Lütfen biraz güçlü ol.. Ne eşine ne de ailesine bu şekilde konuşma hakkı vermemelisin! Senin güçlü bir duruşun olursa kimse seninle bu şekilde konuşamaz. Ne mutlu ki sana Allah ikinci kez anne olma fırsatını tanımış. Sonuna dek tadını çıkar ve müdahele edenlerin ağzının payını ver oturt!Benim inancım zaten güçlü artı kocamı çok seviyorum cinsiyeti zerre umrumda değil ama kocam aşırı çocuk seviyo 1tane kızımız var bundan önce düşürdüm ikiz hemde erkekdi öyle üzüldüki sağlıklı olsun yeter dedi ,bundada kanamam oldu yeni kalktım yataktan.. o kadar korktuki..oysa hepsi boşmuş.. aynısını ona dedim hayirlisi bu demekki dedim bi kizdiki Allah hem erkek verip hep hayırlı kılabilir hem sen8n fazla doğurma şansın yok dedi... bundan sonra erkek de olsa bir daha doğurmam demstm artik bilmiyorum kızlar brn8 tanısanız anlarsiniz..ailesi erkek düşkünü ben doğuma girince kızım olacak ya hala erkekolur belki diyordu kaynanam..esimin düşüncesi ailesinden desem alakası yok çünkü kız çocuklarını sevmio 1kızdan başka kız istemiyordu.. kızımı çok seviyo ama 2 gebeligimdede bu gözyaşları mustehakmi bana. Her anne yavrusunu sever ama biliyomusun ultrasonda görünce cinsiyet filan düşünmüyorum öyle mutlu oluyorumki dedim kocama..kocam dediki yok benim aklıma geliyo vs dedi.biz severek evlendik benden çok seviyo beni ama bu halleri ben8 mahfediyo..napcam bilmiom gece uyuyamadim sabah namazını kilip dua ettim üzüntümü al kocama hidayet ver dedim Rabbime..
Lütfen biraz güçlü ol.. Ne eşine ne de ailesine bu şekilde konuşma hakkı vermemelisin! Senin güçlü bir duruşun olursa kimse seninle bu şekilde konuşamaz. Ne mutlu ki sana Allah ikinci kez anne olma fırsatını tanımış. Sonuna dek tadını çıkar ve müdahele edenlerin ağzının payını ver oturt!Benim inancım zaten güçlü artı kocamı çok seviyorum cinsiyeti zerre umrumda değil ama kocam aşırı çocuk seviyo 1tane kızımız var bundan önce düşürdüm ikiz hemde erkekdi öyle üzüldüki sağlıklı olsun yeter dedi ,bundada kanamam oldu yeni kalktım yataktan.. o kadar korktuki..oysa hepsi boşmuş.. aynısını ona dedim hayirlisi bu demekki dedim bi kizdiki Allah hem erkek verip hep hayırlı kılabilir hem sen8n fazla doğurma şansın yok dedi... bundan sonra erkek de olsa bir daha doğurmam demstm artik bilmiyorum kızlar brn8 tanısanız anlarsiniz..ailesi erkek düşkünü ben doğuma girince kızım olacak ya hala erkekolur belki diyordu kaynanam..esimin düşüncesi ailesinden desem alakası yok çünkü kız çocuklarını sevmio 1kızdan başka kız istemiyordu.. kızımı çok seviyo ama 2 gebeligimdede bu gözyaşları mustehakmi bana. Her anne yavrusunu sever ama biliyomusun ultrasonda görünce cinsiyet filan düşünmüyorum öyle mutlu oluyorumki dedim kocama..kocam dediki yok benim aklıma geliyo vs dedi.biz severek evlendik benden çok seviyo beni ama bu halleri ben8 mahfediyo..napcam bilmiom gece uyuyamadim sabah namazını kilip dua ettim üzüntümü al kocama hidayet ver dedim Rabbime..
Çok sağol icimi ferahlattin ana benim s7 an tek düşüncem bundan sonraki gebelikte tup bebek düşünürse napcam onun bunun elinde..kocamı çok inançlı diye evlendim ne biliyim ben düşükte de kız olursa üzülürüm dedi de ondan başka bise oluştu ağlamaktan.öylece kaybettim üstüne kürtaj oldum bi bebek daha var diye.. tem8zlik yaptım kafa dagitiyim diye. Kocam nasıl sinirleniyo düşük yaparsan biliyorum diyor.. madem neden üzülüyor kız diyeBenim üçüncü oğlum olucak ama bn dé kıza hasret kalıcam hep tek kalıcam onlar evlenince dünyanın 3n iyi gelini de olsa mesafesini kayacaktir esleri. Düşünsene beni ben de buna üzülüyorum. Allah eşine çok lütuf etmiş. Keşke bilse. Ben senin yerinde olsam takmazdim Allah herseyi en eyi bilendir. Ben üçüncüye hamileyken eşim erkek olmazsa olurum diyordu düşün yani ilk gebeligi m burnumdan geldi. Hatta erkek olunca oğlumu benden almaya çalıştılar. Kızlarını sev onlar babayı mum ederler sıkma canını. Dua et çok fazla. Ya Vedud ismini çok oku.Allah yardımcın olsun
Risk var zaten bu sezeryanda cerrah gerekebilir.. yapışıklık davar bebeği zor çıkardılar amaliyattaNeden üçten sonra doguramiyorsu ki
renk88 sanatçılardan biri vardı isim hatırlamıyorum. Eşi hamileyken bütün testleri yaptırmışlar hepsi tertemiz doğduğunda Bebek down send. Doğdu. Demem oki başka Dr da git. Dünya test yapıyorlar 1 tanesi kötü çıksa düşün dur 9 ay ne kadar stresli geçirecek aileler.
Biz 2 martta 10. Yılımıza gireceğiz ama 2 senemiz bitti evlilikte ağustos 23te. Almadı beni yıllarca eşşek herif :)kızlar ne kadarlık evlisiniz merak ettim
bizim yarın 1. senemiz dolacak. kapadokyada çok güzel bir otelden yer ayırttık çok heycanlıyım
tabi kocam düşünemedi çok benim ısrarımla oldu ama olsun önemli olan güzel vakit geçirmek
Ağustos 16 da bi sene doldu benim dekapadokya yı bende çok istiyorum balayı için istemiştim nasip olmadı esim de bayram da goturiyim seni diyo bende kararsizim otel in ismi ne günlük ücreti fln ne
Benim inancım zaten güçlü artı kocamı çok seviyorum cinsiyeti zerre umrumda değil ama kocam aşırı çocuk seviyo 1tane kızımız var bundan önce düşürdüm ikiz hemde erkekdi öyle üzüldüki sağlıklı olsun yeter dedi ,bundada kanamam oldu yeni kalktım yataktan.. o kadar korktuki..oysa hepsi boşmuş.. aynısını ona dedim hayirlisi bu demekki dedim bi kizdiki Allah hem erkek verip hep hayırlı kılabilir hem sen8n fazla doğurma şansın yok dedi... bundan sonra erkek de olsa bir daha doğurmam demstm artik bilmiyorum kızlar brn8 tanısanız anlarsiniz..ailesi erkek düşkünü ben doğuma girince kızım olacak ya hala erkekolur belki diyordu kaynanam..esimin düşüncesi ailesinden desem alakası yok çünkü kız çocuklarını sevmio 1kızdan başka kız istemiyordu.. kızımı çok seviyo ama 2 gebeligimdede bu gözyaşları mustehakmi bana. Her anne yavrusunu sever ama biliyomusun ultrasonda görünce cinsiyet filan düşünmüyorum öyle mutlu oluyorumki dedim kocama..kocam dediki yok benim aklıma geliyo vs dedi.biz severek evlendik benden çok seviyo beni ama bu halleri ben8 mahfediyo..napcam bilmiom gece uyuyamadim sabah namazını kilip dua ettim üzüntümü al kocama hidayet ver dedim Rabbime..
Kusura bakma ama eşin babalık sıfatını dahi hak etmiyor.
Ona rağmen rabbim nasip etmiş baba olmuş...
Keşke böyle insanlar babalık duygusunu tadacağına ,yıllarca tüp bebek sırasında bekleyip ,elinde avucunda ne varsa hepsini de sağlıklı bir bebek için döken insanlar baba olsaydı...
Dilimin ucuna daha ağır sözler geliyor ama neyse... Allah hidayet nasip eylesin !
Bu kültürdeki insanlara rasgelsen anlarsın ne desen kâr etmez bunlara.. varya her yönden mutlu olsamda bu gebelikler hayattan kopardibeni.. boşver Allah büyük elbet teslim olan kişi sonunda mutlu olan kişidir..Okudukça üzülüyorumm. Allahın verdiğine beğenmemek ne demek ya. Bana önce kız dedi doktorum hani çok erkendi kız olabilir dedi mutlu oldum sonra erkek dedi yine mutlu oldum. Ne farkeder ya Allah sağlık versin evladıma eli ayağı sağlam aklı fikri bütün uvuzları yerinde olsun Rabbim nasip etmiş bnm ne haddime seçim yapmak.. Allahın verdiğine burun kıvıranlar hiçmi Allahtan korkmazlar .. Anlamıyorum...
Amin kardeşim bakarsın hatasını anlarda izdirabim biter..Kusura bakma ama eşin babalık sıfatını dahi hak etmiyor.
Ona rağmen rabbim nasip etmiş baba olmuş...
Keşke böyle insanlar babalık duygusunu tadacağına ,yıllarca tüp bebek sırasında bekleyip ,elinde avucunda ne varsa hepsini de sağlıklı bir bebek için döken insanlar baba olsaydı...
Dilimin ucuna daha ağır sözler geliyor ama neyse... Allah hidayet nasip eylesin !
maşallah Allah nice güzel günlerini göstersin bize.Günaydın hanımlar. Biz kontrolden geldik. Şükürler olsun şimdilik her şey yolunda. SAT a göre 4 gün öndeyiz. Doktorum karnını, kafasını,bacak kemiklerini ve omurgasını detaylıca kontrol etti. 3-4 hafta sonra ayrıntılı ultrason için perinatalog a yönlendirdi. Yani 20-21. Haftalar arası. Kızım yüz üstü yatıyordu çok uğraştık ama dönmedi bize parmağını sallayıp bir güzel de emdi :) Bu duyguları bize yaşatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun.
Günaydın hanımlar. Biz kontrolden geldik. Şükürler olsun şimdilik her şey yolunda. SAT a göre 4 gün öndeyiz. Doktorum karnını, kafasını,bacak kemiklerini ve omurgasını detaylıca kontrol etti. 3-4 hafta sonra ayrıntılı ultrason için perinatalog a yönlendirdi. Yani 20-21. Haftalar arası. Kızım yüz üstü yatıyordu çok uğraştık ama dönmedi bize parmağını sallayıp bir güzel de emdi :) Bu duyguları bize yaşatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun.
Ben de okudum bu yazıyı. Hüseyine çok yaradı. Çok şükür. Güvenli bağlanma açısından şükürler olsun.'Annenin nefes verirken ağzından çıkan karbondioksit gazı çocuğunu teskin edecek bir etki oluşturur. Bu yüzden çocukların, kendi kendini sakinleştirme becerisine sahip olmadığı ilk yıllarında annesiyle yatması, annenin nefesinin çocuğun nefesine akması büyük önem taşır' der Kaliforniya Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonucunda.
Oysa biz hızla çocuklarımızı bağrımızdan ayırmaya çalışırız. Aman bağımlı olmasın, özgüvenli olsun, şımarmasın diye ayrışma telaşına düşeriz. Annesinden ayrılan çocuk korktuğunda, heyecanlandığında, strese girdiğinde ağlayınca da, teskin olsun diye ağzına plastik memeler, biberonlar veririz. Teskin olma kanalı annesi olan bir canlıyı, suni araçlarla huzur bulmaya mecbur ederiz.
Keşke korkmasak evlatlarımızın nefesine akmaktan. Bizim nefesimizdeki 'zehir' i bile zayi etmeyip bebeğe 'şifa' kılan Rabbin sistemine teslim olabilsek. Kolay olanı zorlaştırıp, yükümüzü arttırmasak. Bebeğimizle yan yana, ten tene olsak.... Nefesimizdeki şifayı bebeğimizin nefesine emanet bıraksak.....
(Alıntı)
Allah yardımcın olsun. Hazinesi sonsuzdur onun. Kültür çok etki ediyor ama bence esin de zamanla değişecektır. Okulun da gonlune gore olsun inşallah.Risk var zaten bu sezeryanda cerrah gerekebilir.. yapışıklık davar bebeği zor çıkardılar amaliyatta
Ben de okudum bu yazıyı. Hüseyine çok yaradı. Çok şükür. Güvenli bağlanma açısından şükürler olsun.
Allah yardımcın olsun. Hazinesi sonsuzdur onun. Kültür çok etki ediyor ama bence esin de zamanla değişecektır. Okulun da gonlune gore olsun inşallah.
İmtihan işte kimi kız kimi erkek ister ama gerçekten sağlıklı ve uzun ömürlü hayırlı olmaları en önemlisi.[
Allah razı olsun kardeşim.. Rabbim bana yeter ... zaten oturmuş film izliyobiliyorum üzülmeme üzülüyor ama bu nasıl üzülme.. üzüldüğüme kızıyor haksızmışım üzülmekte.. kasığım ağrıyor ne kadar üzülüyorsam.. evden gideckti bugün ama gitmedi başka şehirde işi vardı. korktu heralde iş yaparda bebeği düşürrüm diye yada üzgnm diye.. gebe elbisesi diktrdim almaya gtcem ama hevesm kalmadı
Inşallah cnm pazartesiyi iple çekiyoruz. Yazarim buraya2 günde bir biliyorum canım ben. hergünde yarısı kadar artar mantıken... cuma 1600 lerde ise pa.tesi 3000 i geçer ve görürsün zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?