Yaaa bende istiyorumzaten eşimle ayrılık dönemi geliyor çok koyuyor ya haftasonlarini iple çekeceğim artık..
Evet tam anlattğınız gibi o şekilde oluyobenım bulantilarim azaldı çok şükür arada bi çıkarıyorum yine o gerilme dediginiz sey bendede oluyo arada dün mesela önce Karnımın sağ tarafina toplandı o bölge tepe oldu böyle bakınca bariz ortadaydi oraya toplandığı aradan biraz zaman geçti bu sefer sol tarafıma toplandı aynı şekilde yüzüyor içerde galiba
Bu kadar riskli olduğunu bilmiyordum.. Sukur halimize.. İnsallah normale döner bi an önceMaalesef canım benim de tam tersi 8 . haftadan beri hep risk halindeyim kanama kasılma herşey mevcut
İnş canım bakalım azcik dolassam Dr hemen bi hafta dinlenme veriyo geçen hafta kontrol vardı kasılma var yine rahim de bu hafta bisey yapmiyosun dedi yarın yine kontrol var bakalım ne dicek hep bi risk halindeyim yanıBu kadar riskli olduğunu bilmiyordum.. Sukur halimize.. İnsallah normale döner bi an önce
bence panik yapılacak bişey yok bebisler büyüdükçe haraketleniyolar artık sabit bi yerde durmuyolar.Evet tam anlattğınız gibi o şekilde oluyopanik yapmama gerek yok ozaman
Ne kadar şanslısın.. 15+2 deyim 1-1,5 haftadır içimde gıdıklanma gibi, pır pır bir şeyler oluyor ama damar mı gaz mı bebek mi bilemedim.. kimileri bebektir, zayıfsın hissedersin diyor ama bilemedim.. sen 1 - 2 hafta önce nasıl hissediyordun? Şu anki fark ne?Bende 3-4 gündür çok net hissediyorum şükürler olsunbabası da aynen hissedebiliyor elini koyunca :))) hatta dün akşam şarkı söylüyordum baktım daha çok kımıldadı babası telefondan müzik açtı koydu elini göbüşime öyle sert vurdu ki ikimiz de inanamadık:))) artık akşamları eşimin işi göbüşe el koyup bebik dinlemek oldu:) inanılmaz güzel Bi duyguymuş şükürler olsun tattırana:))
Ayyy evettt gerçekten tam bana göre. ...
İnşallah bitmiştir. Bazen ilk yarı zamanda böyle olabiliyor canım. Sen de rahat edersin yakında inşallah. Yarın hayırlı haberler verirsin artikİnş canım bakalım azcik dolassam Dr hemen bi hafta dinlenme veriyo geçen hafta kontrol vardı kasılma var yine rahim de bu hafta bisey yapmiyosun dedi yarın yine kontrol var bakalım ne dicek hep bi risk halindeyim yanı
İnş canım bakalım bugün baya baya vajina agrim var ve gecmiyo inş yarın güzel haberler alırımAyyy evettt gerçekten tam bana göre. ...
İnşallah bitmiştir. Bazen ilk yarı zamanda böyle olabiliyor canım. Sen de rahat edersin yakında inşallah. Yarın hayırlı haberler verirsin artik
Ne kadar şanslısın.. 15+2 deyim 1-1,5 haftadır içimde gıdıklanma gibi, pır pır bir şeyler oluyor ama damar mı gaz mı bebek mi bilemedim.. kimileri bebektir, zayıfsın hissedersin diyor ama bilemedim.. sen 1 - 2 hafta önce nasıl hissediyordun? Şu anki fark ne?
Allah yardımcın olsun.İnş canım bakalım bugün baya baya vajina agrim var ve gecmiyo inş yarın güzel haberler alırım
Ayyyy maşallah yerim ben onu..Ya o zamanlar benim de senin tarif ettiğin gibi değişik şeyler oluyodu ama inan gerçekten Bebek olduğunda çok net evet bu Bebek diyosun:) o zamankiler değilmiş yani onu anladım. şu an Bebek zaten tekme atacağı ya da kafasını çarpacağı yeri yükseltiyo ve sertleştiriyo elini koyduğunda ona dokunduğumu bile hissedebiliyorum (bende zayıfım bu arada o yüzden daha net bence) sonra elimi oraya koyunca bildiğin çarpıyo pat pat:)
Ayyyy maşallah yerim ben onu..darısı bize inşallah..
Bizde de konuşuluyor bir sürü şey sonraBizim okul da öyle.... resmen baygınlık geçiriyoruz her kuruldaherşey konuşulsun karara bağlansın istiyorlar o da olmuyor. Inatla herkes dediğini yaptirmaya çalışıyor sonra müdür deliriyor
Benimki tüp bebek. Ilk basta tup bebek merkezindeki doktorum genetik testi sonuclarina gore bunu yazdı. Sonra özelde baska doktorumla devam ettim gebelik olusunca. O da dozu yeterli gördü. Şimdi senin yazdigini okuyunca eşim de doktoru aratti bir test varmış bu konuyla ilgili dedim. Pihtilasma testi istiyorsan yaptir ama ben yeterli görüyorum diyo. Hayir neye göre yeterli görüyorsun anlamiyorum ki. Canim sen testin tam adini biliyorsan bana yazar misin kendim yaptirayim dışardaClexanin dozunu ayarlamak icin bi tahlil yapiliyor. Dr unuz yapmadimi bu tahlili. Bende 0.6 ile baslamistim tahlil yapildi yetersiz oldugu anlasildi 0.8 e yukseldi dozum.
Kesinlikle.. mesela ben çok pimpirikli bir insan değilim ama hamile kaldığımdan beri acaba iyi mi, kalbi atıyor mudur vs. demekten kendimi alamıyorum. en azından kımıldarsa içim rahatlarİnşallahhhh:) Bi de güzel Bi yanı önceki aylar gibi sürekli merak ve endişe olmuyo biraz daha rahatlıyorsun çünkü iletişim halindeyiz hanımefendiyle:)) ben burdayım anne diyo yani binlerce şükür.. Darısı başınıza.. Sağlıkla kucağımıza alana kadar tepip dursunlar inşallah:)))
Sağol canım Allah razı olsunAllah yardımcın olsun.
Izin alip eve geldimCanm susuzluktan olabilir bi yerde okumuştum bol sıvı tüket
Bir de başına soğuk kompres yap iyi gelir
Canim tam adini bilmiyorum fotografini yolluyorum. Biraz pahali bi test biz 180 lira verdik. Ben kayseride yasiyorum burda yapilmiyor bu test fakultede bile. Kan ankaraya ozel bi tani merkezi vaaitasiyla gitti. Ertesi gun cikti sonucu. Aonuca gorede dr 0.6 dan 0.8 e cikardi dozu.Bizde de konuşuluyor bir sürü şey sonra
Benimki tüp bebek. Ilk basta tup bebek merkezindeki doktorum genetik testi sonuclarina gore bunu yazdı. Sonra özelde baska doktorumla devam ettim gebelik olusunca. O da dozu yeterli gördü. Şimdi senin yazdigini okuyunca eşim de doktoru aratti bir test varmış bu konuyla ilgili dedim. Pihtilasma testi istiyorsan yaptir ama ben yeterli görüyorum diyo. Hayir neye göre yeterli görüyorsun anlamiyorum ki. Canim sen testin tam adini biliyorsan bana yazar misin kendim yaptirayim dışarda
Canım çok geçmiş olsun inşallah sonbaharda birlikte senin sıkıntıların endişelerinde geçer.Maalesef canım benim de tam tersi 8 . haftadan beri hep risk halindeyim kanama kasılma herşey mevcut
canım geçmiş olsun baş ağrısı çok kötü bende çekiyorum arada arkadaşlar şu demiş doğru susuz kalma birde patates kes tülbent ile anlına bağla o da çok işe yararIzin alip eve geldim( su icmek icin zorluyorum kendimi. insallah gecer yoksa oturup agliyacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?