun nerelerdeydin tatil mi yaptın yoksa

@banuelis benide ekler misin Gaziantep avukat yas 24 beklenen doğum 13 subat 2017 cinsiyet ogrenemedik daha

Merhabaaa hangi doktora gidiyorsun? Benim ilk gittiğim doktor da habire ilaç yazıyordu gına gelmişti ilaç içmekten şimdi değiştirdim doktorumu az içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…