- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
enes Talha daha kolay telaffuzu enes Taha ya göre. ama Eymen ismi de çok güzel benim hoşuma gidiyor isim analizlerine bi bak istersenKızlar daha çok erken geliyo bana ama isim konusunda size sorayim bekarligimdan beri hep aklımda erkek ismi Enes Talha vardı hatta yengemler e bile koydurmadim siz koymayin benim oğlum olacak ben koycam diyesimdi ogluş olacak nasipse Enes Talha mi Enes Taha mi diyodum şimdi bide Eymen efe takıldı aklıma hangisi güzel sizce yada hep aklımda olan isimden vazgecmemelimiyim sizce
denicem artik canm. icerim bebegim icin. ama nebilim zarar verirmi diye dusundum cok mu gelir acaba diye kurgulandim oyuzden ikiyemi bolsem ama demekki gozume cok geldi.Ben yillar once kullandim ondan. O buyuk dedigin sise sadece bi yemek kasigi kadar surup ediyor. Bence icebilirsin bebegin ve kendin icin.
Bakiyim bakalım :) gerçi o zaman a kadar bakalım daha çıkar birşeylerenes Talha daha kolay telaffuzu enes Taha ya göre. ama Eymen ismi de çok güzel benim hoşuma gidiyor isim analizlerine bi bak istersen
Hahayyy benim ki hiç susmicak o zamanBiz varız şekerim üzülme sen
Bak bir efsane var hamileliğin nasıl geçerse çocuk da öyle olur derler
Ağlarsan falan sulugöz bir bebek olur gibi.
kızlar merhaba dr a gttim magnezyum verdi vs. cinsiyet kız bu ...ama yanılabilirim yinede dedi. 15+2 ama 16+4 gözüküyor dedi sizce yanılma durumu olurmu ? benmiçin cinsiyet önmli değil ama eşim ve ailesi erkek düşkünü.birde bundan sonra belkibir tane doğursam daha zor gibi.. yahu milletin kocaları hapiste arkadaşlarımın artı hamileler ve birisinin oğlu olcak3.oğlu ...o arkadas kız istedi olmadı.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin zihinlerimize kalbimize iman nasip etsin. eşim le çok iyiyz ama sanki kendimi hiç gibi hissettim kız dedikten sonra dr.Rabbim sen bilirsin..
Rabbim e dua ederken ne diyoruz hayırlısı bizim için diyoruz demekki sana kız hayırlı olacak ama bizim milletimiz de var böyle bisey saçmalık aslında kız çocuğu eve bereket ve ne kadar önemli yeryüzüne gelirken bile kaç sancak altında gelirmiş kız çocuğu ama işte bazı tuhaf zihniyetler böyle diyo ve anneyi de etkiliyokızlar merhaba dr a gttim magnezyum verdi vs. cinsiyet kız bu ...ama yanılabilirim yinede dedi. 15+2 ama 16+4 gözüküyor dedi sizce yanılma durumu olurmu ? benmiçin cinsiyet önmli değil ama eşim ve ailesi erkek düşkünü.birde bundan sonra belkibir tane doğursam daha zor gibi.. yahu milletin kocaları hapiste arkadaşlarımın artı hamileler ve birisinin oğlu olcak3.oğlu ...o arkadas kız istedi olmadı.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin zihinlerimize kalbimize iman nasip etsin. eşim le çok iyiyz ama sanki kendimi hiç gibi hissettim kız dedikten sonra dr.Rabbim sen bilirsin..
Bölme canm ancak yetecektirtek seferlik diyo ama buyuk bi sise oldugu icin ikiyemi bolsem acaba diye dusundum.
Allah biliyor ya hep kız içime doğdu ve kız istedim ve kızım olacak inşallah...Biz de 3 kız kardeşiz ve onlar benim herseyim.. kız erkek hiç farketmez sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun da cinsiyeti hiç önemli değil bence..Sen de kızın olacağı için mutlu olmalısın milletin dediklerine kulak asma.. O soyleyenlerde kadın bunu unutmalari da ayrıca saçma ve cinsiyet konusunda da erkeğin rolü büyüktür unutma canim erkek belirler cinsiyetikızlar merhaba dr a gttim magnezyum verdi vs. cinsiyet kız bu ...ama yanılabilirim yinede dedi. 15+2 ama 16+4 gözüküyor dedi sizce yanılma durumu olurmu ? benmiçin cinsiyet önmli değil ama eşim ve ailesi erkek düşkünü.birde bundan sonra belkibir tane doğursam daha zor gibi.. yahu milletin kocaları hapiste arkadaşlarımın artı hamileler ve birisinin oğlu olcak3.oğlu ...o arkadas kız istedi olmadı.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin zihinlerimize kalbimize iman nasip etsin. eşim le çok iyiyz ama sanki kendimi hiç gibi hissettim kız dedikten sonra dr.Rabbim sen bilirsin..
Ben ilk hamileligim boyunca hep ictim. Tek seferde iciyordum. Cok sukur bir problem olmadi.denicem artik canm. icerim bebegim icin. ama nebilim zarar verirmi diye dusundum cok mu gelir acaba diye kurgulandim oyuzden ikiyemi bolsem ama demekki gozume cok geldi.
Insallah cnm insallah tesekkur ederm moral veriosunuz bana..canım progestan kanamayı durdurur hiç endişe etme sen güzelce dinlenmene bak. benim de vardı başlarda kanama bolgem hapı kullandım dinlendim ve geçti cok şükür
Kocana soyle de sabah bana braksn seni bak skntin kalio mu?
Valla olardi ama işte yabancı der şimdiKocana soyle de sabah bana braksn seni bak skntin kalio mu?
tamam canm saol icelim ozamnBen ilk hamileligim boyunca hep ictim. Tek seferde iciyordum. Cok sukur bir problem olmadi.
Canım sağlıklı hayırlı evlat olsun İnşallah, o çok erkek isteyenlere söyle, cinsiyeti erkek belirliyor. Şakadan yapıştır lafını erkek diye ısrar ederlerse oğlunuza söyleyin diyekızlar merhaba dr a gttim magnezyum verdi vs. cinsiyet kız bu ...ama yanılabilirim yinede dedi. 15+2 ama 16+4 gözüküyor dedi sizce yanılma durumu olurmu ? benmiçin cinsiyet önmli değil ama eşim ve ailesi erkek düşkünü.birde bundan sonra belkibir tane doğursam daha zor gibi.. yahu milletin kocaları hapiste arkadaşlarımın artı hamileler ve birisinin oğlu olcak3.oğlu ...o arkadas kız istedi olmadı.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin zihinlerimize kalbimize iman nasip etsin. eşim le çok iyiyz ama sanki kendimi hiç gibi hissettim kız dedikten sonra dr.Rabbim sen bilirsin..
tamam canmBölme canm ancak yetecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?