Evet normalmiş kotu oluyo ama ya basım agriyo sonraCanm bütün tıkanıklığı ve kanaması da normal yazıyor benim uygulamada
Bizde de konuşuluyor bir sürü şey sonra ortada bir karar yok bayilmak istiyorum... ikide bir tuvalete gidiyorum zaten.. benimki de bugün pek hareketli normalde gündüzleri kıpraşmaz..Bizim okul da öyle.... resmen baygınlık geçiriyoruz her kuruldaherşey konuşulsun karara bağlansın istiyorlar o da olmuyor. Inatla herkes dediğini yaptirmaya çalışıyor sonra müdür deliriyor
Bizde de konuşuluyor bir sürü şey sonra ortada bir karar yok bayilmak istiyorum... ikide bir tuvalete gidiyorum zaten.. benimki de bugün pek hareketli normalde gündüzleri kıpraşmaz..
Ay ne güzel o kadar hissediyorsan. Benim karnımın içinde hafif seğirme oluyor bazen ama Bebek mi bilmiyorumBizde de konuşuluyor bir sürü şey sonra ortada bir karar yok bayilmak istiyorum... ikide bir tuvalete gidiyorum zaten.. benimki de bugün pek hareketli normalde gündüzleri kıpraşmaz..
Clexanin dozunu ayarlamak icin bi tahlil yapiliyor. Dr unuz yapmadimi bu tahlili. Bende 0.6 ile baslamistim tahlil yapildi yetersiz oldugu anlasildi 0.8 e yukseldi dozum.Canım ben de clexane 0.4lük kullaniyorum ama hep yetmeyecek korkusu bebegin gelişimi duracak korkusu yaşıyorum. Doktorum yeterli dedi 0.4luk icin ama emin olamiyorum egitim arastirmadan randevu alip bir de orda soracağım
Allah Allah neymiş ki oKarnımda bişiler kımıldıyooooo
Karnımda bişiler kımıldıyooooo
ay ne güzel darısı Başıma inş.Karnımda bişiler kımıldıyooooo
Selamun aleykum kizlar nasilsiniz bakalim ben 4 ayda 2 kilo almisim 63le hamile kaldim 65 olmusum ama gorseniz bi 68 falan sanirsiniz sadece gobus var ortada henuz geri kalan yerlerde kilo olusmadi hehehe kaldi geriye 5 ayyyyy heyecanliyim yaaa ❤❤❤❤❤
Yaaa bende istiyorumBende 3-4 gündür çok net hissediyorum şükürler olsunbabası da aynen hissedebiliyor elini koyunca :))) hatta dün akşam şarkı söylüyordum baktım daha çok kımıldadı babası telefondan müzik açtı koydu elini göbüşime öyle sert vurdu ki ikimiz de inanamadık:))) artık akşamları eşimin işi göbüşe el koyup bebik dinlemek oldu:) inanılmaz güzel Bi duyguymuş şükürler olsun tattırana:))
benım bulantilarim azaldı çok şükür arada bi çıkarıyorum yine o gerilme dediginiz sey bendede oluyo arada dün mesela önce Karnımın sağ tarafina toplandı o bölge tepe oldu böyle bakınca bariz ortadaydi oraya toplandığı aradan biraz zaman geçti bu sefer sol tarafıma toplandı aynı şekilde yüzüyor içerde galibamerhaba kızlar bulantıları devam eden varmı hala.. ben hala cıkarmaya devam ediyorum gecmicek galiba. birde 2 gündür karnımın sol tarafında arasıra gerilme hissediyorum sizdede oluyomu
Baş ağrısı bende de çok var. Sürekli grip gibiyim iki çocukla üçüncü cokk zor. Şükür verene ama gerçekten çok iş yapmadan msafir almadan bu dokuz ayı bitirmeliyim ben.
İvo gözün aydın. Hissetmek de ayrı güzel. Allah kucağında hareketten durmadı gi zamanları da gostersin. Ay çok tatlisiniz siz yeni anneler bana da Moral oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?