2017 Şubat Anneleri

Ay amin

4.5 ay oldu bizim
baya yeniymiş maşallah. çok özel olmazsa isteyerek mi bebiş? bende de 5. aydan sonra istek oluşmuştu, eşim de istiyordu ama ısrar etmedi hiç. erkenciyiz diyordum
Ağustos 16 da bi sene doldu benim de kapadokya yı bende çok istiyorum balayı için istemiştim nasip olmadı esim de bayram da goturiyim seni diyo bende kararsizim otel in ismi ne günlük ücreti fln ne
ne güzel siz de 1 senelik eşim kayseri'deydi ben de buraya gelin geldim. kapadokyaya sık sık gidiyoruz yani ama hiç kalmamıştık. ben çok istiyordum ama taş mağara oteller oluyor bayılıyorum çok otantik rox kapadokya, bir bak bence ben bayıldım. gecelik ücreti son anda olduğu için pahalı oldu 350ydi.
Bizde daha yeniyiz. 13 senecik oldu
maşallah

Evet ya o otantik ligi çok hoşuma gidiyo benim de 350 biraz pahalı evet bakalım nasip nereye olacak Dr dan bana da bayram da gezme izni çıkar mı bide o var

Evet ya o otantik ligi çok hoşuma gidiyo benim de 350 biraz pahalı evet bakalım nasip nereye olacak Dr dan bana da bayram da gezme izni çıkar mı bide o var
risk var mıydı hamilelikte? ben başta sormuştum sorun olmaz demişti, geçen bayram karadenize gittik arabayla, bir de 1,5 ayda bir istanbul'a gidiyorum annemlerin yanına. bayramda da gidicez ama tekrar sormak hiç aklıma gelmedi bir şey olmaz inşallah.

8. Haftamdan beri riskim var canım o hafta bayram da yola gittim geldim içerde kanama oluştu Dr yol yormuş dedi halbuki gidebilirsin demişti progestan kullanıyodum daha salı günü bıraktım şimdi de bi rahim de kasılma olayimiz var 11-12 . haftadan beri salı günü de hala kasılma var bu hafta full dinleniyosun dedi yanı hep böyle geciyo bakalım

Çok sağol cnm, hakkimizda hayirlisi.
Sat gore 6+1 im ama 2 gün önce değerim 760 di ve bugün 1605. Hala kese goremedik. Dr geç döllenme dedi ama hayirlisi
Benimde kese 7 den sonra göründü diye hatırlıyorum SONRa kalp atışı bekle valla hamile olduğumuzu öğreniyoruz daha strese giriyoruz günler gecmiyor sanki :)

Kızlar en son kendi doktoruma (yani özel bi doktor degil takip edildiğim üni hastanesi) 12 haftalık ken gitmiştim. Sonra 13 haftalıkken sonuçları aldım maşallah güzel çıktı orda bir daha ki randevu yu almayı unuttum. O gün den sonra bu aralar giderim diye düşündüm şuan bir türlü randevu anlamıyorm acaba bayram dan sonra giysem cok mu geç kalmış olurum sürekli onu düşünüyorum... Not 15 haftalıkken özele cinsiyet için gittm ultrasonda hersey normlar dendi bi test yapılmadı. Sanırım cinsiyet için tekrar gidecegim özele.. Ama orda test falan değil sadece cinsiyete ve ultrason muane si yapıyor

Kızlar en son kendi doktoruma (yani özel bi doktor degil takip edildiğim üni hastanesi) 12 haftalık ken gitmiştim. Sonra 13 haftalıkken sonuçları aldım maşallah güzel çıktı orda bir daha ki randevu yu almayı unuttum. O gün den sonra bu aralar giderim diye düşündüm şuan bir türlü randevu anlamıyorm acaba bayram dan sonra giysem cok mu geç kalmış olurum sürekli onu düşünüyorum... Not 15 haftalıkken özele cinsiyet için gittm ultrasonda hersey normlar dendi bi test yapılmadı. Sanırım cinsiyet için tekrar gidecegim özele.. Ama orda test falan değil sadece cinsiyete veultrason muane si yapıyor

Benim inancım zaten güçlü artı kocamı çok seviyorum cinsiyeti zerre umrumda değil ama kocam aşırı çocuk seviyo 1tane kızımız var bundan önce düşürdüm ikiz hemde erkekdi öyle üzüldüki sağlıklı olsun yeter dedi ,bundada kanamam oldu yeni kalktım yataktan.. o kadar korktuki..oysa hepsi boşmuş.. aynısını ona dedim hayirlisi bu demekki dedim bi kizdiki Allah hem erkek verip hep hayırlı kılabilir hem sen8n fazla doğurma şansın yok dedi... bundan sonra erkek de olsa bir daha doğurmam demstm artik bilmiyorum kızlar brn8 tanısanız anlarsiniz..ailesi erkek düşkünü ben doğuma girince kızım olacak ya hala erkekolur belki diyordu kaynanam..esimin düşüncesi ailesinden desem alakası yok çünkü kız çocuklarını sevmio 1kızdan başka kız istemiyordu.. kızımı çok seviyo ama 2 gebeligimdede bu gözyaşları mustehakmi bana. Her anne yavrusunu sever ama biliyomusun ultrasonda görünce cinsiyet filan düşünmüyorum öyle mutlu oluyorumki dedim kocama..kocam dediki yok benim aklıma geliyo vs dedi. biz severek evlendik benden çok seviyo beni ama bu halleri ben8 mahfediyo..napcam bilmiom gece uyuyamadim sabah namazını kilip dua ettim üzüntümü al kocama hidayet ver dedim Rabbime..

Allah razi olsun hepinizden ama kaynanamlara deneyebile korkuyorum Rabbim in emrine elbet raziyim asla isyanım yok ama gozyaslarimi durduramiyorum kocamın yüzünü b8le görmek istemiyorum.beli8 iki yila bi daha düşünüyorum o zaman oğlum olsa bile bunları unuturmuyum.. benim su an duygularım ne haldegebeyim için de sakla sözünü duygunu diyorum,diyorki derdini paylaş diyorsun şimdide boyledoyorsun diyor.. Kız doğuran kadınlar hic takmiyo lafları sen de takma diyor... 9 unda dr uma randevum batı zamn kesin belli olur eğer erkek bile dese umrumda degil kocam8n bu hallerini hic unutmuycam.ben sana biseymi dedim diyor.kendi kendine söylendi durdu ins oğlu da olur benden ama bu halleri normal mi.. cev4emizde 2. Kız i olanlara acaip bakıyordu.Kız seven arkadasina,yalan konusuyo diyordu.başım ağrıyor.. üzülmek istemiyorum Rabbmden yavrumdan utanıyorum.. ah Rabbim

Eşim hekim zaten biliyor beni suclamiyorki beni ezdiği tek şey bu ikinci ve 3 den fazla doğuramaya bilirim ondan erkek c9k istiyo.. nasıl seviniyim bi desene.. ben herseyi terkedip ona geldim bilsen neleri terkettim ağlarsın.. ana şunun hâline.. Bana değil Allaha kızıyo sanki tobe ya rabbi

Canım sağlıklı hayırlı evlat olsun İnşallah, o çok erkek isteyenlere söyle, cinsiyeti erkek belirliyor. Şakadan yapıştır lafını erkek diye ısrar ederlerse oğlunuza söyleyin diye
Bi tane erkek torunları var tapar gibi seviyorlar,küçük çocuğun ne suçu var ama çocuktan gıcık olmaya başladım o derece.. bnmki kız ya o kadar sevmediler... ailesi umrumda olmazdı kocam hic üzülmese rabbine teslim olsaydı...

Benim üçüncü oğlum olucak ama bn dé kıza hasret kalıcam hep tek kalıcam onlar evlenince dünyanın 3n iyi gelini de olsa mesafesini kayacaktir esleri. Düşünsene beni ben de buna üzülüyorum. Allah eşine çok lütuf etmiş. Keşke bilse. Ben senin yerinde olsam takmazdim Allah herseyi en eyi bilendir. Ben üçüncüye hamileyken eşim erkek olmazsa olurum diyordu düşün yani ilk gebeligi m burnumdan geldi. Hatta erkek olunca oğlumu benden almaya çalıştılar. Kızlarını sev onlar babayı mum ederler sıkma canını. Dua et çok fazla. Ya Vedud ismini çok oku.Allah yardımcın olsun

Neden üçten sonra doguramiyorsu ki

Kusura bakma ama eşin babalık sıfatını dahi hak etmiyor.
Ona rağmen rabbim nasip etmiş baba olmuş...
Keşke böyle insanlar babalık duygusunu tadacağına ,yıllarca tüp bebek sırasında bekleyip ,elinde avucunda ne varsa hepsini de sağlıklı bir bebek için döken insanlar baba olsaydı...
Dilimin ucuna daha ağır sözler geliyor ama neyse... Allah hidayet nasip eylesin !

30 yaşında hamile kaldım mayıs ayı yani 5 +9 bnm çift ve bebeğimin cinsiyet erkek:) ama ben inanmıyorum böyle şeylere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…