MaşaAllah sağlıkla kucağına alırsın canımAnaaaaaam şubat anneleriii benimde oğlum olacakmış
Çok tuhaf hissettm kendimi dr lank diye söyleyince
Kocam şokta kesin kiz diyodu ben erkek hissediyodm yaaaa sağlıkla gelsin inşallah yavruuum
Amin canim inşallah cok tesekkur ederim:)MaşaAllah sağlıkla kucağına alırsın canım
Hayırlı olsun canım. Senin kız eşyaları kaldı elinde şimdilik desene :)Anaaaaaam şubat anneleriii benimde oğlum olacakmış
Kocam şokta kesin kiz diyodu ben erkek hissediyodm yaaaa sağlıkla gelsin inşallah yavruuum
Saol canim çok teşekkür ederim:)Hayırlı olsun canım. Senin kız eşyaları kaldı elinde şimdilik desene :)
Amin canım Amin.. Ben de sürekli bunun için dua ediyorum.Saol canim çok teşekkür ederim:)
Ya sorma kiz olsaydi hazirdi herşeyi erkege ne alinir hiç bilmiyorm yeni bi heyecan olucak benim icin olsun saglikla versin rabbim hayirli evlat olsun başka bişey istemem :)
Anaaaaaam şubat anneleriii benimde oğlum olacakmış
Ayy saol canim hiç şaşırtmadim dimi amaHayırlı olsuuuun
Efenimmmmm gunaydinlarnörüyonuz bakem haliniz vaktiniz yerinde mi naparsiniz ne edersiniz
Ayy saol canim hiç şaşırtmadim dimi ama
Gece yatiyom benNe günaydını kızz.
Öğlen uykusuna yatacaz şimdi oğluşumla
Valla ilk çocuğu olanlar tadını çıkarsın senin gibi.
Benden çok kocam şoka girdi en başindan beri diyodu baktirma bosuna ben diyorum kiz olcak diye kaldi öylece
Pipisi düşmezse belki olur kiz niye olmasinKızzz ister misin benim oğlan da kız çıksın
Yani tamam iki dr baktı ama ikiside erkeğe benziyor dedi sadece.
Belki salı günü kontrolde kız olduğunu söylerler yaaniii. Olabilşr dimii
Çok saol canm amin inşallah hepimiz saglikla kavuşalim bebişlerimize inşallah:)maheen saglikla gelsin oglusun insallahhh
gulsah_bartu hayirli saglikli olsun insallahhh
Darisi benim gibi cinsiyeti netlesmeyen analara insallah:)))
Hahayyy kendine o kadar güvenerek konuşup sonuç erkek denilince yanı şok olmuştur tabiBenden çok kocam şoka girdi en başindan beri diyodu baktirma bosuna ben diyorum kiz olcak diye kaldi öyleceilk bebegmz kizdi canm o yuzden hep kiz fikrine aliştigimz için tuhaf olduk böyle
Amiiinnnn :) bnde öğrenemedim halamaheen saglikla gelsin oglusun insallahhh
gulsah_bartu hayirli saglikli olsun insallahhh
Darisi benim gibi cinsiyeti netlesmeyen analara insallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?