2017 Şubat Anneleri

Anaaaaaam şubat anneleriii benimde oğlum olacakmış

Çok tuhaf hissettm kendimi dr lank diye söyleyince

Kocam şokta kesin kiz diyodu ben erkek hissediyodm yaaaa sağlıkla gelsin inşallah yavruuum
MaşaAllah sağlıkla kucağına alırsın canım

Anaaaaaam şubat anneleriii benimde oğlum olacakmış

Çok tuhaf hissettm kendimi dr lank diye söyleyince

Kocam şokta kesin kiz diyodu ben erkek hissediyodm yaaaa sağlıkla gelsin inşallah yavruuum
Hayırlı olsun canım. Senin kız eşyaları kaldı elinde şimdilik desene :)

Hayırlı olsun canım. Senin kız eşyaları kaldı elinde şimdilik desene :)
Saol canim çok teşekkür ederim:)

Ya sorma kiz olsaydi hazirdi herşeyi erkege ne alinir hiç bilmiyorm yeni bi heyecan olucak benim icin olsun saglikla versin rabbim hayirli evlat olsun başka bişey istemem :)

Saol canim çok teşekkür ederim:)

Ya sorma kiz olsaydi hazirdi herşeyi erkege ne alinir hiç bilmiyorm yeni bi heyecan olucak benim icin olsun saglikla versin rabbim hayirli evlat olsun başka bişey istemem :)
Amin canım Amin.. Ben de sürekli bunun için dua ediyorum.

Gunaydin kizlar. Cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun. Cinsiyet ayrimi yapanlarada rabbim hidayet versin.
Bisey sorcam ben ne zaman bebegimle konusmaya calissam aglamaktan konusamiyorum bebegimle.cok duygulaniyorum. Sizde de boyle oluyormu.

Ayy saol canim hiç şaşırtmadim dimi ama

Kızzz ister misin benim oğlan da kız çıksın
Yani tamam iki dr baktı ama ikiside erkeğe benziyor dedi sadece.
Belki salı günü kontrolde kız olduğunu söylerler yaaniii. Olabilşr dimii

Ne günaydını kızz.
Öğlen uykusuna yatacaz şimdi oğluşumla
Valla ilk çocuğu olanlar tadını çıkarsın senin gibi.
Gece yatiyom ben bide hep uyaniyom doğru durust uyuyamiyom ki sonra sabaha karşı daliyom biraz böyle sersem gibi uyaniyom sonra

Evet efendim bir erkek haberide bizden gelsin. 2. Kez erkek anasi olucam insallah masallah pasanin sagligi yerinde. Baya ugrastik gormek icin elini koymus onune. Onun icin esim hala kiz olabileceginden umutlu. Kimisi oyle kimisi boyle iste.
Bu arada 4 lu test icin kan verdim. 2lide sorun yoktu ama doktor iyi olur deyince yaptirdik. Bir ay sonra ayrintili olacak insallah.

maheen niye sasirdin ki kız olacaklar istisna burda ogullarimiza kız bulamicaz bişi diil
Benden çok kocam şoka girdi en başindan beri diyodu baktirma bosuna ben diyorum kiz olcak diye kaldi öylece ilk bebegmz kizdi canm o yuzden hep kiz fikrine aliştigimz için tuhaf olduk böyle

Kızzz ister misin benim oğlan da kız çıksın
Yani tamam iki dr baktı ama ikiside erkeğe benziyor dedi sadece.
Belki salı günü kontrolde kız olduğunu söylerler yaaniii. Olabilşr dimii
Pipisi düşmezse belki olur kiz niye olmasin

Benden çok kocam şoka girdi en başindan beri diyodu baktirma bosuna ben diyorum kiz olcak diye kaldi öylece ilk bebegmz kizdi canm o yuzden hep kiz fikrine aliştigimz için tuhaf olduk böyle
Hahayyy kendine o kadar güvenerek konuşup sonuç erkek denilince yanı şok olmuştur tabi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…