2017 Şubat Anneleri

Efe Eymen Egemen Emirhan Enes

Hepsi çok güzel isimler ama o isimde kaç tane öğrencim olduysa hepsi düz duvara tırmanan türdendi sen bilirsin yani

Hahayyy benim ki hiç susmicak o zaman bi agliyom bi gülüyom anası gibi dengesiz bisey olacak o zaman o da

Ben de öyleyim zırlak bir kızım olacak

Malesef düzenli bi doktora görünemedim is ve seyehat yüzünden düzenli randevu olmuyor devlet hastanesine bağlı iki ek hastaneye bide ozel hatem hastanesine gittim arayış icindeyim doktor konusunda :)

Hatem e gidiyorum ben de
Nazire hanim a gittim o hem çok kalabalık hem az ilgileniyor hem de ilacı çok fazla yaziyor nazan hanimi çok övdüler ona gittim çok beğendim çok tatlı ilgili bir kadın tavsiye ederim sana da

Evet ya Enes leri de öyle diyolar yaramaz diye ama çokta zeki oluyolar sanırım hayırlısı bakalım o zaman a ne olacak :)

Çok datlular yaaaa hepsinden alasim geldi ilk defa

Eklentiler

• IMG_20160902_224257.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20160902_224311.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20160902_224325.webp
    12 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20160902_224334.webp
    15 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20160902_224347.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20160902_224358.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 38
Çok datlular yaaaa hepsinden alasim geldi ilk defa

yok ya nerde tatil işten ayrıldım evdeydim biraz sıkıntılı dönemdi pek giremedim o yüzden

sebebi neyse ne sen sakin ol şekerim hadi bakalım daha çok var bunları almaya
Şuan sakinlestim herşey kontrol altında bende daha almam ya Yengem den fln alacaklarim var o da kış bebegiydi ve Yengem hem temiz hem marka giydirir ondan alcam biraz bisey sonra eksiklerime bakıp son 2 ayda fln alırım nasip olursa inş :)

aynen en doğrusu bu işte

ay kizlar deprem oldu kartepe tarafında 3.7l
bnm bi arkadasim yasadi benzer durumu ikili twst iyi cikmisti uclu testte risk çıktı baska doktorlara da gitti amniyosentez yaptrdi mi tam hatrlamiyorm ama su an saglikli bir bebegi var. hastaneden hastaneye de degisiyor istersen amniyosentez yaptrmadan baska bi hastanede ulturasonu iyi olan bi doktora görün. icini ferah tut insallah iyi cikar sonuclarin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…