2017 Şubat Anneleri

Anaaaaaam şubat anneleriii benimde oğlum olacakmış

Çok tuhaf hissettm kendimi dr lank diye söyleyince

Kocam şokta kesin kiz diyodu ben erkek hissediyodm yaaaa sağlıkla gelsin inşallah yavruuum
Hayırlı olsun canım oğluşun ilk gebeliği olanlar genelde kız istiyo anlaşılan bizim de öyle olmuştu ama erkek fikrine de çok çabuk alıştık rabbim sağlıklı bi şekilde doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize Şükürler olsun rabbime bu duyguyu yaşattığı için

Evet çok tatli olur begendim ben canm benim gönderdigim görseldeki duvarlari demiyorum duvarlar çok fazla zaten ordaki bebek odasi takimindan aldım ben zaten onu diyorum senin gönderdigin duvar kagıdida çok hos bende öyle bişey düsünebilirim:)) besigini filan aldinmi sen görseldekode sade ve hoş duruyo senin gönderdigin:)

Ben gri boya üzerine beyaz yıldız ya da beyaz bulut düşünüyorum bence bebe mavisi çiğ kalıyo biraz ama tabi ki herkesin zevki farklı

Ben iki gün sonra hamile kaldım: )
Benim ilk gece adet oldum zaten sonra kanamalı geçirdim bi ayı buldu tamamen olması sonrasinda 3-4 ay mantar enfeksiyon tedavisi gordum fenaydi bi dünya kremler fitiller o süreç te de iliski olmadı pek yanı aslında benim 4-5 ayim öyle geçti

Aynen zaten alttan bakınca ilk gün karından iki gün sonra gözüküyor bnde ilk gün leke başladı iki gün sonra tam adet oldum kısmet kist vardı bende bebek olmaz dediler ilk günden oldu resmen

Çok saol canm benim çok güzel bi duygu ne olursa olsun cinsiyetine hiç önem vermedim hep sağlıgi geldi ciddi anlamda benim için insan kayiplar yaşiyinca daha hassaslaşiyo ama elhamdulillah çok çok şükur ki hersey yolunda gidiyo e şimdi cinseyeti ögrenincede tadini cikaraym biraz işin tatli tarafinida tadayim diyorm herkese rabbim nasip etsin hamile kalabilmek bile öyle büyük bi nigmetki bu zamanda sonuna kadar gidebilmeyide nasip etsin inşallh herkese

Aynen zaten alttan bakınca ilk gün karından iki gün sonra gözüküyor bnde ilk gün leke başladı iki gün sonra tam adet oldum kısmet kist vardı bende bebek olmaz dediler ilk günden oldu resmen
Nasip hayırlısı olsun iyi olmuş işte :)

Kaçıncı çocuğunuz?

İKEA tarzı beyaz beşikle güzel uyar..henüz amladım.. odayıda muhtemelen yaz sonu yaparım. ilk etapta sadece beşik alıcam gibi geliyor. senin mobilya çok güzel gerçekten..

Ben gri boya üzerine beyaz yıldız ya da beyaz bulut düşünüyorum bence bebe mavisi çiğ kalıyo biraz ama tabi ki herkesin zevki farklı

bende gri ve mavi arası gidip geliyorum bakalım kağıtçıları gezince neler görücez neler... bulut figürüde hoş evet...

İKEA tarzı beyaz beşikle güzel uyar..henüz amladım.. odayıda muhtemelen yaz sonu yaparım. ilk etapta sadece beşik alıcam gibi geliyor. senin mobilya çok güzel gerçekten..
Bende anne yani olarak kullanmak icin ikea besik istiyrm cok tatli geliyo bana gereksiz olurmu bilmiyorm ama anne yani olmasi lazim 1 tane bez olanlar hem pahali hem kücük

Bende anne yani olarak kullanmak icin ikea besik istiyrm cok tatli geliyo bana gereksiz olurmu bilmiyorm ama anne yani olmasi lazim 1 tane bez olanlar hem pahali hem kücük

benim bütçemi aşar.. her ne kadar ilk çocukta olsa.. anne yanı ahşam var dimi ikeada? ne kadar fiyatı?

benim bütçemi aşar.. her ne kadar ilk çocukta olsa.. anne yanı ahşam var dimi ikeada? ne kadar fiyatı?
Ya işte ıkea beşik varya onun yanindaki parmakligini monte etmeyince anne yani oluyo direk zaten:) arkadasim aldi öyle yapti iki şekildede kullanabilirsin

Ya işte ıkea beşik varya onun yanindaki parmakligini monte etmeyince anne yani oluyo direk zaten:) arkadasim aldi öyle yapti iki şekildede kullanabilirsin

ikea beşikleri biraz büyük..ben anne yanı olarak ahşapların küçüklerini görmüştüm .. ondan istiyosun sandım.. hadi bakalım hayırlısı.. sığarsa bende yatak odamda kullanırım ilk zamanlar.. iyi hafta sonları canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…