2017 Şubat Anneleri

Bizim okul da öyle.... resmen baygınlık geçiriyoruz her kurulda herşey konuşulsun karara bağlansın istiyorlar o da olmuyor. Inatla herkes dediğini yaptirmaya çalışıyor sonra müdür deliriyor
Bizde de konuşuluyor bir sürü şey sonra ortada bir karar yok bayilmak istiyorum... ikide bir tuvalete gidiyorum zaten.. benimki de bugün pek hareketli normalde gündüzleri kıpraşmaz..

Bizde de konuşuluyor bir sürü şey sonra ortada bir karar yok bayilmak istiyorum... ikide bir tuvalete gidiyorum zaten.. benimki de bugün pek hareketli normalde gündüzleri kıpraşmaz..

Hiç söyleme o lavabo işini 3 kat yukarı çıkıp geri geliyorum. Bitmek de bilmiyor uykum geliyor

Sen sıkıldın diye mi çok oynadı acaba

Ay ne güzel o kadar hissediyorsan. Benim karnımın içinde hafif seğirme oluyor bazen ama Bebek mi bilmiyorum

Canım ben de clexane 0.4lük kullaniyorum ama hep yetmeyecek korkusu bebegin gelişimi duracak korkusu yaşıyorum. Doktorum yeterli dedi 0.4luk icin ama emin olamiyorum egitim arastirmadan randevu alip bir de orda soracağım
Clexanin dozunu ayarlamak icin bi tahlil yapiliyor. Dr unuz yapmadimi bu tahlili. Bende 0.6 ile baslamistim tahlil yapildi yetersiz oldugu anlasildi 0.8 e yukseldi dozum.

Bugün vajina da feci bi ağrı var yine yarın kontrol var yine bende bi sıkıntı

Bende 3-4 gündür çok net hissediyorum şükürler olsun babası da aynen hissedebiliyor elini koyunca :))) hatta dün akşam şarkı söylüyordum baktım daha çok kımıldadı babası telefondan müzik açtı koydu elini göbüşime öyle sert vurdu ki ikimiz de inanamadık:))) artık akşamları eşimin işi göbüşe el koyup bebik dinlemek oldu:) inanılmaz güzel Bi duyguymuş şükürler olsun tattırana:))

Ben de 63 kiloda hamile kaldım ve 65 olmuşum,kilolarımız aynı gidiyor ve doğum tarihleriimiz de çok yakınmış ,senin de kızın olacak galiba

merhaba kızlar bulantıları devam eden varmı hala.. ben hala cıkarmaya devam ediyorum gecmicek galiba. birde 2 gündür karnımın sol tarafında arasıra gerilme hissediyorum sizdede oluyomu

Yaaa bende istiyorum zaten eşimle ayrılık dönemi geliyor çok koyuyor ya haftasonlarini iple çekeceğim artık..

merhaba kızlar bulantıları devam eden varmı hala.. ben hala cıkarmaya devam ediyorum gecmicek galiba. birde 2 gündür karnımın sol tarafında arasıra gerilme hissediyorum sizdede oluyomu
benım bulantilarim azaldı çok şükür arada bi çıkarıyorum yine o gerilme dediginiz sey bendede oluyo arada dün mesela önce Karnımın sağ tarafina toplandı o bölge tepe oldu böyle bakınca bariz ortadaydi oraya toplandığı aradan biraz zaman geçti bu sefer sol tarafıma toplandı aynı şekilde yüzüyor içerde galiba

Kızlar mrb prenses geliyor .ya bu arada su bebeğinizin dogaci muhtemel tarih falan o sizin altta çıkan yazılardan ben de istiyorum.bana da yapalım bir de isim düşünmek lazım dimi

Baş ağrısı bende de çok var. Sürekli grip gibiyim iki çocukla üçüncü cokk zor. Şükür verene ama gerçekten çok iş yapmadan msafir almadan bu dokuz ayı bitirmeliyim ben.
İvo gözün aydın. Hissetmek de ayrı güzel. Allah kucağında hareketten durmadı gi zamanları da gostersin. Ay çok tatlisiniz siz yeni anneler bana da Moral oluyorsunuz.

Bak bu tam sana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…