Gece yatiyom benbide hep uyaniyom doğru durust uyuyamiyom ki sonra sabaha karşı daliyom biraz böyle sersem gibi uyaniyom sonra
Ay evet bide bi anda sorar sormaz söyleyince dr benim kocaHahayyy kendine o kadar güvenerek konuşup sonuç erkek denilince yanı şok olmuştur tabihayırlısı bakalım
Bir dahaki kontrole kesinlesir insallah bizim de saglikli olmalari yeterli ama insan merak ediyor haliyle hayirlisi bakalimAmiiinnnn :) bnde öğrenemedim hala
Benden çok kocam şoka girdi en başindan beri diyodu baktirma bosuna ben diyorum kiz olcak diye kaldi öyleceilk bebegmz kizdi canm o yuzden hep kiz fikrine aliştigimz için tuhaf olduk böyle
Uyuyamiyom ki eşim vardiyeli ya bide benim ayarlar da degisiyoUyuu kuzuum uyuu. Boool bol uyu.
Bak sonra TuRuNCu dediydi dersin
Aynisi oldu walla ama esimin o halini görmek çok eglenceliydi yüz ifadesi çok komktiHaha
Bunun aynısını bizde yaşadık.
Adam kesin kız diye ismini bile düşünmüştü.
Kız üzerine hayaller filaan.. sonraa "erkekk" haberi
Hadi senin de hayırlı olsun :) bu sene gerçekten erkek senesi sanırım kızlar azınlıkta benim komşu da hamile bi hafta var aramızda bi oğlu vardı buda erkek demiş dr :) Rabbim pasalarimizi sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşEvet efendim bir erkek haberide bizden gelsin. 2. Kez erkek anasi olucam insallah masallah pasanin sagligi yerinde. Baya ugrastik gormek icin elini koymus onune. Onun icin esim hala kiz olabileceginden umutlu. Kimisi oyle kimisi boyle iste.
Bu arada 4 lu test icin kan verdim. 2lide sorun yoktu ama doktor iyi olur deyince yaptirdik. Bir ay sonra ayrintili olacak insallah.
Benim inancım zaten güçlü artı kocamı çok seviyorum cinsiyeti zerre umrumda değil ama kocam aşırı çocuk seviyo 1tane kızımız var bundan önce düşürdüm ikiz hemde erkekdi öyle üzüldüki sağlıklı olsun yeter dedi ,bundada kanamam oldu yeni kalktım yataktan.. o kadar korktuki..oysa hepsi boşmuş.. aynısını ona dedim hayirlisi bu demekki dedim bi kizdiki Allah hem erkek verip hep hayırlı kılabilir hem sen8n fazla doğurma şansın yok dedi... bundan sonra erkek de olsa bir daha doğurmam demstm artik bilmiyorum kızlar brn8 tanısanız anlarsiniz..ailesi erkek düşkünü ben doğuma girince kızım olacak ya hala erkekolur belki diyordu kaynanam..esimin düşüncesi ailesinden desem alakası yok çünkü kız çocuklarını sevmio 1kızdan başka kız istemiyordu.. kızımı çok seviyo ama 2 gebeligimdede bu gözyaşları mustehakmi bana. Her anne yavrusunu sever ama biliyomusun ultrasonda görünce cinsiyet filan düşünmüyorum öyle mutlu oluyorumki dedim kocama..kocam dediki yok benim aklıma geliyo vs dedi.biz severek evlendik benden çok seviyo beni ama bu halleri ben8 mahfediyo..napcam bilmiom gece uyuyamadim sabah namazını kilip dua ettim üzüntümü al kocama hidayet ver dedim Rabbime..
Ya canm konunu çat pat biliyorum bi turlu tam okuyamadim ama ana fikri eşinin erkek bebek istemesi kiz olmasndan memnuniyetsizligi sanirim.yani inançli olmak derken ne derece nasil bi imandan bahsediyoruzki eşin cahiliye devrindeki o ayrim düsuncesini sana yaşatıyo hamilesin üzme kendini belki hayirlisi budur niye böyle düşnyo anlamyorm gercekten çevre faktörude vardir tabi ama şükretmek lazim hayatta bir evlada bile sahip olamayan sahip olmak için herşeyini veren insanlar varken bir süru örnekler varken niye bu şükürsüzluk...rabbim doğru yoldan Akılli düsunmekten ayırmasin kimseyi eşinede hidayet nasip etsin inşallah.ne denebilirki..kızlar niyet gerçekten çok önemli kalben dua eden herkesten Allah razı olsun.. ögle namazını kılacaktım ,eşim namazı bırakmıştı askerden sonra, ne desem kılmamştı ,bugün seccadesini serdim çagırmadım ben sünneti kıldım geldi abdest alıp hade beraber kılalım dedi.. biliomusunuz o kadar mutlu oldumki sonra ben namazı bitirince üzüntümle seni üzdüysem özürdilerim dedi sarıldı ama kızlar hala düşüncesi düzelmiş değil üzüntüsüde devam ediyor .. neyse Allah ne derse o olur bakarsın bizimkindende pipi çıkıverir:))))) :) e napim artık üzülmüycem inş eşimde üzülmez ARTIK.. BENM Bİ ARK. kız elbiseleri aldı hep 6. ay öğrendiki erkekmiş.. ama bnm üzüldüğüm tek şey Rabbinden iste ama olmazsa üzülme...
Saol canim senin oğluş hayirli olsunmaheen @gulsah_bartu kızlar tebrik ederim erkeklerinizi :) bende dün öğrendim benimde erkek
bu arada erkek odası için bebe mavi rengindeki boyaya beyaz yıldız baskısı çokmu klasik? (muhtemelen oda böyle olcak) gri boya üzerine beyaz yıldızlar yada ?
Benim üçüncü oğlum olucak ama bn dé kıza hasret kalıcam hep tek kalıcam onlar evlenince dünyanın 3n iyi gelini de olsa mesafesini kayacaktir esleri. Düşünsene beni ben de buna üzülüyorum. Allah eşine çok lütuf etmiş. Keşke bilse. Ben senin yerinde olsam takmazdim Allah herseyi en eyi bilendir. Ben üçüncüye hamileyken eşim erkek olmazsa olurum diyordu düşün yani ilk gebeligi m burnumdan geldi. Hatta erkek olunca oğlumu benden almaya çalıştılar. Kızlarını sev onlar babayı mum ederler sıkma canını. Dua et çok fazla. Ya Vedud ismini çok oku.Allah yardımcın olsun
Anaaa evlendin hemen hamile mi kaldin
evet evlendim iki hafta sonra hamile kaldımInsallah :)) çok şükür ki rabbim nasip etti böyle güzel duyguları :)
Yaaallah yardımcın olsun canım senin de miniklerinin dee
yok biz düşünmüyorduk ama oldu beklemiyorduk bilebaya yeniymiş maşallah. çok özel olmazsa isteyerek mi bebiş? bende de 5. aydan sonra istek oluşmuştu, eşim de istiyordu ama ısrar etmedi hiç. erkenciyiz diyordum
ne güzel siz de 1 senelikeşim kayseri'deydi ben de buraya gelin geldim. kapadokyaya sık sık gidiyoruz yani ama hiç kalmamıştık. ben çok istiyordum ama taş mağara oteller oluyor bayılıyorum çok otantik rox kapadokya, bir bak bence ben bayıldım. gecelik ücreti son anda olduğu için pahalı oldu 350ydi.
maşallah
Öncelikle geçmiş olsun. Amniyosentez çok riskli. Sen böyle bir şey gercekten varsa ve aldırmayı düşünmüyorsan bence bu riske girme. Ha kesinlikle aldırırım diyorsan bu riski göze alabilirsin. Başka doktorada görün. Sonuçta ikili temiz çıkınca üçlüyü yapmayanda çok dr var. Böyle bir durum olsa her dr üçlüyüde ister. Tekrar geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba . 16 +2 gebeyim.Bugun doktorumla konuştum ikili tarama da herşey normal olduğunu soylemesine rağmen üçlü taramada 273 de bir down sendromlu olma riski olduğunu soyledi hemen devlet hastanesine gönderdi bayramdan sonrasına aminiyosentez randevusu verildi açıkçası çok korkuyorum ve morelim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan varmı ?GErçekten çok üzgünüm
İyiymis :) ben 9. Ayda kaldım :)evet evlendim iki hafta sonra hamile kaldım
yok biz düşünmüyorduk ama oldu beklemiyorduk bile
ben 5 sene evlenmeyi bekledim amaİyiymis :) ben 9. Ayda kaldım :)
Ben iki gün sonra hamile kaldım: )İyiymis :) ben 9. Ayda kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?