Deprem miay kizlar deprem oldu kartepe tarafında 3.7l
bnm bi arkadasim yasadi benzer durumu ikili twst iyi cikmisti uclu testte risk çıktı baska doktorlara da gitti amniyosentez yaptrdi mi tam hatrlamiyorm ama su an saglikli bir bebegi var. hastaneden hastaneye de degisiyor istersen amniyosentez yaptrmadan baska bi hastanede ulturasonu iyi olan bi doktora görün. icini ferah tut insallah iyi cikar sonuclarin..
bugün böyleyim nedense normalde yememBiz iki sen 3 canlisino yüzden bizden bi kat daha fazla Yemen normal
Ben elma ve muz yiyrm bu ara midemi bastirsin azcik acikmadan durym diye ise yariyo birazcikBen biraz önce makarna yedimama sanki şuan yememis gibiyim
Ye ye bebisler doysunbugün böyleyim nedense normalde yemem
ay bn depremi yazıodum sonra sildim sizi endiselndirmeyeym diye ama silinmemis telefondan yazınca böyle seyler olabilio :/ bn cok korktum da yalnizdim bi de evdeDeprem miAllah korusun
Neden kiben de şu an tatlı yiyorum moralim bozuluyor bir yandan
erkenden doyup da iyice dobiş yapmasınlar beniYe ye bebisler doysun
Senelerdir doğru durust meyve yemeyen ben şu 2 ay içinde hepsini yedim valla hiç aramazdim meyve fln millet yerken ben öyle dururdum ama şimdi elma si muzu armut u ne varsa yiyomBen elma ve muz yiyrm bu ara midemi bastirsin azcik acikmadan durym diye ise yariyo birazcik
Neden ki
erkenden doyup da iyice dobiş yapmasınlar beni
bilmem ki yemesem de olurdu yani, çok ta canım falan çekmedi keyfi oldu bu saatteYe ye bebisler doysun
Deprem beni de urkutuyo 99 depremini o şiddetiyle yaşadığım için tedirgin olurum hep Allah ım korusun inşay bn depremi yazıodum sonra sildim sizi endiselndirmeyeym diye ama silinmemis telefondan yazınca böyle seyler olabilio :/ bn cok korktum da yalnizdim bi de evdeanca sakinlestim
gün gün bile değişiyor yediğin şeyler o yüzden can sıkmana hiç gerek yokbilmem ki yemesem de olurdu yani, çok ta canım falan çekmedi keyfi oldu bu saatte
benim asıl derdim yoğurt ceviz vs çok yiyemiyorum bu aralarda ona üzülüyorum
Yapmazlar inşNeden ki
erkenden doyup da iyice dobiş yapmasınlar beni
Ay aminYapmazlar inş
4.5 ay oldu bizimkızlar ne kadarlık evlisiniz merak ettim
bizim yarın 1. senemiz dolacak. kapadokyada çok güzel bir otelden yer ayırttık çok heycanlıyım
tabi kocam düşünemedi çok benim ısrarımla oldu ama olsun önemli olan güzel vakit geçirmek
Anaaa evlendin hemen hamile mi kaldinAy amin
4.5 ay oldu bizim
Ağustos 16 da bi sene doldu benim dekızlar ne kadarlık evlisiniz merak ettim
bizim yarın 1. senemiz dolacak. kapadokyada çok güzel bir otelden yer ayırttık çok heycanlıyım
tabi kocam düşünemedi çok benim ısrarımla oldu ama olsun önemli olan güzel vakit geçirmek
Insallah :)) çok şükür ki rabbim nasip etti böyle güzel duyguları :)Aynen zekaları onları sevdiriyor hayırlısıyla gelsinler inş sağlıklı şekilde isim kolay Allah in izniyle
yok ya nerde tatilişten ayrıldım evdeydim biraz sıkıntılı dönemdi pek giremedim o yüzden
Bizde daha yeniyiz. 13 senecik oldukızlar ne kadarlık evlisiniz merak ettim
Aynen şükürler olsunInsallah :)) çok şükür ki rabbim nasip etti böyle güzel duyguları :)
Yaaallah yardımcın olsun canım senin de miniklerinin dee
Vuuvvv masAllah barekAllahBizde daha yeniyiz. 13 senecik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?