- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Güzelmiş valla ben avmde baktım yoktu bunlarSiyah ve kahverengi olanları da vardı ama ben lcw den almıştım. Bunları da çarşıda ara sokakta olan bir defacto mağazasında buldum. Avmlerde yoktu.
Fullialein
günaydın kızlar dün ben 2-3 bardak ice tea içtim neden içtin dedi bugun arkadaşım içinde koruyucu var. ama üzerinde koruycu ve renklendirici içermez diyor .. canım çok sıkıldı..çokmu zararlı acaba yaa
sen bnmkini gösen korkarsın o zaman :) 8 aylık gibi hemde 9 kg aldım 4 ay btmedennolcak bilmiyorm..bence sennki çok iyi :)maşaallah bebişlerimize
Mide bendede vardı gazım çoktu ondan sonra gaz çıkarmayı başarıdm( afedersiniz) :) yoksa insan çatlıcak gibi oluyorçok tatlıı :) ama benim midem de var ya
bende çok kilo aldım ya 6 kilo felan artık dikkat etmeye karar verdimsen bnmkini gösen korkarsın o zaman :) 8 aylık gibi hemde 9 kg aldım 4 ay btmedennolcak bilmiyorm..bence sennki çok iyi :)maşaallah bebişlerimize
günaydın bir ara bendede vardı sonra kendiliğindne geçti acaba çokmu yordunuz son günlerde kendiniziGünaydın hanimlar bugun 17 haftayı doldurduk.3 gundur feci bas ağrısı çekiyorum. Isteyim dusup bayilmaktan korkuyorum daha once hic bu şekilde bas agrisi yaşamadım. Sizce dokturumu aramali miyim.yada ne yapabilirim oneriniz var mi?
İnşallah sağlıcakla kucağına alıp büyütürsün bebeğini.. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah..Günaydın kızlarr bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim 12 şubat doğum tarihim. 3 kaybım var kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik bu hamileliğimde cleaxen iğne kullanıyorum. 17+1 haftalık olduk. Bebeğimi dün 4 defa hissettim küçük pıt pıt şeklinde normalmidir. Ayrıca yarın doktor kontrolüm var benim için dua eder misiniz bebeğimin yaşıyor olması en büyük duam rabbimden. Uzun oldu hakkınızı helal edin kendimi tanıtmak istedim
Valla bende dikkat ediyorum. Bazen hamilelik oncesinden az yiyorum ama 3 kilo aldim hemen hemen. Nasil oluyor anlamiyorum.bende çok kilo aldım ya 6 kilo felan artık dikkat etmeye karar verdim
Bence sadece gebeler için sağlıklı insanlar için de pek faydalı içecek değiller ama sıkma canını bir şey olmaz inşallah. Ama daha dikkatli olmakta fayda var..günaydın kızlar dün ben 2-3 bardak ice tea içtim neden içtin dedi bugun arkadaşım içinde koruyucu var. ama üzerinde koruycu ve renklendirici içermez diyor .. canım çok sıkıldı..çokmu zararlı acaba yaa
Canım ben de clexane 0.4lük kullaniyorum ama hep yetmeyecek korkusu bebegin gelişimi duracak korkusu yaşıyorum. Doktorum yeterli dedi 0.4luk icin ama emin olamiyorum egitim arastirmadan randevu alip bir de orda soracağımGünaydın kızlarr bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim 12 şubat doğum tarihim. 3 kaybım var kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik bu hamileliğimde cleaxen iğne kullanıyorum. 17+1 haftalık olduk. Bebeğimi dün 4 defa hissettim küçük pıt pıt şeklinde normalmidir. Ayrıca yarın doktor kontrolüm var benim için dua eder misiniz bebeğimin yaşıyor olması en büyük duam rabbimden. Uzun oldu hakkınızı helal edin kendimi tanıtmak istedim
Muhasebeciyim isim yogun ve stresli haftasonları dinleniyorum ama bilemiyorum iki gundur pek su icemedim ondan mi acaba?günaydın bir ara bendede vardı sonra kendiliğindne geçti acaba çokmu yordunuz son günlerde kendinizi
Geçen hafta başka bir okulda aldım 2 gün sene başı toplantılarını yaptılar fenalık geçirdim fon için toplanacak paradan tut doğurana vs ne hediye takılacak o bile karara bağlandı. Hiç değilse kendi okulun. Biz muhtemelen ilk hafta yaparız yeni okulumda. Herkes başka şehirde alıyormuş semineri.Fullialein ne kadar sanslisin ben şu an sene basi toplantisindayim bir sürü madde var kimbilir kaçta bitecek.. bir de şu konusmayin dedigimiz halde konusan ogretmenler
Canm susuzluktan olabilir bi yerde okumuştum bol sıvı tüketMuhasebeciyim isim yogun ve stresli haftasonları dinleniyorum ama bilemiyorum iki gundur pek su icemedim ondan mi acaba?
Canım malesef benimde midem varr ama zamanla nsıl olur ki göbişçok tatlıı :) ama benim midem de var ya
Aminn canım allah razı olsun inşallahİnşallah sağlıcakla kucağına alıp büyütürsün bebeğini.. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah..
Canm bütün tıkanıklığı ve kanaması da normal yazıyor benim uygulamadaTünaydın cocuklaaarrrrrve hamişler başım çok agriyo benim ve bu ara hep burun tıkanıklığı yaşıyorum özellikle sabah grip gibi tıkanmış kalkiyorum
Geçen hafta başka bir okulda aldım 2 gün sene başı toplantılarını yaptılar fenalık geçirdim fon için toplanacak paradan tut doğurana vs ne hediye takılacak o bile karara bağlandı. Hiç değilse kendi okulun. Biz muhtemelen ilk hafta yaparız yeni okulumda. Herkes başka şehirde alıyormuş semineri.
Ay o her şeye konuşan tipler ne uyuz oluyorum beli ağrıyor insanın oturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?