2017 Şubat Anneleri

Benden çok kocam şoka girdi en başindan beri diyodu baktirma bosuna ben diyorum kiz olcak diye kaldi öylece ilk bebegmz kizdi canm o yuzden hep kiz fikrine aliştigimz için tuhaf olduk böyle

Haha
Bunun aynısını bizde yaşadık.
Adam kesin kız diye ismini bile düşünmüştü.
Kız üzerine hayaller filaan.. sonraa "erkekk" haberi

kızlar niyet gerçekten çok önemli kalben dua eden herkesten Allah razı olsun.. ögle namazını kılacaktım ,eşim namazı bırakmıştı askerden sonra, ne desem kılmamştı ,bugün seccadesini serdim çagırmadım ben sünneti kıldım geldi abdest alıp hade beraber kılalım dedi.. biliomusunuz o kadar mutlu oldumki sonra ben namazı bitirince üzüntümle seni üzdüysem özürdilerim dedi sarıldı ama kızlar hala düşüncesi düzelmiş değil üzüntüsüde devam ediyor .. neyse Allah ne derse o olur bakarsın bizimkindende pipi çıkıverir:))))) :) e napim artık üzülmüycem inş eşimde üzülmez ARTIK.. BENM Bİ ARK. kız elbiseleri aldı hep 6. ay öğrendiki erkekmiş.. ama bnm üzüldüğüm tek şey Rabbinden iste ama olmazsa üzülme...

Haha
Bunun aynısını bizde yaşadık.
Adam kesin kız diye ismini bile düşünmüştü.
Kız üzerine hayaller filaan.. sonraa "erkekk" haberi
Aynisi oldu walla ama esimin o halini görmek çok eglenceliydi yüz ifadesi çok komkti

Hadi senin de hayırlı olsun :) bu sene gerçekten erkek senesi sanırım kızlar azınlıkta benim komşu da hamile bi hafta var aramızda bi oğlu vardı buda erkek demiş dr :) Rabbim pasalarimizi sağlıkla gelmeyi nasip etsin inş

Canım sıkma canını. henüz cinsiyet şuan belli değil anladığım kadarıyla.. hakkınızda ne hayırlısı ise o olasun. eşinde ister istemez ailesinden etkileniyor. benim kayınvalideme erkek deyince kadın havalara uçtu. kız olsaydı sevinmezmiydin dedim sustu ve biraz dedi.. bozuldum ama üstündede durmadım. bende erkek deyince doktor gözümden 2 damla yaş geldi. hep kız diye düşünmüştüm.. Rabbim gerçekten hayırlısını versin..

Ya canm konunu çat pat biliyorum bi turlu tam okuyamadim ama ana fikri eşinin erkek bebek istemesi kiz olmasndan memnuniyetsizligi sanirim.yani inançli olmak derken ne derece nasil bi imandan bahsediyoruzki eşin cahiliye devrindeki o ayrim düsuncesini sana yaşatıyo hamilesin üzme kendini belki hayirlisi budur niye böyle düşnyo anlamyorm gercekten çevre faktörude vardir tabi ama şükretmek lazim hayatta bir evlada bile sahip olamayan sahip olmak için herşeyini veren insanlar varken bir süru örnekler varken niye bu şükürsüzluk...rabbim doğru yoldan Akılli düsunmekten ayırmasin kimseyi eşinede hidayet nasip etsin inşallah.ne denebilirki..

maheen @gulsah_bartu kızlar tebrik ederim erkeklerinizi :) bende dün öğrendim benimde erkek

bu arada erkek odası için bebe mavi rengindeki boyaya beyaz yıldız baskısı çokmu klasik? (muhtemelen oda böyle olcak) gri boya üzerine beyaz yıldızlar yada ?

Saol canim senin oğluş hayirli olsun
Güzel olabilir örnek görsel gönder bakalim:)ben henüz düsunmedim bu detaylari ama yildizli biseyler yapcam bende:) bebek odasi benim

http://www.google.com.tr/search?q=ç...hXHDxoKHelPAhUQ_AUIBSgB#imgrc=NAqfhLom8sDiaM:

bu banada fikir verin bebek odasinin detaylarinda yildizlar var :)

Benim eşimgil de 3 erkek hepsi de annelerine düşkünler. Eşim de kvde de ona annem gibi davranmamı yakın olmamı istiyorlar olmuyor tabi kendi annem bir başka..... korkuyordum ya benim de hiç kızım olmaza diye. Çok şükür rabbim bekletmedi :) inşallah isteyen herkesin kızı da oğlu da olur

Anaaa evlendin hemen hamile mi kaldin

Insallah :)) çok şükür ki rabbim nasip etti böyle güzel duyguları :)

Yaa allah yardımcın olsun canım senin de miniklerinin dee
evet evlendim iki hafta sonra hamile kaldım

yok biz düşünmüyorduk ama oldu beklemiyorduk bile

Öncelikle geçmiş olsun. Amniyosentez çok riskli. Sen böyle bir şey gercekten varsa ve aldırmayı düşünmüyorsan bence bu riske girme. Ha kesinlikle aldırırım diyorsan bu riski göze alabilirsin. Başka doktorada görün. Sonuçta ikili temiz çıkınca üçlüyü yapmayanda çok dr var. Böyle bir durum olsa her dr üçlüyüde ister. Tekrar geçmiş olsun.

kalimero87 boya konusundan pek anlamam ama duvar kagıdi kullansli olmuyomu canm

boyadan kastım işte duvar kağıdı
beyaz odaya altın sarısıda çok yakışır. beyaz yerine çok uçuk mavi ve sarı yerine beyaz yıldızlar düşün.... bakalım neler görücez daha neler.. bütün oda bayar zaten yıldızlar .. 2 duvarda karşılıklı başka bi model yada sadece mavi..

Eklentiler

• il_570xN.585213327_6brd.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…