- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
aman yat işte ne güzel ilerde yatamıcaz böyleYatiyom işte evde ancak hafif işler başka bisey yok
Öyle deme kız koca evde çok sıkılıyor insan yine bi kalksam ev işlerine fln kalkabilsem zaman geçer belki ama o da olmayınca zaman da gecmiyo kös kös oturuyor insanaman yat işte ne güzel ilerde yatamıcaz böyle
hangi şehir ve ilçede bu dediğin hastahane, ben sormadım ama bir arkadaşım yeni doğum yaptı 450 istemiş gideceğim hastane çok geldi bana da.kızlarrrr sonunda buldummm;
özel deva tıp merkezine gitmeye karar verdimmmm şimdi aradım 4 boyutlu 20. ve 22 hafta arası dedi fiyatıda 150 tl...
dün unıversıte hastanesınden ayın 29.una almıştım ama eşim goremıcegı ıcın vazgectım ıkısınede peşpeşe gırmeye gerek yok bebişime zarar olur dıe düşündümm
İstanbul'da kanuni ' ye gittim ben devlette yaptırayım diye cerrahpaşa' ya yönlendirdi.Kanuni'deki çok yoğun oluyor, önemli olanlara bakıyor gibi bir şey söyledi doktor. İstanbul' daysanız bilginiz olsun.Hadi gözün aydındetaylıyı özelde mi yaptırdın devlette mi? bn sordum özelde 250 TL devlette yaptırayım diyorum. Decavit ben de kullanıyorum hatta yeni kutu aldım kilo mu yapıyormuş yaaaa onu bilmiodum.
ah canım ya ben de sen gibi takıntılı biriyim, ne yaparsak kendimize yapıyoruz valla.Sağol canım evet duygu değişimi hamileliğin zor geçmesi ve çevremizdeki düşüncesiz insanların bizi anlayamamasiama bugün daha ıyiyim çok şükür
bol bol kitap oku film izle sen deÖyle deme kız koca evde çok sıkılıyor insan yine bi kalksam ev işlerine fln kalkabilsem zaman geçer belki ama o da olmayınca zaman da gecmiyo kös kös oturuyor insan
Aynen takıntılı yım dediğin gibi kendime ediyodum şimdi bebeğe edicem o yüzden toparlanmak lazımhangi şehir ve ilçede bu dediğin hastahane, ben sormadım ama bir arkadaşım yeni doğum yaptı 450 istemiş gideceğim hastane çok geldi bana da.
İstanbul'da kanuni ' ye gittim ben devlette yaptırayım diye cerrahpaşa' ya yönlendirdi.Kanuni'deki çok yoğun oluyor, önemli olanlara bakıyor gibi bir şey söyledi doktor. İstanbul' daysanız bilginiz olsun.
ah canım ya ben de sen gibi takıntılı biriyim, ne yaparsak kendimize yapıyoruz valla.
iyi olmana çok sevindim.
Bebise birşeyler yapcam artık kapı süsü fln onlarla ugrascambol bol kitap oku film izle sen de
Kullanım şeklini yazmışlardır canm tek seferlik diyorsa öyledir bölme senkizlar ya ferplex 40mg dmer ilacini kullanan yokmu. esim almis eczaneden gunde 1 defa kullanilicakmis ama icinde 10sise var ve baya buyukler heosini icemem ikiye bolsem sabah yarisini diger gunde yarisini icsem olurmu
tek seferlik diyo ama buyuk bi sise oldugu icin ikiyemi bolsem acaba diye dusundum.Kullanım şeklini yazmışlardır canm tek seferlik diyorsa öyledir bölme sen
Eşim o hakkını kaybetti maalesefLoveali canm sen seç ismi ama etmen bu aralar çok yaygın sanki. Enes taha veya talha da bana aynı geldi duygusal olarak iki isme de yakınlığım olmadığı için. Sana hangisi güzel geliyorsa onu koy, eşinin de fikrini al. Ona seslenecek olan sizsiniz önemli olan senin hangini sevdiğin bence
Kerem de çok hoşuma gidiyo ama diyorum ya hep Enes Talha hoşuma gitmiştir bakalım ozaman a gelelim de artık ne olur bakarız :)Loveali eymen ismini bende beyenirim. Oğlumun adı Efe hareketli olur biraz. Ama zekidirler ve sıklıkla da Efelenir. Ben oğlum olursa Kerem ismini isterim. Talha ismi Taha göre daha rahat telafuz ediyor. Senin ısınman çok önemli.
Ben yillar once kullandim ondan. O buyuk dedigin sise sadece bi yemek kasigi kadar surup ediyor. Bence icebilirsin bebegin ve kendin icin.tek seferlik diyo ama buyuk bi sise oldugu icin ikiyemi bolsem acaba diye dusundum.
canım progestan kanamayı durdurur hiç endişe etme sen güzelce dinlenmene bak. benim de vardı başlarda kanama bolgem hapı kullandım dinlendim ve geçti cok şükürSağol cnm 30 agustosta anitkabire gttk bayagi yurudm ertesi gunde gorumcemle beni evi temzledk gerci o daha fazla sey yapti ama bilmiorum nasl yordm progestani aksam yatmadan agizdan denicem zorlarsa vajinal alirm sabh aksam kullan dedi dr..
iki cadı geliyor deseneeeKız olacaklar nasipse
@banuelis benide ekler misin Gaziantep avukat yas 24 beklenen doğum 13 subat 2017 cinsiyet ogrenemedik daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?