- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Kızlar daha çok erken geliyo bana ama isim konusunda size sorayim bekarligimdan beri hep aklımda erkek ismi Enes Talha vardı hatta yengemler e bile koydurmadim siz koymayin benim oğlum olacak ben koycam diyesimdi ogluş olacak nasipse Enes Talha mi Enes Taha mi diyodum şimdi bide Eymen efe takıldı aklıma hangisi güzel sizce yada hep aklımda olan isimden vazgecmemelimiyim sizce
Hahayyy benim ki hiç susmicak o zamanbi agliyom bi gülüyom anası gibi dengesiz bisey olacak o zaman o da
Malesef düzenli bi doktora görünemedim is ve seyehat yüzünden düzenli randevu olmuyor devlet hastanesine bağlı iki ek hastaneye bide ozel hatem hastanesine gittim arayış icindeyim doktor konusunda :)
Evet ya Enes leri de öyle diyolar yaramaz diye ama çokta zeki oluyolar sanırım hayırlısı bakalım o zaman a ne olacak :)Efe Eymen Egemen Emirhan Enes
Hepsi çok güzel isimler ama o isimde kaç tane öğrencim olduysa hepsi düz duvara tırmanan türdendisen bilirsin yani
Ben de öyleyim zırlak bir kızım olacak
Hatem e gidiyorum ben de
Nazire hanim a gittim o hem çok kalabalık hem az ilgileniyor hem de ilacı çok fazla yaziyornazan hanimi çok övdüler ona gittim çok beğendim çok tatlı ilgili bir kadın tavsiye ederim sana da
Hayırlısı olsun :) ah o zekaları olmasa ahhh :))) yaramaz ve sevimli yapıyor onlarıEvet ya Enes leri de öyle diyolar yaramaz diye ama çokta zeki oluyolar sanırım hayırlısı bakalım o zaman a ne olacak :)
Valla hiç bi fikrim yok
Aynen zekaları onları sevdiriyor hayırlısıyla gelsinler inş sağlıklı şekilde isim kolay Allah in izniyleHayırlısı olsun :) ah o zekaları olmasa ahhh :))) yaramaz ve sevimli yapıyor onları
yok ya nerde tatiliki cadı geliyor deseneeebenimki de kız ne zamandır yoktun nerelerdeydin tatil mi yaptın yoksa
Merhabaaa hangi doktora gidiyorsun? Benim ilk gittiğim doktor da habire ilaç yazıyordu gına gelmişti ilaç içmekten şimdi değiştirdim doktorumu az içiyorum
sakin ol ahbapÇok datlular yaaaahepsinden alasim geldi ilk defa
Gayet sakindim aslında suan a kadar ama şuan gözüm döndüsakin ol ahbap
sebebi neyse ne sen sakin ol şekerim hadi bakalım daha çok var bunları almayaGayet sakindim aslında suan a kadar ama şuan gözüm döndüacaba buda içinde bulunduğum depresyonun etkisi mi
Şuan sakinlestim herşey kontrol altındasebebi neyse ne sen sakin ol şekerim hadi bakalım daha çok var bunları almaya
aynen en doğrusu bu işteŞuan sakinlestim herşey kontrol altındabende daha almam ya Yengem den fln alacaklarim var o da kış bebegiydi ve Yengem hem temiz hem marka giydirir ondan alcam biraz bisey sonra eksiklerime bakıp son 2 ayda fln alırım nasip olursa inş :)
Bi anlık biseydi geçti kısa sürdü çok şüküraynen en doğrusu bu işte
Ben biraz önce makarna yedimacıktım
bende dünyayı yedim ama sanırım galaksiyi yutmam lazım doymam içinBen biraz önce makarna yedimama sanki şuan yememis gibiyim
bnm bi arkadasim yasadi benzer durumu ikili twst iyi cikmisti uclu testte risk çıktı baska doktorlara da gitti amniyosentez yaptrdi mi tam hatrlamiyorm ama su an saglikli bir bebegi var. hastaneden hastaneye de degisiyor istersen amniyosentez yaptrmadan baska bi hastanede ulturasonu iyi olan bi doktora görün. icini ferah tut insallah iyi cikar sonuclarin..Arkadaşlar merhaba . 16 +2 gebeyim.Bugun doktorumla konuştum ikili tarama da herşey normal olduğunu soylemesine rağmen üçlü taramada 273 de bir down sendromlu olma riski olduğunu soyledi hemen devlet hastanesine gönderdi bayramdan sonrasına aminiyosentez randevusu verildi açıkçası çok korkuyorum ve morelim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan varmı ?GErçekten çok üzgünüm
Biz iki sen 3 canlisinbende dünyayı yedim ama sanırım galaksiyi yutmam lazım doymam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?