2017 Şubat Anneleri

Deprem mi Allah korusun

Ben elma ve muz yiyrm bu ara midemi bastirsin azcik acikmadan durym diye ise yariyo birazcik
Senelerdir doğru durust meyve yemeyen ben şu 2 ay içinde hepsini yedim valla hiç aramazdim meyve fln millet yerken ben öyle dururdum ama şimdi elma si muzu armut u ne varsa yiyom annemler bile hayret etti nasıl meyve yiyon sen diye eşim diyo ki bi sene dır evliyiz bi senede yemedigini bi ay da yedin diyo onlar ara Öğün artık bana

ay bn depremi yazıodum sonra sildim sizi endiselndirmeyeym diye ama silinmemis telefondan yazınca böyle seyler olabilio :/ bn cok korktum da yalnizdim bi de evde anca sakinlestim
Deprem beni de urkutuyo 99 depremini o şiddetiyle yaşadığım için tedirgin olurum hep Allah ım korusun inş

bilmem ki yemesem de olurdu yani, çok ta canım falan çekmedi keyfi oldu bu saatte
benim asıl derdim yoğurt ceviz vs çok yiyemiyorum bu aralarda ona üzülüyorum
gün gün bile değişiyor yediğin şeyler o yüzden can sıkmana hiç gerek yok

Ağustos 16 da bi sene doldu benim de kapadokya yı bende çok istiyorum balayı için istemiştim nasip olmadı esim de bayram da goturiyim seni diyo bende kararsizim otel in ismi ne günlük ücreti fln ne

Aynen zekaları onları sevdiriyor hayırlısıyla gelsinler inş sağlıklı şekilde isim kolay Allah in izniyle
Insallah :)) çok şükür ki rabbim nasip etti böyle güzel duyguları :)

yok ya nerde tatil işten ayrıldım evdeydim biraz sıkıntılı dönemdi pek giremedim o yüzden

Yaa allah yardımcın olsun canım senin de miniklerinin dee

Bizde daha yeniyiz. 13 senecik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…