Şu Dr larıda anlamıyorum, ikili temizse diğer taramaları zaten yapmıyor çoğu, morelini bozma stres direk bebeğe etkili. Aminiyosentez için çok araştır derim Canım. Harmony testleri var biraz pahalı ama kan alıp yurtdışına gönderiyorlar. Risk yok.Arkadaşlar merhaba . 16 +2 gebeyim.Bugun doktorumla konuştum ikili tarama da herşey normal olduğunu soylemesine rağmen üçlü taramada 273 de bir down sendromlu olma riski olduğunu soyledi hemen devlet hastanesine gönderdi bayramdan sonrasına aminiyosentez randevusu verildi açıkçası çok korkuyorum ve morelim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan varmı ?GErçekten çok üzgünüm
En dogruya yakin ve yanilma payi en az olan ikili testtir. Ucuncu testte yanilma payi daha yuksek.bebegin ense kalinligi ve burun kemiginin olusmus olmasi onemli.sadece test sonucuyla hareket etme bence.Arkadaşlar merhaba . 16 +2 gebeyim.Bugun doktorumla konuştum ikili tarama da herşey normal olduğunu soylemesine rağmen üçlü taramada 273 de bir down sendromlu olma riski olduğunu soyledi hemen devlet hastanesine gönderdi bayramdan sonrasına aminiyosentez randevusu verildi açıkçası çok korkuyorum ve morelim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan varmı ?GErçekten çok üzgünüm
Gercekten okadar moralim bozuk ki bende anlam veremedim ikili iyi çıkınca üçlüye gerek yok demişti çarşamba gittiğimde ucluyude yaptı esimde bende acaip panik oldukŞu Dr larıda anlamıyorum, ikili temizse diğer taramaları zaten yapmıyor çoğu, morelini bozma stres direk bebeğe etkili. Aminiyosentez için çok araştır derim Canım. Harmony testleri var biraz pahalı ama kan alıp yurtdışına gönderiyorlar. Risk yok.
Malesef düzenli bi doktora görünemedim is ve seyehat yüzünden düzenli randevu olmuyor devlet hastanesine bağlı iki ek hastaneye bide ozel hatem hastanesine gittim arayış icindeyim doktor konusunda :)iki cadı geliyor deseneeebenimki de kız ne zamandır yoktun nerelerdeydin tatil mi yaptın yoksa
Merhabaaa hangi doktora gidiyorsun? Benim ilk gittiğim doktor da habire ilaç yazıyordu gına gelmişti ilaç içmekten şimdi değiştirdim doktorumu az içiyorum
En dogruya yakin ve yanilma payi en az olan ikili testtir. Ucuncu testte yanilma payi daha yuksek.bebegin ense kalinligi ve burun kemiginin olusmus olmasi onemli.sadece test gerçekten ne yapacağımı sasirdim
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım okadar moralim bozuk kiEn dogruya yakin ve yanilma payi en az olan ikili testtir. Ucuncu testte yanilma payi daha yuksek.bebegin ense kalinligi ve burun kemiginin olusmus olmasi onemli.sadece test sonucuyla hareket etme bence.
Bayrami bi atlatalm da goruselm cnm kanamam bi gecsn..Valla olardi ama işte yabancı der şimdibi gorussek aslında ne güzel olurdu bu hafta mesela 4-12 de takilirdik ne güzel seni koca bana bıraksın gel bi gün harikalar da buluşak
Soyle dusun allah korusun amniyosentezde kotu cikarsa ne karar vereceksin. Verecegin kararda test etkiliyse yaptir yok etkili olmaz diyosanbence hic gerek yok yaptirmaya ama dedigim gibi ense kalinligi burun kemigi ayrintili ultrasonda bebegin el parmak bogumlarinin durumu dawn icin belirleyici sebepler. Testlerin yanilma payi her zaman cok yuksek. Icini ferah tut. Rabbime sigin.Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım okadar moralim bozuk ki
Kızlar bana halen magnezyum vermedi. şikayetin varmı dedi yok dedim.. gerçekten yoktu :)
kasılmalardamı veriyor sadece??
Aynen goruselim canım biraz daha rahatlamış oluruz o zaman a hemBayrami bi atlatalm da goruselm cnm kanamam bi gecsn..
Ikilin temizse kesinlikle amnio sıvısı aldırma Allahn izniyle bir sey olmaz 20.haftada ayrintiliya girersn moralinizi yüksek tutun lutfen..Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım okadar moralim bozuk ki
Eğer gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsanız amniyosentezi bir kez daha düşünün derim,o riskli çünkü.Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım okadar moralim bozuk ki
Benim yaşımdan dolayı direk harmony testi önerdi Dr um. Ben de dedimki sonuç kötü çıkarsa ne olacak. Detaylı ultrason hala risk varsa gebeliği sonlandırmaymış. Ben böyle bişey yapmayacağımı söyledim. Hiç bişeyde yaptırmadım. Ama ilk gebeliğimde, kardeşimde de öyle ikili temiz çıkınca başka hiç bir test istemedi. Ense kalınlığı burun ölçümü normal mi. Bide KK bir sürü yazılar var O kadar stresi boşboşuna yaptık diyen anneler var. En doğru kabul edilen de ikili testtir. Hiç üzülme bebeğin sapasağlamdır annesi. Acaba detaylı ultrason mu yaptırsan.Gercekten okadar moralim bozuk ki bende anlam veremedim ikili iyi çıkınca üçlüye gerek yok demişti çarşamba gittiğimde ucluyude yaptı esimde bende acaip panik olduk
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım okadar moralim bozuk ki
Gecmis olsun. Onelikle moralini yuksek tutmaya calis biliyorum cok zor. Benimde ilk cocukta yuksek cikmisti. Hatta simdi karistirdim eski kayitlari baktim 630 da bir cikmis. Doktor kendi incelemisti ve sorun gorunmedigini soylemisti ve bende amniyosentez yaptirmadim Rabbime sigindim. Tabiki cok zor gunler gecirdim. Doguma kadar aklimdan cikmadi ama cok sukur duvara tirmanan bir cocuk cikti. Her zaman deriz yuksek olmasi buna isaretmis diye. Bol bol dua et Rabbim yardimciniz olsun.Arkadaşlar merhaba . 16 +2 gebeyim.Bugun doktorumla konuştum ikili tarama da herşey normal olduğunu soylemesine rağmen üçlü taramada 273 de bir down sendromlu olma riski olduğunu soyledi hemen devlet hastanesine gönderdi bayramdan sonrasına aminiyosentez randevusu verildi açıkçası çok korkuyorum ve morelim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan varmı ?GErçekten çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?