2017 Şubat Anneleri

Günaydın hanimlar bugun 17 haftayı doldurduk.3 gundur feci bas ağrısı çekiyorum. Isteyim dusup bayilmaktan korkuyorum daha once hic bu şekilde bas agrisi yaşamadım. Sizce dokturumu aramali miyim.yada ne yapabilirim oneriniz var mi?

Günaydınnn 1 saat oldu uyanalı da tembelleniyorum yattığım yerden. Bugün seminere gitmedim bu hafta evdeyim muhtemelen. Vekaletle ilişik kestim evraklar postada, gelsin katılış yapacağım.
Bayram temizliği falan yapmıyorum ben memlekete gideceğiz nasılsa. Dönüşte de bi kadın bulacağım 20 günde bi falan gelsin ince işini yapsın gerisini ufak şeyleri ben hallederim.

Canm ben günde 2-3 bardak çay içiyorum zaten. İçe tea de haftada 2-3 içiyorum limonlusunu çok sever oldum bu ara. Hamilelikten önce sadece mango içiyordum.

sen bnmkini gösen korkarsın o zaman :) 8 aylık gibi hemde 9 kg aldım 4 ay btmeden nolcak bilmiyorm..bence sennki çok iyi :)maşaallah bebişlerimize

Canm doktorun ne dedi 9 kiloya? Gebelik şekeri falan olmasın Allah korusun?

günaydın bir ara bendede vardı sonra kendiliğindne geçti acaba çokmu yordunuz son günlerde kendinizi

İnşallah sağlıcakla kucağına alıp büyütürsün bebeğini.. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah..

Bence sadece gebeler için sağlıklı insanlar için de pek faydalı içecek değiller ama sıkma canını bir şey olmaz inşallah. Ama daha dikkatli olmakta fayda var.. ben mesela kolayı çok severdim çok şükür öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim. Eğer kendimize engel olabiliyorsak olaljm bebişlerimiz sağlıklı beslenainler..

Canım ben de clexane 0.4lük kullaniyorum ama hep yetmeyecek korkusu bebegin gelişimi duracak korkusu yaşıyorum. Doktorum yeterli dedi 0.4luk icin ama emin olamiyorum egitim arastirmadan randevu alip bir de orda soracağım

Fullialein ne kadar sanslisin ben şu an sene basi toplantisindayim bir sürü madde var kimbilir kaçta bitecek.. bir de şu konusmayin dedigimiz halde konusan ogretmenler
Geçen hafta başka bir okulda aldım 2 gün sene başı toplantılarını yaptılar fenalık geçirdim fon için toplanacak paradan tut doğurana vs ne hediye takılacak o bile karara bağlandı. Hiç değilse kendi okulun. Biz muhtemelen ilk hafta yaparız yeni okulumda. Herkes başka şehirde alıyormuş semineri.
Ay o her şeye konuşan tipler ne uyuz oluyorum beli ağrıyor insanın oturmaktan

Selamun aleykum kizlar nasilsiniz bakalim ben 4 ayda 2 kilo almisim 63le hamile kaldim 65 olmusum ama gorseniz bi 68 falan sanirsiniz sadece gobus var ortada henuz geri kalan yerlerde kilo olusmadi hehehe kaldi geriye 5 ayyyyy heyecanliyim yaaa ❤❤❤❤❤

Tünaydın cocuklaaarrrrr ve hamişler başım çok agriyo benim ve bu ara hep burun tıkanıklığı yaşıyorum özellikle sabah grip gibi tıkanmış kalkiyorum

Bizim okul da öyle.... resmen baygınlık geçiriyoruz her kurulda herşey konuşulsun karara bağlansın istiyorlar o da olmuyor. Inatla herkes dediğini yaptirmaya çalışıyor sonra müdür deliriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…